Canım komple üşütmüş çocuk. Hem kusma var hem ateş ,hem de karın ağrısı ve ishal. doktorun verdiği diğer ilaçlar bile midede durmuyo.akşam tüm tahlilleri yapıldı. Penisiline güveniyorum bir tek şu an. İnşallah çabuk geçer. Çok halsiz kaldı. Ağlayınca dayanamıyorum.Midesinimi üsüttü acaba
Cok gecmis olsun.
cok gecmis olsun..acil sifalar dilerim..Günaydın kızlar. Büyük oğlum çok hasta. Dün öğlen okuldan geldiğinde yanıyodu zaten. Bir saat içinde kusma başladı. dün kızılay haftası için kutlama varmış okulda. Çok üşüdüğünü söylüyo orda. Bu soğukta başka bir yol bulabilirlerdi. Kocaman çok amaçlı salonu var okulun. Orda yapmamışlar açık havada yapmışlar. Bu yıl sabahçıyız. Sabah çok soğuk oluyo hava. Sonuç olarak çocuklar hasta oldu. Doktor penisilin verdi . Zaten iğneden korkuyo. Sabaha kadar kustu yavrum. Ne yedirsem midesinde durmuyo. Çok üzülüyorum. Bebeğe de bulaşmaması lazım hastalığın.
aynen oyle..bizim anasinifi mesela 4 sinif..tuvaletleri ayri biz toplantida ozellikle belirttik bunun icin ayrica temizlik malzemsi bile aldik..okul para aliyor ama herse eksik...ege_sny atesi olunca ya igne,ya serum ya antibiyotik veriyolar.
Hava birden bire sogudu.
Siniflari ve ev sicak
Disari bir cikiyolar
Bir sıcak bir soguk.
Hara oluyolar
Hele devlet okullari hak getire zten(özeller belki bu konularda daha dikkatlidir)
İnanin wc önunden gecilmiyo resmen sidik kokuyo
Siniflar pis
Sabahcilar cikiyolar öglen o 5-10dk arada sinif supuruyolar tozlar hoop havaya ordan siralara.
A101 e gelen renkli kahvalti tabaklarinada ben yetisemedim.mrb kizlar
bu gun bime kutahya 24 parca yemek takimi geliyordu saat 10 da gittim araki bulasin resmen talan etmisler 3 tane bim dolandim sogukta kuzumla beraber ne yazikki hic bir sey kalmamis
Gözün aydın canımkızlar kocişim geldi nihayet
süpriz yaptı
bu aralar sık sık yazamayabilirim malum:)) kendinize iyi bakın:)
Günaydın kızlar. Büyük oğlum çok hasta. Dün öğlen okuldan geldiğinde yanıyodu zaten. Bir saat içinde kusma başladı. dün kızılay haftası için kutlama varmış okulda. Çok üşüdüğünü söylüyo orda. Bu soğukta başka bir yol bulabilirlerdi. Kocaman çok amaçlı salonu var okulun. Orda yapmamışlar açık havada yapmışlar. Bu yıl sabahçıyız. Sabah çok soğuk oluyo hava. Sonuç olarak çocuklar hasta oldu. Doktor penisilin verdi . Zaten iğneden korkuyo. Sabaha kadar kustu yavrum. Ne yedirsem midesinde durmuyo. Çok üzülüyorum. Bebeğe de bulaşmaması lazım hastalığın.
kızlar kocişim geldi nihayet
süpriz yaptı
bu aralar sık sık yazamayabilirim malum:)) kendinize iyi bakın:)
geçmiş olsunSize çook teşekkür ederim kızlar yakın zaman da sizin sayenizde başlamıştım para biriktirmeye.Geçen hafta ani bir şekilde hasta oldum ve hastaneye kaldırdılar 5 6 gün kaldım ve sigortam da sorun çıktı devlet karşılamadı eşimde yanımda beklemekten çalışamadı para çok kısıtlıydı kumbaram aklıma geldi bir açtık 400 küsur biriktirmişim şifa gibi geldi kapattık borcumuzu..
Siz gaza getirmeseydiniz benden hiç birşey olmazdı bu yüzden iyi ki varsınız ya..
Not: Kumrabam hala devam bırakmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?