Küçük Düşün Büyük Olsun!

Midesinimi üsüttü acaba
Cok gecmis olsun.
Canım komple üşütmüş çocuk. Hem kusma var hem ateş ,hem de karın ağrısı ve ishal. doktorun verdiği diğer ilaçlar bile midede durmuyo.akşam tüm tahlilleri yapıldı. Penisiline güveniyorum bir tek şu an. İnşallah çabuk geçer. Çok halsiz kaldı. Ağlayınca dayanamıyorum.

Son düzenleme:
cok gecmis olsun..acil sifalar dilerim..
atesi varsa enfeksiyon kapmis..okulda hem usutmus hem enfeksiyon kapmis...
yoksa atesi olmazdi..bu aralar salgin var...okullarda tuvalet temizligi ekik kalabiliyor..cocuklar hemn kapabiliyor..kusiyorsa ilac pek bi ise yaramaz bi kac gun yedigini kusacaktir..ama penisilinde vermis doktor zaten birtek onunla iyi olabilirdi malesef.
ogretmen ile bu konuda konusursaniz sizi alayacaktir..havalar sogudu iyice..
disarda kutlamakta neyin nesi..imkan varken...
neyse sizlsre cok gecmis olsun...
ins bi an once gecer..
bebeginize dikkat edin..oglunun kustugunda olir ya haliya koltuga vs..temizledikten sonra sirkeli suyla silin..
kusan cocugun cabuk iyilesmesi icin en guzel yontem uyumasidir..penisilinde uyutur genellikle..eger sizi anlarsa ona bu durumu anlatin..uyirsan iyilesirsin diye..
birsey yemeyede zorlamayin kesinlikle midesi duzelince kendi talep edicekti..
sut kizartma abur cubur kesinlikle vermeyin suanda..
icebilirse tavuk suyuna corba icirin..ilac icin yemsi lazim diye dusunmeyin..bi lokma ekmek yesede olir yani..kustuktan sonra kesinlikle su icirmeyin..
sadece agzini calkalamasi gerektigini anlatin..
yarim saat sonra su icebilir..
bitki cayi iciyorsa nane limon ihlamur mideyi yatistirir..
ates icin ayaginin altina limon suyu surun..hazirda olabilir..

muhakkak biliyosunizdur bunlarin cogunu ama yinede paylasmak istedim..kizim bi cok kez bu enfeksiyonla savasti..tecrubelee sahibi olduk herdefasinda..
sizlere cok gecmis olsunm
cok zor bilirim..

ege_sny atesi olunca ya igne,ya serum ya antibiyotik veriyolar.
Hava birden bire sogudu.
Siniflari ve ev sicak
Disari bir cikiyolar
Bir sıcak bir soguk.
Hara oluyolar
Hele devlet okullari hak getire zten(özeller belki bu konularda daha dikkatlidir)
İnanin wc önunden gecilmiyo resmen sidik kokuyo
Siniflar pis
Sabahcilar cikiyolar öglen o 5-10dk arada sinif supuruyolar tozlar hoop havaya ordan siralara.

aynen oyle..bizim anasinifi mesela 4 sinif..tuvaletleri ayri biz toplantida ozellikle belirttik bunun icin ayrica temizlik malzemsi bile aldik..okul para aliyor ama herse eksik...
anasinifi velileri tekrar para toplayip sadece anasinifina ait temizlik malzemleri alindi..cok dikkat etmem gerekiyor..enf kaptimi inanin bir hafta iki hafta zor atlatiliyo...

mrb kizlar

bu gun bime kutahya 24 parca yemek takimi geliyordu saat 10 da gittim araki bulasin resmen talan etmisler 3 tane bim dolandim sogukta kuzumla beraber ne yazikki hic bir sey kalmamis

mrb kizlar

bu gun bime kutahya 24 parca yemek takimi geliyordu saat 10 da gittim araki bulasin resmen talan etmisler 3 tane bim dolandim sogukta kuzumla beraber ne yazikki hic bir sey kalmamis
A101 e gelen renkli kahvalti tabaklarinada ben yetisemedim.
Olsun bir daha gelir.
Cok satilan urunler sık geliyo

Yine cok kosturdum ben.
Sabah erkenden kalktim uyku tutmadi.
Mutfagimi toparladim.
Yataklari kapattim
Wc yıkadım.
Evimi supurup toz aldim.
Öglen cocuklari okula birakinca arkadasim geldi.
Birer kahve ictik.
Sonra bi ortak arkadasimiz var onada gel diye aradik
Biraz halsizim siz gelin dedi.
Hoba kalktik ona gittik.
10tl taksi parasi verdim.(gidis ben donus arkadas)
Oturduk o da durmamis borek,pide vs siparis vermis.
Onda da cay fasli yaptik.
Sonra erken döndük biraz okulun kapisinda beklemeyelim dedik pastaneye girdik birer cayda orda ictik
3tl oraya verdim.

Midem corba oldu.
Oglum sosisli sandövic istedi bide ona sosisli yaptim.

Simdide esime yemek hazirlicam gelicek birazdan.

Benden böyle

Size çook teşekkür ederim kızlar yakın zaman da sizin sayenizde başlamıştım para biriktirmeye.Geçen hafta ani bir şekilde hasta oldum ve hastaneye kaldırdılar 5 6 gün kaldım ve sigortam da sorun çıktı devlet karşılamadı eşimde yanımda beklemekten çalışamadı para çok kısıtlıydı kumbaram aklıma geldi bir açtık 400 küsur biriktirmişim şifa gibi geldi kapattık borcumuzu..
Siz gaza getirmeseydiniz benden hiç birşey olmazdı bu yüzden iyi ki varsınız ya..

Not: Kumrabam hala devam bırakmıyorum :)

Slm kızlar
Sabah toplantıya gittim
Öğlen arkadaşla yemeğe gittim
Ordan okula gittim
Okuldan pilatese gittim
Eve geldim az. Bişi atıştırdım
Makineye çamaşır atıp duşa girecem
Yarın temizlik yapacam
Cam silme niyetim de var ama inşallah yağmur yağmaz
Dolap içlerini düzeltecem bir de
Haftaya annem gelecek az etrafı toplayım
Kadının kalbine inmesin

bu gün yorucu bir gündü
iş çıkışı pazara gittim
3 tl domates, ( 2 kilo )
3 tl kabak ( 1,5 kilo )
3 tl mandalina ( 2 kilo )
2,5 tl elma ( 2,5 kilo)
4 tl yeşillik
5 tk kuru kayısı
2,5 tl fasulye ( 1 kilo )
2 tl havuç ( 1 kilo )
1,5 tl patates ( 2 kilo )
3 tl salatalık ( 1 kilo)
2 tl çeri ( yarım kilo)
10 tl palamut
3,5 muz ( 1 kilo )

toplam 45 tl verdim
pazar bu hafta biraz daha ucuzdu sanki
mesela fasulye kışlık yaparken bile bir ay önce 3,5 tl den almıştım

3 tl ekmek 12,5 tl süt ( 5 kilo)
47 tl ilaç parası
10 tl sucuya tamir parası

çok geçmiş olsun

kızlar kocişim geldi nihayet
süpriz yaptı
bu aralar sık sık yazamayabilirim malum:)) kendinize iyi bakın:)

gözün aydın canım

geçmiş olsun

Kızlar size birşey danışmak istiyorum.
Tuvaletim de ( misafirler kullanıyor) Bi sabunluk takımım var. 7-8 yıldır kullanıyorum. Yıprandı artık.
Banyoma da 3-4 yıl önce sıvı sabunluk, katı sabunluk ve iş fırçalık almıştım.
Sizce tuvalete sıfırdan yeni Bi takım mı alsam (çöp kovası, fırçalıpı, sabunlukları 4 parça )
Yoksa tuvaletteki yıpranan takımı banyoya alıp, banyodakine aynı modelden çöp kovası ve fırçalık alıp onu tuvalette mi kullansam.
Ayyyy pek karışık oldu ama siz anladınız onu

M maviduvar1 ben olsam 7-8 yıllığı direk atarım
Hatta diğerini bile atabilirim
Aynı anda iki takım alınca pazarlıkla baya indirim yaptırabilirsen ikisi de yenilenmiş olur , eve de farklı bir hava gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…