Küçük Düşün Büyük Olsun!

eşimin kafadansın lelli
oğluma diyor ki amannn bunaltmayın çocuğu kaportacı açarım
dedim ki ingilzice bilen kaportacıya bence gerek yok:):)
o da diyor ki niye öyle düşünüyorsun belki uluslararası satış yapar :):)
hep bir cvp

yasini gecince beyazinida yiyebiliyorlar.
bende yumurta sarisi, peynir, pekmez, bebe busk., ihlamur falan mama yapardim bizztlatip.
tadi guzel oluyodu valla

ben hep ayrı ayrı verdim karıştırmadan
yumurtayı çok seviyordu , halen öyle
sokağa çıkma yasagı ilk geldğinde hani ani gelmişti ya
evde yumurta yoktu
sabah alırz amann nolcak ki diye almamıştım
kayınpeder koşa koşa yumurta getirdi

2 gün burnunuzdan getirir diye :):)
koli ile görüncee yiyecem diye tutdurmuştu :):)

Doğru söylüyor bence enişte haklı
Ben geçen bir görüşmeye gittim, otomotivci yeri sanayide haliyle.
Yanyana iki iş hanı komple bunların, oteleri var, mal mülk gani. Muhasebelerini yapicam ya detaylı anlattılar buraları. Para cok belli.
Binanın birinde şirket var, dört beş kat.
Nasıl gösteriş ve ihtişam akıyor görmen lazım.
Bence bu kadarı da görgüsüzlük de neyse.
Adamlarla konuşmaya başladım, çekirdekten yetişme. Şive kayıyor, hitap şekli fena.
Yatırımı oğluma yaptım dedi, oğlan daha fena.
Yurtdışında yollamış okutmuş dil öğrensin diye.
Yogunluk yurtdışı çalışıyorlarmış.
Allah'ım lütfen dedim oradan çıkarken, aramasinlar beni. Bu kadar görgüsüzlük benim asil yapıma ters.
Ama iyi tercih yani otomotiv

genelde ankara da öyle tipler çoktur
işim gereği çok karşılatım :)

Kızlar selamlaar
Bugün günaydın yazamadım. Kahvaltıdan sonra park sözü vermiştim. Mutfağı topladım. Tabi kahvaltı öncesi hadi pasta yapalım yapalım acıkmadım dedi durdu. Pastanın kekini yaptık koyduk fırına kahvaltı yaptık. Çamaşır attım. Astım. Evi toplamadım kızım çamaşırları katlayayım öyle gidelim dedim. Gelince katlarsın diyor bir de ben birşeye kızında offf ya diye cevaplar başladı
Neyse çıktık. Arksdaşla karşılaştık. Kızları parka götürdük. O büyük kayağa bindirmiyor o sebepten çok durmak istemedi çıktık.
markete uğradık kremşanti kıza çubuk kraker ve yapışkan stiker aldım. 6 tl bıraktım.
sonra çimlere geçtik koştu biraz. Tekrar parka görürdüm çünkü kayaklara binememiştİ kuzum. Pakta arkadaşın kızı tahtarevalliye binmiyormuş Kayaklara da bindirmiyor.3 yaşında artık çocuklarımız. Bana abartı geldi. Tabi herkesin kendi fikri.
Neyse Onlar zaten etken gitti eve perşembe bir aksilik olmazsa gelin bana dedi. Biz biraz da bahçede yürüdük kızımla. Sonra eve geldik. Uyutmadım. Uyumak da istemedi.Eve geldik dakika bir gol bir sıkıldım anne dedi ben yorulmuşum 3 saattir dışardayız o sıkılmış
Şimdi çizgi film istiyor açarım işlerimi hallederim. Ben de sonra da kitap oyundu yemekdi erken uyur bugün.

geçen bahsetmiştim , gelir gider exelimi güncelledim diye
görünen o ki aralık 31 itibari ile büyük taksitler bitiyor.
benim hedefim de mart ayı zaten
artık istediğim düzlüğe yaklaşırım umarım:)

ben anlamıyorum her ay dikkat ediyim diyorum 5.000 TL geliyor KK
tabi biz harcamamızdan hiç ödün vermiyoruz onun da etkisi var
önümüzdeki hafta eşim illa bir yere gidelim diyor ben hem virüs hemde açılmayalım diyorum
tmm diyor sonra bakmışın gidiyruz :):)
allah sağlık versin de para her zaman kazanılır

D dimple81 bacim bizim bi akraba kalipci(plastik kasa vs kalip cikariyor bisiler) adam ilkokul mezunu dukkani var..Cocikleri okudular mesleklerini yapmadilar babalarinin isine coktuler.
Dilleride var ulkeler arasi calisiyorlar
koye ev yaptilar, carsidan dublex ev aldilar.
kendilerine ev aldilar ist. da(2 kardesler) evlendiler.
Altlarinda ayri ayri arabalari var .
Yani olsun dil muhim

masallah pasaya

Bavulları yaptm
Üsengeclikte baby gibi olma
Sogan bulamadım dondurulmus.
Aldım tepsi börek geldim
Resmn sogan soymamak icin yemek yapmıyorm evde
Birazda kabak dolmam var
Ekran süresini asmadım mesudum
Dün 4 saat ekran yazıyordu

Eklentiler

• 8BC29C7A-6E99-4274-BF75-964AB9711897.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 69
Selamlar kızlar yazamıyorum iki gundur dun avm gittik anı gelişti kiz kardeşim götürdü iskender ısmarladı bize kiz kardeşimi aldık işten ona uğrayıp cay ictik aksam geldik oğlanın burnu akıyor dun ateşi vardı gece biraz surup verdim bu gece yapmaz insallah daha iyi bugün sabah kahvaltiya tost yaptim temizlik yaptim nevresim degistim bir makine yikandi astim oğlan bezelye istedi buzluktan bezelye pilav yaptim salata ayran yedik mutfak topladim bulasik açtım bime gitsem iyi olcak alınacaklar var

Annelik delilik diye boşa dememişler. Bem de bugün ona daha çok vakit ayırdığım için mutlu oldum. Kaç gündür düzgün vakit ayıramıyordum. Bugün arkadaşla konuşacaktık acil konu onu bile konuşturmadı yazdırması ses kaydı bile bırakamadım. Aslında bu zamanların kıymetini bilmek lazım. İlerde biz gel deriz onlar gelmez. En güzel vakitlerimiz onun için buraya bile vaktim oldukça yazıyorum. Ya uyuturken ya da çizgi film izlerken.

Sanırım bu calısmayla da alakalı
Bırakıp gidiiyorz zaten,isten gelince de telefona bakıryorz suclulugu sarıyor insanı

Slm kızlar
Bugun bizi okula İnternet yordu resmen 1 e kadar girmedi velet ama ben girdim çoguna ev iş dün misafir vardı ev sarma duman kalktım halıları filan silkeledim Bayadır yapmamıştım
Sildim koltuk altları kanepeler bizi bıraktı biz bırakamadık
Dün gece rüyamda ceviz agacı görmüştüm ceviz para gelmemiş akşama kocam 2 bin getirdi ekmeğine katık et Bi süre benden baya para isteme dedi altın alacak varsa altın düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…