bende hep eşime diyorumDün akşam evin odalarını değiştirdik eşimle pertimiz çıktı. Sadece elbise dolablarının yerini değiştirmedik. Eve dışarıdan birinin gelmesini istemedim. Öyle olunca çocukların dolabı bize bizimkiside onlara kaldı, odaları bir görseniz rengarenk. Ama inanın hiç göz zevkimi bozmadı ya da müsaade etmedim. Evde benim de çok eşyam var. Asıl bunlar benim gözümü yoruyor. İki takım koltuk takımı benim neyime diyorum. Ama evlendiğimiz günden beri böyle evler hep büyüktü ondan, eşime diyorum ki kızlar evlenince alalım 2+1 rahat edelim evi bir görseniz mobilyacı dükkanı gibi, yatak odası sırf mobilya doldu. Salonumda da vitrin, konsol bizim buralarda gümüşlük deniyor ince uzun camlı vitrin yemek masası koltuk takımı tv odada yer kalmıyor. Şimdi yeni evlenenler sadece kullanacakları kadar eşya alıyor. İmreniyorum bende öyle yapıcam küçük bir eve geçince inşallah.
Aynı kızBenimde artik uzun sure duzenli kalmiyor.
Ozellikle esimin taraf
Cunku kendisi aliyorhep ben veriridim bir cekiyo Allah ne verdiyse begenmedigini geri atiyo.
İnşallah olumlu sonuç alırsınız kuzum.kızının nasibineBugün bi haber bekliyorum bakim olursa bütcemize +4000 falan demek.
Bu bizi baya rahatlatacak.
Hayırlısı olsun hakkimizda cok para değil helal para olsun ve nasipse olsun.
Rabbim kapi açar yeter ki vurmayı bil, nezaman bilmem ama yeter ki durmayı bil.
istedigim hic bir zaman cok para olmadi.
Kimseye muhtac olmamak tek gayem.
Hic cok lux arabamiz olsun cok lux evimiz olsun(yeni ev isitiyordum evet ama lux de hic gozum olmadi isinan, temiz bir evdi o da oldu sukur) yazlik hayalim vardi sadece tee cok eskiden ki hala var bu beni 1 adim daha yaklastirir o hayalime.
Su durumda bile kimseye muhtac olmadik cok sukur
Esimin pandemi surecinde primleri dustu elimize kira kalmadi falan yinede dara dusmedik.
Zikirlerime, teheccudume, namazima sarilirim Allah yeter.
Hep tevekkülumün bana donusleri cok guzel oldu.
Hep bereketli oldu.
Sukur namazı kildim defalarca.
Rabbim sukur namazi kilmayi her daim etsin.
Benim de ince bir gümüşlük vardı. Diğer evde bıraktım onu. Zaten o eve sığdıramamıştık.çoğu kişi de çocuk olunca zaten gümüşlüğü kullanamayacaksın dediler. Ben de vazgeçtim. İyiki getirmemişim.Dün akşam evin odalarını değiştirdik eşimle pertimiz çıktı. Sadece elbise dolablarının yerini değiştirmedik. Eve dışarıdan birinin gelmesini istemedim. Öyle olunca çocukların dolabı bize bizimkiside onlara kaldı, odaları bir görseniz rengarenk. Ama inanın hiç göz zevkimi bozmadı ya da müsaade etmedim. Evde benim de çok eşyam var. Asıl bunlar benim gözümü yoruyor. İki takım koltuk takımı benim neyime diyorum. Ama evlendiğimiz günden beri böyle evler hep büyüktü ondan, eşime diyorum ki kızlar evlenince alalım 2+1 rahat edelim evi bir görseniz mobilyacı dükkanı gibi, yatak odası sırf mobilya doldu. Salonumda da vitrin, konsol bizim buralarda gümüşlük deniyor ince uzun camlı vitrin yemek masası koltuk takımı tv odada yer kalmıyor. Şimdi yeni evlenenler sadece kullanacakları kadar eşya alıyor. İmreniyorum bende öyle yapıcam küçük bir eve geçince inşallah.
Kız ben yine hiç aklıma bile gelmedi evleneceği torunu hele hiç düşünemedim bile. Beni dinlerse 30 yaşından önce evlenme derim. Hiç evlenmese de olurbende hep eşime diyorum
oğlan evlenince küçük eve geçelim diye
kayınvaldem de o zaman gelinin torunun gelince ne yapacaksınız dedi,
bende sizde kalırlar nolacak ki dedim :):)
Ohh ne güzel.yedirenk79
Bizde iki kız olunca herşeyden iki tane oldu. İki yatak, iki kitaplık, çalışma masası,bilgisayar gibi. Evi bir görseniz üçlü prizler, şarrj aletleri, bu görüntüde beni yıpratıyor hele o kulaklıklar yokmu yatarlarken yere koyuyorlar bir gün diyorum düşüreceksiniz beni. Ayyyyy işte her yaşın ayrı güzelliği oluyor.Şimdi sitem ediyorum ama sonra iyi ki varlar diyorum. Temizlik yapmanın bir anlamı var diyorum ev dagılıyor, ama önce bir fırtına esiyor içimde sonra sakin bir gülüş geliyor yüzüme anne senin türk kahven çok güzel oluyor diyorlar, hanımlar birde benden kahve istiyorlar. Yapıyorum tabi o saatler günümün en güzel paha biçilemeyen saatleri.
benim ki de dün çorba içiyorduOhh ne güzel.benim kızım da bu sabah anne sen kahvaltı hazırla ben yatayım hazırlayınca beni kaldırırsın diyor
Ayy yerim o tatlı dillerinibenim ki de dün çorba içiyordu
dedim ki anniş ne güzel arkadaş oldun bana birlikte yemek yiyoruz dedim
döndü bana anniş seninle yemek yemek bir onur benim için dedi :):):)
ay bir duygulandım
ağlasam mı gülsem miii
Sağol canım insAllah.İnşallah olumlu sonuç alırsınız kuzum.kızının nasibine ❤
Inşallah bir çözüm bulunur canim geçmiş olsunGunaydin
Kizcagzimla ev topluyoruz pusetle oda oda pesimde.
mutfak okey
salonda öyle
Yatagi kapatip sulu kofte yapicam.
Oglana yemek birakim annem isitir malum hast. gecicem.
Hala vucudumdaki seyler gecmedi tam 20 gun oldu.
Gelincede banyoyu temizliem kabini falan ovmam lazim.
Neyse ev toplu olsunda artik daha dus alicim.
Kizi uyutmam gerek tabi.
Bereketli olsun canimBugün bi haber bekliyorum bakim olursa bütcemize +4000 falan demek.
Bu bizi baya rahatlatacak.
Hayırlısı olsun hakkimizda cok para değil helal para olsun ve nasipse olsun.
Rabbim kapi açar yeter ki vurmayı bil, nezaman bilmem ama yeter ki durmayı bil.
istedigim hic bir zaman cok para olmadi.
Kimseye muhtac olmamak tek gayem.
Hic cok lux arabamiz olsun cok lux evimiz olsun(yeni ev isitiyordum evet ama lux de hic gozum olmadi isinan, temiz bir evdi o da oldu sukur) yazlik hayalim vardi sadece tee cok eskiden ki hala var bu beni 1 adim daha yaklastirir o hayalime.
Su durumda bile kimseye muhtac olmadik cok sukur
Esimin pandemi surecinde primleri dustu elimize kira kalmadi falan yinede dara dusmedik.
Zikirlerime, teheccudume, namazima sarilirim Allah yeter.
Hep tevekkülumün bana donusleri cok guzel oldu.
Hep bereketli oldu.
Sukur namazı kildim defalarca.
Rabbim sukur namazi kilmayi her daim etsin.
Büyüyünce aranıyor o günler canim varlarda dağılıyor ev ne güzelyedirenk79
Bizde iki kız olunca herşeyden iki tane oldu. İki yatak, iki kitaplık, çalışma masası,bilgisayar gibi. Evi bir görseniz üçlü prizler, şarrj aletleri, bu görüntüde beni yıpratıyor hele o kulaklıklar yokmu yatarlarken yere koyuyorlar bir gün diyorum düşüreceksiniz beni. Ayyyyy işte her yaşın ayrı güzelliği oluyor.Şimdi sitem ediyorum ama sonra iyi ki varlar diyorum. Temizlik yapmanın bir anlamı var diyorum ev dagılıyor, ama önce bir fırtına esiyor içimde sonra sakin bir gülüş geliyor yüzüme anne senin türk kahven çok güzel oluyor diyorlar, hanımlar birde benden kahve istiyorlar. Yapıyorum tabi o saatler günümün en güzel paha biçilemeyen saatleri.
Onu benimkide yapıyor az daha uyuyayim diyor kiyamiyorum hiçOhh ne güzel.benim kızım da bu sabah anne sen kahvaltı hazırla ben yatayım hazırlayınca beni kaldırırsın diyor
canım geçmiş olsunEvet engin arastırmalarim sonucu kendime teshis koymustum zaten 125tl daha verip onaylattim
roza (lanet birsey bu arastirmalarim öyle demisti ) gelir beni bulur hic eksik olmaz zaten.
Hemen gecmez 1 ay surebilir belki daha fazla ama hic iz kalmadan gecer dedi dr.
Krem verdi.
Roza bet bisi sicaga, sikintiya falan gelemeyen bir hastalik.
Kizarma, ates basmasi, yangı vs oluyor ciltde
Ben koca kışı cam onunde yalinayak yerlere basarak gecirmistim.
Koca yazda kilo kilo ter bosaltip kirmizi surat gezdim yana yana.
Bence gebelik (homonlar) de tetikledi.
Yanisi tuzu biberi oldu.
Olsundu minnosum icin degerdi.
Derdi veren dermaninida beraberinde verir.
Hamdü senalar olsun.
Dertler Rabbimin kırlangıç kuşlarıdır onun hatrina sabretmek gerek.
Doktoru begendim detaycı, dinleyen, alternatif sunan bir dr.
Yuzum icin o kizarikliklari daha en aza indirmek, cilt kalitesini arttirmak vs prp onerdi.
Igneli islemlerden oldum olasi korkmusumdur.
Direk acı var mi dedimyani dedi.
Dedim anladim acı var.
Kizarlamalar yangilar devam ederse deneyebilirim bilemedim.
Biraz daha arastirip bitkisel yontemlerini ve ne en cok tetikliyo onlara bakicam.
Minnosumda annemle durmus hic sesi cikmadi dedi geldim uyuttum.
Gelirken 2 kilo daha sut aldim ev yogurtsuz kaldi lordu kiza yogurttu derken.
Bugunde böyle.
Yogun, karisik, ara ara sıkıntılı ama bol sükürlü.
Eve gelirken sutcuyu gectim bi an geri dondum bi abla corap uzatti (anlık olaylar ya da tesaduflerin, tesadufen olmadigini dusunenlerdenim) para verdim almadim corap.
Rabbim gönlundekini versin dedi.
Normalde Allah razi olsun falan derler.
Duam belli duyan belli "Amin" dedim.
Bir abi de hep lcw onune tarti koyuyo hepde o an ya telf. oluyorum, ya arabayla geciyo oluyorum ozellikle yaya gecip para vericem.
Cunku aklima geliyor surekli.
Demek yapilmasi lazim .
vucudumdakiler gecermis kuzucanım geçmiş olsun
tez zamanda geçer ve kurtulursun inşllah
bu durumda güneşe fazla çıkmamak gerekiyor demi? o da yapabilirvucudumdakiler gecermis kuzu
ama cildimde kalabilir yani roza tamamen kalmiyor aslinda stresle, sicaklarla artis gosteren bir cilt hastaligi
Nerdeyse 3.5 yaşında, zaten uyku problemi var yani de, aynen bizim de 6 dan sonra cildiriyo resmen. Uyutamıyorum inan 2saat sallıyorum mesela yok yanina yatıyorum yok yok. Gece de dün 11di mesela sabah 8de kalkiyo sürekli de koşturma halinde hiç yürümez gideceği yere zıplar koşar ona ragmen hiç yorulmuyoKaç yaşındaydı canım oğlun. Bizimde hergün uyumuyor uyumayınca da saat 5 ten sonra deliriyor. Çok geç değilse ağladığında uyut. Uyku sersemi oluyordur. Geç diye bakma canım normal öğlen uykusu kaç saat bilmiyorum ama yarım saat 1 saat uyudun uyandır. En azından o hırçınlığı gider. Sen de nefes alırsın. Gündüz uyumayınca gece erken uyumuyor mu?
evet 11-16 arasi onermiyor dr.bu durumda güneşe fazla çıkmamak gerekiyor demi? o da yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?