Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende hep eşime diyorum
oğlan evlenince küçük eve geçelim diye
kayınvaldem de o zaman gelinin torunun gelince ne yapacaksınız dedi,
bende sizde kalırlar nolacak ki dedim :):)

İnşallah olumlu sonuç alırsınız kuzum.kızının nasibine

Benim de ince bir gümüşlük vardı. Diğer evde bıraktım onu. Zaten o eve sığdıramamıştık.çoğu kişi de çocuk olunca zaten gümüşlüğü kullanamayacaksın dediler. Ben de vazgeçtim. İyiki getirmemişim.

bende hep eşime diyorum
oğlan evlenince küçük eve geçelim diye
kayınvaldem de o zaman gelinin torunun gelince ne yapacaksınız dedi,
bende sizde kalırlar nolacak ki dedim :):)
Kız ben yine hiç aklıma bile gelmedi evleneceği torunu hele hiç düşünemedim bile. Beni dinlerse 30 yaşından önce evlenme derim. Hiç evlenmese de olur 30 yaşında evlense ben 68 olurum. Daha torun göremeyiz biz sanırım :))

yedirenk79
Bizde iki kız olunca herşeyden iki tane oldu. İki yatak, iki kitaplık, çalışma masası,bilgisayar gibi. Evi bir görseniz üçlü prizler, şarrj aletleri, bu görüntüde beni yıpratıyor hele o kulaklıklar yokmu yatarlarken yere koyuyorlar bir gün diyorum düşüreceksiniz beni. Ayyyyy işte her yaşın ayrı güzelliği oluyor.Şimdi sitem ediyorum ama sonra iyi ki varlar diyorum. Temizlik yapmanın bir anlamı var diyorum ev dagılıyor, ama önce bir fırtına esiyor içimde sonra sakin bir gülüş geliyor yüzüme anne senin türk kahven çok güzel oluyor diyorlar, hanımlar birde benden kahve istiyorlar. Yapıyorum tabi o saatler günümün en güzel paha biçilemeyen saatleri.

Ohh ne güzel. benim kızım da bu sabah anne sen kahvaltı hazırla ben yatayım hazırlayınca beni kaldırırsın diyor

Ohh ne güzel. benim kızım da bu sabah anne sen kahvaltı hazırla ben yatayım hazırlayınca beni kaldırırsın diyor
benim ki de dün çorba içiyordu
dedim ki anniş ne güzel arkadaş oldun bana birlikte yemek yiyoruz dedim
döndü bana anniş seninle yemek yemek bir onur benim için dedi :):):)
ay bir duygulandım
ağlasam mı gülsem miii

Ayy yerim o tatlı dillerini

Inşallah bir çözüm bulunur canim geçmiş olsun
Bereketli olsun canim
Büyüyünce aranıyor o günler canim varlarda dağılıyor ev ne güzel
Onu benimkide yapıyor az daha uyuyayim diyor kiyamiyorum hiç

Evet engin arastırmalarim sonucu kendime teshis koymustum zaten 125tl daha verip onaylattim
roza (lanet birsey bu arastirmalarim öyle demisti ) gelir beni bulur hic eksik olmaz zaten.
Hemen gecmez 1 ay surebilir belki daha fazla ama hic iz kalmadan gecer dedi dr.
Krem verdi.
Roza bet bisi sicaga, sikintiya falan gelemeyen bir hastalik.
Kizarma, ates basmasi, yangı vs oluyor ciltde
Ben koca kışı cam onunde yalinayak yerlere basarak gecirmistim.
Koca yazda kilo kilo ter bosaltip kirmizi surat gezdim yana yana.
Bence gebelik (homonlar) de tetikledi.
Yanisi tuzu biberi oldu.
Olsundu minnosum icin degerdi.
Derdi veren dermaninida beraberinde verir.
Hamdü senalar olsun.
Dertler Rabbimin kırlangıç kuşlarıdır onun hatrina sabretmek gerek.

Doktoru begendim detaycı, dinleyen, alternatif sunan bir dr.
Yuzum icin o kizarikliklari daha en aza indirmek, cilt kalitesini arttirmak vs prp onerdi.
Igneli islemlerden oldum olasi korkmusumdur.
Direk acı var mi dedim yani dedi.
Dedim anladim acı var.
Kizarlamalar yangilar devam ederse deneyebilirim bilemedim.

Biraz daha arastirip bitkisel yontemlerini ve ne en cok tetikliyo onlara bakicam.

Minnosumda annemle durmus hic sesi cikmadi dedi geldim uyuttum.
Gelirken 2 kilo daha sut aldim ev yogurtsuz kaldi lordu kiza yogurttu derken.

Bugunde böyle.
Yogun, karisik, ara ara sıkıntılı ama bol sükürlü.

Eve gelirken sutcuyu gectim bi an geri dondum bi abla corap uzatti (anlık olaylar ya da tesaduflerin, tesadufen olmadigini dusunenlerdenim) para verdim almadim corap.
Rabbim gönlundekini versin dedi.
Normalde Allah razi olsun falan derler.
Duam belli duyan belli "Amin" dedim.

Bir abi de hep lcw onune tarti koyuyo hepde o an ya telf. oluyorum, ya arabayla geciyo oluyorum ozellikle yaya gecip para vericem.
Cunku aklima geliyor surekli.
Demek yapilmasi lazim .

Selam kızlar ancak yazıyorum bugun evde pek bise yapmadım ortalik topladim bulasik boşalttım lcw gittik kuzenim bebek mevlitu olcak kalabalık olmayacak ddi kızı oldu kot kumasi gibi kumasli elbise aldim yazlık 1 yaş üzeri aldim seneye giysin diye elden bir miktar veri cem 30 oraya verdim bimden çikolata ekmek avşar soda çekirdek 16 orda bıraktım yemek yapmadım çiğ köfte istedi bizimki aldim 10 tl oraya oglus a corba var yanina bise uydururum peynirin var az. Az onlarla dün yufka aldim sarar atarim buzluga

canım geçmiş olsun
tez zamanda geçer ve kurtulursun inşllah

Kızı uyutma çabasındaydım. 1.5 saat uğraştım. Öğlen uyutmasam akşam üstü deliriyor. Eşim de göremiyor falan. Eşim akşama yemek yapma dedi. Adam iki gündür sıcak ekmek tereyağ tulum peynir yiyor.
neyse kız uyumadı. Yemek de yemedi. Zaten dün akşamda yalvararak yemek yedirdim. Bugün kahvaltıda da sebzeli krep yaptım. Yemem yemem ağzına koymuyor tadına bile bakmıyor.
Artık biraz parka çıkartırım. Markete uğrarım gelince de birşeyler yaparız. İyice sıkıldı evde. Bugün niyetim yoktu çıkartmaya dün çok yorulmuşum. Valla yaş geçince enerji de yetmiyor

Nerdeyse 3.5 yaşında, zaten uyku problemi var yani de, aynen bizim de 6 dan sonra cildiriyo resmen. Uyutamıyorum inan 2saat sallıyorum mesela yok yanina yatıyorum yok yok. Gece de dün 11di mesela sabah 8de kalkiyo sürekli de koşturma halinde hiç yürümez gideceği yere zıplar koşar ona ragmen hiç yorulmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…