Bereketli olsun canim altın çok yüksek ya insallah alirsinSlm kızlar
Bugun bizi okula İnternet yordu resmen 1 e kadar girmedi velet ama ben girdim çoguna ev iş dün misafir vardı ev sarma duman kalktım halıları filan silkeledim Bayadır yapmamıştım
Sildim koltuk altları kanepeler bizi bıraktı biz bırakamadık
Dün gece rüyamda ceviz agacı görmüştüm ceviz para gelmemiş akşama kocam 2 bin getirdi ekmeğine katık et Bi süre benden baya para isteme dedi altın alacak varsa altın düşmüş
Anaaam benimkileri görsen düzen severim ama niye sığamıyorum hangar kadar mutfak dolabına bilmiyırum. Biraz tabi kız herşeyi karıştırıyor diye genelde üst raflara dolduruyorum kırılacak ve tehlikelileri. Ne düzen kaldı ne bişi. Ben böyle değildim sonradan oldum. Neyi elesem mutfakta bilmiyorum. Hiç sevmiyorum bu halini evdeki bütün dolaplarım tıklım tıklım. Kızın dolabı da öyle.Kıza tayt giydirdim minniemauseli Allahim kizi yedik yedik bitti aksam
oyhhss buyudude taytlar giyiyo benim fistigim.
Kendimiz nazar edicizz kiza.
Esim zaten sabahlari uyanmasa nie uyanmadiki diye dolaniyo
Gidip yataginin basindan seviyo.
Bu sabah gidemicem ben bu kizi sevcem diye en iyisi gidim hemen durdukca gidemicem diyo.
Elma suyu vercem öglen
Bugun belki siparislerimde gelir.
Y.odasinin dolap raflarinida katladim duzenledim.
Bir tarafdanda elime aldim bi poset, kizin etiketli kiyafetleri, fisler, bisiler attim hepsini.
Cöpler ciksin bakim gozume batmaya baslasi yine hersey.
Kiz uyansinda unitenin cekmesine el aticam.
Ordanda cikar bisiler.
Mutfagin en alt cekmecesine genelde kahveleri, ilaclari, bitki caylarini koyuyorum tabi en derin cekmece arada baska seylerde kaykiliyo oraya, orayada el attim hemen actim kargasali cekemeceker dolap raflari hic benlik diil az olsun duzenli olsun.
Herseyden tek var zaten artik.
Misal tek spatula, tek maşa, tek cirpici, tek rende
Baya azaltmistim diger evdeyken o sebeple mutfak cekmecelerim duzenli Allahdan
Kaç yaşındaydı canım oğlun. Bizimde hergün uyumuyor uyumayınca da saat 5 ten sonra deliriyor. Çok geç değilse ağladığında uyut. Uyku sersemi oluyordur. Geç diye bakma canım normal öğlen uykusu kaç saat bilmiyorum ama yarım saat 1 saat uyudun uyandır. En azından o hırçınlığı gider. Sen de nefes alırsın. Gündüz uyumayınca gece erken uyumuyor mu?Selam kizlar
Daha tamamını okuyamadım ama selam vereyim önce dedim
Kaç gündür telefonu elime alamıyorum oğlum uyumadigi için, ay çocuğa biseyler oldu öğlen uykusu 15 gündür uyumuyor akşama doğru ağla ağla perişan oluyo ne yapsam olmadı doktora mi götürsem bilemedim. Zaten uykuyu hiç sevmez ama daha küçük ihtiyacı var yani
Hafta sonu 3 kilo kornisondan turşu yaptim, bı de 1 kilo kıl biberden. 1 er kavanoz anneme verdim o hiç yapmaz.
Dondurucuda hiç yer kalmadı artık bişey yapmam heralde belki az daha turşu yaparım.
babyloading87 çok geçmiş olsun canım Allah korusun
Doğru diyor amaCanım oğlumun odasını topluyorum, bı gittim bütün arabaları dökmüş. Neden döktün ki dedim, böyle hemen oynayabilirmisiz çünkü
Bence de artık kahvaltı yiyebilir hem kaşık mamadan daha sağlıklıbabyloading87 kasik mama olmasa bile kahvalti yapiyordur artik yasini gecti yumurtasarisi peynir falan yedirselerdi
Yani bilemedim tabi duzeniniz nasilda ben olsam oyle yapardim.
terbiyeli corba yapsinlar icirsinler ya da sebze artik tarhanayi icmis sifa olsun
Ayy bu büyüklerin ekmek sevdası beni deli edecek. Zamanında bize de ekmek ye karnım doymaz denilirdi şimdi biz ekmek yeme diyoruzo ekmeği yedirdiklerinde çok önemli bir şey yapmış gibi söylüyorlar
bazen benim ki çık yedi diyor
ne yedi soruyorum ooo ne yemedi ki bal kaymak ekmekle diyor
allahiimmm ebbek diyor
Beyazına 1 yaş sonrasında geçmemişmiydik unutmuşum bile. Sarısına az sıvı ıhlamur ve ceviz eziyordum. Çok bulamaç karışım hiç yapmadım ben. Genelde tatlarını ayrı ayrı bilsin dedim. Bebe bisküvi hiç kullanmadım.dogru diyor
aslında haşlanmış bir yumurta sarısı yese candır
biz ilk sarısı ile başlamıştık
şapır şupr
Çok doğru demişsin. Benim arkadaşımın eşi kaportacı maşallah durumları çok iyi. Eve giren bir kaportacı maaşıyla iki evleri var. Üstelik harcıyorlarda :)Esime diyorum sey diyorlar ya guclu kadin olim derken pehlivan oldum boya yap, lavabo ac, demonte urunleri videla-kur, Ben olfum bence.
musluk tamirinden ve elektrikden anlamiyorum.
Ama bulasikmak. hortumunu falan degismisligim var.
Aslinda para var he bir parca degisiyolar 400-500tl.
Anamin kiziyim o hep erkek olsam amele olurmusum derdi
Bende ciragi
Bi arkadasin yegeni uni okumus evlenecegi cocik okumamis kaportaciymis iste kiz okuda da dengini bulsaydi diye soyleniyolarmis kizim manyakmisin uni okuyup okadar issiz var kaportacalikda para var delirdiniz mi siz aglaniyonuz demistim.
Vallahi para basiyolla
Bereketli olsun kuzum. Bu dönemde en önemli cümle sanırım.Bime gittim 7ye geliyodu un süt tel sehriye visne suyu ekmek 3 bir kahve aldim 23 verdim havalar bi kaç gün iyi diyorlar belki bu ara 2 3 yumak erişte keserim yi be kışa olsun fazla elimde sıvı yag 44.5 bucuk olmuş bimin markası biryag 48.5 tu bu kadar artarmi birden bir sene olmadı 32 küsurdü kendi markası indirimde bulursam alıp aticam bildiğim bir marka yeni actim 4.5luk orkideyi
Büyüdükce ilgi isteği artıyırmusEvet
O nedenle önce onunla ilgileniyorum sonra uyuduktan sonra elime almaya çalışıyorum
Benimde artik uzun sure duzenli kalmiyor.Anaaam benimkileri görsen düzen severim ama niye sığamıyorum hangar kadar mutfak dolabına bilmiyırum. Biraz tabi kız herşeyi karıştırıyor diye genelde üst raflara dolduruyorum kırılacak ve tehlikelileri. Ne düzen kaldı ne bişi. Ben böyle değildim sonradan oldum. Neyi elesem mutfakta bilmiyorum. Hiç sevmiyorum bu halini evdeki bütün dolaplarım tıklım tıklım. Kızın dolabı da öyle.
canım çok sevindimBugün bi haber bekliyorum bakim olursa bütcemize +4000 falan demek.
Bu bizi baya rahatlatacak.
Hayırlısı olsun hakkimizda cok para değil helal para olsun ve nasipse olsun.
Rabbim kapi açar yeter ki vurmayı bil, nezaman bilmem ama yeter ki durmayı bil.
istedigim hic bir zaman cok para olmadi.
Kimseye muhtac olmamak tek gayem.
Hic cok lux arabamiz olsun cok lux evimiz olsun(yeni ev isitiyordum evet ama lux de hic gozum olmadi isinan, temiz bir evdi o da oldu sukur) yazlik hayalim vardi sadece tee cok eskiden ki hala var bu beni 1 adim daha yaklastirir o hayalime.
Su durumda bile kimseye muhtac olmadik cok sukur
Esimin pandemi surecinde primleri dustu elimize kira kalmadi falan yinede dara dusmedik.
Zikirlerime, teheccudume, namazima sarilirim Allah yeter.
Hep tevekkülumün bana donusleri cok guzel oldu.
Hep bereketli oldu.
Sukur namazı kildim defalarca.
Rabbim sukur namazi kilmayi her daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?