- 21 Ağustos 2015
- 32.132
- 97.526
- 798
- 38
Heee ben tabi alelacele yapıyorm ondanyumurta süt (ya da yogurt)oda sicakliginda olsun
k.tozunuda direk siviya dokme sivilari once cirp biraz un ekle k.tozunu unun uzerine dok ozaman kabarir.
ben hep boyle yapiyorum kuzu gzl dusuyo bide elimde cirpiyorumHeee ben tabi alelacele yapıyorm ondan
Bi dahakine cıkarayım onden bakayım
Saolsın bacım
Lelli o ev hiç küçük değil aslında ben orada mersin tokideki askeriye lojmanında oturdum tüm evler aynı metrekare hele bir balkonu vardı salon kadar 2 bolme bir tarafa çamaşır asıyordum bir tarafta oturuyorduk tüm yaz balkondaydık 4mt hali seriyordum düşün ev balkon dahil 140 metrekareydi odaları da genişti tüm mobilyalar odalara sığıyordu sadece biraz oturma odası dardı orasida 2 çekyat bir tv sehpası sığıyordu o kadın eve ek biseyler yapmış bende takip ediyorum aslında çok kullanisliydi ben o evimi çok seviyordum halakucuk evi olan kadin lux ev bakiyo.
Diyoki ben hala kucuk evimi seviyorum zaten bu evde kucuk
kucuk dedigi ev onun evinin 3 kati ve lux.
Aiyy ablasini kiskanmakdan ölmez ins.
Onu bende gördüm gecen sene de baktı baktı biz memnunuz evden dedikucuk evi olan kadin lux ev bakiyo.
Diyoki ben hala kucuk evimi seviyorum zaten bu evde kucuk
kucuk dedigi ev onun evinin 3 kati ve lux.
Aiyy ablasini kiskanmakdan ölmez ins.
Annesininde sanırım tokide yakın hatta amaLelli o ev hiç küçük değil aslında ben orada mersin tokideki askeriye lojmanında oturdum tüm evler aynı metrekare hele bir balkonu vardı salon kadar 2 bolme bir tarafa çamaşır asıyordum bir tarafta oturuyorduk tüm yaz balkondaydık 4mt hali seriyordum düşün ev balkon dahil 140 metrekareydi odaları da genişti tüm mobilyalar odalara sığıyordu sadece biraz oturma odası dardı orasida 2 çekyat bir tv sehpası sığıyordu o kadın eve ek biseyler yapmış bende takip ediyorum aslında çok kullanisliydi ben o evimi çok seviyordum hala
Bende telle cırparımben hep boyle yapiyorum kuzu gzl dusuyo bide elimde cirpiyorum
Mutfak aman aman çok büyük değildi evet ama yetersizde değildi mutfak masası sandalyesi sığıyordu arkadaşlar gelince oturup kahvemizi içiyorduk tezgahı biraz küçüktü ve kaplamaydı kullanissizdi ama buzdolabı falan girmeliydi öyle ortada değildi balkona salon ve mutfaktan da giriş vardı salonun boyu kadardı enide genişti benim evim 9. Kattı evet resimlere göre annesininde orada yani kendisi birşeyler çizip yaptırmış belki dolap olsun diye ama çok daraltmış eviAnnesininde sanırım tokide yakın hatta ama
Onun mutfagı faln büyük.
Kullanıslı .
Daracık mutfak yapmıslar koca balkon gibi bisey var.
Bence kullanım hatası var o evde
ama cocuk odasi falan cok kucukLelli o ev hiç küçük değil aslında ben orada mersin tokideki askeriye lojmanında oturdum tüm evler aynı metrekare hele bir balkonu vardı salon kadar 2 bolme bir tarafa çamaşır asıyordum bir tarafta oturuyorduk tüm yaz balkondaydık 4mt hali seriyordum düşün ev balkon dahil 140 metrekareydi odaları da genişti tüm mobilyalar odalara sığıyordu sadece biraz oturma odası dardı orasida 2 çekyat bir tv sehpası sığıyordu o kadın eve ek biseyler yapmış bende takip ediyorum aslında çok kullanisliydi ben o evimi çok seviyordum hala
kesinlikle okadar balkon var odalar kucukAnnesininde sanırım tokide yakın hatta ama
Onun mutfagı faln büyük.
Kullanıslı .
Daracık mutfak yapmıslar koca balkon gibi bisey var.
Bence kullanım hatası var o evde
zeynolutatlar mutfagini belese getirdi meselaOnu bende gördüm gecen sene de baktı baktı biz memnunuz evden dedi
Bence o evin tanıtımıbnı yapıp komisyonunu alıyo
Genc kız var evde.kesinlikle okadar balkon var odalar kucuk
Kız bunun eski havası kalmadızeynolutatlar mutfagini belese getirdi mesela
Simdi banyo yaptircam diyo onuda belese yaptircak kesin
Bu da az miktarini kendi odeyip gecmesin eve..
Vallah fotoğraflarda yukarıdakiler gibi çünkü sitenin daha alt tarafındaydı 2+1 belki ben yanılıyorum ama 2+1lerin balkonları yanlış hatırlamıyorsam okadar büyük degildi annesi tam 3+1lerdeama cocuk odasi falan cok kucuk
2+1 de bi de galib yoksa 3 cocugu ayni oda yayatirmaz
belli balkon buyude mutfak, tezgah falan kucuk ama.
Balkon yapmislar o balkonu eve katsalar daha ferah olurmus aslinda.
Tokilerde de farklılık cokVallah fotoğraflarda yukarıdakiler gibi çünkü sitenin daha alt tarafındaydı 2+1 belki ben yanılıyorum ama 2+1lerin balkonları yanlış hatırlamıyorsam okadar büyük degildi annesi tam 3+1lerde
Çalışan anne olmak zorİyi geceelr
Bögrüme tası yedim geldim
Sevmediğim görümcem cmrtsileri online dersi varmıs kvde ona gidiyormus
Yani artkk annemin sırasında cmrtsi de bak dicez
Ben bunu acıklayamam anama dedim kociye yok valla
Nolck memur mu senin annen cmrtsi calısmıyo diyo
Yeminle kavga cıkarırı
Görümcem bosa partyler yapmamıs.
Ben de lafları soktum
cıkarken komsulrı kapıda oturuyor
Yan komsusu diyoki kadın perisan oldı 2 arada bi derede valla diyo bana
Bende zaten tepem atık,bi hafta annem bi hafta babannesi bakıyor,babannesinde babası gececi oluyor yanında oluyor .
İyi aksamlar dedim gectim
Tmm haklıdır yaslı kadın ama ben kimseyi perisan etmiyorm bana diyemezler öyle bisey
Tercih yapacakları zamn yine kızını seciyor iste.
Babası olmasa ona da bakmıck kesin.
Ay doldum tastım
Bide aramıs görümcem,ne zamn gelmisler diyo dün gelmisler dedi.
Ama kesin gelmeselerdi flan demistir hı hı biseyler söyledi gecistirdi.
Ben de bayılmıyorm dedim kociye perisan olduk o lütnetsa yapck diye dedim
Geleymis kızı yardıma dedimm
12-17.00 arası cocık tepemde asagı yukarı indim cıktım dedim.
Ay cok doldum kusura bakmayın bacımlar
Afiyet olsun .ben diyet dedikçe bişeyler yiyorum nasıl oluyor anlamadımSelam kızlar yazamadim bugun düz gün kardeşim geldi kahvalti sonrası teyze kızına gittim mevlutü vardı bebeğinin kalabalık olmadı mesafeli oturduk maskeleri yemek yerken çıkardık bi camlar açık oldu görmüyorddum teyzemler iyi oldu diğer kuzenin oglununda sünnet mevlutu olmuştu onada altınını verdim şükür gelirken pide fln verdiler esimde yedi getirdim yemek yapmadım bugün simdi çayla yarım yiyorum sonra kilo vercemherkes kilo almışsın diyip durdu off virüs bitene kadar
8 sene sesimiz cıkmadıÇalışan anne olmak zor
Görümcende benim annem bana yardım edecek senin içinde onunda annesi baksın diye düşünüyor olabilir
Bu işler çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?