Ama bir çözüm bulurlar kesin8 sene sesimiz cıkmadı
Düğünümde bile acaba gelcekler mi dedik düğüne okadr ortada yoktu kvde
Beni gec büyük görümcem de aynı sekilde
5 sene evde oturdu cocugu olunca.
Bakacak kimse yok
Kvdem yine kücüğünün cocuga bakıyordu
İnsan bi durup düsünür,benim bukadr tekelime almaya hakkım var mı die?
Bide kalktı 2.yi yaptı
Yapsın kimse karısamaz da otur bak ozman
Biz niye hep senin isine göre hayatımızı yönlendirelim.
Ay cok doluyum ona
Bizim kız da ilk suratı çok asık bebekti.sert bakışlıydı.sonra kucağıma alınca aguuu yaptım bir gülüş o gülüş. Kaç foto çektik hepsinde gülüyordu. Güldüğü an gözleri de gülüyor.ilk basta bizimki gulmuyodu dedik bu asabi bebe olcek sonra gulmeler basladi
Ama kizinca anliyo artik hemen dudak dusuyo.
Ama azicik yerim seni ben falan de hemen gulmeler basliyo.
Amiiiincocuklar iyiki varlar. Istiyen herkes anne olur insallah.
Sağol canımoyy kuzuu gecmis olsun ,hem deniz havası hem sallantı midesi bulanmıstır
İyitatiller canım
Bizim hala devam ediyor. Tabi önceden çekmece komple dökülüyordu. Tel süzek favori oyuncakları arasındaOff cokk fena
Allah korumus
Bizimde camların önü kapalı hep
Eli hep mutfak cekmecelerinde ilkine yetisemiyor daha 2.cekmece favorisi
Bosalttım sadece kavanoz kapaklrı var orda onları gezdiyor ortada
Etkinlik cekmecemiz bizim orası
Ben de hiç birşeyine şeker katmıyorum. Şeker nasıl bişey bilmez. Ama çikolata aburcubur delisi. O da babasından kaynaklı benceAlya zayıf degil ama kilolu da degil
Zaten büyük dogdu 4100 gr dogdu.
Annemler kilolu cocık saglıklı mantıgında
Kardesimin kız kurtardı kendini eksi sever o bebekliğinden beri.
Ama oglan seker bagımlısı resmn
HAliyle kilolu yasıtlarına göre
Gecen süt veriyor 2 tane küp seker attı icine kardesim
Kız dedim bal at bari yazık günah seker .
İcmiyor balla dedi.
İste mümkün oldugu kadr engellemeye calısıyorm bu beslenme tarzını.
Annem de kızıyor seker cikolata vermeyin su cocuga diye.
Uyku düzeni sııfır.
Bence enerjiden uyumuyor.
İste herkesin yetistirme tarzı farklı.
Bisey denmiyor
Güzel kabarsın diye iki paket kabartma tozu koyanlarda var. Bugün kardeşim öyle yaptıA4 kalınlığa şükredebilirim o derece kötüyüm bu işte :)
Çok benziyor yedirme şeklimiz. Kola asitli içeceklerin tadına bile baktırmadım henüz. Çok küçükler içiyor.ahh bu babalar ahhAslinda o yüzden ek gıdaya kabak fln başlanıyor tatli şeylerin tadını alınca yemiyorlar olabildiğince gec tanissin en azından kafasindayim bende eşim evde olmasa benden abur cubur istemiyor benimki meyve veriyorum ama babası evdeyken yiyor hele gece şeker çikolata yerse uyumak istemiyor ddigin gibi benimkide ekşi sevmiyor kışın tahin pekmez helva pekmez bal yer değişik değişik kahvaltıda hergun birini veriyorum sütü sade içiyor bi ara meyveli süt seviyordu simdi şükür içmek istemiyor kola gazlı şeyler içmiyor bende icmiyirum kola senelerdir ama çevremde daha küçük çocuklarda görüyorum iciyolar
Canım o katkı yıla göre değişiyordu. 3 yıl 6 yıl 10 yıl vs diye hatırlıyorum. Oranları aklımda değilBes lerde %25 devlet katkısı var
bi de dysonKız bunun eski havası kalmadı
Yatıyo kalkıyo bi arnavut kremi
zengin tokisi fakir tokisi var anacim.Tokilerde de farklılık cok
Bursada merkezde var toki uzaydan bile görünüyor diye dalga geciyor millet.
Basbakan bile geldiğinde 2 sene önce bu ne kazulet dedi sehrin ortasında
Bide tam yer adı bilmiyorm ama sehrin dıısında tokiler var 2 katlı evler bayılıyorm onlara.
Belki kizip canini yakmak icin yapti ama ben kizimi kendinden dahada buyuk cocuklarla yalniz birakmam Net!İyi geceler kızlar.
benim topik saatim geldi şaşmaaaz.
bugün bahçede kahvaltı yaptık. Sonra kardeşimin bahçede kahve faslımız vardı. İkindi saati bahçede çay keyfisi. Ben kurabiye yaptım kardeşim kek yaptı. Annem mercimek köftesi gelin de patares ve çay hazırladı. Abla da yağda hamur yapıp göndermiş. Ohh gelsin kilolar. Kız da bir orada bir burada cirit attı. Gitmek istermi istemez tabi. Babası aradı görüntülü konuşmak istedi konuşmadı.
bu defasında büyük oğlan yeğenlerimi görünce kaçtı kafasını çevirip durdu yüzlerine bile bakmıyordu korkar gibi.
geçen arkadaşa gittiğimde arkadaşım oğlu var yeğenlerimin yaşında.Ela oyuncakların olduğu odada oynuyordu korkuyla ağlayarak bizim bulunduğumuz odaya koştu. Ne oldu dedim çocuğa da sordum bilmiyorumki dedi. Sonra bize geldiler yine onu görünce kaçtı. Aynı şeyi yeğenlere de yaptı. Benziyor da benim yeğene. Sonra kaç defa anlattım ve sordum. Yok yok dedi sorduğum sorulara. Sana birşeymi yaptı kızdımı bir yerinimi acıttı dedim. En son işte yanlışlıkla yaptı dedi. Ne yaptı dedim poposuna vurdu. Sonra Niye yaptı dedim. O oyuncağı bırak dedi diye anlattı.
Ayy aklıma binbir çeşit şey geldi. Benim kız çok girişken insanlardan kaçmaz. Niye bu kadar korkulu bir bakış. Korkuyla kafasını çevirip ağlama. İçim içimi yedi. Ne yapsam sizce arkadaşla konuşsammı bu konuyu. Kızıma dedim annesine söylerim onu sen öyle birşey olunca hemen annene anlatıyorsun dedim.
11 yaşında bir çocuk niye yaparki anlam veremedim.
Neyseki anlatınca yeğenlerime o davranışı bitti şükür.
Canım biraz zaman geçince oyun oynarken falan bir daha sor. O çocuktan başka bir konuda laf ac. Detaylıca bir sor. Kıyamam yaİyi geceler kızlar.
benim topik saatim geldi şaşmaaaz.
bugün bahçede kahvaltı yaptık. Sonra kardeşimin bahçede kahve faslımız vardı. İkindi saati bahçede çay keyfisi. Ben kurabiye yaptım kardeşim kek yaptı. Annem mercimek köftesi gelin de patares ve çay hazırladı. Abla da yağda hamur yapıp göndermiş. Ohh gelsin kilolar. Kız da bir orada bir burada cirit attı. Gitmek istermi istemez tabi. Babası aradı görüntülü konuşmak istedi konuşmadı.
bu defasında büyük oğlan yeğenlerimi görünce kaçtı kafasını çevirip durdu yüzlerine bile bakmıyordu korkar gibi.
geçen arkadaşa gittiğimde arkadaşım oğlu var yeğenlerimin yaşında.Ela oyuncakların olduğu odada oynuyordu korkuyla ağlayarak bizim bulunduğumuz odaya koştu. Ne oldu dedim çocuğa da sordum bilmiyorumki dedi. Sonra bize geldiler yine onu görünce kaçtı. Aynı şeyi yeğenlere de yaptı. Benziyor da benim yeğene. Sonra kaç defa anlattım ve sordum. Yok yok dedi sorduğum sorulara. Sana birşeymi yaptı kızdımı bir yerinimi acıttı dedim. En son işte yanlışlıkla yaptı dedi. Ne yaptı dedim poposuna vurdu. Sonra Niye yaptı dedim. O oyuncağı bırak dedi diye anlattı.
Ayy aklıma binbir çeşit şey geldi. Benim kız çok girişken insanlardan kaçmaz. Niye bu kadar korkulu bir bakış. Korkuyla kafasını çevirip ağlama. İçim içimi yedi. Ne yapsam sizce arkadaşla konuşsammı bu konuyu. Kızıma dedim annesine söylerim onu sen öyle birşey olunca hemen annene anlatıyorsun dedim.
11 yaşında bir çocuk niye yaparki anlam veremedim.
Neyseki anlatınca yeğenlerime o davranışı bitti şükür.
Tavsiyeleri uygulayacagım bakalım hala kabarmazsa kalıp sorunludur:)Güzel kabarsın diye iki paket kabartma tozu koyanlarda var. Bugün kardeşim öyle yaptı
Onu teklif etcem kvdemeAma bir çözüm bulurlar kesin
Dedesi gider belki onun ki gelir
Sen sakin ol
ben sicak firina koyuyorum kekiTavsiyeleri uygulayacagım bakalım hala kabarmazsa kalıp sorunludur:)
bi de dyson
aiiy biride cikip demiyor ki ablacim o krem beyazlatiyosa kocana sur accikda adam beyazlasin demiyor.
Sazan mi yok ulkede alirlar anacim hemen.
Cildi inceltiyormus o kremler arko suruyordur kesin ama kutu arnavut kremi kutusudur
zengin tokisi fakir tokisi var anacim.
Dumankayanin tokisini gordu bu gozler havuzlu falan
He valla adam kapkara.
Aynen ya o 2 katlı tokiler pahalıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?