- 21 Ağustos 2015
- 32.132
- 97.527
- 798
- 38
Günaydınn disler bizi bitirdi
Tamam atesi cok sukur ama aglamakdan helak oluyo aksamlari.
Dun sesi kisildi nerdeyse gozunden uykju akiyo ama asla uyumuyo
Tamam dedim kizim uyuma kucakda gezdirdim yine miz miz.
Esime dedim ki koyalim battaniyeye sallayalim.
Dedi alisir gunduz napcan dedim 1 defadan hemen alismaz huysuz simdi o
Battaniyeye koyduk 2 pispisledik aninda uyudu.
Bu battaniyede sallamada bi keramet var.
Salincak alsam mi acaba bilmiyorum.
Kararsizim.
Artik resmen oturuyor.
Biraz yatar sekilde oturtuyorduk ama hanfendi direk kaldiriyor kendini istemiyor öyle.
Aksam babam cagirmisti oraya gectik orda da miziklandi tabiki.
calpol aldirdim esime dedim agrisi falan varsa 1 c.k. veririz en azindan evde bulunsun Allah korusun atesi falanda ciksa ani evde ates dusurucu falan yok.
İyi geceler kızlar.
benim topik saatim geldi şaşmaaaz.
bugün bahçede kahvaltı yaptık. Sonra kardeşimin bahçede kahve faslımız vardı. İkindi saati bahçede çay keyfisi. Ben kurabiye yaptım kardeşim kek yaptı. Annem mercimek köftesi gelin de patares ve çay hazırladı. Abla da yağda hamur yapıp göndermiş. Ohh gelsin kilolar. Kız da bir orada bir burada cirit attı. Gitmek istermi istemez tabi. Babası aradı görüntülü konuşmak istedi konuşmadı.
bu defasında büyük oğlan yeğenlerimi görünce kaçtı kafasını çevirip durdu yüzlerine bile bakmıyordu korkar gibi.
geçen arkadaşa gittiğimde arkadaşım oğlu var yeğenlerimin yaşında.Ela oyuncakların olduğu odada oynuyordu korkuyla ağlayarak bizim bulunduğumuz odaya koştu. Ne oldu dedim çocuğa da sordum bilmiyorumki dedi. Sonra bize geldiler yine onu görünce kaçtı. Aynı şeyi yeğenlere de yaptı. Benziyor da benim yeğene. Sonra kaç defa anlattım ve sordum. Yok yok dedi sorduğum sorulara. Sana birşeymi yaptı kızdımı bir yerinimi acıttı dedim. En son işte yanlışlıkla yaptı dedi. Ne yaptı dedim poposuna vurdu. Sonra Niye yaptı dedim. O oyuncağı bırak dedi diye anlattı.
Ayy aklıma binbir çeşit şey geldi. Benim kız çok girişken insanlardan kaçmaz. Niye bu kadar korkulu bir bakış. Korkuyla kafasını çevirip ağlama. İçim içimi yedi. Ne yapsam sizce arkadaşla konuşsammı bu konuyu. Kızıma dedim annesine söylerim onu sen öyle birşey olunca hemen annene anlatıyorsun dedim.
11 yaşında bir çocuk niye yaparki anlam veremedim.
Neyseki anlatınca yeğenlerime o davranışı bitti şükür.
babyloading87 getir ben bakayım alyaya dicem o hale geldim valal.inşallah çözüm bulursunuz
ya dr. falan gitmedim hemsireyede sormadim dedim verim az rahat etsin.Dis cıkarırken calpol kurttarıcı
Ben oylelikle rahatlattım cocugu
Yarım ölcek verdim ,etinden et yarılıyor kolaymı
ya dr. falan gitmedim hemsireyede sormadim dedim verim az rahat etsin.
ne bilim hep calpol kullanirdim oglanada aklimda oyle kalmis malum seneler gecti
Ama iyi geldi sanki guzel uyudu.
Bugunde veririm azcik.
Bana sabah aksm rüyamda kocanı bi dövdüm bi dövdüm bütün sinirimi attım dedi
simdiki asilara hep ates yapmaz demisti.Yarım olcek verebilrisin 3 ayı gecti artk.
Asılarda dr bize söylüyordu
Ates kaldırır kaldırmaz
Ates yapabilir dediği asılarrda da vermistim ben eve gelince.
Canım o katkı yıla göre değişiyordu. 3 yıl 6 yıl 10 yıl vs diye hatırlıyorum. Oranları aklımda değil
İşi bıraksan da kimse oralı olmaz ne yapıyorsunuz diye.Valla ya
Ben bukadr birbirine benzeyen insanlar görmedim
Herkes birbirine sey atıyor ama hepinizin aynı seyin lacivertisiniz diye bagırasım var
Töbe töbe
Biz sebze corbalarına baslamıstık 6.aydasimdiki asilara hep ates yapmaz demisti.
ekimde asimiz yok kasimda var bakalim.
Bu ay rutin kont. icin dr. goturcem.
Ya formul mamada aliyo ya benim kiz masallah muhallebi, yogurt falanda yiyor seviyor tabi ben yarim cay bard. suyla yapiyorum bazen cok az da birakiyor zorlamiyorum tatsin yeter diyorum.
Corbaya, bebe bisk. ekim itibariyle baslasam mi ya.
6. ayina girecek ozamanlar.
Yumurta sarili kahvalti icin ekimin ortasini gecsin diyorum yani erken gibi geliyor.
Bi de pekmez nezaman versem?
kafamda kentsel donusumlerr
dr. gidince sorcamda sanada sorim dedim
havuc patates pisirdim bakim pure yaptim oglen denicem.Biz sebze corbalarına baslamıstık 6.ayda
Patates havuc kabak(once bunları tek tek 3 gün verdik alerjiye karsı)
Sıkımtı olmayınca blendrdan cekip (az su ile hasladık pure gibi yaptık bastan)verdik.
Misal havucumaz pirincle pisirip kevgirden gectik
Yarım sogan
Havuc
İrmik le yine yapabilirsin.
10yili tamamlayincada yine devlet %bilmem kacini kesiyormus dogrumu kuzu?Hayır canım
Sen çıkarsan 10 yılı tamamlamadan katkı patı yıla göre eksik alıyorsun
Yoksa %25
Bi paket bez bi kilo sebze getirince biz yardım ediyoruz oluyorİşi bıraksan da kimse oralı olmaz ne yapıyorsunuz diye.
Kuzenim ver bebe bisk. falan meyve sulariyla diyo
Ayy herkesler bisiler diyo
su makarnavitmanin karadutozude istah aciyomus cocikde.
Ahh makarnavitma ocagima incir agaci dikeceksin
Ama severek yiyo suan mamalarini cok sukur.
kart kesilincede artik muhallebisiyle karadutozunden alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?