- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.528
- 798
- 38
Ahh buldam güvenilir isi bile değistiririm
Tabi canım inan insanın kendi çalışıp kazanması gibisi yok. Ki aileye eşinin yardım etmesi de ayrı bir yük hissederdim kesin. Birşey olduğunda eşinin laf söyleme hakkı oluyor malesef. Tabi kardeşin neler yaşıyor bilmiyoruz. Belki bir şey dese de rahatsız olmuyordur. Ama bizler öyle olamıyoruz. Sanırım çalışıp ekonomik özgürlüğümüzü elimize almış kadınlar olduğumuz içindir :))Est cnm okadr haklısınki
Gecen bi patlamıstım
Azcık agır konustm
Annem bi havalarda ama faturasına kadar kardesim ödüyor ben biliyorm
Ama annem gizlediğini sanıyor
Dedim anne ben istmiyorm ,babamın faturasına kadr kardesim odüyr,evin aidatı 350 tl kız yaz kıs onu ödüyr ,bakit yardım yapıyır,annemin eline ceyrek veriyor heray,erzagına kadr alıyor
Ben istemiyorm böyle bi hayat dedim
Bana yanlıs yerden vurdun dedi
Kimseyi üzmek icin söylemiyorm ama evime gelip o eksik bu eksik aldır kocana demek kolay
Senin evine kim alıyor o eksikleri dediğimde suclu oluyorum
Kesinlikle cocuk oldugi icin ona inanmazlar diye ya da korktugundan anlatamayan bir cok cocuk olduguna eminim ben.Kuzum arkadaşın oğlunun evde olduğunu bile bilmiyordum. Oyuncaklar kızının odasındaydı. Sürekli gidip gidip bakarım başka odada oynarken de. Hiç rahat edemem bu konuda. Hatta çoğu kişi bırak oynuyorlar işte der. Ama çocuklar aynı yaş da olsa birbirine zarar verebiliyor malesef. En azından oynarken ona ters vs davranan çocuk olduğunda davranış biçimini görmek istediğim İçin sürekli kontrol ediyorum.
Hep söylüyordum biri sana birşey yaparsa anlat diye bu kez daha da üzerinde durarak söyledim. Kız bir de şimdilerde özel bölgelerine anneden başkasının dokunmaması gerektiğini ve ona özel olduğunu anlatıyorum hep bana diyor ama anneanne dokunabilir teyzeler dokunmaz :) Zamanla öğreteceğim. Gerçekten çok olay duyuyoruz. Ve eminim çoğu kız çıcuğu bazı şeyleri yaşayıp ailesine anlatmaya da çekiniyordur. Öyle olmasını asla istemem
Birlik olup isinden edecekler seniBugun bi cıkısı vardı evden
Anne biz getirsek ?dedim bana güvenme bana güvenme dedi bindi asansöre
Kapıyı kapadım agladım cocuk kucagımda
Annemde olsa kimsenin beni o duruma düsürmeye hakkı yok
Kendime üzüldüm sonra
Eger isi bırakırsm bi süre 2 tarafla da görüsmücem.
ayy sorma 23yasinda cahil iste.Ne inatçı bir çocukmuş
Resmen evleniyor
Aslinda esimin eli bize aciktir ama oyle harvurup harvam savurmaz disarida.Off lelli aynıyız aslında. Ben de çok borca sokunca rahatlıyorum. Düşünmeyeceğim der kardeşine vicdan yapar. Olanları unutuverir. Eskiye göre iyi olsa da yine de o konuda güvenemiyorum ona. Sanırım tek kardeşi olmasımı bilmiyorum. Ama çok benzettim ruh halimizi.
masallah sizinkilereAnneannen kaç yaşında kuzum. Benim dedemin de birara anlık unutmaları oldu sonra normale döndü. 90 yaşlarında var maşallah diyorum yine de. 100 yıl tüketecek inşallah.
Senin annen çok rahat bende istemiştim çalışmayı annem kabul etmrdiydisen işten çıkınca napacaksa sıkışınca sankı annen yardımı edecek asla gelmiyor hiç bu kıza yardım edelim diyen olmadı o kışları zorla geçirdimÜzüldüğümü bilse de degisen bisey olmaz.
Aradıgı fırsat gecti eline
Bence bakıcı tut yakın tanıdık filan varsa eğerki ona göre yoksa bunlar seni yiyecekler psikolojik çökeceksin annen keyfine düşkün ablan yardım ediyor tatlı geliyor eğerki bigün dirsek vyrusa saşma kardeşin elin oğlu ikigün sonra laf edeerGünaydınlarr
Keyifsizim
Cıktım evden
Gece uyuyamadım
Kırmızı odanın son bölümü iZleidm
Uyumusum sonra
Anneme de mesafeliyim anladı
Elimde degil
Sabahları pogaca börek alır gelirdi
2 gündür almıyor ben zaten alma yaglı diyordm
Bugun dedi babanda da para yokmıs ,pogaca alamadık 2 gündür diye.
Dedim alma zaten evde kahvaltılık var
İste pogaca almaya para yok,evelden ezelden böyleleer bulunca harcarlar.
Kenarda 1 krusları yok.
Bana calısma diyor
Ben ona delleniyorum
Ben de mi evde kocamın para getirmesini bekleyeyim?
Kumbaradan 100 tl cektim attım cantasına.
Harclık yapr bari.
Gelip gidiyorlar benzin alırlar.
Bende hani maaşı yüksekse demiştim lelli eğer öyle olursa tabi kendi bakması makbulAldigi parayida bakiciya verir baby ozaman kizlar.
Calismasinin maddi anlamda kendine getirisi olmaz.
1.500tl asagi bakan olmaz.
Sadece cmrtsi bakan bulsm veririm deAldigi parayida bakiciya verir baby ozaman kizlar.
Calismasinin maddi anlamda kendine getirisi olmaz.
1.500tl asagi bakan olmaz.
Kvdemin yakasını görümce bırakmıyor cnmbabyloading87
annen konusuna hic girmiyecegim, zaten söylencek hersey söylenmis.
Senin KV annenden daha iyi cikti cocuk konusunda.
KV konus, söyle cocuga bakip seni bir yil idare edebilirlerse ise devam edebilecegini söyle, yoksa isden cikmaya mecbur kalcagini.
Eminim yorulsalar bile, oglunun ve senin zorda kalmalarina izin vermezler.
Bi cocuga bakmak ne kadar zormus ya. Zaten kenfi kendileriykede oyun oynuyorlar. Her saniyede ilgi beklemiyorlar ki.
yarim gun calisiyo ya canim baby maasini bilmiyorumda yani yarim gun calistigini biliyorumBende hani maaşı yüksekse demiştim lelli eğer öyle olursa tabi kendi bakması makbul
kiz vallahi yakin olsak getir bacim cumartesileri dicem adam evde nasil olsa seninkide kaynar aradaSadece cmrtsi bakan bulsm veririm de
Dediğin gibi tümüyle mantugu yok
Bakalım hayırlısı
Ay valla kuzum üzüldüm insallah bir çıkar yol bulunur kayinpederin gider oraya kaynanan bakar ay aynı şehirde aynı yerde olsak bırak bana tüm gün ç tesileri getir derdim gerçekten oglus a arkadas olurlardıKvdemin yakasını görümce bırakmıyor cnm
Ona kalsa idare ederde
Görümcemin cocuklara gidiyor
Kabak koymassan mutlaka bende z yağı eklerdim kabak yiyince wc ye rahat çıkıyordu kolay gelsin daha ben bi yatak üzeri kapadim bulasik boşalttım kirlileri koydum oyuncaklar her yerde toplayıp öğle sonrası bime gidicem alınacaklar varKizima tazecik tazecik püre yaptim.
Dun esime tam 3 defa kabak al dedim yine unutmus.
Bi yerel market var su pahali olan orayla kavga etmis oraya gitmiyo artik.
O da market market geziyo
diyo oranin domatesi guzel diildi buranin patatesi diye gezerken unutmus.
O yerel marketin herseyi iyi ve pahaliydi.
Yine havuc ve patatesle yaptim.
accik z.yagi ekliyorum yedirirken.
Dun kakasini yaparken zorlandi sanki bugun kayisi püre de yaptim.
havuc patates püre yedi uyuttum simdi.
O uyanikken evi supurdum vileda yaptim.
Toz aldim.
odalari topladim.
Bi mutfak kaldi biraz toparlayip silmem gerek dolaplarin disini falan
Bi de yemek.
Dun gecistirdim bugun naparim bilmem.
Hamurislerinin malz. aksam uzeri disari cikarim oda sicakligina gelsin.
Oglanin dersi bitsinde 2kilo sut aldirmaya yollicam.
aksama pudinge lazim kalaninida kiza yogurt yaparim.
ev mis oldu ya su temiz koku esliginde 1 kahveyi hak ettim bence.
Sonra devam ederim.
oyy misafirim var yarin sabahda hast. gidicem bugun biraz depar..Kabak koymassan mutlaka bende z yağı eklerdim kabak yiyince wc ye rahat çıkıyordu kolay gelsin daha ben bi yatak üzeri kapadim bulasik boşalttım kirlileri koydum oyuncaklar her yerde toplayıp öğle sonrası bime gidicem alınacaklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?