Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annen kayınvalide baksın istiyor o net
Ama bu kız karşısında eziliyor demiyor

Ne inatçı bir çocukmuş
Resmen evleniyor

Senin bu kadar üzüldüğünü görse belki dayanamaz
Ama şurada bakacağı 6 ay kış geçsin belki yaza kreş olacak
Ya dünyanın bin bir türlü hali var niye böyle yapıyor

Üzüldüğümü bilse de degisen bisey olmaz.
Aradıgı fırsat gecti eline

En doğrusunu öğretmiş ben de yeni yeni başladım ona.

Üzüldüğümü bilse de degisen bisey olmaz.
Aradıgı fırsat gecti eline
İşi bırakma
Şuan mars retrosu da işleri çözümsüz yapıyor
Kasım 15 e kadar sık dişini Cumartesi çalışmama gibi bir imkan verir mi? İşyeri
Gerçi eşimde özelde çok zor

Valla ben de barilla yı tek geçerim makarna konusunda en iyisi bence kız. İtalyanooo bacımm. İtalyanları severim makarnasını daKocini destekledim bu defa okuyorsa selamlar enişteye
Filiz makarna bile 3.75 tl. Ben de barillayı 3.85 ten alıp zulo yaptım geçen gün.

Biz de verdik çok sıkıntı yaşamadım. Hatta açılmamış bir kutu hala buzdolabında duruyor. Dişleri geçen ay tamamladık çok şükür. İlk dişi 1 yaşını geçince çıkmıştı.

Malesef erkekler böyle canım. Benim eşiminde hayalleri büyük. Ben de diyorum ne yapayım alsın yapsın alabiliyorsa. Yoksa parayı birilerine harcar diye kaygım var biraz.
Geçmişte milleti düşünmesini hiç unutmadım. Eminim öyle olmasa şimdi daha çok şeyimiz olurdu. Şimdi kendi yakınıyor kardeşim 200 binlik arabaya biniyor ev kira borç derdi yok işe arabasıyla gidiyor. Benim kadar maaş alıyor diye. Eee ne diyeyim kendi de önce ben deseydi böyle olmazdı. Kıymetini bilen ve düşünen insan olsa hiç gözüme batmaz. Bir o kadar da gönlüm açıktır. Ama kardeşi malesef hiç birgün bile bizi düşünmedi.Benim kardeşimin eşi bile geçen kardeşime demiş x abi için lafı bile olmaz onun bize yaptıklarını unutmam diye.

Off lelli aynıyız aslında. Ben de çok borca sokunca rahatlıyorum. Düşünmeyeceğim der kardeşine vicdan yapar. Olanları unutuverir. Eskiye göre iyi olsa da yine de o konuda güvenemiyorum ona. Sanırım tek kardeşi olmasımı bilmiyorum. Ama çok benzettim ruh halimizi.

Kız benim annemin de dolaplar düzenlidir Ev temizdir ama evinin dağınıklığu bitmez. Çocuklar var ondanmı diyorum ama. Az önce mutfağı toparlıyorum. Yine getirdi tezgaha sıraladı bişiler. O tezgahın üzerinde ıvırı zıvırı hiç tükenmez

Anneannen kaç yaşında kuzum. Benim dedemin de birara anlık unutmaları oldu sonra normale döndü. 90 yaşlarında var maşallah diyorum yine de. 100 yıl tüketecek inşallah.

babyloading87 annen senin yanında olacağına aksine seni kv ne doğru iteliyor. Onlara muhtaç ediyor seni gerçekten düşünseydi bence ne yaparsan yap başının çaresine bak dercesine davranmazdı. Bir de eşinin kazancı belli adam çalışmıyormu çalışıyor kazanıyor elinden gelen o. Ve sen o adamla o tarafını maddi gücünü bilerek evlendin. Şimdi bunu sürekli sorun etmesi çok bambaşka bir durum. Kazanır parası olur onu çarçur eder millete yedirir ve karısını evini düşünmez o zaman ben de sana çalışma baksın eşşek gibi çalışacak bakacak derim. Ama elinden gelen o ise diyecek söz yoktur bence.
biraz da taşın altına annen elini koymalı. Seni işten çıkartmak için elinden geleni yapıyor. Bakarız destek oluruz diyor bir gün çocuğa bakacak diye söylemediği laf kalmıyor. Nasıl güvenip işi bırakacaksınki bunu yapan sen çalışmadığında da demezmi kocan baksın diye. Bence der.neyse çok fazla karıştım gerçekten kusura bakma yanlış birşey söylediysem sonuçta annen. Ama tezat konuşma ve davranışları çok. O sebeple çok kızdım annene

Ayy neyse kızlar son anda biraz köpürdüm
Bugün sabah annemle babam kardeşim bursaya gitti. Birkaç işleri vardı. Kız sabah kahvaltıyı bahçede yapalım dedi. Emrin olur çiçeğim sen istedin de yapmadıkmı dedim. Kahvaltı yaptık bahçede. Bizim gelinle annesi ceviz kabuğu çıkartıyordu ne zormuş yavv yeşil kabuğundan bahsediyorum. Toplandığında çok beklemeden çıkartmak lazım tabi.
onlara çay falan verdim çocuklar bahçede oynadı. Diğer kardeşim gel bize dedi.Gelsemmi diye düşünürken bursaya giden kardeşim döndü. Kızı aşı olmuştu bana bırsktı. İşe gidecekti.Tahinli pide almış Biraz oturduk kızlar oynadı kahve içtik. Pide de yedik. Sonra o gidince anneme geçtim kızı banyo yaptırdım. Kardeşim yazlık pijama takımı almış kıza sağılsun. Birara kızmıştım bazı şeylere kırılmıştım ama düşünüp alması hoşuma gitti. İkisine aynı model almış yine.
sonra biraz bahçeye çıktık kızlara mısır patlattım. Meyve verdim.Annemler döndü. Kıza onlarda eşofman almışlar.Kızların ikisine de almışkar. Giydiler. Benim kız teşekkür ederim dedeeem teşekkür ederşm anneannemm deyio deyip coştuuu sarıldı bir birine bir diğerine koşa koşa sarılıyordu bayağı güldürdü bizi annem de diyor nasıl mutlu oldu kuzum
kız erken uyudu bu akşam annem küçük kardeşim ben evde takıldık. Sakindi.Muhabbet ettik. Babam üst katta kendi halinde genelde.
Erken uyuyacağım dedim yine uyuyamadım

Est cnm okadr haklısınki
Gecen bi patlamıstım
Azcık agır konustm
Annem bi havalarda ama faturasına kadar kardesim ödüyor ben biliyorm
Ama annem gizlediğini sanıyor
Dedim anne ben istmiyorm ,babamın faturasına kadr kardesim odüyr,evin aidatı 350 tl kız yaz kıs onu ödüyr ,bakit yardım yapıyır,annemin eline ceyrek veriyor heray,erzagına kadr alıyor
Ben istemiyorm böyle bi hayat dedim
Bana yanlıs yerden vurdun dedi
Kimseyi üzmek icin söylemiyorm ama evime gelip o eksik bu eksik aldır kocana demek kolay
Senin evine kim alıyor o eksikleri dediğimde suclu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…