Küçük Düşün Büyük Olsun!

ayy anneanneminde akli gitmeye baslamis
teyzemle konusuyoduk ondaymis telf. istedi.
Dedim napim kizla ugrasiyom.
Iyi kizim napiyosun buyudumu kiz falan dedi.
Dedim 5 aylik olduk.
Sonra evi falan sordu.
Sonrada zaten 1 oglun var dedi
Dedim anneanne kizimda var ya heee sen kiz dogurmustun dimi dedi
Teyzemi aldim telf. yine, dedim anneannem unutuyomu bazen unutuyo dedi.
ayy zor ya biz noluruz bilmem
Ben baska bisi diyorum o baska bisi anliyo.

oyhh oturdum kaldim kizda ittire cektire uyudu.
Gidemde banyoyu temizliyem barisi

Çok benziyor yedirme şeklimiz. Kola asitli içeceklerin tadına bile baktırmadım henüz. Çok küçükler içiyor.ahh bu babalar ahh
Ay benimki baktı eltimlere gitmiştik bu aciymis ddi içmem ddi içine şu ekleyelim ddiler niye ddim ben icmiyorum zararlı diye niye verelimki ddim yok bizde icirmiyoduk fln başlıyorlar sonra arkadaşım var onunki 1 ay büyük oglumdan story atiyo 3 bir arada içiyor diye onu içinde kahve bile yok diyorlar yapay hepten bide kafein geçen akşam atmış gece 1 de uyumuyor demiş çocuk zipliyo ay yazacaktım çocuk kahve içerse diyeneyse ddim

Ben yazicaktim canim aynilarini merak ediyorlar bide ondan da olmuş olabilir yanlız bırakmamak gerekir birde mahremiyeti ogretmeli

Aman baby boşvet bazen benim ablamda aynı şeyi söyler annem yok kocan böyle dedi şöyle dedi kimseye gitmiyorum rahatım aramayınca daha rahatım

Ay canim 50 binden almasına gerek yokki o zmn verseymis size peşinat yapardin kendine göre alirdın sende annen rahatını bozmak istemiyor senin adami öne sürüyor biraz

Onu teklif etcem kvdeme
Dedesi gitsin baslarına dicem
Annem kesinlikle bakmam diyo sabah

Aslında seni zorlayan annen
Azıcık bakmam demese sorun çıkmaz
O zaman da annen ben çok bakıyorum onlar az diye sorun çıkar
Tez zaman da bir yıl geçsede kreş zamanı gelse

Kuzum arkadaşın oğlunun evde olduğunu bile bilmiyordum. Oyuncaklar kızının odasındaydı. Sürekli gidip gidip bakarım başka odada oynarken de. Hiç rahat edemem bu konuda. Hatta çoğu kişi bırak oynuyorlar işte der. Ama çocuklar aynı yaş da olsa birbirine zarar verebiliyor malesef. En azından oynarken ona ters vs davranan çocuk olduğunda davranış biçimini görmek istediğim İçin sürekli kontrol ediyorum.
Hep söylüyordum biri sana birşey yaparsa anlat diye bu kez daha da üzerinde durarak söyledim. Kız bir de şimdilerde özel bölgelerine anneden başkasının dokunmaması gerektiğini ve ona özel olduğunu anlatıyorum hep bana diyor ama anneanne dokunabilir teyzeler dokunmaz :) Zamanla öğreteceğim. Gerçekten çok olay duyuyoruz. Ve eminim çoğu kız çıcuğu bazı şeyleri yaşayıp ailesine anlatmaya da çekiniyordur. Öyle olmasını asla istemem

Canım biraz zaman geçince oyun oynarken falan bir daha sor. O çocuktan başka bir konuda laf ac. Detaylıca bir sor. Kıyamam ya
Aynen onun üstüne iki defa daha sordum ama eve gidincs başbaşayken de tekrar tekrar soracağım. Olmazsa arkadaşla da konuşmayı düşünüyorum.çocuğuyla konuşsun diye

Senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı

Fırında çok önemli kesinlikle. Dün kardeşimin fırında kurabiye yaptım uzun sürede pişirdi ve hafif kızarıklık olmadı. O herşeyi fanlıda pişiriyor. Ben normalde kısa sürede pişiriyorum

En son yarım gün kreşe vereceksin olan olacak

Görümceme laf ucurcam nasıl bilmiyorm ama kvdeye patlarsam ozman zaten ucar laf.
Deli eidyo beni yine
Annemde haklı bi yerde
Orda babası var yardımcı ben tek bakıyorm diyo
Ona da diyemiyorm bisey
Kalduuum delilerin arasunaa

İyi de yarım gün
Biraz uzuyor biraz oynuyor

İyi de yarım gün
Biraz uzuyor biraz oynuyor
Bugun bi cıkısı vardı evden
Anne biz getirsek ?dedim bana güvenme bana güvenme dedi bindi asansöre
Kapıyı kapadım agladım cocuk kucagımda
Annemde olsa kimsenin beni o duruma düsürmeye hakkı yok
Kendime üzüldüm sonra
Eger isi bırakırsm bi süre 2 tarafla da görüsmücem.

Çok iyi yapıyorsun
Senin kardeşin aylık kazancın olan tutarı sana her ay hibe edecek kadar imkana sahipse çalışma tabi daha sonra seni lafı ile üzmeyecekse

Senin bu kadar üzüldüğünü görse belki dayanamaz
Ama şurada bakacağı 6 ay kış geçsin belki yaza kreş olacak
Ya dünyanın bin bir türlü hali var niye böyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…