- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
Ay olsun valla arabayı değiştirelim dedik .benim koci cok uzun suv tarzında ancak rahat ediyor abov 300.000 dediler.rahat etmese de olur diyoruz artık ama onlar da cok para:)Rahatsan otur bosver:)
Napcan evde 2 cocukla yalnız:)
Hadi insallah olsunnn isiniz hayırlısıyla
Red mi note pro 9 beğendim aslında ama oppo real me 6 alıcam inşallah.onu da cok beğenmişler aradaki farka gönlüm razı gelmedi :)Inşallah bir an önce düzenine dönersin canim benimde telefonum da bozuk bakıyorum çok pahalı telefonlar redmi var onlara bakiyorum
Bende aldim ondan canim iki gün sutlacim yeter h sonu yaparim çay yanina soruyo benimkide pratik duruyo bir süt lazım yapimindaBende de pazartsiden kıymalı patates
Az eriste
Az cigköfte
Az patlıcan dolma var
Patlatayım az kayseri yaglaması tam olsun
Yapmıcm yemek
Ama manolya tatlısı almıstm dün onu yapabilirim
Adam atıstırmalık aranıyo evde aksmları.
Bereketli olsun canim ilk hasatınız afiyetle yiyinMerhabalar kızlar. Hepsini okudum öyle yazıyorum ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize temennileriniz iyi dilekleriniz için Rabbim size ve çocuklarınıza daha güzellerini nasip etsin. Çok mutlu olduk ailecek. Çok yoruldum kızlar öyle böyle degil. Pazar günü eşim zeytinliğe gidelim dedi malum havalar çok sıcak, iyi ki gitmişiz zeytinler kararmaya başlamış hemen toplamaya başladık. Ama başıma güneş geçmiş eve geldik ben de eşimde pert zeytinleri eve taşıdık bir duş aldım ondan sonra gece saat bire geliyordu yattığımda kaç makina çamaşır yıkandı hatırlamıyorum balkon almayınca peteklerin üstüne attım. Neyse kışlık hazırlıklarıda yapıyorum her hafta artık yapmıcam diyorum ama kendime söz geçiremiyorum. Zeytinleri de akşamları eşimle hallediyoruz bu gece final yaparız artık, kırma, çizme ve hurmalık olarak üçe ayırdık. İlk hasatımız oldugu için çok yakın arkadaşlarımıza ve anneme hediyelik paket hazırladım verdim. İnşallah seneye daha çok olur daha çok hediye ederim.
Bencede soylemeyin canim goz oluyo herkes kolay kazanılıyor sanıyor parayı zorlukla alınan şeyleri ama annen üzuluyordur senin icin sevinir ayri ama bende erkek kardesime hem kızar hem üzülürüm bazen parasini tutamaz harcar cok evlilik yaşi geldi fln insan herkesi ayri sevip ayrı üzuluyorKızlar bende eşime ve kızlarıma dedim yaptıgımız yatırımı hiç kimseye söylemiyoruz, Annaneme ve dedeme bile söylemiyormuyuz dediler, evet aynen öyle dedim kimse bilmesin biz bilelim yeter dedim. Önceden söylüyordum benim gibi seviniyorlar mutlu oluyorlar diye ama geçen ay annem bir tek siz birşeyin sahibi oldunuz kızım diğerleri yedi içti geçti dedi. Bak çocukları büyüdü başlarını sokacakları bir tek evleri var dedi. Kadın bizim için sevinirken diğerleri için üzülüyor, bunu da benim kalbim kaldırmıyor. Ama benden birşey istesin alırım, asla parasını da almam. Bu bir terlik oluyor, bazen benim rolonumu begeniyor aynısından alırım annem çok seviyor kendine bir şeyler alınmasını ama babam çok yaşlı oldugu için annem gibi degil aldığımıza seviniyor ama masraf yapmayın kızım diyor biz evde oturuyoruz bir yere gitmiyoruz. Eşlerin aralarında yaş farkı bu yaşlara gelince daha zor onu anladım. Annem hep sağlık ocagına, eczaneye, pazara, markete gider tüm günlük ihtiyaçlarını alır hatta fatura ödemeye bile gidiyor, yeterki hava alayım yürüyeyim diye ama babam hep evde hiç dışarı çıkmak istemez. Neyse kızlar kaç günlük yazdım valla helal edin hakkınızı.
COK kolay ben yaptmBende aldim ondan canim iki gün sutlacim yeter h sonu yaparim çay yanina soruyo benimkide pratik duruyo bir süt lazım yapiminda
Bizim Alyalar 2 gunde halleder bunuMisal alya sehpanın iki ayağını kırdı.
Muhtesem sehpam artık yok
Masanın üstüne koydum ayaklarını cıkarıp
AYnalı orta sehpa hevesi yükleniyor bana arkadaaslar
Uzulurler tabi ana yuregi iste.Kızlar bende eşime ve kızlarıma dedim yaptıgımız yatırımı hiç kimseye söylemiyoruz, Annaneme ve dedeme bile söylemiyormuyuz dediler, evet aynen öyle dedim kimse bilmesin biz bilelim yeter dedim. Önceden söylüyordum benim gibi seviniyorlar mutlu oluyorlar diye ama geçen ay annem bir tek siz birşeyin sahibi oldunuz kızım diğerleri yedi içti geçti dedi. Bak çocukları büyüdü başlarını sokacakları bir tek evleri var dedi. Kadın bizim için sevinirken diğerleri için üzülüyor, bunu da benim kalbim kaldırmıyor. Ama benden birşey istesin alırım, asla parasını da almam. Bu bir terlik oluyor, bazen benim rolonumu begeniyor aynısından alırım annem çok seviyor kendine bir şeyler alınmasını ama babam çok yaşlı oldugu için annem gibi degil aldığımıza seviniyor ama masraf yapmayın kızım diyor biz evde oturuyoruz bir yere gitmiyoruz. Eşlerin aralarında yaş farkı bu yaşlara gelince daha zor onu anladım. Annem hep sağlık ocagına, eczaneye, pazara, markete gider tüm günlük ihtiyaçlarını alır hatta fatura ödemeye bile gidiyor, yeterki hava alayım yürüyeyim diye ama babam hep evde hiç dışarı çıkmak istemez. Neyse kızlar kaç günlük yazdım valla helal edin hakkınızı.
AhahahaBizim Alyalar 2 gunde halleder bunu
kumandayi atti bugun benim kibasladik vira bismillah.
Gelemiyorum a dostlar
sabah gec kaldim 8 de uyandim normalde esimi 7.30 olmadan kaldiriyordum cayi demleyip.
Beyimiz yinede çayy dedi len nerden alistirdim seni kahvaltiya dedim.
mutfagi topladim.
dus aldim
Pesine Alyos uyandi ona mama yaptim.
onu yediriyodum kapi caldi annem.
Kizzz saat okadar oldu mu ki dedim dediki 09:40 nöyyyy?
randevum 10.20 daha sacim ıslak.
Hemen anneme pasladim kizi sacimi kuruttum ne bulduysam giydim ciktim oldu saat 10.
bekle bekle minibus gelmez sonra bi de orda kayit actir sira bekle.
Dr. 5 tüp kan istedi.
idrarda istedi dedim reglim.
kan sonucuna gidincr idrar vericem.
Bi de k.d git hormon testi falan yaptir dedi.
Sonuc icinde randevu almamiz lazimmi pöfss.
Ben zor bela aldim zaten sirayi
Sonra hemen geri gel a101 girdim
sosis, nugget, salam, margarin, k.tozu, vanilya, 4lü süt, islak mendil, kendime ekmek, burger ekmegi, 10lu nescafe,kakao, 100tl baydim
Oglana kitap alincakmis 80tl aksam netten bayarim.
Sonra eve girdim kizi uyuttum aradilar misafirler evi tarif ettim.
Yedik ictik 5 gibi gittiler.
pesine hemen mutfagi topladim pilav attim ocaga.
Kofte ve nugget kizarticam bi de salata tamam.
Annemde uzum , kavun, kiyma getirmis..
Ablada borek mesrubat falan almis100tl kiza verdi.
Alyosa azcii tarhana yaptim bebek tarhanasi cok sevdi.
Icine az sehriye attim biraz bizztlattim.
ouff yine oturamadim valla.
Simdi kizi uyuttum bakim nekadar uyursa azcik oturdum esim gelir az sonra.
yine hazirla pisir topla yika
Arabayi almis esim resim atti.
Alyosun arabasi diyo
Hayirlisi olsun bakalim kazasiz belasiz helal kazancli.
Valla en olmaz dedigim zamanlarda Rabbim hep kapilar actı.
Hep de en parasiz hani aldigimizla ancak gecindigimiz elimize kalmadigi donemlerde oldu bu.
Binlerce sukur.
Hayırlı olsun canımGelemiyorum a dostlar
sabah gec kaldim 8 de uyandim normalde esimi 7.30 olmadan kaldiriyordum cayi demleyip.
Beyimiz yinede çayy dedi len nerden alistirdim seni kahvaltiya dedim.
mutfagi topladim.
dus aldim
Pesine Alyos uyandi ona mama yaptim.
onu yediriyodum kapi caldi annem.
Kizzz saat okadar oldu mu ki dedim dediki 09:40 nöyyyy?
randevum 10.20 daha sacim ıslak.
Hemen anneme pasladim kizi sacimi kuruttum ne bulduysam giydim ciktim oldu saat 10.
bekle bekle minibus gelmez sonra bi de orda kayit actir sira bekle.
Dr. 5 tüp kan istedi.
idrarda istedi dedim reglim.
kan sonucuna gidincr idrar vericem.
Bi de k.d git hormon testi falan yaptir dedi.
Sonuc icinde randevu almamiz lazimmi pöfss.
Ben zor bela aldim zaten sirayi
Sonra hemen geri gel a101 girdim
sosis, nugget, salam, margarin, k.tozu, vanilya, 4lü süt, islak mendil, kendime ekmek, burger ekmegi, 10lu nescafe,kakao, 100tl baydim
Oglana kitap alincakmis 80tl aksam netten bayarim.
Sonra eve girdim kizi uyuttum aradilar misafirler evi tarif ettim.
Yedik ictik 5 gibi gittiler.
pesine hemen mutfagi topladim pilav attim ocaga.
Kofte ve nugget kizarticam bi de salata tamam.
Annemde uzum , kavun, kiyma getirmis..
Ablada borek mesrubat falan almis100tl kiza verdi.
Alyosa azcii tarhana yaptim bebek tarhanasi cok sevdi.
Icine az sehriye attim biraz bizztlattim.
ouff yine oturamadim valla.
Simdi kizi uyuttum bakim nekadar uyursa azcik oturdum esim gelir az sonra.
yine hazirla pisir topla yika
Arabayi almis esim resim atti.
Alyosun arabasi diyo
Hayirlisi olsun bakalim kazasiz belasiz helal kazancli.
Valla en olmaz dedigim zamanlarda Rabbim hep kapilar actı.
Hep de en parasiz hani aldigimizla ancak gecindigimiz elimize kalmadigi donemlerde oldu bu.
Binlerce sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?