Küçük Düşün Büyük Olsun!

Arabanız da hayırlı ugurlu olsubnn kuzzuu

Bereketli olsun canım

Kiz uyandi tobebismillah.
Bugun 20dk 20dk uyuyuo uyaniyor.
Calpol verdim yine aksam.
Yere yorgan atiyorum uzerine yatiyorum bi geliyorum yorganin ucuna gitmis totoyla kendini ittire ittire.
he kizim he hemen kalk hic gec kalma kos dedim
Geri uyucak mizik mizik.

Ya hic istahi yok.
sebze suresi, tarhanasi, muhallebisi, meyve puresi yogurdu hepsini deniyorum dedim az az da olsa belki yer diye.
mama ver emzir ama agliyo.
Dis nasil bisi boyle istahinida kesti cocumun.
Az bebek irmikli muhallebi yapip icine armut pure katicam.
Bakim 2 kasik 2 kasiktir.
Formul mamayi birakmak istiyorum gece gerekirse veririm gun icinde vermicem.
Artik tadiyor bisiler alerjide gozlemlemedim verdiklerimin icinde zaten pekmezdi yumurta sarisiydi onlara hic baslamadim.
Ancak ekim ortalari denemeye baslicam.

Kızlar bende bir kilo acı biber turşusu kurdum
3 büyük bir küçük kavanoz oldu

Kuaförden çıktım (300 TL oraya verdim ) lahmacuncuya gittim o kadar acıkmışım ki bir paket bir servis at kardeş dedim 40 TL verdim

Ordan fırına girdim az kavala ,az elmalı ,az portakallı kurabiye, birde mangolia aldım çilekli. tabi asıl amacım olan ekmeği de aldım
40 TL de burası

Oğluşu aldım sordum açmısın çünkü ikindi yemeği filan da yiyorlar hemen acıkmıyor hayır dedi bir saat sonra yedirdim lahmacunu ayran ile
Eve gelince bir poşet çay içtim kurabiyem ile

Tekrar A101 e indim su , süt, kırmızı kalem ve yudum yağ aldım indirim devam ediyordu 44 TL de buraya verdim
Bol harcamalı bir günü kapattım

Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Rabbim helalinden boool bereketli kazançlar nasip etsin

Bugun binaya arabayla kuru baklıyat satan amca geldi 5 kilo mercimek 5 kilo yeşil mercimek 3 kilo pirinç aldım stok bütün kış yem
5 kilo kornişon altım tursu isladım kuruulacak
Bereketli olsun canim benim yeşil mercimek barbunya kuru fasulye baya var kış ortası alirim sıcakta kötü oluyolar nohut 1 kilo kadar var pirinc dolmalik corbalik var pilavlık yok bendede 2.5 kiloluk alcam bende şokun osmancigi guzel

Dış çıkarırken öyle oluyolar canim iştah azalıyor benimki aynı ay 3 dış patlamıştı uykusunda bile sızlanıyordu bazen uykusuda ondan dir muhtemel

Hayırlı olsun kuzum helal kazançlar nasip etsin rabbim hastane işini önceden bakıyorlardı sonuca ama. Pandemi diyemi randevu istiyolar ki

tr_lelli
Lellim hayırlı ugurlu olsun. Rabbim bol kazanç bol bereket versin.
citl
Bereketli olsun citl, aldıklarınızı agız tadıyla yemek nasip olsun.
D dimple81
Afiyet şifa olsun, bende gündüz ayrı baydım markete akşam üstü de küçük kızımla ayrı baydım.
Aldıklarınız bereketli olsun hanımlar, al al bitmiyor eksik, Bime gittik önce dondurma, çikolata, gofret 11 tl, A101 cips, üzüm, sarmısak, filtre kahve, üzüm, bir koli yumurta 48 tl de buraya gömdük ama ıvır zıvırlar hariç kalanı ihtiyaçtı.

Bende dahiliyeye randevu aldım yakinimdaki devlete 14 une bulabildim insallah gider gelirim kan sayımı istiycem halsizlik ve saç dökülme var bu ara baya kansızım zaten demir eksikliği başladı sanırım yine özel doğru düzgün bir hastane yok poliklinik hep burda kan sayımı da istiycem bir ton para vermeye gerek yok ddim

Hamsi almistim onu una bulayip kizarttim mutfak kapısını kapatıp yinede korku valla fis fis yapıyorum mutfak perdesini attim birkaç parça beyaz la yıkamaya kokusu gitsin hem sabunu bezle yag çöz sıkıp sildim dolapları bir süre hamsi almam çok kokuy o pişerken mübarek

D vitamini ve tiroid kontrolü mutlaka yaptır
Genelde belirtilerinde var

Hamsi çok kokuyor
Büyük balık o kadar kokmuyor da

Eşim geç geldi
Bugün araba bende olduğu için
Yine başladı 2. Arabayı alakalım diye dinledim sadece
Gerçekten şuan en son şey 2. Araba
Ortak kullanıyoruz , zaten ben bir süre evdeyim
Yüksek ihtimal kış boyu evde olacağım
Oğlanı kayınpeder okula götürür getirir kışın araba yine onda olur
Yaza da allah Kerim bir şey bakarız
Ama şimdi istemiyorum

Yemek yedik şimdi üçümüz oyun oynayacağız okulda öğrenmiş

Benim kocamın hiç yoksa köşede bir 30 .000 TL vardır
Birazda ben ateşlerim diye düşünüyor ama yok ateşlemem
Benim hedefim Aralık’ta bir planım var onu bekliyorum ona harcarım anca.
75.000 TL kadar köşemde var o istediğimi alırsa olur veririm yoksa zor.

Yarın kayınvalidesine davetli bir gelin bırakıyorum şuraya
Mantı yapmış işte bir şeyler daha var dedi kimbilir neler var
En az 8 çeşit saymıştım bir keresinde
Bakalım arttık
Ben akşam eşimle gideceğim hazıra konacağım biraz
Gerçi gitsem de yaptırmaz sen elleme otur kahve iç şunun tadına bak der
Eşime dedim 50 TL sen 50 TL de ben koyuyum kayınvalidenin doğum günü (Cumartesi )gitmişken verelim
Hep ben çıkarıp veriyordum bu sefer ateşle dedim
Bunlar iyi günleri yaza daha ben karışmam evin giderine diyeceğim
13 yıldır desteğim bundan sonra sen çevir
Orta doğu projem
Masadan bir stroy çekerim hakkımdır

Merak ettim hangi arabaymış o bırak alsın sende keyfini sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…