Amin canim sagolasinHayırlı uğurlu olsun inşallah
Rabbim helalinden boool bereketli kazançlar nasip etsin
ya yemiyo uzuluyorum.Dış çıkarırken öyle oluyolar canim iştah azalıyor benimki aynı ay 3 dış patlamıştı uykusunda bile sızlanıyordu bazenuykusuda ondan dir muhtemel
sagol cnm evet bu surec yuzunden ve randevu bulamiyorumHayırlı olsun kuzum helal kazançlar nasip etsin rabbim hastane işini önceden bakıyorlardı sonuca ama. Pandemi diyemi randevu istiyolar ki
sagool canim Allah razi olsuntr_lelli
Lellim hayırlı ugurlu olsun. Rabbim bol kazanç bol bereket versin.
citl
Bereketli olsun citl, aldıklarınızı agız tadıyla yemek nasip olsun.
D dimple81
Afiyet şifa olsun, bende gündüz ayrı baydım markete akşam üstü de küçük kızımla ayrı baydım.
Aldıklarınız bereketli olsun hanımlar, al al bitmiyor eksik, Bime gittik önce dondurma, çikolata, gofret 11 tl, A101 cips, üzüm, sarmısak, filtre kahve, üzüm, bir koli yumurta 48 tl de buraya gömdük ama ıvır zıvırlar hariç kalanı ihtiyaçtı.
peugeot 3008Merak ettim hangi arabaymış obırak alsın sende keyfini sür
Saol canim onuda söylerim hamilelikte bakıldı sonra hiç baktirmadimD vitamini ve tiroid kontrolü mutlaka yaptır
Genelde belirtilerinde var
ooo hazir yemek en sevdigimmYarın kayınvalidesine davetli bir gelin bırakıyorum şuraya
Mantı yapmış işte bir şeyler daha var dedi kimbilir neler var
En az 8 çeşit saymıştım bir keresinde
Bakalım arttık
Ben akşam eşimle gideceğim hazıra konacağım biraz
Gerçi gitsem de yaptırmaz sen elleme otur kahve iç şunun tadına bak der
Eşime dedim 50 TL sen 50 TL de ben koyuyum kayınvalidenin doğum günü (Cumartesi )gitmişken verelim
Hep ben çıkarıp veriyordum bu sefer ateşle dedim
Bunlar iyi günleri yaza daha ben karışmam evin giderine diyeceğim
13 yıldır desteğim bundan sonra sen çevir
Orta doğu projem
Masadan bir stroy çekerim hakkımdır
cinko magnezyumada baktirSaol canim onuda söylerim hamilelikte bakıldı sonra hiç baktirmadim
Tamam kuzu bunları soyliycem ya kac senedir yoktu böyle mevsim geçişini ddim ama bazen aşırı halsizim kiloda aldim diyorum omu hamladimmi anlayamadımcinko magnezyumada baktir
ben bugun dr. dedim sacimda cok dokuluyo gebelik sonrasi normal ama yinede cinko magnezyum bakalim dedi.
Bimin şokun sıvı yağı 44.5 tu canim biryag geçen zam geldiğinde 46 48 fln dı dun baktim 51 tl olmuş yine zam gelmişAklima kuru dolma vuruyo bu ara ama benden baskasi yemiyo
sirf kendim icinde yapmaya useniyorum.
Halam falam gelse keske bahane olur biri yaparim yeriz.
Hazir satilan bulursam alim bir yerde en azindan hevesim gecer.
Kuruluklarda masallah pahalanmis
siviyagim az kaldi onlar ne fiyatlar oyle ya.
Bimin Solesi kac para bilen duyan var mi?
bi bakim alinacak mecbur
kilo alimi meto yavaslamasi ve sac dokulmesi bunlar tiroide bagli olabilir cnmTamam kuzu bunları soyliycem ya kac senedir yoktu böyle mevsim geçişini ddim ama bazen aşırı halsizim kiloda aldim diyorum omu hamladimmi anlayamadım
valla ya et degil, sucuk degil, pastirma degil yağBimin şokun sıvı yağı 44.5 tu canim biryag geçen zam geldiğinde 46 48 fln dı dun baktim 51 tl olmuş yine zam gelmişyağ olmassa olmazımiz bide almayayimda diyemiyoruz
Tamam canim bide bitkisel bir yağ alıyordum durup bekleyip yikiyordum ondan aliyim aktardan iyi gelmiştikilo alimi meto yavaslamasi ve sac dokulmesi bunlar tiroide bagli olabilir cnm
tsh ister, ama kansizlik, cinko eksikligi, stres, mevsim gecisler bunlarda sac dokulmesi yapiyo.
Karanfili suda kaynat biraz (4-5 dk) sogut fisfisli bir siseye koy sac diplerine fislat kalsin yikama (kokmuyo kuruyunca) dokulmeyi epey azaltiyo
bir donem ben bununla ve isirgan suyuyla dokulmemin onune gecmistim.
Bir de ben yillardir market sampuani kullanmiyorum.
otaci kullaniyorum.
Ben isirgan suyu ve karanfili tekrar yapsam onune gecerim dokulmenin fakat vaktim yok.
dus alsam kâr sayiyorum.
Karanfili yaptim bi kac sefer ama kaynatip koydum siseye kiz uyuyunca falan firsat bulup sıktım
Bitti yine yapim bende
Keşke yakın olsaooo hazir yemek en sevdigimm
ne cagiranim var ne hazirlayanimm cok acinasiyimm
Ben karışık yapıyorumAklima kuru dolma vuruyo bu ara ama benden baskasi yemiyo
bi bakim alinacak mecbur
Çinko da yaparcinko magnezyumada baktir
ben bugun dr. dedim sacimda cok dokuluyo gebelik sonrasi normal ama yinede cinko magnezyum bakalim dedi.
Otelde sabah salcalı sosis cıkmıstı ben aldırmadım kociyeAy bide dün aklıma geldi simdi bi kadınla adam alışveriş yapıyordu esiydi sanırım adam sucuk bakıyorlardı bimde çalışan coşkun iyi fln diye biseler ddi adam gidince müşteri olan bıraktı sucugu ucuz olandan aldı kadin teremyag margarin bakıyordu yok ddi aldırmadı adam bimin margarinden koydu sepete k adin tamam ddi sadece üzüldüm durumları yoktu demekki diye rabbim kimseyi darda koymasın özellikle yenecek şeylerde göz bırakmasın
Aklima kuru dolma vuruyo bu ara ama benden baskasi yemiyo
bi bakim alinacak mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?