Alisveris aski bitermi kankaOo bitti mi artık alışveriş isteği
Kolye nerden sipariş ettin
Paspas madame coco da var
Battaniye de indirimde bugün
Batarya tekzenden almıştık bizde
Ben viledayı komple değiştirdim indirim vardı tekzenden almıştım memnunum
Cantik pide gibi oluyor ama daha guzeliAllah kabul etsin simdiden
Cantık nedir? Manti gibi bisey mi
Yöreye özgü yemek mi?
Malesef evt internet agır.
Patlamadan ve gozaltina alimlardan sonra olagan guvenlik pardon olagan ustu guvenlik sistemimiz olan youtube,twitter,face agirlastirma olayi devreye girdi :)
amin inşallah, teşekkür ederim. :) cantık kıymalı pidenin küçüğü ve hamurun biraz daha kalın olanı. uzun olarak yapılıyor. bursa'da böyle deniyor canım. internet ol kadar ağır ki, hemen hiç bir siteye giremiyorum. burası da zar zor açılıyor. hiç bir smile kullanılamıyor.Allah kabul etsin simdiden
Cantık nedir? Manti gibi bisey mi
Yöreye özgü yemek mi?
Malesef evt internet agır.
Patlamadan ve gozaltina alimlardan sonra olagan guvenlik pardon olagan ustu guvenlik sistemimiz olan youtube,twitter,face agirlastirma olayi devreye girdi :)
Anladim cnm.amin inşallah, teşekkür ederim. :) cantık kıymalı pidenin küçüğü ve hamurun biraz daha kalın olanı. uzun olarak yapılıyor. bursa'da böyle deniyor canım. internet ol kadar ağır ki, hemen hiç bir siteye giremiyorum. burası da zar zor açılıyor. hiç bir smile kullanılamıyor.
Mop oluyo galibaArtık biraz kitap okuyabilirm. İşleri bitirdim sayılır.
Akşama ne yapsam bilmiyorum. Bu akşam geçiştirmek istiyorum nedense.
Markete inmeye üşeniyorum. Kaşar alıp pizza yapsam olur aslında.
Ya da kuru Biber kavurması ve kıymalı makarna mı yapsam.
@tr_lelli ben bunu kullanıyorum. Memnunum da
Bu çok kullanışlı tavsiye ederimArtık biraz kitap okuyabilirm. İşleri bitirdim sayılır.
Akşama ne yapsam bilmiyorum. Bu akşam geçiştirmek istiyorum nedense.
Markete inmeye üşeniyorum. Kaşar alıp pizza yapsam olur aslında.
Ya da kuru Biber kavurması ve kıymalı makarna mı yapsam.
@tr_lelli ben bunu kullanıyorum. Memnunum da
Canım sen bu stokları nereye nasıl sığdırıyorsun ya merak ettim vallaKızlar A101de Algida dondurmalarda 1 alana 1 bedava kampanyası var. gidip 80 TLlik dondurma aldım 40 TL ödedim. Bizde yaz kış farketmiyor, yeniyor. Dondurma stogumuzu yaptım. 10 TLde okulda harcadim. 50 lira harcamayla günü kapadım
Anne eli değmiş gibi diyorlar ya tam olarak öyle oluyor işte ben alıyorum annem öyle bir istifliyorki tam olarak sığıyor herşeyCanım sen bu stokları nereye nasıl sığdırıyorsun ya merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?