Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aiyy becerikli,caliskan,azimli,basarili örnek alinasi insan anne.
Afiyetle yensin.
Bereketli olsun insAllah.

Biraz havalar,biraz yorgunluk olabilir.
Ruh hali insanin ne cabuk degisiyo
Bende hic bisi yokken bile bi anda gerilebiliyorum.

Pilav ve kurufasulyeyi yaptim.
Oglumun banyo ve ödev kontrol halledildi.
Mutfagi topladim.
Ütü tamam.
Kestaneler cizildi firina vericem.
Meyve tabagini bile hazirladim bi soyulcak.

Bu aksam dizim var keyifle izleyebilirim.

Tasarruf adina yada birikim malesef bende de 3-5kurusun disida bisey yok.
Olsada altin yada döviz almam zaten su sartlarda.
Tl olarak tutarim.
Zulam disinda tl de yok.
76tl elektrik geldi .
Hep 55-56tl geliyodu.
Kombi calisiyo ve 3-4gunde ufo baya yandi hemen faturaya yansimis

13gundur 2petek surekli yaniyo hic kapatmiyorum.
Cunku en cok kullandigimiz yerler soguyo kapatinca
Nekadar gelicek merak ediyorum gunde 6m3 yakmis.
Ay sonuna kadar 160-170m3yanar ozaman
M3 kac para bilmiyorum ama baya gelicek sanirim.

Zor isinan ev cok zor inanin.
Aksam kapatsam sabah yakinca 3-4saatte ancak ılıyo oda.
Bende kapatamiyorum.
Kisin bu sebepden zor geciyo bizde durum maddi olarak malesef etkiliyo.

Kısın kenara cok bise atmayi beklemiyorum.
Araba begenemedi hala esim araba bakiyo.
60.000-65.000 civari bakiyo
Arabamiz 35.000ediyo
Her halukarda 30.000kredi cekicez.

Bakalim nasil olacak.

Havadandır cnm depresif hal
Olsun sağlık olsun da Bi dahaki ay olur birikim

Papatya regl mi olacaksın acaba? İnsan bazen öyle hissedebiliyor sebepsiz de olsa. İnşallah çabuk geçer. Çok geçmiş olsun.

Biraz havalar,biraz yorgunluk olabilir.
Ruh hali insanin ne cabuk degisiyo
Bende hic bisi yokken bile bi anda gerilebiliyorum.
Sağolun kızlar
Eşime söyledim. Haftaya hava güzel olursa Bi yerlere gidelim diye. Bi göl, Bi dağ değişiklik olsun dedim. haftaya paZar regl olacağım. Bi hafta önceden etkiler mi acaba?
Ya da ben psikoloğumu Bi ziyaret edeyim en iyisi.

Etkiler cnm o da
Psikoloğa ne için gidiyordun
Hangi çalışmaları yaptı ki merak ettim meslek gereği

Etkiler cnm o da
Psikoloğa ne için gidiyordun
Hangi çalışmaları yaptı ki merak ettim meslek gereği
İşyerimde 5-6 yıl önce çok şiddetli psikolojik şiddete ve mobbinge maruz kaldım. Dışlanma, dedikodu vs. Onlar böyle yaptıkça ben daha çok hırslanıp daha çok çalıştım. Daha çok başardım. Bu sefer onlarda şiddeti artırdılar. Bu kısır döngü devam etti gitti.
O sebeble gitmiştim. Ama anladım ki herkes gitmeli. Psikoloğa gitmek kötü birşey değil. Aksine insanın bakışını değiştiriyor.
Çok iyi bir psikolog. Resmen benim hayatıma sihirli değnekle dokundu ve beni baştan yarattı.
EMDR tedavisi uyguladı.
Sen psikolog Musun

evi sildim süpürdüm
ıslak kek yaptık kızlarımla
yarın için yemek yaptım

bizde de pek birikim yok bir kaç ay sonra anca başlarız
bu hafta içi ek dersler yatar ona göre önümüzdeki ayı hesaplıyacağız bakalım eksiye girmeden kapata bilecekmiyiz bu ayı

Anladım cnm psikolojik danışmanım o yüzden merak ettim zaten

Anladım cnm psikolojik danışmanım o yüzden merak ettim zaten
Psikoloğa gitmenin bi acizlik olduğunu sanırdım eskiden. Ama gitmeye başlayınca kendim için nasıl da iyi birşey yaptığımı, pek çok insanın gittiğini farkettim. Bazen günler sonrasına randevu alabiliyordum. Tavsiye ettiği kitaplar, tespitleri harikaydı.
Sen bu EMDR kullanıyor musun? Merak ettim nedense.

iyi aksamlar kizlar

bizimde bu ara pek birikim yaptigimiz soylenemezz cok darda kaldik. birikimcadina yaptigim tek sey sadece tasarruf etmeye calisiyorum ekonomi felakett dalgali ne olacak bilemiyorum yani . elektrik suvdogalgaza elimden heldigi kadsr idare etmeye calisiyorum mesela camasir makinasinin durulama suyunu alip balkonlarimi yikiyorum bazen ev siliyorum falan iste firini daha az calistirmaya gayret ediyorum sicak suyucacip kombinin surekli calismamasini sagliyorum falan .

bir aydir kombi yakiyorum elektrik ve dogalgaz 73 lira geldi bana daha simdiden ama yapcak bisi yok bebegim var mecburum yakmaya . bu ay apartman icin aidat haricindec150 lira para topluyorlar arti 70 de aidat var site opdugu icin bebegimi hastaneye goturucem goz muaynesi icin 200 de ona gider tahliller vs. 300 de kk var bizim para bitti bile bu ayda gitti umudum onumuzdeki aya artik ne yapalim canimiz sag olsun
onumuzdeki ay pek bi harcamam olmayacak cunku zulamda her seyim var cay seker sivi yag deterjanlar tuvalet kagidi islak mendil falan jayirlisi bakalim bizde durumlar boyle

Hiç acizlik olur mu cnm bende bazı Zmnlar cok ihtiyaç duyuyorum
Ben devletteyim o yuzden kullanamıyorum yöntemi ve copu yöntemi n yazıkki

EMDR Nedir. ?

Günaydın kızlar
eyyay peki bu yöntem hakkında ne düşünüyorsun. M melekler-engelchen anladığım kadarıyla şöyle.
Geçmişte yaşadığımız ve bizi rahatsız eden anılar vardır. Biz bu kötü anıları "aman ne takıcam, üzülmüyorum, çok da umrumda " gibi cümlelerle bilinç altına atıyoruz. Ama onlar zaman zaman oradan çıkıp bizi tekrar rahatsız ediyor. Biz tekrar atıyoruz. O tekrar çıkıyor. Geçmiş yakamızı bırakmıyor.
Bu yöntem ile bu anılar tekrar hatırlanıyor. Beyinde işleniyor ve bizi artık rahatsız etmiyor.
Gerçi eyyay daha iyi anlatır.

Teşekkürler

Bir çeşit geçmişle yüzleşme galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…