Aiyy becerikli,caliskan,azimli,basarili örnek alinasi insan anne.Kızlar vallahi işimiz gücümüz boğaz. Bütün günüm mutfakta geçti. İki tencere yemek yaptim. Yoğurt yaptım. Patates hasladim. 2 tepsi pizza , 2 tepsi elmalı kurabiye ve 1 tepsi de peynirli poğaça yaptım. Akşam yemeği olarak pizza yedik çay da yaptım. Bu hazırlıklar iyi oldu çünkü işten geldiğimde bazen yemek yapacak halim olmuyor. Evde pişen yemek gibisi de yok. Yapmasan aç da durulmuyor mecbur dışarıdan söyleniyor. Disarida yemege para vermek de istemiyorum. E tasarruf yapıcaz diyoruz bir taraftan. O zaman usenmek yok yoruldum yok. Aynen devam
Biraz havalar,biraz yorgunluk olabilir.ay neden bilmem ama sürekli ağlayasım geliyor. Pek depresif haldeyim.
Sabahtan peynirli poğaça, kek ve patates yemeği yaptım. Şimdi de fırında hamsi var.
Bu ay kenara pek koyamayacağız. Oğlumun ihtiyacı olan özel bir alet için 1300 TL ödeme yapmamız lazım. Kenarda 1200 TL vardı. Oraya vereceğiz artık.
100 Euro ve oğlumun altınlarından başka paramız kalmıyor.
Havadandır cnm depresif hal
Olsun sağlık olsun da Bi dahaki ay olur birikim
Papatya regl mi olacaksın acaba? İnsan bazen öyle hissedebiliyor sebepsiz de olsa. İnşallah çabuk geçer. Çok geçmiş olsun.
Sağolun kızlarBiraz havalar,biraz yorgunluk olabilir.
Ruh hali insanin ne cabuk degisiyo
Bende hic bisi yokken bile bi anda gerilebiliyorum.
Etkiler cnm o daSağolun kızlar
Eşime söyledim. Haftaya hava güzel olursa Bi yerlere gidelim diye. Bi göl, Bi dağ değişiklik olsun dedim. haftaya paZar regl olacağım. Bi hafta önceden etkiler mi acaba?
Ya da ben psikoloğumu Bi ziyaret edeyim en iyisi.
İşyerimde 5-6 yıl önce çok şiddetli psikolojik şiddete ve mobbinge maruz kaldım. Dışlanma, dedikodu vs. Onlar böyle yaptıkça ben daha çok hırslanıp daha çok çalıştım. Daha çok başardım. Bu sefer onlarda şiddeti artırdılar. Bu kısır döngü devam etti gitti.Etkiler cnm o da
Psikoloğa ne için gidiyordun
Hangi çalışmaları yaptı ki merak ettim meslek gereği
Anladım cnm psikolojik danışmanım o yüzden merak ettim zatenİşyerimde 5-6 yıl önce çok şiddetli psikolojik şiddete ve mobbinge maruz kaldım. Dışlanma, dedikodu vs. Onlar böyle yaptıkça ben daha çok hırslanıp daha çok çalıştım. Daha çok başardım. Bu sefer onlarda şiddeti artırdılar. Bu kısır döngü devam etti gitti.
O sebeble gitmiştim. Ama anladım ki herkes gitmeli. Psikoloğa gitmek kötü birşey değil. Aksine insanın bakışını değiştiriyor.
Çok iyi bir psikolog. Resmen benim hayatıma sihirli değnekle dokundu ve beni baştan yarattı.
EMDR tedavisi uyguladı.
Sen psikolog Musun
Psikoloğa gitmenin bi acizlik olduğunu sanırdım eskiden. Ama gitmeye başlayınca kendim için nasıl da iyi birşey yaptığımı, pek çok insanın gittiğini farkettim. Bazen günler sonrasına randevu alabiliyordum. Tavsiye ettiği kitaplar, tespitleri harikaydı.Anladım cnm psikolojik danışmanım o yüzden merak ettim zaten
Çok teşekkür cnmCooook sevindim seni gordugume canim
Kizin nasil?
Send umarim iyisindir
İyiki geldin.
Hiç acizlik olur mu cnm bende bazı Zmnlar cok ihtiyaç duyuyorumPsikoloğa gitmenin bi acizlik olduğunu sanırdım eskiden. Ama gitmeye başlayınca kendim için nasıl da iyi birşey yaptığımı, pek çok insanın gittiğini farkettim. Bazen günler sonrasına randevu alabiliyordum. Tavsiye ettiği kitaplar, tespitleri harikaydı.
Sen bu EMDR kullanıyor musun? Merak ettim nedense.
EMDR Nedir. ?İşyerimde 5-6 yıl önce çok şiddetli psikolojik şiddete ve mobbinge maruz kaldım. Dışlanma, dedikodu vs. Onlar böyle yaptıkça ben daha çok hırslanıp daha çok çalıştım. Daha çok başardım. Bu sefer onlarda şiddeti artırdılar. Bu kısır döngü devam etti gitti.
O sebeble gitmiştim. Ama anladım ki herkes gitmeli. Psikoloğa gitmek kötü birşey değil. Aksine insanın bakışını değiştiriyor.
Çok iyi bir psikolog. Resmen benim hayatıma sihirli değnekle dokundu ve beni baştan yarattı.
EMDR tedavisi uyguladı.
Sen psikolog Musun
Eki Görüntüle 1907729
tr_lelli benimki bundan memnunum
Her silme sonrası başlığı çıkarıp makinede yıkıyorum
TeşekkürlerGünaydın kızlar
eyyay peki bu yöntem hakkında ne düşünüyorsun. M melekler-engelchen anladığım kadarıyla şöyle.
Geçmişte yaşadığımız ve bizi rahatsız eden anılar vardır. Biz bu kötü anıları "aman ne takıcam, üzülmüyorum, çok da umrumda " gibi cümlelerle bilinç altına atıyoruz. Ama onlar zaman zaman oradan çıkıp bizi tekrar rahatsız ediyor. Biz tekrar atıyoruz. O tekrar çıkıyor. Geçmiş yakamızı bırakmıyor.
Bu yöntem ile bu anılar tekrar hatırlanıyor. Beyinde işleniyor ve bizi artık rahatsız etmiyor.
Gerçieyyay daha iyi anlatır.
Bir çeşit geçmişle yüzleşme galibaGünaydın kızlar
eyyay peki bu yöntem hakkında ne düşünüyorsun. M melekler-engelchen anladığım kadarıyla şöyle.
Geçmişte yaşadığımız ve bizi rahatsız eden anılar vardır. Biz bu kötü anıları "aman ne takıcam, üzülmüyorum, çok da umrumda " gibi cümlelerle bilinç altına atıyoruz. Ama onlar zaman zaman oradan çıkıp bizi tekrar rahatsız ediyor. Biz tekrar atıyoruz. O tekrar çıkıyor. Geçmiş yakamızı bırakmıyor.
Bu yöntem ile bu anılar tekrar hatırlanıyor. Beyinde işleniyor ve bizi artık rahatsız etmiyor.
Gerçieyyay daha iyi anlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?