- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Yetişmeye çalışıyorum ama hiç dinlenemiyorum canım. Hep ayaktayim. Hafta içi hafta sonu gelse diyorum. Hafta sonu da işler bitmiyor. Olsun sağlık olsun da hepsi olur. Sana da kolay gelsin bu arada...Herkese koaly gelsin o zaman:)biz kadın milletine dinlenmek yok:)
Dün evde temzilik yaptım:)yap yap bitmiyordaha dolaplara girişemedim bile
Hem çalışıp, hem eve yetişmeye çalışınca eksik kalıyor
Tabibir yudum mutluluk sen hariç.:)
Maşaallah herşey yetişiyorsun:)
Sütün fiyati iyiymis burada 5kg 16.5tl
Bakım şartMutlu pazarlar kızlar
Kuaför deyim saç boyasını bekliyorum bir yandan da mesajları okudum. Kaş falanda aldircam işim çok daha.
Bu hafta sonu bol harcamalı geçti halada devam harcamaya
Sağol cnm bnmeyyay gecmis olsun kankey.
Havadandır cnm depresif halay neden bilmem ama sürekli ağlayasım geliyor. Pek depresif haldeyim.
Sabahtan peynirli poğaça, kek ve patates yemeği yaptım. Şimdi de fırında hamsi var.
Bu ay kenara pek koyamayacağız. Oğlumun ihtiyacı olan özel bir alet için 1300 TL ödeme yapmamız lazım. Kenarda 1200 TL vardı. Oraya vereceğiz artık.
100 Euro ve oğlumun altınlarından başka paramız kalmıyor.
Papatya regl mi olacaksın acaba? İnsan bazen öyle hissedebiliyor sebepsiz de olsa. İnşallah çabuk geçer. Çok geçmiş olsun.ay neden bilmem ama sürekli ağlayasım geliyor. Pek depresif haldeyim.
Sabahtan peynirli poğaça, kek ve patates yemeği yaptım. Şimdi de fırında hamsi var.
Bu ay kenara pek koyamayacağız. Oğlumun ihtiyacı olan özel bir alet için 1300 TL ödeme yapmamız lazım. Kenarda 1200 TL vardı. Oraya vereceğiz artık.
100 Euro ve oğlumun altınlarından başka paramız kalmıyor.
Çok geçmiş olsun.bugun hıcbışı yapmıcam
dun temızlık ve market yaptık
temızlıkte usutmuşum
boğazım agrıyor bugun
bı akşam yemegını yapsam yeter bana
bızım burda 5kg süt 10 tl
Cooook sevindim seni gordugume canimmerhaba kızlar
hep takip ediyorum ama ancak yazmak nasip oldu
biz de bu aralar pek birikim yapamadık,bana bot aldık,kızımıza ve eşime kıyafet vs derken harcandı
bugün ben de temizliği yaptım,2 kere makinaya çamaşır attım,yarınki yemeği yaptım
ve gün bitmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?