Supurme gucu iyimidir sence ya.
Pazardan alicam kabakda, bal kabagida , ispanakda, yine accik accik denerim.
tek tek ekleyip bir sure veriyorum gozlemliyorum hem cok karismasin diye hemde sevcek mi falan diye.
yaaa bende kizdan sonra cok heves ettim.
cunku kizda ayaklandikca gunde 3 defa mi supururum artik bilmem.
yoruyor beni.
diger ev de dublex olacak en azindan katin birine salarim takilir.
Vallahi fena yükselmeye basladim esim ık mık dersede (henuz soylemedim) kendim biriktirip alicim galiba. az daha gercek kullanici yorumi bakim
Karadeniz cok istiyorm cok cokBen Bursa da yediğim eti çok beğeniyorum tabi birde Karadeniz yaylalarında Zigana da
Git fakat geze gezeKaradeniz cok istiyorm cok cok
Benimkiler hafiften emeklemeye basladım bir kırıntı görse atlaya atlaya gidiyorlar . Dayanamam o kadar süpürge yapmaya valla iki cocuklayaaa bende kizdan sonra cok heves ettim.
cunku kizda ayaklandikca gunde 3 defa mi supururum artik bilmem.
yoruyor beni.
diger ev de dublex olacak en azindan katin birine salarim takilir.
Vallahi fena yükselmeye basladim esim ık mık dersede (henuz soylemedim) kendim biriktirip alicim galiba. az daha gercek kullanici yorumi bakim
Birgiyi cok seviyorum tam kafa dinlemelik.inşallah baharda gittiğimde denerim not aldım :) bizimde eşimle nerede ne yemeye gitmeliyiz diye listemiz vardı hepsine gitmeye çalışıyorduk ikizlerden önceİzmir’de töngül pide evi Ödemiş tek geçerim
Biz eşimle yeme içme konusunda dünyaya gelmişiz
Bizde de durum oBirgiyi cok seviyorum tam kafa dinlemelik.inşallah baharda gittiğimde denerim not aldım :) bizimde eşimle nerede ne yemeye gitmeliyiz diye listemiz vardı hepsine gitmeye çalışıyorduk ikizlerden önce
Karadenizi gezmeyi bitiremedim ben daha ya . Cocuklar büyüsün ilk işlerimden birisi bu olacak inşallah.korona biter eski günlerimize dönersek bol bol sorarım inşallahBizde de durum o
Ben lezzet duraklarını alırım hep
Karacabey refik güzel birde suyun kenarında bir mekan var orası da güzel
Akhisar da can köfte
Sırf bu yıl tatil dönüşü 200 km yolu uzattı eşim
Trabzon Kayabaşı yaylası çok iyi sessizdir
Hamsiköy Osman amcanın yayla lokantasında bir kuru fasülye sütlaç
Rize’de Hüsrev’i
Ankara da Hüsrev’e de çık gittim
İşte say say bitmez
Allah ev alana yapana yardım ederBu arada evimin inşaatı devam etmekte şu kabası bi bitse kış girmeden
Sonraki yaza kalcak zaten yavaş yavaş yaptırcaz artık
Başka türlü ev sahibi olmak çok zor artık ve her geçen gün dahada pahalılanıyo
Zaten biz koronadan önce bulaştık bu işe yokaa cesaret gene edemezdik gene kalırdı
İyi oldu bi yerde en azından kabası bitcek her sene çok zamlanıyo inşaat çnkü
Çok şükür eşimde buraya atandı ama malum koronadan sadece maaş karşılığı çalışıyo
Biraz bizi zorluyo bu durum ama çok şükür genede aç açıkta değiliz bu günlerde geçer
Ev sahibi olmak kolay değil napalım az sıkışcaz
Burda daha temelde inşaat başladan daire fiyatları uçmuş 400 500 şok oldum
Küçük bir ilçe ama çok pahalı daireler
Rabbim evimizi bitirmeyi içine taşınmayı sağlıkla oturmayı nasip eder inş
Şuan tek dileğim bu
Çok teşekkür ederim aminAllah ev alana yapana yardım eder
Gönlüne göre olsun inşlah
İhtiyaç bitmiyorgelincik8989
Hayırlısı olsun eviniz, inşallah taşındık diye buradan paylaşırsınız.
Merhaba hanımlar okudum, bu gün evde hem temizlik yaptım, hem balkonları yıkadım, kışlık iki kavanoz domates soslu kızartma yaptım, akşam için de yaptım, toz aldım, yerleri sildim, mutfagı kaç kere topladım hatırlamıyorum. Sonra hazırlanıp çarşıya gittim doğru kuyumcuya iki tane çeyrek aldım. Tanesi 800 tlden. Bu ay büyük risk aldım geçen ay tek çeyrek ve bir gram altın aldım kalan parayı harcadım, bu ay harcamadan yatırayım dedim ama bakalım nasıl geçicek bu ay. Eşime parfüm, traş köpüğü, tavuk, patates, nescafe, galeta, ekmek birkaç birşey daha var ama neydi unuttum. Neyse 76 tl de böyle gitti. Olsun hiç biri lüzumsuz degil hepsi ihtiyaç.
yaaa yerim onlari ben Allah uzun omur versin saglik versinnBenimkiler hafiften emeklemeye basladım bir kırıntı görse atlaya atlaya gidiyorlar . Dayanamam o kadar süpürge yapmaya valla iki cocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?