neyse artik sen emekli ol da bi butik pastane acalim
Canim hayirli olsun.Bu arada evimin inşaatı devam etmekte şu kabası bi bitse kış girmeden
Sonraki yaza kalcak zaten yavaş yavaş yaptırcaz artık
Başka türlü ev sahibi olmak çok zor artık ve her geçen gün dahada pahalılanıyo
Zaten biz koronadan önce bulaştık bu işe yokaa cesaret gene edemezdik gene kalırdı
İyi oldu bi yerde en azından kabası bitcek her sene çok zamlanıyo inşaat çnkü
Çok şükür eşimde buraya atandı ama malum koronadan sadece maaş karşılığı çalışıyo
Biraz bizi zorluyo bu durum ama çok şükür genede aç açıkta değiliz bu günlerde geçer
Ev sahibi olmak kolay değil napalım az sıkışcaz
Burda daha temelde inşaat başladan daire fiyatları uçmuş 400 500 şok oldum
Küçük bir ilçe ama çok pahalı daireler
Rabbim evimizi bitirmeyi içine taşınmayı sağlıkla oturmayı nasip eder inş
Şuan tek dileğim bu
Ela çok şanşlı canim sizin gibi bir anne babaya sahip olduğu içinSelam kızlar,
Giremedim pek. Dün akşam annemle ev toparla misafir gelecekti hazırlık yap oyalandık.
kız küçük teyzesiyle uyumak istedi. O uyuttu. Bugün misafir geldi. Küçükken komşumuzdu. Yıllardır görüşüyoruz. Ama bayağı olmuştu göreşemedik. Kadının hiç çocuğu olmadı gidip bir çocuğa da aile olalım demediler. Kız olursa eşime günah erkek olursa bana günah diyordu. Şimdi o kadar üzgünki. Anlatırken bile gözleri doluyor. oysa eşinin ailesi çoook tepki vermiş evlat edinmek istediğinde. Ne diyeyim ömürleri geçti bitti. Hayat işte şu şiiri çok severim ve kızımdan önce çok hissederek okuduğum şiirdi.
Öyle bir hayat yaşıyorum ki,
Cenneti de gördüm, cehennemi de.
Öyle bir aşk yaşadım ki,
Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de.
Bazıları seyrederken hayatı en önden,
Kendime bir sahne buldum oynadım.
Öyle bir rol vermişler ki,
Okudum okudum anlamadım.
Kendi kendime konuştum bazen evimde.
Hem kızdım hem güldüm halime
Sonra dedim ki söz ver kendine
Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin.
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin.
Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.
Öyle bir hayat yaşadım ki, son yolculukları erken tanıdım.
Öyle çok değerliymiş ki zaman,
Hep acele etmem bundandı
Anladım…
Bizde eskiden margarin verdik çok nadir alirim kurabiye fln içinde kullanmıyorum ne zamandır margarin eşimin mideyi direk yakıyor artık anası fazlaca koyardı yediklerine ablamda alıyor bimden uzun sucukyan çocuklar yemiyor sucuksiz pek napsin durumları çok iyi değil 3 çocuk 5 kişiler işte geçen sene bize gelmişti marketten kasap sucugu aldim cokta güzeldi benimki cins çok beğenmedim ddi sofrada o kalkınca ablam çok güzelmiş ddi bizim yediğimiz gibi değil ddi tadı ucuz sucuk nolcak tabi üzüldüm çok annemlere gittiler kalmaya oraya gidiyordum aldim aynisindan giderken yiyin abla çocuklarla gidene kadar ddimOtelde sabah salcalı sosis cıkmıstı ben aldırmadım kociye
Bimden almıslardır o sosisleri valla bak dedim
Ne var icinde belli değil dedim
Odaya cıktık indik baktım almıs sosis yiyo
Ben sucuk pastırma yemem,sucuk genelde babam yaptırıyor kasabında veriyor bize de ama ucuzunu da almam ya yemeyiveririm sucukta.
Ama kalabalık ailelerde tabi oyle olmuyor napsın insanlar karın doysın yeter diyorlar
Margarin aynı sekilde eve sokmayız biz.
Kimisi özellikle margarinle yapıyor pilavı makarnayı daha iyi oluyomus
Menü u çok guzelmis afiyet olsun koşturman çok canim verirsinKızlar selam
Biraz okudum devam edeceğim
Ortalık topladım
Derslere destek attım
Kayınvalide aradım lazım bir şey var mı? Diye yok dedi
Menüyü söyledi
Çorba
Mantı kesmiş
Fırın poşettinde tavuk ve garnitür atmış
Rus salatası yapmış
Tavuk ciğeri yapmış(güzel yapar meze gibi)
İçli köfte haşlayım dedi anne yok dedim evde var . Hangi birini yiyelim.
Pilav salata
Ben alır kilo gelirim
Birde ağlayan pasta yapmış
Bereketli olsun canim güle güle kullan aldıklarını canimgelincik8989
Hayırlısı olsun eviniz, inşallah taşındık diye buradan paylaşırsınız.
Merhaba hanımlar okudum, bu gün evde hem temizlik yaptım, hem balkonları yıkadım, kışlık iki kavanoz domates soslu kızartma yaptım, akşam için de yaptım, toz aldım, yerleri sildim, mutfagı kaç kere topladım hatırlamıyorum. Sonra hazırlanıp çarşıya gittim doğru kuyumcuya iki tane çeyrek aldım. Tanesi 800 tlden. Bu ay büyük risk aldım geçen ay tek çeyrek ve bir gram altın aldım kalan parayı harcadım, bu ay harcamadan yatırayım dedim ama bakalım nasıl geçicek bu ay. Eşime parfüm, traş köpüğü, tavuk, patates, nescafe, galeta, ekmek birkaç birşey daha var ama neydi unuttum. Neyse 76 tl de böyle gitti. Olsun hiç biri lüzumsuz degil hepsi ihtiyaç.
Bereketli olsunnn bacımgelincik8989
Hayırlısı olsun eviniz, inşallah taşındık diye buradan paylaşırsınız.
Merhaba hanımlar okudum, bu gün evde hem temizlik yaptım, hem balkonları yıkadım, kışlık iki kavanoz domates soslu kızartma yaptım, akşam için de yaptım, toz aldım, yerleri sildim, mutfagı kaç kere topladım hatırlamıyorum. Sonra hazırlanıp çarşıya gittim doğru kuyumcuya iki tane çeyrek aldım. Tanesi 800 tlden. Bu ay büyük risk aldım geçen ay tek çeyrek ve bir gram altın aldım kalan parayı harcadım, bu ay harcamadan yatırayım dedim ama bakalım nasıl geçicek bu ay. Eşime parfüm, traş köpüğü, tavuk, patates, nescafe, galeta, ekmek birkaç birşey daha var ama neydi unuttum. Neyse 76 tl de böyle gitti. Olsun hiç biri lüzumsuz degil hepsi ihtiyaç.
Olur o kadar kuzu arada değişiklik iyinoluyo avm ye köfteci yusuf açıliyormus açılsın gidek hemen diyo benimki güzel köftesi oraninSlmm canımslar
Kardesim geldi aldı beni yoldan annemle kzı aldık
Gittik kursunluya balıkcıya
3 cocıukla kafayı yemis olabilirz
İyi geldi
Donattık masayı karides tava,kalamar,börülce,patlıcan tava,salata,levrek mezesi söyledik
Annem bile sevmez balık
Ohh ne iyi geldi dedi
Kadın gezsin ondan iyisi yok
Kardesim ödetmedi tabi
Yigenime 100 tl verdim harclık bende
Ordan gectik kardesime
Koci geldi aldı
Yemek yok sana dedim
Lahmacun yaptırıım ben sizi bırakıp eve dedi
Bugun iyi yere tükkan actık
Ben yemeklere falan koymam.Bizde eskiden margarin verdik çok nadir alirim kurabiye fln içinde kullanmıyorum ne zamandır margarin eşimin mideyi direk yakıyor artık anası fazlaca koyardı yediklerine ablamda alıyor bimden uzun sucukyan çocuklar yemiyor sucuksiz pek napsin durumları çok iyi değil 3 çocuk 5 kişiler işte geçen sene bize gelmişti marketten kasap sucugu aldim cokta güzeldi benimki cins çok beğenmedim ddi sofrada o kalkınca ablam çok güzelmiş ddi bizim yediğimiz gibi değil ddi tadı ucuz sucuk nolcak tabi üzüldüm çok annemlere gittiler kalmaya oraya gidiyordum aldim aynisindan giderken yiyin abla çocuklarla gidene kadar ddim
valla bazen birini ariyorum.Lelli yakın olsak alırdım inanki kuru dolma benim aklımdada var
Avmye hala gidemedim marttan beri cesaret edipOlur o kadar kuzu arada değişiklik iyinoluyo avm ye köfteci yusuf açıliyormus açılsın gidek hemen diyo benimki güzel köftesi oranin
Ben yemeklere falan koymam.
Yumurtayida tereyagli seviyolar.
Ama kurabiye yaparken kullaniyorum.
Tereyag cok pahali
Lelli ben grubu okuyup yazmadıgım zamanlarda senin pastalara ağzımın suyu akardı :) arkadas olsak hayatta bırakmazdım senivalla bazen birini ariyorum.
Hani kafa dengi birlikde yapalim yiyelim ama okadar samimi arkadasim yok.
Yani bukadar ic ice olmadim kimseyle.
Bizde eskiden margarin verdik çok nadir alirim kurabiye fln içinde kullanmıyorum ne zamandır margarin eşimin mideyi direk yakıyor artık anası fazlaca koyardı yediklerine ablamda alıyor bimden uzun sucukyan çocuklar yemiyor sucuksiz pek napsin durumları çok iyi değil 3 çocuk 5 kişiler işte geçen sene bize gelmişti marketten kasap sucugu aldim cokta güzeldi benimki cins çok beğenmedim ddi sofrada o kalkınca ablam çok güzelmiş ddi bizim yediğimiz gibi değil ddi tadı ucuz sucuk nolcak tabi üzüldüm çok annemlere gittiler kalmaya oraya gidiyordum aldim aynisindan giderken yiyin abla çocuklarla gidene kadar ddim
[/QUOTE
Cocuk isteyince akan sular dıruyor napsın
Allah yardımcıları olsun cnm
canimssLelli ben grubu okuyup yazmadıgım zamanlarda senin pastalara ağzımın suyu akardı :) arkadas olsak hayatta bırakmazdım seni
kofte icin ayri masa tutmak icin ayri sira oluyo yaw avm icinde acilincaOlur o kadar kuzu arada değişiklik iyinoluyo avm ye köfteci yusuf açıliyormus açılsın gidek hemen diyo benimki güzel köftesi oranin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?