Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim hayirli olsun.
Rabbim odeme kolayligi versin.
biterde tasinirsiniz bile zaman akıyo su gibi

Ela çok şanşlı canim sizin gibi bir anne babaya sahip olduğu için

Bizde eskiden margarin verdik çok nadir alirim kurabiye fln içinde kullanmıyorum ne zamandır margarin eşimin mideyi direk yakıyor artık anası fazlaca koyardı yediklerine ablamda alıyor bimden uzun sucukyan çocuklar yemiyor sucuksiz pek napsin durumları çok iyi değil 3 çocuk 5 kişiler işte geçen sene bize gelmişti marketten kasap sucugu aldim cokta güzeldi benimki cins çok beğenmedim ddi sofrada o kalkınca ablam çok güzelmiş ddi bizim yediğimiz gibi değil ddi tadı ucuz sucuk nolcak tabi üzüldüm çok annemlere gittiler kalmaya oraya gidiyordum aldim aynisindan giderken yiyin abla çocuklarla gidene kadar ddim

Menü u çok guzelmis afiyet olsun koşturman çok canim verirsin

Bereketli olsun canim güle güle kullan aldıklarını canim

Selam canlar kahvaltiya ogluş börek istedi aldı babasıyla yedik toz aldim bulasik topladim onu 1 makine camasir attim öğleden sonra onura gittim sebze almaya az üzüm armut aldim domates salatalik pek güzel değildi 2 3 tane aldim patlıcan 3 dolma biber 3 kabak aldim kapya biber pastavilla makarna indirimdeydi pahalanmış makarnada aldim bir paket 19.5 tuttu hal günü pazar günü tursuluk alabilirim kıyma çıkarmıştim kabak dolma biber dolması yaptim sarimsakli yogurt ve makarna yedik mutfak toplancak esra erola bakıyorum

Bereketli olsunnn bacım

Slmm canımslar
Kardesim geldi aldı beni yoldan annemle kzı aldık
Gittik kursunluya balıkcıya
3 cocıukla kafayı yemis olabilirz
İyi geldi
Donattık masayı karides tava,kalamar,börülce,patlıcan tava,salata,levrek mezesi söyledik
Annem bile sevmez balık
Ohh ne iyi geldi dedi
Kadın gezsin ondan iyisi yok
Kardesim ödetmedi tabi
Yigenime 100 tl verdim harclık bende
Ordan gectik kardesime
Koci geldi aldı
Yemek yok sana dedim
Lahmacun yaptırıım ben sizi bırakıp eve dedi
Bugun iyi yere tükkan actık

Olur o kadar kuzu arada değişiklik iyinoluyo avm ye köfteci yusuf açıliyormus açılsın gidek hemen diyo benimki güzel köftesi oranin

Ben yemeklere falan koymam.
Yumurtayida tereyagli seviyolar.
Ama kurabiye yaparken kullaniyorum.
Tereyag cok pahali

Ben yemeklere falan koymam.
Yumurtayida tereyagli seviyolar.
Ama kurabiye yaparken kullaniyorum.
Tereyag cok pahali

Kurabiye yapılmayan ev nasılda belli dimii
Kurabiye yapsm ay ben de koyamam kıyıpta
Allahtan öyle kötü alıskanlıklarım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…