Küçük Düşün Büyük Olsun!

Uyku uykuyu getiriyomus harbi.
dun gerci pek uyumamisti(biri gelse ya da biz gitsek uyumuyor dalamiyor) bugun guzel uyudu.
Deminde babasi uyuttu.
Aldim kahvemi balkona fıydımm.
Esim mac izlicekmis az kafa dinlim.
ohh serin serin özliyorum bazen soyle sakince bos bos oturmayi.
Ariniyorum.
iyi geldi.

Aksam uzeri spagetti yaptim.
Menemen yaptim
nugget kizarttim.
Bu ara resmen yemek yapmamak icin direniyorum
Hep gunu kotarma derdindeyim.
Neyse hafta bitti sayilir öyle boyle.
pizza hamurum var buzlukda hafta sonuda pizza dayarim
Esim biz nezaman balik yicez diyip duruyo.
Kizartmasi kokuyo malum ama palamut istiyo kizarticaz artik
hafta sonu 1 gun balik yaparim.

Biraz acma yapip koyim buzluga.
sabah kahvaltida kurtarici oluyo erbaslara.
hashasli, tahinli falanda yaparim.
Oglan kekin kalanini yemis aksam fare gibi tasiyo

Doğru canim çocuklar isteyip alamamak kötü rabbim yaşatmasın ben ya iyisinden almaya çalışıyorum yarim kg almam 200 gram alirim iyisinden yerim mantigindayim yada almıyorum ne varsa onu yiyelim diyorum
Rabbim kimseyi o konuma dusurmesin.
Cok uzuluyorum cocuklara ozellikle.
Nefs iste cocuk onlar buyukler anlarda cocuklarin cani ister.
Oglum kucukken reklamlarda gorurdu gelip isterdi bisi.
misal kek gorurdu anne topkek alirmisin derdi.

valla bazen birini ariyorum.
Hani kafa dengi birlikde yapalim yiyelim ama okadar samimi arkadasim yok.
Yani bukadar ic ice olmadim kimseyle.
Valla insan bazen o kadar bunalıyoki benim eski oturduğum yerde iki komşun vardı ahlar zorlar konusurdum ya belki annemle kardeşimle konusamadıklarımı onlarla konusurdum sıkılsam bunalsam
Koşar giderim onlara biri tasını uzak ama konussurum

Bugün eşime sinir oldum bizim ev alacak ta evin pencerenin önünde otopark adamlar tam camın dibine kadar çekiyorlar bende kızmıştı kaç kere bariyer yaptılar hala adam gelip dibe kadar çekiyo

Sabah kalktım bak dedim yine aynı çamaşırları değiyo koca kamyonu çekiyo bende tam çamaşır asacaktım yöneti ci abiye dedim abi bak yine çekmişler çamaşır sercem bıktım artık dedim adam söyler im ben dedi
Yönetici demiş yenge sikayet ediyo çekmeyin diye Dilan benimkiyle konusmuş işte söyledim adamlara çekmiycek diye
Vay efendim sen elin adamına niye diyon ben sana ddim sabah dedim boşver deyip geçtin napım dedim hiçbişeyi sallamıyor inanki bıktım söylemezsen hiçbişeyi tepene çıkıyor nasılsa hallediyorum herşey bağırıp çağırdım herşey ben yapıyorum birazda sen nasılsa diye dedim
Lafa gelince o yapıo bilezik borcumuz var ya diyorum ufakda olsa alıp ödüyelim yok yani sabır taşı çatladı artık kendi tarafı olunca saçıyo
Öde borcunu ufak tefekde araba al idare edecek diyorum ama yok ondan sonra para veriyor idare et biriktir

Adamlar sevmiyo muattap olmayı bizim gibi tez canlida değiller canim insanlar ne kadar düşüncesiz illa söylememi lazım

valla bazen birini ariyorum.
Hani kafa dengi birlikde yapalim yiyelim ama okadar samimi arkadasim yok.
Yani bukadar ic ice olmadim kimseyle.

İnsan herkesi içine alamıyor senin huyun ona uymuyor onun yaptığı sanadeğişik geliyor
Benim bir tane arkadaşım var ama onunla bile hep birbirimize danışırız
Müsaitmisin uygunmusun
Biz zaten 3 kız bir erkek kardeşiz çocuklar torunlar derken kendi kalabalığımız yetiyor

Geldim kızlar
Az yedim valla
Çorbayı içmedim
Mantı yedim taze kesmişler
Tavuk ciğeri çok güzel olmuştu kalanı getirdik
Rus salata da güzeldi
Ama bugün yaptığım fırın işi benim iştahımı kapattı kokusu
Canım yemek istemedi
Yedim ama zevkle değil
Tavuktan hiç yemedim yer kalmadı
Garnitürden biraz yedim
Dedim daha yeter
Çatlayacağım
Bizde hazır gitmişken kayınvalidenin doğum günü biraz erken kutladık harçlık verdik Önce kabul etmedi ama dedim olmaz sen istediğini Al 200 tl verdim
Mutlu oldu bizde mutlu ayrıldık geldik evimize
Bu gecenin ritüelini yaptım
Koç burcunda dolunay var bakalım nasıl olacak

Rabbim kimseyi o konuma dusurmesin.
Cok uzuluyorum cocuklara ozellikle.
Nefs iste cocuk onlar buyukler anlarda cocuklarin cani ister.
Oglum kucukken reklamlarda gorurdu gelip isterdi bisi.
misal kek gorurdu anne topkek alirmisin derdi.
T thesekreter çocuklara hiç dayanamam benimde baktığım bir aile var hep ne olursa ayırırım veririm
Allah kimseyi yokluk ile terbiye etmesin
Hele bir keresinde 1,5 yaşındaki çoçuğa mama bulamamış şekerli su vermiş bende kuaför de duydum o ara eşim geldi. Dedim birisine yardım yapılıyor bebeğin maması yokmuş ay eşimin gözü döndü hemen beni o eve götürün be eksik ise alacağım dedi
Ben bir kaç gün o çocukları unutamamıştım ki o zaman anne değildim

Kızlar iyi geceler
Muhabbet yeni bitti :)))
Ne yapalım çocuklar uyuyunca kardeşimin kocişte uykuya çekilince bir muhabbet başlıyor.
Kardeşim şu otomatik süpürge varya katia ondan almış bugün geldi kurduk denedik. Süper pislik çıktı diyebilirim. Üstelik kardeşim iki günde bir süpürür evi.
o evi süpürürken kahve keyfi yapmak gibisi yokmuş. Bir de toz alan bir robot üretseler hakikaten çok iyi olacak.
Bugün kahvaltı sonrası kardrşim ve eşi ders saatine başladı. Ben de kızı parka götürdüm ortalığı topladım. Akşam için ıspanak yaptım. Köfte söylemişti kardeşim de.
Bugün eşimin doğum günüydü kızı kamera çekip gönderdim. Gidelimmi diyorum yoook diyor. Baba özledi ama biraz daha duralım diyor.
Eşime hediye alamadım birara telafi ederim. Eşimde bana arabanın anahtarını gösteren ve asık yüz videosu göndermiş. Araba al bana hediye demek istiyor Ben de ona dedim mesleğim ev hanımlığı bedavaya çalışıyorum üzgünüm ben de ona akıllı robot süpürgenin videosunu gönderdim ben de bundan istiyorum diye

Günaydın
Sabahın köründe uyandım. Bir baktım pijammın birazı ıslak Allah Allah dedim bir de baktım kız altını ıslatmış. Ya aylardır gece yatağa çişini yapmayan çocuk buraya gelince yaptı. Geçende de gündüz Uykusunda hiç çişini yapmamış çocuk annemin yatağını ıslatmıştı. Evde yaptığı şey değil buralarda yapacağı tutuyor. Neyseki kardeşim yeğenimden alışkın çişlenmiş eşyalara. :)

Kuzum yeni okuyabildim üzerinden günler geçti canını da sıkmak istemem ama çok iyi yapmışsın. Keşke deseydin ben çalışmasam bu parayı da veremezdim ancak kendimize yeterdik diye

Günaydınnnn
Alya agladı hep uykusunda
İc ceke ceke
Atti diyo bide
Dün tam cıkcam artk annem foto attı kafa kremli
Aradım hemen noldu diye
Sehpanın kenarına carptı dedi
Nasıl carptı dedim
Orta sehpa cünkü ,cocugun beline geliyo kafa masıl carpsn?
Altına girip cıkarken anca olur
Neyse
İnip cıkıyodu üzerine dedi
Ben de iniyo cıkıyo hep herhdlde diye müdahale etmedim dedi
İnerken dengesini kaybetmis carpmıs
Anne dedim sence ben sehpanın üzerine cıkmasına izin verir miyim?
Ne isi var sehpa tepesinde.
Bide bi ayagı sallantıda yani sehpanın
Verme izin biyerlere cıkmasına dedim
Cocugun hazır cantası var
Kalkmıs canta yapmıs baska dün
Dediöm vardı cantası hazır ugrasmasaydın dedim
Ay bide bi cktım eve almaya kızı
Dısarı cıkıyorz yani güzel giydir dimi?
Evde cuval cuval kıyafeti var.
Sabahki kapsonlusu benim giydirdiğim
Altına da gri esofman giydirmis
Bide örme yelek almıs kırmızı
Evde giydirdiklerimizden
Ayakkabıyı bile sporlarını almamıs deri bi ilk adım ayakkabısı vardı kardesimin oglanın onları almıs
Hadi dedim sus kızım .
Zaten fena bu fena diyip duruyo
YaramaZmıs
Dedim 3 cocuk zor oluyo bizi cagırmayın bidaha

Kuzum yeni okuyabildim üzerinden günler geçti canını da sıkmak istemem ama çok iyi yapmışsın. Keşke deseydin ben çalışmasam bu parayı da veremezdim ancak kendimize yeterdik diye

Ay demedim
Ben dün anladım
Gezmek istiyor
Dün balıkcı da bi halleri vardı
Girdik kapıdan ,ben önce bi kahve alayım dedi garsona
Dur daha Bismillah yani bi oturalım

Cocuk iste nerden ne neyapcagı belli olmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…