Bizim burdaki büyük çaplı bi yer degil canim cok kalabalik olmuyor yemrk yeri özelliklekofte icin ayri masa tutmak icin ayri sira oluyo yaw avm icinde acilinca
Rabbim kimseyi o konuma dusurmesin.Doğru canim çocuklar isteyip alamamak kötü rabbim yaşatmasın ben ya iyisinden almaya çalışıyorum yarim kg almam 200 gram alirim iyisinden yerim mantigindayim yada almıyorum ne varsa onu yiyelim diyorum
Valla insan bazen o kadar bunalıyoki benim eski oturduğum yerde iki komşun vardı ahlar zorlar konusurdum ya belki annemle kardeşimle konusamadıklarımı onlarla konusurdum sıkılsam bunalsamvalla bazen birini ariyorum.
Hani kafa dengi birlikde yapalim yiyelim ama okadar samimi arkadasim yok.
Yani bukadar ic ice olmadim kimseyle.
Adamlar sevmiyo muattap olmayı bizim gibi tez canlida değiller canim insanlar ne kadar düşüncesiz illa söylememi lazımBugün eşime sinir oldum bizim ev alacak ta evin pencerenin önünde otopark adamlar tam camın dibine kadar çekiyorlar bende kızmıştı kaç kere bariyer yaptılar hala adam gelip dibe kadar çekiyo
Sabah kalktım bak dedim yine aynı çamaşırları değiyo koca kamyonu çekiyobende tam çamaşır asacaktım yöneti ci abiye dedim abi bak yine çekmişler çamaşır sercem bıktım artık dedim adam söyler im ben dedi
Yönetici demiş yenge sikayet ediyo çekmeyin diye Dilan benimkiyle konusmuş işte söyledim adamlara çekmiycek diye
Vay efendim sen elin adamına niye diyon ben sana ddim sabah dedim boşver deyip geçtin napım dedim hiçbişeyi sallamıyor inanki bıktım söylemezsen hiçbişeyi tepene çıkıyor nasılsa hallediyorum herşey bağırıp çağırdım herşey ben yapıyorum birazda sen nasılsa diye dedim
Lafa gelince o yapıo bilezik borcumuz var ya diyorum ufakda olsa alıp ödüyelim yok yani sabır taşı çatladı artık kendi tarafı olunca saçıyo
Öde borcunu ufak tefekde araba al idare edecek diyorum amayok ondan sonra para veriyor idare et biriktir
Emekli oluyum da yazlıkları aynı yerden alalım kızzzneyse artik sen emekli ol da bi butik pastane acalim
valla bazen birini ariyorum.
Hani kafa dengi birlikde yapalim yiyelim ama okadar samimi arkadasim yok.
Yani bukadar ic ice olmadim kimseyle.
T thesekreter çocuklara hiç dayanamam benimde baktığım bir aile var hep ne olursa ayırırım veririmRabbim kimseyi o konuma dusurmesin.
Cok uzuluyorum cocuklara ozellikle.
Nefs iste cocuk onlar buyukler anlarda cocuklarin cani ister.
Oglum kucukken reklamlarda gorurdu gelip isterdi bisi.
misal kek gorurdu anne topkek alirmisin derdi.
Kuzum yeni okuyabildim üzerinden günler geçti canını da sıkmak istemem ama çok iyi yapmışsın. Keşke deseydin ben çalışmasam bu parayı da veremezdim ancak kendimize yeterdik diyeGünaydınlarr
Keyifsizim
Cıktım evden
Gece uyuyamadım
Kırmızı odanın son bölümü iZleidm
Uyumusum sonra
Anneme de mesafeliyim anladı
Elimde degil
Sabahları pogaca börek alır gelirdi
2 gündür almıyor ben zaten alma yaglı diyordm
Bugun dedi babanda da para yokmıs ,pogaca alamadık 2 gündür diye.
Dedim alma zaten evde kahvaltılık var
İste pogaca almaya para yok,evelden ezelden böyleleer bulunca harcarlar.
Kenarda 1 krusları yok.
Bana calısma diyor
Ben ona delleniyorum
Ben de mi evde kocamın para getirmesini bekleyeyim?
Kumbaradan 100 tl cektim attım cantasına.
Harclık yapr bari.
Gelip gidiyorlar benzin alırlar.
Kuzum yeni okuyabildim üzerinden günler geçti canını da sıkmak istemem ama çok iyi yapmışsın. Keşke deseydin ben çalışmasam bu parayı da veremezdim ancak kendimize yeterdik diye
Günaydın
Sabahın köründe uyandım. Bir baktım pijammın birazı ıslak Allah Allah dedim bir de baktım kız altını ıslatmış. Ya aylardır gece yatağa çişini yapmayan çocuk buraya gelince yaptı. Geçende de gündüz Uykusunda hiç çişini yapmamış çocuk annemin yatağını ıslatmıştı. Evde yaptığı şey değilburalarda yapacağı tutuyor. Neyseki kardeşim yeğenimden alışkın çişlenmiş eşyalara. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?