Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gerçek gücendirdiğinde varlığını unutuncaya kadar sürekli yalan söylüyoruz. Yeterince yalan duyarsak doğruyu hiç tanıyamayız. Her yalanla gerçeğe borçlanırız, eninde sonunda borcu öderiz.
"bilgi sahibi olmadığın şeyin ardına düşme. Şüphesiz kulak, göz ve kalb; bunların hepsi ondan sorumludur." (İsra suresi, 36)
Hepimizin Cumaları Mübarek Olsun. Kadınlar kulubünün en güzel en kıymetlileri.

https://www.facebook.com/profile.ph...0yjTtKO1oD7YrBlShzFSw57NtpLtW5c&__tn__=<<,P-R

Selam bacımlar hayırlı cumalar olsun bugun sil süpür yaptim yine gunluk bulasik açtım carsaf silkeledim pikemi attim yikayip astim fileye gittik tuvalet kagidi demlik cay 48li indirimliydi şiş et yarım kg kaşar peynir salam cips oğlana biseler pirinc arpa şehriye iki kutu 10lu maske ceviz fındık ogluş a çilek ekmek bir parça börek biberli turşu kakolu süt 193 tl tuttu daha alimcak seyler var bulasik tableti fln onlari baska gun alirim zeytini bimden aliyorum o kaldi aksama şis et oglusun çorbası var az patates kizartirim yada pilav yaparim

Selam kızlar
Öğlen iş yerine gittim kurulum için
Olmadı geri kayınvalide geldim
Oğlan oradaydı
Alıp eve gidecektim
Gir içeri yemek yaptım çay var dedi iki laflarız
Dedim senimi kıracağım
Oğlan derslere girdi biZde yemek yedik çay içtik .
Sohbet ettik
Biraz canı sıkılmış anlattı dinledim elimden başka bir şey gelmiyor.

Kıyma almıştım orda köfte yaptım yardım etti sağ olsun
Sıktık attık dolaba
Kayınpeder de getirdi
Eşime dedim biz annenden yedik sana da içli köfte haşlayacağım . O da olur siZ keyfinize bakın dedi
Valla baktık ne yalan söyleyim

safan olsun bacim

Yemek yedik eşimi arkadaşı çağırdı gitti o kaynanam uğradı eltimin kızını d günü h sonu bilmiyorum yapcaklarmi nolcak bise demediler daha gelirken sağ olsun bir sürü getirmiş yine kaynanam domates sos 2 şise 3 sise salca 1 sise marmelat 20 kadar kuru yufka 30 kadar zarf seklinde kuru yufka 2 kiloya yakin eriste Allah yemek nasip etsin sağlık versin kaynanamada Allah razı olsun ogluş seviyo diye getiriyi oglumada 20 tl vermiş getirip yerleştirdim mutfak toplayıp duş aldim çay keyfi yapıp dinleniyorum az

Ne güzel olmus mis gibi

Sen doktorun hem daha bilirsin lelli için iyi oldu ne doktoruydun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…