- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
yok cnm bilezikler ve atalarim duruyor bankada paramiz vardi 30bin onu verdim sadece 50bin olarak geri odicek esim.Lelli sen evdeki bilezikleri de mi verdin kochiçbişey kalmadı şuan
Gerçek gücendirdiğinde varlığını unutuncaya kadar sürekli yalan söylüyoruz. Yeterince yalan duyarsak doğruyu hiç tanıyamayız. Her yalanla gerçeğe borçlanırız, eninde sonunda borcu öderiz.
"bilgi sahibi olmadığın şeyin ardına düşme. Şüphesiz kulak, göz ve kalb; bunların hepsi ondan sorumludur." (İsra suresi, 36)
Hepimizin Cumaları Mübarek Olsun. Kadınlar kulubünün en güzel en kıymetlileri.
safan olsun bacimSelam kızlar
Öğlen iş yerine gittim kurulum için
Olmadı geri kayınvalide geldim
Oğlan oradaydı
Alıp eve gidecektim
Gir içeri yemek yaptım çay var dedi iki laflarız
Dedim senimi kıracağım
Oğlan derslere girdi biZde yemek yedik çay içtik .
Sohbet ettik
Biraz canı sıkılmış anlattı dinledim elimden başka bir şey gelmiyor.
Kıyma almıştım orda köfte yaptım yardım etti sağ olsun
Sıktık attık dolaba
Kayınpeder de getirdi
Eşime dedim biz annenden yedik sana da içli köfte haşlayacağım . O da olur siZ keyfinize bakın dedi
Valla baktık ne yalan söyleyim
Çok iyi bence keşke o nakit altın olaymıştı ikiye katlamıştıyok cnm bilezikler ve atalarim duruyor bankada paramiz vardi 30bin onu verdim sadece 50bin olarak geri odicek esim.
Hesap benimdi.
ama dedim altin olarak ode
Ne güzel olmus mis gibiSelam kızlar
Öğlen iş yerine gittim kurulum için
Olmadı geri kayınvalide geldim
Oğlan oradaydı
Alıp eve gidecektim
Gir içeri yemek yaptım çay var dedi iki laflarız
Dedim senimi kıracağım
Oğlan derslere girdi biZde yemek yedik çay içtik .
Sohbet ettik
Biraz canı sıkılmış anlattı dinledim elimden başka bir şey gelmiyor.
Kıyma almıştım orda köfte yaptım yardım etti sağ olsun
Sıktık attık dolaba
Kayınpeder de getirdi
Eşime dedim biz annenden yedik sana da içli köfte haşlayacağım . O da olur siZ keyfinize bakın dedi
Valla baktık ne yalan söyleyim
Sen doktorun hem daha bilirsin lelli için iyi oldu ne doktoruydun cnmtr_lelli canım ben ferrum kullanıyorum ama paraben var mı inan bilmiyorum.benim için önemli olan kansızlık yasamaması su asamada.diş boyama bazı kişilerde oluyor bazen olmuyor ama olursa ciddi sıkıntı.bizim dişimiz yok daha ama cıkınca kararmaz inşallah
Cok spesifik bir alanım var cok net ifşa olurum :)Sen doktorun hem daha bilirsin lelli için iyi oldu ne doktoruydun cnm
Bizde sıkıntı olursa ayagımıza gelen doktora sorarız uzaklara gitmeyiz bacımCok spesifik bir alanım var cok net ifşa olurum :)
Her zaman elimden geliyorsa cevaplarım tabi :)Bizde sıkıntı olursa ayagımıza gelen doktora sorarız uzaklara gitmeyiz bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?