Bunuda okudum cocuk dr. sorucam bu ay ona gore ya degisicem ya vermicem bakalim.Ben hiç vermedim lelli dişlerini çurutuyo çocugun temas ettiği halde
evt icerigi temiz varmis biraz pahaliymis ama napim kusuyo ya hatta 1 defa verdim aradan 2 saat falan gecti koltuga kustu rebgi kirmizi ya esime cocuk kan kusuyo diye ciglik attim.tr_lelli ilk 1 yasta beyin gelişimi için demir cok önemli lelli.sidefer bestiron gibi parabensiz içerikler de var bi onlara da bak istersen
insAllah kuzu.Belki komşu olalım dersek olur
Çocuklar küçük eccik büyüsün yazlıkta olur
Ayy boyle dusununce acayip alasim geliyor demin ev supurdum yarim saatim gitti ter su oldumKuzum benim var çok memnunum, her gün toz haznesini dolduruyor şok oluyoruz tabi halıların tüyleri çoğunlukla ama olsun, evden çıkıyoruz geldiğimizde süpürmüş oluyor, oh mis, ben uzun zamandır büyük süpürge açmıyorum, bazen almadığı yerler oluyor tekrar orayı süpürttürüyorum tertemiz oluyor
Off Rabbim sifalar versinnBen cok vicdan yapiyorum.
Icimdeki mutsuzlugun sebebide bu.
Herseyim de olsa hep bisi eksik bi yanim huzursuz.
Bi akrabanin kizinin meme kanseri oldugunu ogrendim kiz daha 32 yasinda 3 cocugu var.
En kucugu 2 yasinda.
Yani bombos yasiyoruz.
Her gun supur sil bitiyor mu?
vaktim yok diye ne cok erteliyorum.
Gunde toplasan 5 vakit 20dk namaz.
10dk sure okusam yarim saat.
Su telf. elime almasam hepsi olmus bitmisti mesela.
O vakti ona harcasam.
Ömur bitiyo ve bombos.
Bilmiyorum huzursuzum
Kan damlası 8.ayda verdi bize verdim o 1 ayBi debabyloading87 sen kan damlasini hep verdin mi? icinde pareben varmis su dev. verdiginin bi tereddt ettim vermek istemiyorum.
Kusmazdi hic alya bir sefer kustu onu verince naapsam bilemedim.
Saolasın bacım.babyloading87 gecmis olsun canim.
Benimde en korktugum dusmeler falan illaki duse kalka ama ters duser mazallah Allah korusun
Bizim ki simdide kucagimizdan atiyo kendini ödum kopuyo.
Ayy hep kollamalik zamanlari bunlarin.
Bu arada benim annemde asla ozenmez.
Yani ona emanet etsem cocugi bende oyle bulurum.
pijamayla alir getirir.
Kiloya takılmamaya calıs.Kiz uyudu bugun hayrolsun.
Bileydim dus alirdim.
hep boyle aman uyanir aman uyanir diye diye bisi yapamiyorum.
Ocaga yemek bile atarmisim oysa.
kizin yere attigim yatagin yuzunu degistim.
Yastik yuzlerini degistim.
Esime robotu soyledim bana diyoki sen onu alsanda sabredemezsin supursun alir eline dikeyi girisirsin diyo
senin icine sinmez diyo ya tamam belki onun supurdugu icime sinmez evet ama en azindan kil sac tuy bisiler gozume batmazdi.
bi toparlardi ortiligi.
kus tuy dokuyo yine.
Biktim bunun tuyunden de
Yollicaktim ama kizin cok dikkatini cekmeye basladi kus.
Onu cok izliyo oyalicak sanki kizi emeklemeye baslayincada.
Biraz daha dursun bari dedim.
kafesin yanina koyuyorum bazen arabasiyla tam da camin onu biraz kusu izliyo oyalaniyor.
salarsak direk elini uzatiyo yakalamaya caslisiyo.
Kusda gelip ayaklarini yani coraplarini gagaliyo tepiyo kusu bizim kiz.
Kilosu ayina gore gayet iyi kizin ama yavasladi kilo alimi.
Disaridanda yiyo artik ama bilemedim.
Ayin 13une randevu aldim bakim dr. ne dicek.
Bi de dvit. sorcam dogum yapinca bana c,a,d vit. bi damla aldirmisti cocik doktoru.
Saglik ocagi dvit. verince acmamistim.
Ama c vit. var icinde kis geliyo malum onu actim.
Icinde dvit. oldugu icin ayrica saglik ocagindakini vermim diyorum.
Onu sorcam bi de.
Vitasanol vermisti dr. parayla almistik.tr_lelli canım bende vermedm kan damlasını sadece d vitaminin içinde oldugu baska vitaminlerinde oldugu damla kullandım o da sağlık ocağının verdiği değildi özel drun verdiği damlayı kullandım sağlık ocağınınkini iyi değil demişlerdi ozaman
Kan damlası yada surubu bide kabız yapıyolar
Bir kere kan surubu vermişlerdi kabız yapmıştı bi kere içirmiştim mahvolmuştu içirmedim sonra da meğer kabız yapmayanıda varmış devlet karşılamıyomuş
Nasıl kızmıştım dra diye onu yazmadı mahvoldu cocugum parasıyla alırdım diye
Ben onun yerine keçiboynuzu özü kullandım kan için baska bişeye gerek duymadım
Birde dikkat et kan damlası dişleri kahverengi yapıyor diyolardı damlalıkla veriyormuş bazı anneler ben hiç vermedm
Herkese gec veriyolarmis daha dogrusu ozel dr. gec veriyomus saglik ocagi dayiyo hemen.Kan damlası 8.ayda verdi bize verdim o 1 ay
9.ayda kan testi yaPılıyr orda baktık kan değerleri normal.
Verme tmm dedi kestim.
Evet devletin verdiğini yazdırmadım ben .
D vitamini de ocean yazın dedim.
Aslında bilincli drlar,kan testinden önce vermiyr.Vitasanol vermisti dr. parayla almistik.
Ben devletin verdigini biraktim buna basladim.
acaba senindemi boyleydi a,d3 ve c vit. var icinde.
Damlaligi var onunla veriyorum 10 damla.
Kanida vermicem soylicem bisi derlerse kusuyo diye.
Bende keciboynuzu pekmz. aldim ona baslim az az.
sagol canim
Herkese gec veriyolarmis daha dogrusu ozel dr. gec veriyomus saglik ocagi dayiyo hemen.
Vermicem kan yapan seyler yedircem
Seninki daha makul bir istek hemde daha ise yararKızlar iyi geceler
Muhabbet yeni bitti :)))
Ne yapalım çocuklar uyuyunca kardeşimin kocişte uykuya çekilince bir muhabbet başlıyor.
Kardeşim şu otomatik süpürge varya katiaondan almış bugün geldi kurduk denedik. Süper pislik çıktı diyebilirim. Üstelik kardeşim iki günde bir süpürür evi.
o evi süpürürken kahve keyfi yapmak gibisi yokmuş. Bir de toz alan bir robot üretseler hakikaten çok iyi olacak.
Bugün kahvaltı sonrası kardrşim ve eşi ders saatine başladı. Ben de kızı parka götürdüm ortalığı topladım. Akşam için ıspanak yaptım. Köfte söylemişti kardeşim de.
Bugün eşimin doğum günüydü kızı kamera çekip gönderdim. Gidelimmi diyorum yoook diyor. Baba özledi ama biraz daha duralım diyor.
Eşime hediye alamadım birara telafi ederim. Eşimde bana arabanın anahtarını gösteren ve asık yüz videosu göndermiş. Araba al bana hediye demek istiyorBen de ona dedim mesleğim ev hanımlığı bedavaya çalışıyorum üzgünüm ben de ona akıllı robot süpürgenin videosunu gönderdim ben de bundan istiyorum diye
Geçmiş olsun canim korkunca bir kaç gün gece ağlaması olabilir benimki öyle bise olunca bidaha pek yapmıyordu korkuyordu küçük çocuk olunca kollanması lazım katdesininkiler büyümüş annen düşünemiyordur canimSaolasın cnm
Evet ya icim yandı resmen
Evet evcil hayvanlar çok dikkatlerini cekiyo canim benim oglanda seviyor bu ara kuş benimde tüy dokuyo çokKiz uyudu bugun hayrolsun.
Bileydim dus alirdim.
hep boyle aman uyanir aman uyanir diye diye bisi yapamiyorum.
Ocaga yemek bile atarmisim oysa.
kizin yere attigim yatagin yuzunu degistim.
Yastik yuzlerini degistim.
Esime robotu soyledim bana diyoki sen onu alsanda sabredemezsin supursun alir eline dikeyi girisirsin diyo
senin icine sinmez diyo ya tamam belki onun supurdugu icime sinmez evet ama en azindan kil sac tuy bisiler gozume batmazdi.
bi toparlardi ortiligi.
kus tuy dokuyo yine.
Biktim bunun tuyunden de
Yollicaktim ama kizin cok dikkatini cekmeye basladi kus.
Onu cok izliyo oyalicak sanki kizi emeklemeye baslayincada.
Biraz daha dursun bari dedim.
kafesin yanina koyuyorum bazen arabasiyla tam da camin onu biraz kusu izliyo oyalaniyor.
salarsak direk elini uzatiyo yakalamaya caslisiyo.
Kusda gelip ayaklarini yani coraplarini gagaliyo tepiyo kusu bizim kiz.
Kilosu ayina gore gayet iyi kizin ama yavasladi kilo alimi.
Disaridanda yiyo artik ama bilemedim.
Ayin 13une randevu aldim bakim dr. ne dicek.
Bi de dvit. sorcam dogum yapinca bana c,a,d vit. bi damla aldirmisti cocik doktoru.
Saglik ocagi dvit. verinc8e acmamistim.
Ama c vit. var icinde kis geliyo malum onu actim.
Icinde dvit. oldugu icin ayrica saglik ocagindakini vermim diyorum.
Onu sorcam bi de.
sen o icerigi temiz dediginden mi kullaniyorsun kizlar icintr_lelli canım şimdi baslamıcaksan kan testi yaptır iyiyse kullanma .ama iyi cıkmazsa ve sen de kullanmazsan kansızlık artabilir suan onların gelişimi için demir cok önemli .ben kendim de takip ediyorum bizim bebekleri 4.ayda basladık 9 ayda kan bakıcaz inşallah .
onu izlerken yediriyorumEvet evcil hayvanlar çok dikkatlerini cekiyo canim benim oglanda seviyor bu ara kuş benimde tüy dokuyo çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?