selam,Bi debabyloading87 sen kan damlasini hep verdin mi? icinde pareben varmis su dev. verdiginin bi tereddt ettim vermek istemiyorum.
Kusmazdi hic alya bir sefer kustu onu verince naapsam bilemedim.
Kan damlası dediğimiz sey demir ilacı cnmselam,
kanndamlasini ilk kez duyuyorum. ne icinmis?
kesinlikle hep altina cevirelim dedik dedik kismet olmadi.Çok iyi bence keşke o nakit altın olaymıştı ikiye katlamıştı
Merak ediyorum su kirmiziodayi cepden falan izlim dedim ama firsat bulamiyorum kiİyigeceler bacımlar
Kızı erken uyuttım
Kahveler icildi
Kırmızı oda acıldu yarısında ıngaaa sesleri icerden
Uyutayım diye girdim ,kendimde uyumusum dizi de kaldı
ne guzel aliskanlikEşim geldi yemek hazırladım
Biraz sohbet ettik
Oğlan ile oynadık
Akşam biraz ateşi çıkıyor gibi oldu
Calpol dayadım , şimdi bir alerji ilacı verdim
Çok şükür toparladı
Uyurken müzik dinlemeyi seviyor bazen klasik bazen yağmur sesi istiyor
Yağmur sesine hiç dayanamıyor üçüncü dakika da uyuyor
Guru woof serisini seviyor
Benimde uykumu getiriyor
Gecmis olsunnnBugün erkenncisiniz kulagım agrıdı gece grcr ilaç lamlattım gecti alerjim azdı
Ay maşallah sabah sabah ne çok şey yapmışsın ben daha zorladım da kendimi kahvaltı sofrasını topladım sadeceBen aksam oldu sandım daha saat 11
Alyayla markete gitme gafletinde bulundım
Tmm cokk seeyetmedi cocum ama
Bebek arabamız arabada kalmıs
Yürür dedim(iyi niyetimden öperim)
30 sn falan yürüdü
Zaten 2 parca sey alcaktım onları da almadan gelmisim
Acayip tatlı krizindeyim
Gecen günkü tatlı beni kurtaracaktı,o da muzlu cıktı yiyemedim
Revani yapayım bari dedim
Vanilya kabart.tozu,süt alayım dedim
Almadan gelmisim hic birini
Kremsanti aldım onu da kakaolu almısım
Evde karbonat vardı onu kattım artk
Bi evde kabartma tozu vanilya sonuna kadr kullanılır mı ya?
Al at köseye
Konulara ne kadr ilgisizim görün iste
Yogurt kücük,kremsanti,kefir aldm 14 tl verdim.
Eve geldik dezenfektasyon isleri,üstümüzü attım makinaya
Alyaya devam sütü verdim uyuttum
Revaniyi attım pisiyor
Serbeti kaynattım soguyor.
Kahve yaptm
İcip camasır ascam
Aksm icin et pisirdim
Sonra da sacta bi cevircem.
Kıza ayırdım az öglen yediririm sade.
Bizim etkinlikte market bugunAy maşallah sabah sabah ne çok şey yapmışsın ben daha zorladım da kendimi kahvaltı sofrasını topladım sadeceOğlum da tutturdu etkinlik kitabını yapalım diye onu yapıyoruz oturdum kaldım
Selam kızlar
Bizde gözümüzü Abant’ta açtık
Eşim hadi gidelim temiz hava alıp bir kahvaltı yapalım dedi
Çıktık yola
Yaklaşık 3 yaşına kadar yırttı benim oğlan aslında o da bir etkinlik küçük kas gelişimi içinBizim etkinlikte market bugun
Kitap okumamız 1 dk
Asla okutmuyor alıp yırtıyor buara
Bu saatler çocuklu annelerin saati yaz kuzum pazarcilae çok serbest burdada seçtiriyolar eldivensiz insanlara geçen bende söyledim siz koyun ddim ben yere degdirdim ellimiSelam kızlar
Okuyamasam da bir selam vermeden içim rahat etmedi. Öyle alıştımki size bir gün yazmasam çok eksik hissediyorum. Bugün sabah kahvaltı yaptığımız gibi kardeşimle annem geldi diğer kardeşime pazara gittik. Kızıda aldım.
kıza suluk diye tutturdu 25 tl ona verdim. Bir de oyuncak diye ağladı bebek arabası gördü bayağıdır istiyordu. Daha kapsamlı birşey alayım diyordum ama isteyince aldım 20 tl ye. Kendime tayt aldım kardeşim ödedi. Bir tane de onda varmış giymiyor verdi. Çok rahat taytmış keşke başka alsaymışım 10 tl iyiydi fiyat. Sonra kardeşim kızlara aynı model toka aldı.
pazardan tam çıkacağız açıkta simit satan adamın biri kızın eline tutuşturdu simiti ne elinde eldiven var ne maskeKizda isirdi ben alana kadar. Adama saydim sayistirdim. Belki almayacagim niye cocugun eline simit tutusturuyorsunuz. Ustelik bu virus tehlikesinde saydim da saydim adam benden olsun dedi. Cikardim para verdim almadu. Heeey Allahim. Oradakilerde kendi kaşındı dediler. Kızın elinden simiti aldım zor bela ağladı bayağı. Öyle macera yaşadık. İnsanlar ne kadar dikkatsiz böyleolursa bu virüs hiç tükenmez.
Pazardan çıktık kardeşime döndük. Kardeşim de sağolsun bana silvanın yer silme mopundan verdi çok ihtiyacım vardı. Ama süper çok beğendim. Akşam da Kız 18:30 da uyudu. Kardeşimde yanına uzandı.,annemle ben babadan ablaya gittik. Kıza hediye almış o da sağolsn. Eve geldik duş aldım iki kardeşle bu saate kadar Muhabbetteydik. Gözümden uyku akıyor ama olsun bu gece son gecemiz :)
Annem de illaa damadına içli köfte gönderecek bırak yahu git yat dedim.
Neyse çenem açıldı şimdi sizde bana git yat diyeceksiniziyi geceler babyler
Geçmiş olsun canim durmassa geciktirme çok git doktora camim kulak ağrısı fenaBugün erkenncisiniz kulagım agrıdı gece grcr ilaç lamlattım gecti alerjim azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?