Küçük Düşün Büyük Olsun!

Altindan guzel kazanmissinizdir ozaman bereketli olsun
Malum birden tirmandi.
Altindan sastim 1 defa nakit olarak beklettim cok zararim oldu.
30bin tl 70bin olacakti altin alsaydim
Kismet nasip oyleymis.
Ama daha parami nakitde bekletmem tövbe..
uzun vadede altindan sasmicaksin.

Altın alalı 2 ay bile olmadı 2000 filan kar ettim eskiden hep vadelide tutardım bir ara dolar aldım erken bozdurdugum için çok zarar ettim ( neredeyse 10 bin ) şimdi altına geçtim inşallah uzun zaman biriktirip ev almak niyetim
Ben uzun zamandır çalışıyorum hep altın almış olsaydım şimdi birikimim çok katlanırdı anlamıyordum bu işlerden yönlendiren de olmadi hiç ama altında kararliyim artik

bende bekarlikdan param diyince baya oldu sandim alali altin.
Saglik olsun.
Altinda ben ciddi kazandim.
2014 de almaya basladim altin.
5 tane bilezik almistim ozamanlardan baslamistim yani almaya.
13-14gr varlar 1.200 tl almistim suan 5bintl.
585tl ata almistim ozaman cok net hatirliyorum.
simdi Ata 3000tl.
onlarda duruyor sukur simdi 30bin nakit paramizi yatirdigimiz isten gelecek paralarlada her ay 1 Ata alacagiz (is uzun vadeli her ay duzenli gelecek insallah)

Ayrica benim elim hic dovize gitmiyor.
Omru hayatimda hic dolar euro almadim.
Niye bilmem.
Elim hic gitmedi hala da oyle
Hemen altin gr da olsa 0.5 de olsa altinciyim ben.
Sari seviyorum ben galiba☺

iPhone de kronik sorun pek olmuyor diğer telefonlardan şikayet çok ama pahalı geldi bana.zaten sosyal medya harici kullanmıyorum pek teli

2011 den beri çalışıyorum ve çok para harcayan biri değilim düşünün kaç sene olmuş hep altın almış olsaydım şimdi evim olurdu. Bn hep vadelide tuttum bi ara annem dolar dolar dedi 6.86 dan dolar alıp 1.5 sene bekledim 6 dan bozdurdum baktım artmıyor vadelide kazanayım dedim dolar arttı doğru kararlar alamadım hiç hep zarardayım. Eşimle de geçen haziran da evlendik oda abisinden 30 gr bilezik aldı şimdi bileziğin gramı da arttı hep zarar bizim işler.
Inşallah sizin yatırımınız da bereketli olsun, güzel bir iş gibi duruyor benimde yapabileceğim bişeyse tavsiye alabilirim

Ayrica benim elim hic dovize gitmiyor.
Omru hayatimda hic dolar euro almadim.
Niye bilmem.
Elim hic gitmedi hala da oyle
Hemen altin gr da olsa 0.5 de olsa altinciyim ben.
Sari seviyorum ben galiba☺
Bana da dolar ve euro sıcak gelmiyordu ama annem çok ısrar etti bi bildiği vardır diye aldım bende .
Altına sıcak bakıyorum açıkçası kime sorsam zarar etmedim diyor

yaza kadar baya hizlanir yürüyüsü canim. Benim sipa cogunlukla yürüyor artik. Yanima kanguru aliyorum, yoruldugunda tasiyorum.

Bana da dolar ve euro sıcak gelmiyordu ama annem çok ısrar etti bi bildiği vardır diye aldım bende .
Altına sıcak bakıyorum açıkçası kime sorsam zarar etmedim diyor
Bende hep keske altin alsaydim diyeni duyuyorum hic zarar edeni gormedim.
Bundan sonrasi icin artik.
Bebeginizde emin olun bereketiyle gelecek.
Benimde 5.5 aylik bir kizim var.
okadar bereketiyle geldiki bize sasiriyoruz.
Hatta daha dun esimle konustuk hep kizimin sansi diye

Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün ilk çocuğunuz mu ? Nasipse benimde kızım olacak , altın alırken içimden kızımın şansına aldım ben hep zarar ediyorum bu sefer kızımın şansına olsun dedim kendi kendime , eşimde bende bu konularda çok şanslı değiliz kızım olur umarım

Benim hamilelikten önce lökosit cok yükselmisti
Agrıdan duramıyordm ,koci gelip ofise acile götürmüstü.
Ondan sasırdım agrı yapmamıs demek.
Cok gecmis olsuınn cnm.
Benimde bekarken olmuştu ateş çok yapmıyordu gündüz gece bir saati vardı her gün o saat ateş halsizlik yapıyordu iğne vurulmustum öyle iyi geldi

Bugun nogozol aylaklik yaptim.
evde supurmedim corbayida yapmadim daha.
kizda uyuyo acikti uyandi doydu geri uyudu.
Aksam partilesinler babasiyla.
kofte buzlukda var da corbayi atmam lazim ocaga.

Buzlugum yine tikis tepis oldu
Tam azaliyo doluyo yine.
Cok sukur verene bereketlendirene.
Ama koycak gidim yer yok.
hashasli lokumlar falanda yer kapladi tabi.
kalan hashasida buzluga koydum dondurma kabiyla.

Tereyag aldim bi de yerel marketde50tl den 39.90a dusmustu.
Buzlukda 2kilo kadar var ama malum bizde gidiyor.
onu nasil koycam bakalim yer acip.

Aksam esim gelsinde kiza bakarken buzlugu bi al asagi edicem asiri dagildi

tr_lelli
Geçmiş olsun lellim, bereketli olsun yeni işiniz.
_Sitare_
Hoşgeldiniz. Sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben de birikimimin hep en büyük kısmını altına diğerlerinden de alırım. Az euro az dolarda aldım. Ama ben çok beklettim. 3 yılı buldu bekletmem, sonra yatırımlık arazi aldık. Şimdi yine her ay hem internet bankacılığından alıyoruz çok büyük miktarlarda alamıyorum bir gram alıyorum. Biriktirdiğim paralarla da çeyrek alıyorum tabi her zaman düzenli alamıyorum. Çocukların okulu, evin geçimi, taksitlerimiz var ve en büyük payı da kredi kartına yatırıyoruz. Sizin de birikimleriniz bereketli olsun.

Bugün menümüz aynı ben pilâvda yaptım ,

Benimde bekarken olmuştu ateş çok yapmıyordu gündüz gece bir saati vardı her gün o saat ateş halsizlik yapıyordu iğne vurulmustum öyle iyi geldi
benim ki atak seklinde geliyo.
Misal suan iyiyim bir anda bir geliyor ayaklarimdan basliyo kafamdan cikiyo yuzum kizariyor ter bosaltiyorum.
Hele o sicaklarda kafamin dibi ter oluyodu ki hic terleyen biri degilimdir
Hic bilmem mesela tshrtum ter olsun islansin falan ama bu ates basmasi terletti tum yaz beni.
Demek o enfeksiyon yapiyomus.
Helede is yaparsam demek fazla kan dolasimi mi oluyor o an yoruluyorum ya nefes nefese kaliyorum ozaman kizariyorum ates bastigi an yuzume su vuruyodum soguk taslara basiyordum.
bakim antibiyotik gecircekmi ya da diger kan sonucunda dusecekmi degerlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…