Geçmiş olsun canımbakti ama hepsine
Idrar testi verememistim ozaman regl durumu tekrar kan alinca vercem.
Kanda var dedi bana enfeksiyon.
Âmin inşallahtr_lelli
Geçmiş olsun lellim, bereketli olsun yeni işiniz.
_Sitare_
Hoşgeldiniz. Sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah.
Ben de birikimimin hep en büyük kısmını altına diğerlerinden de alırım. Az euro az dolarda aldım. Ama ben çok beklettim. 3 yılı buldu bekletmem, sonra yatırımlık arazi aldık. Şimdi yine her ay hem internet bankacılığından alıyoruz çok büyük miktarlarda alamıyorum bir gram alıyorum. Biriktirdiğim paralarla da çeyrek alıyorum tabi her zaman düzenli alamıyorum. Çocukların okulu, evin geçimi, taksitlerimiz var ve en büyük payı da kredi kartına yatırıyoruz. Sizin de birikimleriniz bereketli olsun.
Çok geçmiş olsun canımEsim cikti, annem geldi.
Ben ciktim.
kanimda enfeksiyon varmis yuksekmis bi de
1000+ 500mg antibiyotik yazdi.
1er saat arayla sabah aksam icecekmisim.
1 hafta sonrada tekrar kan verecekmisim.
Bu ates basmalarim sikayetiyle gitmistim 5 tup kan alip herseyime bakmisti gizli sekere kadar.
Randevu nasil bulcam bakalim haftaya.
Ancak 28ine var.
Aldim yinede ara ara kontrol edicem daha erkene duserse diye..
Bi de k.d muayine ol dedi.
yine ates basmalari icin.
Ama enfeksiyon yapar dedi.
ayy mg cok gibi geldi bana antibiyotigin bakim mide koruyucum var ondan alirim.
Kombin mutfaktamı canım. Ben mutfağı gece kilitliyorum. Bellimi olur mutfak tehlike gibi geliyor bana. Kimine göre tehlike değil ama. Mutfakta sandalyeye çıkıp ayağa kalkması bile tehlike oluştıruyor kafamda. Bir de mutfağım boydan cam. O bile korkutuyor.Bendede doğalgazı gece notere çıkarken ocak yanından kesiyorum gazı sanki ocak yanıyor gibi geliyor gece ogluş kalkar oynar diye korkuma kapıyorum
Ben de çektin ıphone dan 3. Yılda bozuldu. Tabi çok hafıza doluydu ondan olabilir. Lifebox yükledim şimdi resimleri ona atıyorum. Yoksa sürekli dolu uyarısı veriyor.Su kısı atlatalım bende değistirmek istiyorm
3 sene oldu
Bu ıphone mereti 3 seneyi doldrunca bozuluyo zaten
Evde bitane 4s var,o da aynı.
Satalım onu diyorm yedek dursun evde diyo.
İcinde bataryası yok nolcaksa durup.
En kötü elimdekyle ikisini satıp ,üzerine ekleyip alcam.
HoşgeldinizAltın alalı 2 ay bile olmadı 2000 filan kar ettim eskiden hep vadelide tutardım bir ara dolar aldım erken bozdurdugum için çok zarar ettim ( neredeyse 10 bin ) şimdi altına geçtim inşallah uzun zaman biriktirip ev almak niyetim
Ben uzun zamandır çalışıyorum hep altın almış olsaydım şimdi birikimim çok katlanırdı anlamıyordum bu işlerden yönlendiren de olmadi hiç ama altında kararliyim artik
Ben de burada sayenizde altıncı oldumAyrica benim elim hic dovize gitmiyor.
Omru hayatimda hic dolar euro almadim.
Niye bilmem.
Elim hic gitmedi hala da oyle
Hemen altin gr da olsa 0.5 de olsa altinciyim ben.
Sari seviyorum ben galiba☺
Çevrem de çok gördüm. Çocuğu olup biryerden para gelen işi açılan yeni yer açan vs. O da sein kızının kısmeti canım.Bende hep keske altin alsaydim diyeni duyuyorum hic zarar edeni gormedim.
Bundan sonrasi icin artik.
Bebeginizde emin olun bereketiyle gelecek.
Benimde 5.5 aylik bir kizim var.
okadar bereketiyle geldiki bize sasiriyoruz.
Hatta daha dun esimle konustuk hep kizimin sansi diye
Yazamadım lellii. Büyüsün kendi diyecek yağmurda gezelim diye. Bugünümü kızıma ayırmıştım. Parka gittik sonra market eve geldik. Bekliyot yağmur yağsın diye. Tam uyuyacaktı. Yağmur yağıyor dedim. Oleeey hadi gidelim dedi. Nasıl sevindi.giderken minibusle gitmistim donerken yurudum.
Taktim kulakligida.
iyi geldi ama sabah yuruyusu.
Ozluyorum bazen ansizin disari cikabilmeyi.
cantami alip cekip kapiyi cikmak imkansiz artik malum.
Mesela en cok yagmurlu havalarda severim tek yurumeyi.
Kizla zor da artik.
Hafta sonlari esime kitler markete diye yolu uzatirim careler tukenmez☺
Zaman akıyo valla.
Bi de bakarim kocaman olmus bana arkadas olmus
Geçmiş olsun canım
sagolun kizlarÇok geçmiş olsun canım
cocukkar suda şıp şıp seviyolla☺Yazamadım lellii. Büyüsün kendi diyecek yağmurda gezelim diye. Bugünümü kızıma ayırmıştım. Parka gittik sonra market eve geldik. Bekliyot yağmur yağsın diye. Tam uyuyacaktı. Yağmur yağıyor dedim. Oleeey hadi gidelim dedi. Nasıl sevindi.çok eğlendi geldik eve.
Hosbuldum ❤Hoşgeldiniz
Aynı benim yaşadıklarımı yazmışsınız. Birden ben mi yazdım acaba dedim :)) Tl vadeli de tuttum. Dolar aldım zarar ettim şimdi aklım altından yana ama çalışmıyorum. Parayı komple evin borcuna yatırdık.
Dolarda ettiğim zararı da şöyle kurtardım. Olan parayı evin borcuna yatırdım. Faizden kar ettim. Başka da bir alternatif bulamadım.
Hep derim nasibim bu kadarmış
GünaydınGünaydıııııınn
Çok güzel gün olsun en güzel gün olsun bugün
Karın ağrısıyla açtım gözümü ilaç içtim hemen. Geçti ağrım. Namaz kıldım ezanı duyunca.
Sabah ezanı kulağıma o kadar güzel geliyorki.Bazen duyuyorum ayılamıyorum. Çok iyi oldu dua ettim. Tekrar uyumayı da düşünmüyorum zaten 8 de kalkacaktık.
Son aylar ya ondandır. Kesinleştimi doğum zamanı.normal doğummu sezeryanmı ihtimal ne bellimiGünaydın
Allah kabul etsin
Bende uyuyamadım hiç bu gece rahat edemedim
Erken gelmezse aralığın ilk haftası sezeryan ile doğum yapacağım nasipseSon aylar ya ondandır. Kesinleştimi doğum zamanı.normal doğummu sezeryanmı ihtimal ne bellimi
Allah kolaylık versin. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Erken gelmezse aralığın ilk haftası sezeryan ile doğum yapacağım nasipse
Belim ağrıyor kaburgalarımı zorluyor nefes alamıyorum sabaha kadar kabus gördüm
Âmin inşallahAllah kolaylık versin. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Yay burcu olacak. Benim de kızım yay burcu.,
Bir kızım var.Âmin inşallah
Erken gelmezse büyük ihtimal yay olacakyay burçları nasıl oluyor , bir kızınız mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?