Küçük Düşün Büyük Olsun!

Âmin inşallah mesajınızı kaçırmışım arada şimdi gördüm bn hep vadelide tutuyordum yeni altın aldım uzun vadeli saklamak istiyorum nasipse bi yandan da kumbarada biriktirmeye çalışıyorum ufak tefek tekrar altın almak icin

İyi geceler kızlar,
Yazamadım. Teyze geldi. Çay faslı. Eşim yine helvasını patlattı çaydan sonra dondurma eşliğinde. Patlatmasa şaşardım.masterchefim benim.
Sonra o sızdı koltukta biz mutfakta laflıyorduk. O yatağa geçti sonra. Kapı kapalıydı biz baktık benim minik kızım kapıyı zorluyor. Aman dedim farketmesin seni uyumaz şimdi yarın mahkemede uyur gezer gezerim artık. Saklambaç oynadık resmen mutfak dolabının diğer yanına saklandı görmesin diye. Kaptım kızı hoop odaya kapattım kapıyı. Onu uyuturken fırsat bu fırsat hemen yazayım dedim, Bebekliğinden bu yana uyku arasında uyanınca hiç diğer odaya götürüp oynatmadım. Alışmasın diye. 1 saat bile odasında loş ışıkla uyutmaya çalıştığım oldu ama alıştırmadım çok şükür.

Akşam otururken vitamin alacaktık dün eşimle ben, fiyat bakıyordum. Eşime söyledim. Teyze de dedi elaya mı bakıyorsun. Ona bize dedim. Eşimde mesaj yazmış bana, onun yanında bahsetme birara bahsederken bana da al demişti almadım diye. eskiden olsa yağdırırda yağdırırdı

Çok geçmiş olsun canım

Bendede doğalgazı gece notere çıkarken ocak yanından kesiyorum gazı sanki ocak yanıyor gibi geliyor gece ogluş kalkar oynar diye korkuma kapıyorum
Kombin mutfaktamı canım. Ben mutfağı gece kilitliyorum. Bellimi olur mutfak tehlike gibi geliyor bana. Kimine göre tehlike değil ama. Mutfakta sandalyeye çıkıp ayağa kalkması bile tehlike oluştıruyor kafamda. Bir de mutfağım boydan cam. O bile korkutuyor.
Bu arada teyze bizde ya camı komple açıp sigara içiyor. Hatta birkaç defa açık yakalamıştık camı.Eşim pencerenin güvenlik kilidi anahtarlarını saklayacakmış yarın biz giderken. Haklı da ne haberler duyıyoruz. Dedesi evdeyken yüksek kattan düşen 4 yaşında çocuk da vardı.Allah kimseye yaşatmasın

Ben de çektin ıphone dan 3. Yılda bozuldu. Tabi çok hafıza doluydu ondan olabilir. Lifebox yükledim şimdi resimleri ona atıyorum. Yoksa sürekli dolu uyarısı veriyor.

Hoşgeldiniz
Aynı benim yaşadıklarımı yazmışsınız. Birden ben mi yazdım acaba dedim :)) Tl vadeli de tuttum. Dolar aldım zarar ettim şimdi aklım altından yana ama çalışmıyorum. Parayı komple evin borcuna yatırdık.
Dolarda ettiğim zararı da şöyle kurtardım. Olan parayı evin borcuna yatırdım. Faizden kar ettim. Başka da bir alternatif bulamadım.
Hep derim nasibim bu kadarmış

Çevrem de çok gördüm. Çocuğu olup biryerden para gelen işi açılan yeni yer açan vs. O da sein kızının kısmeti canım.
Tabi benim kızım geldiğinden sonra odönem bir kriz yaşandı.Herşey iki katına çıktı. Sonra virüs.
Neyse olsun buna da şükür o arada iki defa ev borcuna nakit toplu ödeme yaptık. Eşimpatronun ortaklığı bozulunca tazminatını aldı ona kızımın nasibi diyorum artık.rabbim bahtını açık etsin çocukşarımızın

Yazamadım lellii. Büyüsün kendi diyecek yağmurda gezelim diye. Bugünümü kızıma ayırmıştım. Parka gittik sonra market eve geldik. Bekliyot yağmur yağsın diye. Tam uyuyacaktı. Yağmur yağıyor dedim. Oleeey hadi gidelim dedi. Nasıl sevindi. çok eğlendi geldik eve.

Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
sagolun kizlar
cocukkar suda şıp şıp seviyolla☺

Hosbuldum ❤
Bende altından kâr ederim umarım
Çok çalıştım çok biriktirdim emeğime acıyorum hep altın alsaydım şimdi çok kâr ederdim
Bende doğum öncesi iznindeyim ise devam etmeyi istemiyorum bir süre
Nasipden ötesi yok malesef hayırlısı olsun

Günaydıııııınn
Çok güzel gün olsun en güzel gün olsun bugün
Karın ağrısıyla açtım gözümü ilaç içtim hemen. Geçti ağrım. Namaz kıldım ezanı duyunca.
Sabah ezanı kulağıma o kadar güzel geliyorki.Bazen duyuyorum ayılamıyorum. Çok iyi oldu dua ettim. Tekrar uyumayı da düşünmüyorum zaten 8 de kalkacaktık.

Günaydın
Allah kabul etsin
Bende uyuyamadım hiç bu gece rahat edemedim

Âmin inşallah
Erken gelmezse büyük ihtimal yay olacak yay burçları nasıl oluyor , bir kızınız mi var
Bir kızım var.
Güler yüzlü, bebekken çok ağlamayan, pozitif, sıcak kanlı,kalabalık ortamı seven, aile akraba ve kalabalıkta hareket ve enerjisiyle ortamı neşelendiren bir enerjiye sahip. Gezmeyi çok seven.dışarıya çıkınca tek uyarma konum şunu yaparsan eve gideriz oluyor
Erkek çocuklarının oynadığı oyuncaklara da bayılırlar. Ben oyuncak kız erkek ayırt etmem ama ilk zamanlar bebek alsam da araba oynamak favorisiydi.Bilmiyorum burçtanmı ama o özellikte yazıyordu. Burçtan diye düşündüm. Hareketli dağıtmayı seven.
Şimdilik gördüğüm bunlar. Tam akreple yay sınırında kalıyor diye baktım yay bebeğine daha uygundu.
Özgürlüğü severler onu ilerde keşfederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…