Bizim de annem yaptıGünaydınlar
T thesekreter neyse ki uyanikmissin aynen Allah korusun patlar falan geçmiş olsun
Kizlar ben ilk dogumumda hastaneden eve yalnız geldim öyle sezeryanla ve acemi halimle yapmaya uğraştım biseyleri, ikincisinde 1 hafta annem vardı ama babamla boşanma asamasindalardi morali çok bozuktu, annem sadece vardı yani yine yemekler hersey yine bana kaldı maalesef
Kayinvalidem üst katimda olmasına rağmen bir çorbasini görmedim sağolsun
Çocuklarımın ikisi de uyumuyor şansıma, oğlum yenidoğan döneminde bile günde 1 kere uyurdu 40 i cikmamis bebekken bizle otururdu hala uyumuyor resmen savaşıyoruz
Hayırlı olsunnnn güle güle kullan cnm.Kizlar günaydın yeni telefon aldım mecburen.mesaj yazmaya alışamadım T thesekreter geçmiş olsun canım çok
Ay ben de bebek arabasına bu şahin parasi vermiştim.kullanmak da daha nasip olmadu içime oturuyor
2. elde sat:)Kizlar günaydın yeni telefon aldım mecburen.mesaj yazmaya alışamadım T thesekreter geçmiş olsun canım çok
Ay ben de bebek arabasına bu şahin parasi vermiştim.kullanmak da daha nasip olmadu içime oturuyor
Bana daha kolay geliyor kız. Kucakta taşımak daha zorBaston hic düsünmedim acıkcası ama lazımmıs
Büyükler rahatta kur topla.
Hele bizim bagajda arabayı almak zulum
Alya kucagımda iniyoruz arabaya,alyayı koltuga oturtuyorm ,bagajdan arabayı alıp acıyorm
Alyayı oturt arabayı kitle.
Dönüste yine aynı terane
Kucakta tasısam daha az yorulurum valla
Benim eşim de aynı kız bırakma der dururAyy cok gecmis olsunnn
Bizim en büyük kavgamız evde kociyle
Benimki sinameki malum,prizde bırakınca fisleri söylenir durur:S
Dırdır etmesin diye bırakmıyorm resmen
Allah korumus canım
Güle güle kullan canımKizlar günaydın yeni telefon aldım mecburen.mesaj yazmaya alışamadım T thesekreter geçmiş olsun canım çok
Benimki asırı sinamekiBenim eşim de aynı kız bırakma der durur
cok gecmis olsun canim Allah korumus.Günaydın kızlar eşimin peşine uyandım ise gitti 7 bucuktu uyuyamadim kahve için kalmistimki yanik kokusu geldi şarja tablet takmistim prize takılan yer yanmışiyiki uyumuyordum resmen dışı yanikti cekiyim fisten ddim acaip ısınmış elim yandi aldim koydum balkona kisa kablosu vardi oda yanik kokuyor korkuyorum onada cihaz takmaya sarjim az diger kablo esimde zaten tek kablo yetmoyi eve cikacaktim kablo alirim olmadi
Bencede sat.Kizlar günaydın yeni telefon aldım mecburen.mesaj yazmaya alışamadım T thesekreter geçmiş olsun canım çok
Benim telde oyle valla hafiza cok az program yuklenmiyor dolap yukleyecektim olmadi tablete yapcam artık bide dokunmatik kac aydır bozuk takılıyor ekran kayiyo çok pahalı marka bisede bakmıyorum valla hafıza fazla olsun yeter taksit ve gün bitsin diye bakıyorum aralikta günler bitecek o zaman alirim insallahHayırlı olsunnnn güle güle kullan cnm.
Ben de ıphone 8 bakıyorm ama sadece bakıyorum:)
Kız okadr cok atıyorki telefon klavyesi takılıyor sürekli
Bendede doğalgazı gece notere çıkarken ocak yanından kesiyorum gazı sanki ocak yanıyor gibi geliyor gece ogluş kalkar oynar diye korkuma kapıyorumBenimki asırı sinameki
2 gün köye gidiyorz vanadan suıyu kapatıyr adam
Oyle bi kontrıl manyagı:S
Kolay gelsin canim maşallah kisliklar tamamGünaydın kızlar. Biraz geç oldu ama işlere ara verdim size bir bakayım dedim. Akşam misafirim vardı, canım halam oğlu gelini ve torunu ile geldiler. Halacım da dahil bayramlarda hiç kimseye ziyarete gidemediğimizden, dayanamamış gelini hamile sen doğurmadan gidelim demiş, çok mutlu oldum Allah razı olsun. Trileçe tatlimdan ikram ettim çok begendiler ben mutlu oldum tabi ilk defa misafir arkasından mutfagı toplamadım dün temizlik nasıl yorduysa artık. Ama gece mutluluktan deliksiz uyumuşum sabah alarm çaldıgında uyandım. Markete de gittim bizim evin küçük saraylısı ekşi maya ev ekmegi istedi, cips, dondurma, topitoplu çikolata, nooddle hepsine 22 tl baydım geldim. Sabahtan beri mutfakta ugraşıyorum gerçi bu günümü mutfaga ayırdım 3 kavanoz karışık domates soslu kızartma yaptım. İki poşetlikte yogurtlamalık kızartma yaptım şimdi onlarıda soğusun bekliyorum dondurucuya yerleştirecegim, karar aldım pazardan patlıcan, taze fasulye, bamya artık almayacagım ev doldu. Toz alıyorum bir yandan ev zaten dagıldıkça topluyorum duşumu da alsam süper olucak.
Geçmiş olsun canim antibiyotik düşürür enfeksiyonu 4 ten sonra iptal olanlar flnoluyo canim o zaman bakabikirsin randevu Benim de yarın sabah var eşim yarinda giderim diyodu iş için bide korona olan kardeşim randevu aldığım hastaneye gitti çok korona için giden varmış tedavu icin yatanda varmis oğlumu götüremem riske giremiycem iptal ederim sonra giderim artikEsim cikti, annem geldi.
Ben ciktim.
kanimda enfeksiyon varmis yuksekmis bi de
1000+ 500mg antibiyotik yazdi.
1er saat arayla sabah aksam icecekmisim.
1 hafta sonrada tekrar kan verecekmisim.
Bu ates basmalarim sikayetiyle gitmistim 5 tup kan alip herseyime bakmisti gizli sekere kadar.
Randevu nasil bulcam bakalim haftaya.
Ancak 28ine var.
Aldim yinede ara ara kontrol edicem daha erkene duserse diye..
Bi de k.d muayine ol dedi.
yine ates basmalari icin.
Ama enfeksiyon yapar dedi.
ayy mg cok gibi geldi bana antibiyotigin bakim mide koruyucum var ondan alirim.
Ates yapmadı mı?Esim cikti, annem geldi.
Ben ciktim.
kanimda enfeksiyon varmis yuksekmis bi de
1000+ 500mg antibiyotik yazdi.
1er saat arayla sabah aksam icecekmisim.
1 hafta sonrada tekrar kan verecekmisim.
Bu ates basmalarim sikayetiyle gitmistim 5 tup kan alip herseyime bakmisti gizli sekere kadar.
Randevu nasil bulcam bakalim haftaya.
Ancak 28ine var.
Aldim yinede ara ara kontrol edicem daha erkene duserse diye..
Bi de k.d muayine ol dedi.
yine ates basmalari icin.
Ama enfeksiyon yapar dedi.
ayy mg cok gibi geldi bana antibiyotigin bakim mide koruyucum var ondan alirim.
Onu bende hep yandan kaparım.Bendede doğalgazı gece notere çıkarken ocak yanından kesiyorum gazı sanki ocak yanıyor gibi geliyor gece ogluş kalkar oynar diye korkuma kapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?