Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben hemen mama sandalyesi teklif ediyorm artk
Hos pandemiden beri cocuklu misafr agırlamadum ama
Görümcemin kız öyle elinde cikolata yastık tepelerinde yer

Hımm anladim.
Hep zaten kavgalar 3.sahislar yuzunden cikar böyle oluyo yani
3. Sahisi karistirmamasi gerekiyor hep onun ailesinden çıktı valla . Evlendikten sonra içlerine girince kokusmusluklari ortaya çıktı. Çok beterler bildiğin gibi değil arabası için başka bi ablası (evli) biz arabayı aldık zaten hiç çalışmıyordu dedi .
Yalan söyledi apaçık bende eşime söyledim tabi oda demişki neden böyle Bisey dedin ben almadım mi o oldu dha beni aramıyor görümce .

12 yasında yigen niye sizde hep
Yani tmm yigenidir gelsinn ama anneli babalı gelsin gitsin.
Mecbur değiliz yani milletin cocugunu eglemeye

12 yasında yigen niye sizde hep
Yani tmm yigenidir gelsinn ama anneli babalı gelsin gitsin.
Mecbur değiliz yani milletin cocugunu eglemeye
Simdi gelmiyor annesiyle görüşmüyorum.yeni evlendigimizde yazdı annesiyle beraber aşağı da kv den çıkmıyorlardı eşimde düğün izindeydi evdeydik daha sürekli bize çağırıyordu işte ilgileniyor sözde çocuğu zorla buzdolabına götürüp biseyler yedirmeye filan çalışıyordu ilgileniyor aklınca

Tekrardan günaydınn
Hayırlı cumalar
Sabah market 16 tl;Kruvasan aldım 6lı 9,99(enerji gerekiyor aksam üzeri)kücük kefir,kücük paket kuruyemis(4tl)
Kıza köfte yogurt yer dedim öglene,köfte yaptım fırında ama annem tarhana yapcakmıs.
Aksma yesin onu dedi.
Evde küp seker bitmisti.
Toz seker de yok ay dün sabah o hengame de kahve yapıyorum seker yok
Şekersiz de icmez taa hamilelikden okunmus sekerler vardı bi posette.
Okunmus seker attım kahvesine
Ay rezalet bi evde nasul seker olmaz ya
İste cidden seker kullanmıyorm
DÜn aldım tabi 1 kutu küp seker
Herhlde farketti,gündüz kahve yapcak tabi bulamamıstır.
2 paket seker getirmis küp.
Neyse tatlı yaparsam serbet yaparım artk
Yoksa 3 snee durur bizde onlar
Serbeti küp sekerle yapmama da ayrıca tebriks
Kıza muz ,hipp büskivi getirmis.
Pogaca alms al onları cıkarken dedi.
Almadım
Okunmus sekerler anama yarams
Biraz daha normaldi bugun

Ben hemen mama sandalyesi teklif ediyorm artk
Hos pandemiden beri cocuklu misafr agırlamadum ama
Görümcemin kız öyle elinde cikolata yastık tepelerinde yer
mama sandalyesi sordu aslinda ama kutusunda hala cikarip kurmadim erken diye.
Acmadim bende usendim sirf onun cocugu icin.
Ama oturt az bi yere yedir sonra naparsan yap
Kendi evinde naparsa yapsinda baskasinin evinde dikkat etmesi lazim yani.
yakalik falan getirmemis verdim ortu verdim.
Bi de diyoki yenge senin halin tertemiz nesi kirli yikamaya yollican.
Ee kirlettiniz zaten dicektim yikanmalik olmasa bile oldu suan
Sabah yine bir posta lekeleri sildim iyice

Acmadıysan tabi cnm
Bide kolay kurulmuyo onlar.
Antilop olanlar.
Ben kullan at seriyorum mama sandalyesinin altına ,sandalyeyi genelde parkeye denk getiririm nolur nolmaz diye
Benim de halılar kirli ama daha da batmasın diye.
Kendim bukadr dikkat ederken ,millet de dikkat etsin bi zahmet.

Bir dahaki ay acarim daha oturamiyor ki.
Mutfakdaki haliyi kaldircam bende minik paspas aticam yere
Yerler mat seramik sicak oluyor.
Dokuleni supur sil yaparim.
Salona getirsemde mama sandalyesini dedigin gibi acik alan camin onu parke oraya camin yanina koyarim disariyi izler hem kusla cok geliyo☺

20snde normalde avans yatıyor.
Ben yazdırmıyordum zaten yarım maasım bölünmesin diye.
Ama yazdırcam 500 tl.
Gramların üzerine ekler 1 ceyrek alırım.
Kalanı da harclık olur.
Cünkü 1 nde yatırmaları lazım maası,herkesle bir olsn diye 5ne sarkıyor parasız kalıyorm.

Halilarin lekelerini tekrar silerek gune basladim
Firinda izmir kofte pilav yapicam bugun.
dikey supurgemin ic mandali yine kirildi
sukur 20tl mi ne satiliyor ayri o mandal.
Esim gelirken alacak
Bugun ev supuremem..
Yemek yapip kizla oynariz.
Sesler cikarmaya basladi bu ara cevap veriyo bize konusuyo.
Hele babasiyla.
Aksam gulmekden oldurdu bizi.
Babasi aauuugg falan garip sesler cikariyo o da cevap veriyo.
Diyoki biz anlasiyoruz onunda

gunaydin kizlar hayatimda sukur bi aksiyon yok.es kisinin isi haftaya belli olcak duaniza talibim. bu ara 2100 mama 700 bez olmak uzere para bayildim birikim aylarca hayal bakalim
Hayırlısı olsunnn
Ay mama cidden bi kira parası.
Allah yardımcın olsun.
Mama normalde 2 yasına kadr devam edecektik.
Ama alya icmedi.
Ek gıda da yiyeceklerin tadını aldı ,mamayı reddetti.
Biz de öylelikle bıraktık.
Dr yogurdunu,peynirini yiyorsa bırakabilirsiniz artk dedi
Sabret mama isi bitsin rahatlarsınız.

Benimde sabah vip Ahmedim kırıldııı
Sopası cat gitti
Yasımız var evde
Ne iyi silerdin sen vip Ahmediiim diye gezeyrum:)

Hesabıma para göndercek sanirim bugün ekside çıkınca kalanla da altın mi alsam diye düşünüyorum vergi yatırmam da gerekiyor bilemedim

Günaydın hanımlar, Cumalarımız mübarek olsun. Baby sevindim annen herhalde vijdan yaptı. Lelli bu kızlar değişmeyecek inanıyorum artık. Sizleri okudukça hepimiz hayatta farklı şekilde birşeyleri yaşıyoruz. Kimimizin sınavı ailemiz kimimizin de eş ve eşin ailesi. Sizler yazdıkça ben de yaşadıklarıma gidiyorum, o günlerimi hatırlıyorum. Sevgili Sitare kayın validem beni gelin olarak alabilmek için çok ugraştı sonra da yüzüme karşı seni hiç istemedim dedi, ben de bunu bana değil oğluna söylecektin dedim. Kadın iyice çıldırdı, ne saygısızlığım kaldı, ne terbiyesizliğim kaldı bütün bu söylediklerini babama söylücem dedim, rahmetli kayınpederim kaynanamın üstüne yürümüştü o zaman bende söylememiştim ama çok korkmuştum. Şimdi benimle konuşmak için her fırsatı değerlendiriyor, ama ben tükürdüğümü asla yalamam. Ben onu hep saydım evime misafir geldiğinde davet ettim kıymet bilmedi, ikramlıklarımdan evine dönerken yanına koydum, mahallede müsrif diye komşularına anlatmış, gün görmemiş biri oldugu için misafir gelse hazırlık yapmaz çay kahve verir tamam kahvenin yanına lokum-çikolata asla koymaz daha doğrusu öyle ikram edilecegini bilmez ama konu benden açılınca ordinaryus prof olur kadın. Seni anlıyorum ama değişmiyorlar, artık bayramlarda da gitmeme kararı aldım pandemiden dolayı zaten gidilmiyordu artık hiç gitmem. Kızlar kusura bakmayın benimde keskin kırmızı çizgilerimden biri de kayınvalidem çok uzun oldu.

Önceleri nasıl böyle bi hata yaptım bunların içine nasıl düştüm diye çok kızıyordum kendime üzülüyordum sanırım artık kabullendim eşimin de onlarında karakterini çözdüm yakın oturunca sorunlar mutlaka oluyormuş bunuda kabullendim tabi yeni yeni sorunlar çıkınca sinirleniyor insan ama eskiye nazaran daha iyiyim bende görüşmüyorum kapının önünde görsem bile konuşmuyorum haketmiyor kv o haliyle bile benle uğraşıyor yalan söylüyor Allaha havale ediyorum kim benim için ne düşünüyorsa kat kat fazlasını bulsun iyide kötü de

Bende gorusmuyorum.
Bunlar yapisti ya mesafe koydum cok sık gelemiyorlar ama gelincede boyle.
Ayy senide yormus epey k.v
Niye böyle yapip uzaklastiriyorlar kendilerinden bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…