Küçük Düşün Büyük Olsun!

Offff baby
Annen gerçekten haddini aşmış. Ben bile gerildim. Molfix ucuz bezmiymiş. İlla primanın en lüksünümü kullanman gerekiyormuş. Çok düşünceliyse kendi kızına bir destek çıkaydı. Mesela bir ev alsaydı da sen de şimdi çalışmayaydın. Ya da çocuğunla başbaşa hayat yaşasaydın. Yani eşin olmasa gelip hergün bakacakmıydı çocuğuna. Bence yapabileceklerinden fazlasını konuşuyor. Gerçekten biraz ağır konuşuyorum ama çok kızdım annene bu kadarı da fazla.
Sen çalışıp gücünün yettiği kadar alıyorsun. Eşin desen çalışıyor adam. Evde yan gelip yatan adam değilki. Bence maddi gücü olsa alır yapar eşinde. Önemli olan emek veriyormu o.
Ayrıca şu konuda da annene çok kızıyorum. Senin kardeşinin eşi babası varlıklı biri belli. Senin eşinin de aileden geliri olsa niye seni çalıştırsın niye annesi senin çocuğuna baksın ve buna izin versin.
maddi güçle insan kıyaslaması hiç hoş değil.
olaya geçmişten bu yana anlattıklarınla yorum yaptım. Yanlış bir şey dediysem affola.
Bence bırak bakmıyorsa bakmasın. Konuşma bir süre. Seni iyice gerip yıpratıyor.

Eşim çok sıkı derken canım maddi olarakmı.
gerçekten ayrılsan annenle sorunlarınız büyük olur. Bu defa niye çocuğa para göndermiyor der Bu açık ve net. Yani en doğru yorumu yapmışsın.

Bende alacağım bi tane biyere gidince rahat olur tek başıma gidersem
Çantasız olmaz zaten. Kesinlikle lazım. İçine battaniyesi bezi alt sçması suluğu mendili önlüğü kıyafeti vs vs full doluyordu benimki. Hazırlıklar ne durumda.
Ne hazırlıklar yapmıştım ben bir an o günleri düşündüm. :)
Odası bile hazırdı. Kıyafetler dolaptaydı. Resim bile çekmiştik odayı. Hala saklarım o resmi.

Odasında beşik harici mobilyaları hazır beşiği p.tesi gelecek , kıyafetleri alındı yıkayıp utulenecek bnm ördüğüm birsuru kıyafetide oldu pazartesi anneannem gelcek aldığımız nevresimleri terziye götürecek çarşaf yastık yorgan bsbynest filan yapıyoruz mobilyaları silinip eşyalar yıkanıp yerleşecek bezini kremini yağını vs alıcaz başka bise varmı yapacağım

Glzünüz aydin canim Cok sevindim sizin icin

Ahhh bu erkeklerin aile deliliği beni öldürecek, o zaman niye evleniyorsun. Ananın dizinin dibinde hayatını bitireydin demek geliyor içimden. Haketmiyorlarmı bu lafı.
Benim ilk kavgam diye bahsettiğimde şöyleydi. Biz evlendikçalışıyorum. Bir pazar günüm var. İlk hafta biz gittik. İkinci hafta pazar onları yemeğe çağırdık.3. Hafta teyzeye gidelim gelmiyor diyorlarmış komşu vs. O gün de evde temizlik yapacağım. 3 hafta olmuş ev temizlenmemiş. Sen git işim var dedim. Bana demezmi işin bitince giderşz. Yahu bir düşün bu kadın ev temizleyecek yorulacak yarın işe gidecek. Açtım ağzımı yumdum gözümü. :)
O zamanlar teyzelerde çomak sokma da çok vardı.
Bir de yıllıl izne çıkar ilk gün kendini teyzesine atardı. Şimdi teyzesi ben evde yokken çağırmasın diye bana söyleme gittiğini bilmesin diyor. Gün geldi evden gittim ne halin varsa gör dedim. Gözüm karadır.nişanlıyken bana demezmi işte teyzeleri gelince benim evde bir eşya yeri değiştirse bir şey demeyecekmişim onlar gidincs değiştirirmişim.kaç gün bunun tartılşmasını yaptık. Nişanlıyken bir ara görüşeceğiz arıyorum yok. Dayısı kardeşiyle denize gitmiş.Geç geldi konuşmaya O gün bizde kaldu. Yüzüğü çıkardım not yazdım. Bu evde olan neyin varsa ( pijaması falan vardı) topla ve çek git bu evden. Bir daha da gelme. Uyandırdı beni.sen görürsün bu sözü söylediğine pişman olacaksın falan. 1 hafta sonra kendisi aradı. Hiç aramam Neler yaşadık oyy oyy. İnsanlar zsmanla değişiyor. 10 yılı devirdik 3 yılda öncesi.
sizin ne kadar oldu evliliğiniz.

Ekonomİk özgürlük başka oluyor.

Gizli zulo yapmak hakkındır. Bu topikte onu da çoğumuz yapıyoruz. Benim eşim para harcamama karışmadı hala da karışmaz. Ama savruktu. Başkalarını çok düşünür hesapsızdı. Hayır vakfı kuracaktım ona.
Hep kenara attım para o benim güvencemdi. Ama ne oldu ev alırken çıkarttım önüne döktüm.
İşimizi gördü. Kızıma kavuşmak için bu evi almamız şarttı.
Hala da kenara atarım 3-5 haberi yok.
Sen de almak istediğini o gizli birikim yapıp onunla alabilirsin bence.Eğer çalışmayı düşünmüyorsan bu mantıklı.

Çok duygulandım anlattıklarınızdan baby de moral olmuştur

Sen çok iyi annesin. Boşver ne derlerse desinler.çalışma sebebinde çocuğun.
öyle rahatlık içinde çocuk büyütmeyi herkes yapar. Önemli olan çalışıp yorulup o yorgunlukla uykusuz kalmak emek vermek.

Kuzu cidden ben de artk bukadar olmaz dedim
16.00 de istem cıkıyor adam
Yatmasın gelip 2.iste calıssın dedi kız
Napsın gece taksiye mi cıksın adam
Off aynı anneannem annem
10 yıldır konusmuyorlar.
Herhalde biz de öyle olcaz ilerde

Eşim çok sıkı derken canım maddi olarakmı.
gerçekten ayrılsan annenle sorunlarınız büyük olur. Bu defa niye çocuğa para göndermiyor der Bu açık ve net. Yani en doğru yorumu yapmışsın.
Aynen eli sıkı ya
Kız Allah düsürmesin ama kapısına gitsem 3 günde psikolojik siddetten öldürür beni anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…