Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dut kurusu suyu güzel süt yapıyordu
Ccyi düsür cünkü ek gıda da alıyor artk
Ondan bitirmiyordur
Yada 3 saat ac arayı beslerken.
Ek gıda verdiysen 3 saat sonra mama ver bacım
markayi da degissem mi sence?
yani ayni tat bikti mi ki

Allah daha çok versin bi köşede de bize nasip etsin ne diyelim herkes riski kadar yer

Maşallah Ağzınızın tadı bozulmasın
Amin canım
Kesinlikle rızkı kadar, eminevime girdi ev almak için ona bir kapı açıldı. İstanbuldaki evini satmıştı. Kararsızdı kalan parayı ne yapsan diye. Ev almaya yetmiyordu. Allah bir kapı açtı kolay ödeyecek. Çok şükür.

Aiyy bi ruya gordum tabirinde miras, mal mulk falan cikti.
Ayni zamanda kahve falida atmistim onda da cikti.
Haydi hayirlisi.
Kesin tesaduftur ama bi kahve falimda ekim ayinda tasinacagim yaziyordu.
ekimde evi tuttuk kasimda tasindik☺
ve ozaman evi bile daha muteahhide vermemistik.
Fal bahane tabiki bence bazi seyler karsimiza bir sekilde cikiyor.
Miras olayida cikarsa ben soook.
ilk buraya yazarim galiba

Aynı şeyi düşünmüştüm. Çünkü çeyreği beklerken para olmuyor ya da harcanıyor. Ya da en önemlisi altın fiyatı artış gösteriyor öylece kalıyorsun :)))

Annenin kıymetli damadı kuzum lütfen!!!
Corona olsa sizden bilecek gibi

Mirasa mal mülke yorumla. Gelsin paracıklar.

Yemek yedik oğlanla topladim makine serdim 1 makine actim daha hali örtüsünü aticam salata makarna ayırdım esime kekik cayi demliyorum regl icin söktürüyor mutfak topladim sonra haber bakarim orda kalabalık ya bakamadim dun aksam enistemde yoldaydi önceden oynardik isim şehir oynadık bir burda corona olan kardeşim eksikti güzel vakit geçirdik

Ablam bahçeden 1 kiloya yakın biber verdi bolustuk annemlerde aldı kivircik ekmis daha kucuktu eltisinin seradan bir demet kadar verdi saolsun ceviz verdi ağacı var kapılarında bi poşet ondan 1 kilo nohut enisten almış 6 kilo fln eve antepten kardesimlerede verdi. Yarın yaparim belki nohutu

Selam
Bütün gün başım ağrıdı hicbir iş yapamadım 1 haftadır geçmeyen bas agrım var mevsim gecislerinde hep böyle oluyor ilaç da içemiyorum malesef yatarken nefesim iyice tıkanıyor çok rahatsız oluyorum nane kaynatıp buharına yüzümü tuttum sıcak su torbasını yüzüme kompleks yaptım biraz Iyi geldi ama geçmedi yarın doktor kontrolümüz var bebişim kaç kilo oldu çok merak ediyorum birde yarın besigimiz gelecek heyecanliyim
tr_lelli gramları ata yapıp saklamak daha mantıklı ama ata altın da tarih varmı peki

Oglusu anca uyuttum avşar soda ve çikolata eşliğinde yaziyorumaçık keyif yapayım bugun yağış gösterdi yagmadi aksam hiç çamaşırı balkon içine astim kurusa yarına bari beyazlar yikancak daha yarın 3 makine yikandi yarin sil süpür yaparım kuşun kafes temizlenecek koltuk altı çekerim h sonuna dogru perdeleri atarim eltimin günü kaynanam gelirse bende kalır bu sefer temiz olurlar camda açmam eskisi gibi temiz kalır 1 kaç ay

Bi kaç gündür tutmadim hesap kiz kardeşim benzini kendi aldı almadı para vermek istedim ç tesi kahvalti sonrası çocuklarla hem gezmeye hem pasta almaya çıktılar biz oglusla çıkmadık hava bozuktu karti verdim pasta benden diye 60 tl pasta almışlardı donuste yegenlere haslik verdim başka masraf yok eşim para vermişti giderken çekip 50 zulaya atcam bozuklar var onlar şişeye koyulacak ablamin verdiği nohuttan ısladim birazinı haşlayıp buzluga atacağım pilav için

canım ben bir kac hafta ek gıdaya gectikten sonra havuç, patates ve et püreliyordum. Hindi etiyle başlamışdım, sonra kiymada vermişdim. Demir eksikligi olmasın diye. İçine bide 1 tatlı kaşıgı yag koyardım. Burda öneriler öyle.
Senin kız bide emiyor ona gerekenin cogunu öylede alıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…