cok gecmis olsun canimKızlar selam
Çok yoğun bir dönem geçirdim
Agbim ani rahatsızlandı onunla uğraştık
Öte yandan işler çok yoğundu
Giremedim okuyamadım ve yazamadım
Evden çalışmak resmen bir saçmalık
Oğlan derse giriyor ben evden çalışıyorum
Çok bunaldım
Ağbim bugün normal odaya çıktı
Yoğun bakımdaydı
Çok şükür sonuçları güzel geldi
İlaçlar değişecek
Bende durumlar böyle şimdilik
bak böyle yapiyorsunuz, sonra aceba bende mi slsam diye kara kara düsünüyorumKızlar robot süpürge hakkında kardeşimle konuştum. O 2500 tl olanı almıştı. Silmesi de var. Müthiş harika diyor. Ben geldiğimden bu yana diğer süpürgeyi hiç takmamış.çok memnunmuş. Silmeyle uğraşmıyormuş. Silme de güzelmiş. Mop kullanmıyorum dedi. Detayları da zaten iki haftada kadın geliyor o gelince temizleniyormuş. Baza altı falan gibi.
önceden yazmıştım mesajı gönderemedim ancak fırsatım oldu :))
Valla ben de kardeşimin yalancısıyımbak böyle yapiyorsunuz, sonra aceba bende mi slsam diye kara kara düsünüyorum
Valla doğru bir bizde yok üçün beşin hesabını yapıyoruz. Ama patron karısı bahsettiğiMillette para var
Ben oradayken aynen öyle oldu benim kız bir rahat bırakmadı makinayı ne şarjda, ne çalışırken. Eşim de zaten demişti rahar bırakmazki evde diyeanca kiz kredeyken alip kullana bilirim. Birakmaz makine isini yapsin
Kardeşiminki de bundan ama nerden aldı bilmiyorum.Canım aynen bende bundan bahsediyorum hala a101de 2700 tl baksana
Çok şey yapıyoruz birlikte bazen hamur işi kek pasta vs yapacağım zaman uyanmasını bekliyorum. Birlikte turşu sarma mercimek köftesi yapmışlığımız var. Çok şükür. Darısı başına
Yanina bisey koymadinnn mi
Ah bu kızlarböyle şeyler okuyunca çok hoşuma gidiyor bnm kızımda böyle şeyler dermi bana
Geçmil olsun canım. Neyi var. Acil şifalar diliyorum.Kızlar selam
Çok bunaldım
Yoğun bakımdaydı
İlaçlar değişecek
Aynen ya. Son anda telefonu elime alınca yazdım. Bir baktım burada yazmış zaten.Aklimdaydin bugun bi telf. elime alipda yazamadim sana cok gecmis olsun canim.
Allah sifa versin
Mayalı hamur buzlukta duruyormu lelli. Bir şey daha öğrendim sayende4 gibi ciktik yagmurda cisedi kapattik kizin yagmurlugunu uyudu zaten cikar cikmaz esime dedim bak gor asansore bindigimiz an uyancak.
Aynende oyle oldu 1 saat gezdik hep uyudu asansore bindigimiz an uyandi
Disaridaki sesler ninni gibi geliyosa demek..
Kurabiye ve tatli aldik su kesfettigimiz pastaneden 70tl baydik.
Kesfetmesek daha iyiydi galiba
Mak. parcasini aldik, torba aldik.
iyi geldi valla bi nefes aldim.
O hisimla hemencik evide supurdum.
Cay demledim.
Gitmeden sulukofte yapmistim tabi bitti
Buzlukda mayali hamurum vardi cikarmistim onunlada bazlama yaptim onlarda bitti.
yaa hep 1gunluk oluyo hemencik bitiyo.
Yarin pazara gidicem.
Biraz bisiler alim lahana alayimda sarayim nezamandir sarmadim özlemislerdir.
yisinler yemege cesit olur barisi.
Kiz battaniyede sallanmaya alisti galiba
onunla sallayana kadar agliyo direnemiyoruz.
Deniyoruz her yontemi uyumuyo battaniyede hemen uyuyo.
Asla alistirmam dedigim seylerin yine başrolundeyim saygılar efenim..
ahahah cocikden a haberiMayalı hamur buzlukta duruyormu lelli. Bir şey daha öğrendim sayende
Lahana sarması benim koci de deyip duruyor da pazara göndermiyorki paşam. Nasıl yapayım. Markette turşuluk bulmuştum. Bu arada geçen teyzeyle perşembe günü pazarına gittik. Yiyecek satılmıyor. Ama kapıda pişmiş mısır satan çiğ mısır da satıyordu almıştım. Çok güzel çıktı mısır S sutlukawe severseniz haberin olsun. Mısırlar harikaydı.
Eşime de söylemedik pazara gittiğimizi. Kız bugün mısır yerken anne mısırı biz nerden almıştık pazardan diyorAllahtan eşim yokken söyledi.
Cok gecmis olsunnKızlar selam
Çok bunaldım
Yoğun bakımdaydı
İlaçlar değişecek
Allah daha çok versin bi köşede de bize nasip etsin ne diyelim herkes riski kadar yerValla doğru bir bizde yok üçün beşin hesabını yapıyoruz. Ama patron karısı bahsettiği
Bugün de ablamla konuşuyoruz. Ablam iki haftadır bir ülkenin cumhurbaşkanının yenidoğan torunu ile ilgileniyor. Onların hastanede doğurmuş ama ablam Haftada 3 gün evine gidiyor. Bahşiş verdi dedi. 2000 eurokaç tl yapar bir deyiver dedim onun haricinde günlük kazandığı para var. Ne diyim. Zenginin parası züğürtün çenesini zorar.
MaşallahÇok şey yapıyoruz birlikte bazen hamur işi kek pasta vs yapacağım zaman uyanmasını bekliyorum. Birlikte turşu sarma mercimek köftesi yapmışlığımız var. Çok şükür. Darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?