yok cnm kek olandan tart olani elmali kurabiye hamuruyla yapiyorum.Elmalı pay,tabanı tart hamuru olanlardan mı yapıosunıuz bacım?
Onuı tutturamıyorm ben
Kekden bende yapıyorm aynen kolay oluyor.yok cnm kek olandan tart olani elmali kurabiye hamuruyla yapiyorum.
canım geçmiş olsunyoo beyaz dut saracoglu tarifi kandaki enfk temizlemek icinmis
14 ayar muhtemelen, kullanmıyorum beklemesinin çok anlamı yok üzerine biraz dha para koyar gram yaparım diye düşündüm ama bi sorucam yinedeKolyeler 14 ayarsa cok zarar ettiriyor yalnz
Devlet hastanesinde mi oldu ?bunu bende bilmiyorum sormakda aklima gelmedi o an
Bu sefer sorcam bende sebebini bilsem dikkat ederdim.
Int. ameliyat, acik yara vs den diyor.
acaba diyorum dogum sonrasindan mi oldu.
Sezeryan oldum ya.
Ordan mi kaptim
valla kasap gibi kesiyollar cok yogundu dogumhane resmen siradaki seklinde ilerliyordu.
ben cikarken baskasi giriyordu.
Antibiyotik ozamanda verdi dr.
Kullandim ama belki az geldi bilemedim
Hayırlısı olsun , can sağlığı olsun ben ne zaman bi plan yapsam ekstra biseyler çıkıyor hep sonra da üzülüyorumBizim arac hala ise baslayamadi.
Muayineden gecemiyor 2dir.
Esim diyoki hic sikintisiz calisan sinyal lamb. muayinede calismadi
Var bizde bisi gozu kaldi milletin diyor.
Hayra yor dedim.
Bozma icini.
Bizim cevremizde kimse bilmiyorda fakat is cevresinde malesef gozleri goturmeyenler olabiliyor.
Dedim bosver gec olsun temiz olsun.
Ya ciksaydi da baska bisi olsaydi masraf cikarsaydi falan.
Kasimda baslasin kasma.
Sabret az dedim.
Sinirlenmis baya birakmis arabayi gelmis.
sofor falanda hazirdi bulmustuk arac cikca cuma gunu hemen ise baslicakti.
Hic boyle seylere kendimi kasmiyorum artik.
Hırslarim yok.
1 ay calismasin ac degiliz bisi degiliz o biraz borcu var patrona onu sikinti yapiyor.
Bir an once calissin arac maasimla falanda odicem hemen diyor
Adam sıkmıyo ki bisi demiyo benimki daraliyor iste.
Kurutma mak.derim.kizlar selam annemler yok esimle hicbir seye yetisemiyorum.bir planlama yaptim seneye araliga kadar alincaklarimi ancak aliyorum
aslinda size bir sorum var ikizlerib camasirlarini kurutmak cok zor.sizce balkonu camla kapattirip orda mi kurutayim kurutma makinesi mi alayim ?
ah baby evde degilim ki ben.esimin isi malum marta kadar annemdeyim gibi.ben de oyle dusunuyorum da balkonumu kullanamiyorum.asagida dukkan falan var oyle olursa esya da koyabilirim dedim.ama kurutma da ise yaramazsa 6bin istiyorlar bosuna da yaptirmayayimKurutma mak.derim.
Cünkü yarın evi tasırsınız falan mak.sizinle gelecek.
Bide kıs günü tadilat 2 cocukla
Kendi eviniz mi ?kizlar selam annemler yok esimle hicbir seye yetisemiyorum.bir planlama yaptim seneye araliga kadar alincaklarimi ancak aliyorum
aslinda size bir sorum var ikizlerib camasirlarini kurutmak cok zor.sizce balkonu camla kapattirip orda mi kurutayim kurutma makinesi mi alayim ?
Stor kullanmak zor oluyor mu ?Evdeki storları degistircez buay
500 falan tutcak 1 cam.
Uygunlardan alcaz.
Tül +fon
Stor istemiyorum
Balkon tarafının storları saglam.
Onları dolapta satarım belki.
evet kendi evimiz sukurKendi eviniz mi ?
Temizlemesi sorun biz cıkarıp yıkıoruz banyıda,en kötü siliyoruzStor kullanmak zor oluyor mu ?
Sizi zorlamayacaksa kapalı balkon daha iyi sanki ,evet kendi evimiz sukur
Temizlik yönünden merak etmiştim çıkarıp takması zor olur normal perdeler bile yıkanınca leş gibi ağır oluyor insanin kolları kopuyor takana kadar☹Temizlemesi sorun biz cıkarıp yıkıoruz banyıda,en kötü siliyoruz
8 senedir kullanıyorm .
Onun dısında tülü ayrı,güneslik ayrı yıka tak derdi yok.
3 ayda bir yıkıyr yada siliyorz.Yazın cıkarmadık mesela cünkü değistircez dedik.
Benimkiler zebra.
Memnunum ben.
7 bitti eylülde:)Temizlik yönünden merak etmiştim çıkarıp takması zor olur normal perdeler bile yıkanınca leş gibi ağır oluyor insanin kolları kopuyor takana kadar☹
Kaç yıllık evlisiniz ?
Maşallah7 bitti eylülde:)
Kociye taktırıyorm kız
yıkamayı da o yapıyr:)
Benimkine is ver yapsınMaşallah
Bende artık eşime taktiriyorum, ama söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?