Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay cok komik ya
Kız diyoki temaslıyız,virüs kapmıs olabiliriz
Annm kızlar cay demledim gelin diyo
Anne dedi sen iyi misin?Biz ne diyorz sen ne diyosn
Zaten gectiyse geccti diyo.
Virüs kapsa berabsr atlatalım dicek
Kuzu onlara gelince herşey normal size gelince mi ohal ilan ediliyor

tr_lelli ata cumhuriyet altınına göre daha mi pahalı ? Internette araştırdım da anlamadım mesela gram alıp biriktirip onları 5 i birlik büyük altın yapmak istesem zarar eder miyim bozunca gramları
Tanıdık bi yere götürüp yaptirirsan çok etmezdim canim heralde hemen birikmez zaten en azından tl de erimez

Borcu kalmasın istiyor kuzu benimde öyle canim tez hemen bitse odense diye balitorim aslinda cok takmamak lazim rabbim saglik versin

Borcu kalmasın istiyor kuzu benimde öyle canim tez hemen bitse odense diye balitorim aslinda cok takmamak lazim rabbim saglik versin
Bende borc sevmemde buyuk mebla diil bi de cok sukur odeyebilme imkanimiz var
haa sıkısık olup odeyemeyecek gibi durumda olsak bende bunalirdim.
Gerci onun bu tutumu iyi oluyor sorumluluk duygusu.

Asla oturamiyorum ya bu ara cok bunaliyorum bu ev isleri sebebiyle bitmiyo ya bitmiyo.
Ben dublex olunca napicam
Yeminle kecileri kaciririm.
baksaniza gunluk temizlik 250tl olmus.
Aiyy temizlige falan alamam kimseyi ayda 1 alirim diyordum ama sanirim ancak 3 ay da 1 camlara alirim.

Esim gecen aksam dediki o robota bak sen bakim dedi dedim bakarim tabiki ne demek.
Sanirim su araba baslasin alcak taksitle.
En azindan mesela ust kati toplarim salarim robotuda supurur.

Oturtmayi yaptim.
Pilav tamam
oglan pilav yemiyo ona makarna yaptim.
Kendime karnabahar aiy boyle boyle deliriyorum iste bana yazik diil mi bebeyle herkese ayri pisiriyorum

Evi supurdum 3. mak camasiri astim.
Mutfagi topladim.
Bi davlumbazla ocak kaldi silincek pilav demlensinde sonra silicim.

Sabah camda aynada lekeler vardi onlari sildim aiyy benim piyensesimm de parmak izleri birakmaya basladi artik
kucagimizda gezerken ayna cam bulunca yapisiyo hemencik silerken sevdim minnos ya minik minik

Bugun kizcagzim muhallebi yidi
yogurt yedi
Mamasinida icti 120cc
Kalkinca emer püre yediririm.
Yarinda azcik tarhana yapim onuda seviyo.
vitmadan aldigim muhallebiyi sevdi en erken o bitti.
Diyordum bir daha 3 ay sonra siparis veririm ama muhallebi ve karadutözu icin siparis gecicem galiba.

Surekli bisi cikiyo ya
Oglanin kitaplar kizin ihtiyaclar haydi bakalim

Ay
Bana dunyanin en zor seyi gibi geliyo
cami tamamen acmak icin onu en yukari cekecen
Sokcen yikican takcan.
Ben tulleri atiyorum mak cikarip asiyorum hemen
Hele utuyle hic ugrasmam.
Ben detayli seyler sevmiyorum onu anladim düzüm ben
Aynen bende perde yıka as yikanana kadar camını siliyorim mis

Selam kızlar ancak yazıyorum yatak odasını detaylı supurip sildim bugun çekmece sandigi çekip sildim camasir topla katla bir makine camasir attim bir makine yine beyazlari astim banyo temizledim cam önü alıp balkon sildim buyuk supurgemi actim koltuk altlarına h ici bakcam onu yapamadım bir makine bulasik actim toplanacak koltuk örtulerini serdim hali örtüsünü ortmem h sonuna dogru halıları vercem yıkamaya gelince sererim kuşun kafes kaldı off valla bitmiyor iş kafesle tozu yarin yaparım yoruldum arada etli nohut buzluktan kös kapya yogurtladım bi ekmek alincak pilav yapcam az dinlenip

Slm kafam çok dumanlı kv bizde 8 gündür gitcek birkaç güne
Annem gil bahçe arsa aldı yandaki arsayıda dün pazarlık etmişler lakin para yetmiyormuş
Bizimde borcumuz var 16000 bilezikler bu kadarr ediyor ee verebilirsen vermezsen kredi çekecek baban e anne nerden olcak dedim para yokki nasıl veriyim
Benimkine dedim Patronun verebilirsen soruyum dedi kem küm etti köprüsü diyo
Kaynana bizde söyleme annene dedim istediğini derim diyo bende sen bilirsin aramız bozulur dedim annemde biliyor veremeyeceğini parca parça öderim dedim versemde kurtulsam

Canım durumum ortada de patronunun da yoksa napicaksin soylersin bir anda verilecek bir parada değil ki

Canım durumum ortada de patronunun da yoksa napicaksin soylersin bir anda verilecek bir parada değil ki
Dedim yok muş dedim eşimde söylryiptr duruyor bak annem istemiyor diyordun bak nasıl istiyor diyo sanki ilelebet durcakmı dedim verirken alıyon da Alırken mi veremiyor dedim verincemi kötü oldu dedim vallahi başım çatlıyo

Ay bide böyle yapıyor eşler bizde alasıya verdim derler ölesiye vermedim derler öyle yani alırken iyi sanki hibe vermiş gibi

Bi kısmını verseniz is görmüyo mu?16000 de ha diyince cıkmazki
Allah yardımcınız olsn bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…