Kuzu onlara gelince herşey normal size gelince mi ohal ilan ediliyorAy cok komik ya
Kız diyoki temaslıyız,virüs kapmıs olabiliriz
Annm kızlar cay demledim gelin diyo
Anne dedi sen iyi misin?Biz ne diyorz sen ne diyosn
Zaten gectiyse geccti diyo.
Virüs kapsa berabsr atlatalım dicek
Tanıdık bi yere götürüp yaptirirsan çok etmezdim canim heralde hemen birikmez zaten en azından tl de erimeztr_lelli ata cumhuriyet altınına göre daha mi pahalı ? Internette araştırdım da anlamadım mesela gram alıp biriktirip onları 5 i birlik büyük altın yapmak istesem zarar eder miyim bozunca gramları
Borcu kalmasın istiyor kuzu benimde öyle canim tez hemen bitse odense diye balitorim aslinda cok takmamak lazim rabbim saglik versinBizim arac hala ise baslayamadi.
Muayineden gecemiyor 2dir.
Esim diyoki hic sikintisiz calisan sinyal lamb. muayinede calismadi
Var bizde bisi gozu kaldi milletin diyor.
Hayra yor dedim.
Bozma icini.
Bizim cevremizde kimse bilmiyorda fakat is cevresinde malesef gozleri goturmeyenler olabiliyor.
Dedim bosver gec olsun temiz olsun.
Ya ciksaydi da baska bisi olsaydi masraf cikarsaydi falan.
Kasimda baslasin kasma.
Sabret az dedim.
Sinirlenmis baya birakmis arabayi gelmis.
sofor falanda hazirdi bulmustuk arac cikca cuma gunu hemen ise baslicakti.
Hic boyle seylere kendimi kasmiyorum artik.
Hırslarim yok.
1 ay calismasin ac degiliz bisi degiliz o biraz borcu var patrona onu sikinti yapiyor.
Bir an once calissin arac maasimla falanda odicem hemen diyor
Adam sıkmıyo ki bisi demiyo benimki daraliyor iste.
Bende borc sevmemde buyuk mebla diil bi de cok sukur odeyebilme imkanimiz varBorcu kalmasın istiyor kuzu benimde öyle canim tez hemen bitse odense diye balitorim aslinda cok takmamak lazim rabbim saglik versin
Aman canim sen bu ara ağır isle r yapma soylensede yapacak sonuçta bebis varMaşallah
Bende artık eşime taktiriyorum, ama söyleniyor
ayy kiz goturimde aklim kalmasin mi demis naapmis rahmetlik.Bulgaristanın varna kentinde bulunmus.
Kocamın genleri yine basrolde
Aynen bende perde yıka as yikanana kadar camını siliyorim misBana dunyanin en zor seyi gibi geliyo
cami tamamen acmak icin onu en yukari cekecen
Sokcen yikican takcan.
Ben tulleri atiyorum mak cikarip asiyorum hemen
Hele utuyle hic ugrasmam.
Ben detayli seyler sevmiyorum onu anladim düzüm ben
Ay onu bende gördüm manyak kadin töbe ya kocasına inat atmışBende nehirden atanı gördüm
Cöp atar gibi kaldırdı attı cocukları
Kilosuna takılma canim son ayda iyi kilo alıyor sen peynir muz ceviz ye guzel aldiriuor kilo bebiseMuayene den çıktık şimdi, minnoşum az kilo almış üzüldümama yüzünü gosterdi
Canım durumum ortada de patronunun da yoksa napicaksin soylersin bir anda verilecek bir parada değil kiSlm kafam çok dumanlı kv bizde 8 gündür gitcek birkaç güne
Annem gil bahçe arsa aldı yandaki arsayıda dün pazarlık etmişler lakin para yetmiyormuş
Bizimde borcumuz var 16000 bilezikler bu kadarr ediyor ee verebilirsen vermezsen kredi çekecek baban e anne nerden olcak dedim para yokki nasıl veriyim
Benimkine dedim Patronun verebilirsen soruyum dedi kem küm etti köprüsü diyo
Kaynana bizde söyleme annene dedim istediğini derim diyo bende sen bilirsin aramız bozulur dedim annemde biliyor veremeyeceğini parca parça öderim dedim versemde kurtulsam
Dedim yok muş dedim eşimde söylryiptr duruyor bak annem istemiyor diyordun bak nasıl istiyor diyo sanki ilelebet durcakmı dedim verirken alıyon da Alırken mi veremiyor dedim verincemi kötü oldu dedim vallahi başım çatlıyoCanım durumum ortada de patronunun da yoksa napicaksin soylersin bir anda verilecek bir parada değil ki
Ay bide böyle yapıyor eşler bizde alasıya verdim derler ölesiye vermedim derler öyle yani alırken iyi sanki hibe vermiş gibiDedim yok muş dedim eşimde söylryiptr duruyor bak annem istemiyor diyordun bak nasıl istiyor diyo sanki ilelebet durcakmı dedim verirken alıyon da Alırken mi veremiyor dedim verincemi kötü oldu dedim vallahi başım çatlıyo
Aynen öyleKuzu onlara gelince herşey normal size gelince mi ohal ilan ediliyor
Bi kısmını verseniz is görmüyo mu?16000 de ha diyince cıkmazkiSlm kafam çok dumanlı kv bizde 8 gündür gitcek birkaç güne
Annem gil bahçe arsa aldı yandaki arsayıda dün pazarlık etmişler lakin para yetmiyormuş
Bizimde borcumuz var 16000 bilezikler bu kadarr ediyor ee verebilirsen vermezsen kredi çekecek baban e anne nerden olcak dedim para yokki nasıl veriyim
Benimkine dedim Patronun verebilirsen soruyum dedi kem küm etti köprüsü diyo
Kaynana bizde söyleme annene dedim istediğini derim diyo bende sen bilirsin aramız bozulur dedim annemde biliyor veremeyeceğini parca parça öderim dedim versemde kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?