Kendi cennet vatanımızda güzelce yaşayabilseydik keşke...huzur yok, can güvenliği yok, gelecek yok, umut yok...Kime sorsam aynı şeyi söylüyor, herkes mutsuz...
Allah bizi vatansız bırakmasın inşallah. Burada doğduk burada öleceğiz. Ben de gitmem bir yere, gidemem...çok haklısın canım da, inşallah düzelecek... bize, bizim vatanımızdan başka vatan yok... şikayet ederiz ama, gitsek de yapamayız... ben yapamam en azından...
kpss zamanı bende uyumamak için elma yerdimMeyveyide cok seviyo biliyosun hep yaziyorum
Benim erbaslar yemek yer pesine meye yer her aksam.
Elmayi cok gec saatte vermicem ozaman.
Bu aksam denicem bunu.
Artik sandalye cekip basida otrucam dedim.
Uyudugunu görücem dedim.
Ben yanina yatiyorum azcik dua falan okuyoruz.
Biraz duruyo oyle gozler kapali ben kalkiyorum basliyo kurtlanmaya
Kipir kipir.
Her aksam süt iciyo canımcnm meyve ve cıkolata enerjı verir
ılık süt içir o belkı uykusunu getırır
ama sen ne kadar konuşsan da basında beklesende fyadası olmaz
uykusu yoksa yapacak bışı yok
sabah erken uyandır gun ıcınde uyuklamasını engelle akşam da erkenden yatacaktır zaten
Evet cocuklarimiz yasit @Papatya nım kuzusuda ayni yastaMerhabalar kızlar
Bol bereketli günler olsun inşallah. Piyasa durumları hiç iyi değil Allah sonumuzu hayretsin.
tr_lelli benim oğlanla yaşıt galiba senin oğlun.(11 yaşında) Yakın zamana kadar gece korkularımız vardı bizim yatmak uyumak istemiyordu seyrettikleri videolar oyunlar çok etkiliyor. Rüya görmekten korkuyorum diyordu rüyalarda bir garip nükleer patlamalar oluyor falan şimdi sabahçı saat 11 e doğru yatıyor 5 dk yanında oturuyorum ama aynı krizi hafta sonları bizde yaşıyoruz. Büyüyor artık diyorum karışmayayım diyorum ama anneyiz işte.
Geçen sene böyle uyumama krizinde bir yazı okumuştum oğluma da gönderdim hatta yazıda bir kitap öneriyordu alırmısın anne bana bu kitabı demişti. Ama unutuldu biraz da oğlum rahatladı galiba şimdi yazarken hatırlıyorum.
Sana da özelden gönderebilirim istersen.
Aynen canım ya..Güzelim cennet vatanımız ne hale geldi..Kendi cennet vatanımızda güzelce yaşayabilseydik keşke...huzur yok, can güvenliği yok, gelecek yok, umut yok...Kime sorsam aynı şeyi söylüyor, herkes mutsuz...
Canım zaten bu seviyelerden döviz yada altın almak ne kadar sağlıklı kielime beklemediğim yerden bir miktar para geçti bugün... ama ben hala ısrarla devam ediyorum tl. de kalmaya...ülkemi ben kurtaracağım... :)
Canım zaten bu seviyelerden döviz yada altın almak ne kadar sağlıklı ki
Ben de de bir miktar tl var.. bekliyordum biraz düşse de euro dolar almakdı niyetim...
Amma rüzgar terse döndü
Düşeceğine dahada çıktı..
ama bekliyeceğim bende sabırla
Hııımm anladım canım..canım benim olayım yeni değil....
bu miktarlardan almak, tabi ki mantıklı değil, önümüzü göremiyoruz ki...
ama ben döviz alım işini bırakalı baya oldu.... uzun zamandır tl. deyim...
altını da, evde sıkıntı, bankada sıkıntı, bankadan da altın hesabına almayı da bıraktım...
tamamen tl. deyim... bir süre daha da böyle giderim...
zamanında çok uğraştığım için, sanırım doyuma ulaştım al- sat işlerinde... :)
Canim hic kullanmadim ben cam damacanacam damacana önerisi yokmidur da?
İnsAllah alırsınız.merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız. bende birikim yapmak istiyorum. evde kızımın teneke bisküvi kutusu vardı kapağını yapıştırıp kumbaraya çevireceğim günlük attığım miktarı yazarım buraya. bi evimiz var ama daha iyi bir eve çıkmak istiyorum. sizce kumbarada ev parası birikirmi. iki sene biriktirip ev alıcaz üstünü kredi ile tamamlıycaz. insallah
inşallah canım buraya yazdıklarınız daha da heveslendirdi beniCanim hic kullanmadim ben cam damacana
Erikli 5lt aliyoruz cabuk bitiyo
İnsAllah alırsınız.
Hosgeldiniz birikiminiz bereketli olsun.
Gönlünüzdeki,kalbinizdeki neyse tez vakitte olur umarım
merhaba hoşgeldin.merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız. bende birikim yapmak istiyorum. evde kızımın teneke bisküvi kutusu vardı kapağını yapıştırıp kumbaraya çevireceğim günlük attığım miktarı yazarım buraya. bi evimiz var ama daha iyi bir eve çıkmak istiyorum. sizce kumbarada ev parası birikirmi. iki sene biriktirip ev alıcaz üstünü kredi ile tamamlıycaz. insallah
canım inşallah kumbaraya sığmayacak kadar biriktirebiliriz :)merhaba hoşgeldin.
kumbarada olabilir ev parası ama bir süre sonra bankaya yatırırsınız belki, malum sığmayabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?