Küçük Düşün Büyük Olsun!

ya ben foto yükleyemiyorum buraya. boyutu büyük deyip duruyor

Aynen canım ya..Güzelim cennet vatanımız ne hale geldi..
Anlamadığım Amerikada olan seçimin bize eksi olarak dönmesiDolar fırlıyor.. bu nasıl işsanki seçim bizde oldu
Aynen canım ya. Bunu bilen bize de anlatsın. Amerikan seçimi niye bizde bu kadar etki yaratıyor? En küçük bir şeyde altin da döviz de fırlamaya hazır bekliyor zaten. Bizim sucumuz ne? Bilen söylesin lütfen.

Off Off halimize bin şükür. Rabbim o kadına ve çocuklarına yardimci olsun. Çok üzüldüm.

Şu hastalıktan bi türlü kurtulamadım
3 günde 3 kere hastaneye gittim. Allah beterinden saklasın. Halimize bin şükür
tr_lelli Allah yardımcısı olsun inşallah. Ne zor hayatlar var.. bizim dertlerimiz ne kadar da basit aslında.

@BEYZABET ohhhh ne güzel kızın geziyor. Ama benden söylemesi bundan sonra hep gitmek isteyecek. Biz bi hafta kalıyoruz genelde. Onda bile etkileniyoruz ki kızın orada yaşıyor. Halktan biri gibi.

Teeee Amerika'daki seçimin bizi bu derece etkilemesi de nedir yahu... ülkecek batıyoruz sanırım

allah yardımcısı olsun durumu çok zormuş gerçekten..
allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.
annem 52 yaşında ama çok genç ruhlu hayat dolu bi kadın. bazen bakıyorum elleri kırışmaya başlamış.. yakıştıramıyorum ona yaşlılığı, nolur yaşlanmasa diyorum, zamanı dondursam onun için..

bir yudum mutluluk
M maviduvar1
latiyya sagolun.
Ben birde surekli gorusuyorum ve cok etkileniyorum.
Böyle hayatlar dinlemek,gormek bana agir geliyo(panik atak var bende cok icime dert ediyorum)
Cocugu surekli goruyorum(oglumla ayni sinifta)
3.ameliyati da olmasi gerekmis ama agir gecer demisler.
Birde maddi olarak mebla fazlaymis(15saatten falan bahsetmisler)
Daha 11yasindaki cocuk 2ameliyat gormus yani
Nasil acı.
Nasil dayandi yavrucak.
Kadinda zaten psikoloji diye bisey yok artik tamamen kendini disa vuruyo.
Anlatiyo bizlerle falan.

Benin hic evim olmicak hic duzenli bir hayatim olmicak

Ben hep boyle yasicam ona buna muhtac yasicam diyo iyice uzuluyoruz.

Allah sifasini sabrini gucunu versin.

Allah uzun ömur versin cnm.
Bende hep anneme birsey olmasin diyorum.

amin, çok teşekkür ederim

Janita hastalıkla uğraşmaktan sana yazamadım. Maşallah ne kadar güzel şeyler yapmışsın. Allah kabul etsin inşallah

tr_lelli ben de çok üzülüyorum öyle insanlara. Ve onları görünce kendimize dert ettiğimiz şeyler yüzünden utanıyorum. Köye gittiğim zaman insanları görünce çok kızıyorum kendime.
Şu son zamanlarda ülkeden yaşananlar beni çok çok etkiledi. Hayatın insana ne getireceği hiç bekli değil işte.
Bugün eczaneden ilaç beklerken avm de vakit geçirdim biraz. Oradaki kıyafetler gözüme öcü gibi gelmeye başladı. Papatya harcama paranı, kenarda hep paran olsun diye sürekli söyledim kendime

Kesinlikle insan öğrenci - çalışan demeden köşeye 5 tl bile olsa atmalıymış insan bunu anlıyor. Çünkü en dar zaman da değil 5 tl bir liraya ihtiyacı olabiliyor insanın. O an üzerinde olmuyor falan. Başkasından istemek zorunda kalmak çok kötü bir durum. Ben çok kötü oluyorum öyle durumlarda. Üzerimde çok fazla nakit taşımamaya çalışıyorum. Ne kadar para taşırsam harcamaya o kadar meyilli oluyorum. O bakımdan 20 tlden fazla para olmaz genel de üzerimde. Bir şey olursa kredi kartından harcarım diye düşünürüm hep.
Geçen gün aniden bir şekilde para vermem gerekti. Üzerimdeki parayı verdim ama eksik kaldı. Bankamatiğe para çekmeye gittim internet kesintisi yüzünden bankamatikler çalışmıyordu. Birinden borç aldım. O kadar utandım ki isterken. Ertesi gün hemen geri verdim ama dediğim gibi insan bir garip hissediyor.

özenerek yaptığım mercimekli bulgur pilavım lapa oldu

Hep derim ya "ver paşam diyeceğime, ver köşem diyeyim "
Kesinlikle haklısın SVincent
Bir de burada bi arkadaş yazmıştı şu sözü. Bunu da çok tuttum. "Giyersem kendime, giymezsem kime ne"
ahahah ver paşam diyeceğime, ver köşem derim lafını babannem de bildim bileli der benim de dilime dolanmıştır

Kızlar eve gelince bi heves kumbarayı yaptım içine 15 tl attım eşime sende birşeyler at içine dedim attıramadım. biraz moralim bozuldu. halbuki ben ortak birikim yapalım demiştim

Bizim burada 5 kg süt 8.75 tl.
Bir tek ona zam gelmedi. Çok da güzel.

Ben 2-3 yıl önce alıp yoğurdumu yapıyordum litresi 3 tl idi
Taşınalı 2 yıldan fazla oldu , burada satılan köy sütlerini denedim hiçbiri hoşuma gitmedi , o zaman onlar da 3 tl idi , şimdi ne olmuştur bilmiyorum ..
Sizinki baya iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…