Hanımlar, bir sorum var size.
Şimdi benim amcamın kızı Kasım sonu nişanlanacak ve Aralık sonu gibi de evlenecekmiş. Annem ve babamı ardı ardına yeni kaybettiğimiz için eşim ile benim onaların yerine katılmamızı istedi. Nişan dışarıda az kişiyle akşam yemeği şeklinde olacakmış. Kendisi Tıp Doktoru ve 40'lı yaşlarda. Ben ne alayın ne takayım? Yaşı benden büyük olduğu için nişana bir bileklik, kolye gibi bişey mi alayım yoksa çeyrek mi? Bir de nikahta ne takayım?
Ben de öyle düşünmüştüm. Nikahta ne uygun olur sizce?Madem kuzeninizin yaşı büyük ve de anne babanızı temsil edeceksiniz
şık bir kolye ya da bileklik daha uygun olur
Bence nikahta da bilezik takın durumunuz musait ise. Çok yakın çünkü. Amca kizi kardesiniz sayilir. Ve de anne babanızı temsil edeceksiniz. Anne baba olayı olmasaydı çeyrek ya da yarım olabilirdi.Ben de öyle düşünmüştüm. Nikahta ne uygun olur sizce?
Ouyyy ouyyysabahtan beri kendimde değilim. dün yaşadığımız şehirde 1. sınıf öğrencisi (okulu da tam iş yerimin arkasında) 6 yaşında kız çocuğu servisten inerken, kendi servisinin altında kalıp vefat ediyor. annesinin küçük bebeği olduğu için pencereden bakarken bu olaya şehit oluyor. yavrucağı çıkarmak için çekici geliyor. anne baba hastaneye kaldırıyor. çocuğu göstermiyorlar, çünkü görülmeyecek haldeymiş. aile gece yarısı cenazeyi alıp memlektine götürüyor. baba BESYO da hoca. çocuğun servisi, benim çocuğun servisi ile aynı şirket. sabahtan beri gözümün ucunda bir damla, düşündükçe ağlıyorum. Rabbim ona anaya babaya dayanma gücü versin.
salı günü de yine ilimizde bir anne cinnet geçiriyor. uzun süredir eşiyle sorunları olan bir kadınmış. önce doğalgazı açıp çocuklarla intihar etmek istiyor, başarılı olamayınca, çocukları bıçaklıyor, ardından kendisini bıçaklıyor. 3-4 yaşlarındaki küçük çocuk ölüyor. 9 yaşında olan yoğun bakımda ve durumu ağır. anne hastanede, psikiyatri servisinde, elini kolunu bağlamışlar. bir ara kendine gelmiş, kollarını çözmüş, kalbine kalem saplamaya çalışıyormuş. unun üstüne kadını ağır ilaçlar ile uyutuyorlarmış.
çok halsiz durumdayım. ülkenin ekonomik durumu ortada. adet dönemim yaklaşmaya başladı. her şey bunaltmaya başladı.
inşaallah güzel haberler duyacağımız günler gelir.
bu kaçıncı servis olayı.. şoförlerin acelesi ne acaba, daha kapıdan adım atarken gaza basıyorlar! ufacık canlar sana emanet be adam! allah korusun bütün canları, allah ailesine sabır versin..sabahtan beri kendimde değilim. dün yaşadığımız şehirde 1. sınıf öğrencisi (okulu da tam iş yerimin arkasında) 6 yaşında kız çocuğu servisten inerken, kendi servisinin altında kalıp vefat ediyor. annesinin küçük bebeği olduğu için pencereden bakarken bu olaya şehit oluyor. yavrucağı çıkarmak için çekici geliyor. anne baba hastaneye kaldırıyor. çocuğu göstermiyorlar, çünkü görülmeyecek haldeymiş. aile gece yarısı cenazeyi alıp memlektine götürüyor. baba BESYO da hoca. çocuğun servisi, benim çocuğun servisi ile aynı şirket. sabahtan beri gözümün ucunda bir damla, düşündükçe ağlıyorum. Rabbim ona anaya babaya dayanma gücü versin.
salı günü de yine ilimizde bir anne cinnet geçiriyor. uzun süredir eşiyle sorunları olan bir kadınmış. önce doğalgazı açıp çocuklarla intihar etmek istiyor, başarılı olamayınca, çocukları bıçaklıyor, ardından kendisini bıçaklıyor. 3-4 yaşlarındaki küçük çocuk ölüyor. 9 yaşında olan yoğun bakımda ve durumu ağır. anne hastanede, psikiyatri servisinde, elini kolunu bağlamışlar. bir ara kendine gelmiş, kollarını çözmüş, kalbine kalem saplamaya çalışıyormuş. unun üstüne kadını ağır ilaçlar ile uyutuyorlarmış.
çok halsiz durumdayım. ülkenin ekonomik durumu ortada. adet dönemim yaklaşmaya başladı. her şey bunaltmaya başladı.
inşaallah güzel haberler duyacağımız günler gelir.
sağlıklı abur cuburlar yiyebilirsin. kuru kayısı, ceviz badem kuru üzüm gibi. en azından doğal.sabah anma törenine gidip geldim çocukları da götürdüm
evi topladım akşam için kabak yemeği yaptık dünden de biraz nohut var yeter yetmezse
pilav makarna bir şey eklerim yanına
akşama biraz geç geleceğim kurstan sonra toplantı var
bu aralar çok gerginim sürekli çocuklara bağırıyorum
reglin etkisi var birde çok kilo aldım tuhaf bir durum sürekli yabur cubur yiyesim var yedikten bir süre sonrada acayip asabileşiyorum
şimdi diyeceksiniz yeme haklısınız
bir an önce kendimi toparlamam lazım
çok saldım kilo aldı başını gitti
saç baş birbirine girdi kaşlarıma düzgün şekil versinler diye 2-3 aydır almıyorum
aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyor
Haklısınız. Aslında benim nikahımda ne takmıştı onu takayım diye düşünüyordum ama yanlış yapmışım. Durumum müsait olmasa da bir bilezik takmam lazım. Annemin kemoterapi sürecinde babamın da yoğun bakım sürecinde aileden destek olan tek insandı kendisi.Bence nikahta da bilezik takın durumunuz musait ise. Çok yakın çünkü. Amca kizi kardesiniz sayilir. Ve de anne babanızı temsil edeceksiniz. Anne baba olayı olmasaydı çeyrek ya da yarım olabilirdi.
Tee burdan okurken tuylerin diken diken olduGünaydın Hanımlar,
Bizim evin önünden metro geçiyor. Sabah kızımla otoparka doğru yürürken siren sesleri başladı ve metro ani bir frenle bir anda durdu. Makinist dışarıda yolcular içeride herkes saygı duruşuna geçti. Tam o sırada biz de kızımla saygı duruşundaydık. Çok duygulandım. Gözlerim doldu.
bir yudum mutluluk , dediğin gibi bazı borçları asla ödeyemezsin...
Bu arada izlemeyen varsa Koç Holding'in videosunu mutlaka seyredin.
SU serviscilere allah akıl fikir versinbu kaçıncı servis olayı.. şoförlerin acelesi ne acaba, daha kapıdan adım atarken gaza basıyorlar! ufacık canlar sana emanet be adam! allah korusun bütün canları, allah ailesine sabır versin..
cinnet haberini tvde görmüştüm. ne denir ki..
allah sonumuzu hayır etsin
Bunu bana rehber ogretmende ,ve bir ogretmen arkadasinizda soylediSU serviscilere allah akıl fikir versin
gecen sene kızımın anaokulu uzaktı servisle gidiyordu.cocuk dolan dolan ki en son benimkini alıp ilk bırakılanlardan olmasına ragmen içi dısına cıkıyordu bir gün bindim servise toplantı var kusanımı istersinz adamın ani frene basmalarımı vs.. vss.. indimki okulda sırtım cırcıvık olmus terden hemen cıkardım.serviscimizde bir aksiydi yaslı emekli sabırsız bişeydi .
birgün geçmiş gün geç indik 2 dk kadar bindi kızım adam dan dun bişey dedi bende dedimki sizde bir daha bir geç getirin ki bazen 10 dk 15 dk geç geliyordu kkızım geç bırakabiliyordu çocukları diger annelrde diyordu.bende o zaman görüşürüm gibi bşey dedim.adam indigiyle servisten götürmüyom al cocugunu falan diyor in kızım dedim.alma bir daha dedim.ben götürdüm hemn hazırlanıp tranvaya bindim.ferah ferah temiz havada gidiyor yaa en azındn zaten okulun kapanmasınada az kalmıstı isabet oldu.okula gittim müdüre sikayet ettim .böyle böyle bu adam cok agresif diye
bu sene okuluna yakın tasındık eimize yürüme mesafesinde hemen iki adım gidiyor temiz havada
ne yıpranıyor nede trafikte geziyor.
EN İYİ OKUL EVİNE YAKIN OKUL KESİNLİKLE
BU aileyede ALLAH sabır versin yüce rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?