Küçük Düşün Büyük Olsun!

elimden geldiğincede bindirmeyecegm evimi tasırım her okuluna yada arabayla ben götürecgm temiz temiz
kafaya koydum ben zaten gıcık olmustum servis fikrine mecbur eşim her gün hergün taa oraya kısı var yazı var götürme dedi.ama zaten serviste yıpranıyor yavrucaklar bir gr hava yok dur kal dur kak.
sizde asla servise bindirmemeye calısın bayanlar

aynen öyle bizde evi tasıdık cokkk iyi bir okula semtin en iyi okullarındandır ismi var.
ögretmenimzde iyi cokkk sükür gidiyor
hele küçük ilkögretimdeyse bu cocuklar temiz havaya ihtiyacı var.
okullar basık zaten birde servise bin kapalı bastırıyorlar havasız
birde trafik offff şimdiden içim bir sekil oldu

Bencede en iyi okul en yakın okul..
Büyük kızımı iyi diye evimden biraz uzakta bir okula vermiştim..
Servisle gidiyordu geliyordu..
Bizim o zamanki evimizinde sokağın başında pazar kurulurdu çarşamba günleri
Bigün salak şöför çocuğumu pazarın başında bırakmış defolup gitmişti
Zaten ben işte olduğum için komşuya gidiyordu.. ben 15 dk sonra falan geliyordum..Allahtanki yavrum zekiydide evin yolunu bulup gelmişti..Sonra komşum arayıp anlatmıştı bana olayı..
Ne üzülmüştüm çok canım sıkılmıştı..
Sonrada aldık servisten dededsi getirip götürdü sağolsun
O yüzden bu sefer küçüğümde evimize yakın okula verdim..Çok rahatız..Öğlenleri etüt merkezi kendi arabalarıyla bırakıyor..Çıkışta ben alıyorum.. 10 dkda evdeyiz :)çok şükür..

al buyur işine geldiği gibi yahu o cocuk oraya gidebilirmi hay allahın ma...ı

O olayları ben de okumuştum. Çok zor çok. Allah ailesine sabır versin.
Bizde hiç servis olayı olması. Şehrin en iyi okullarından biri evimizin dibinde. Okula araştırma gibi sıkıntımız olmadı çok şükür.
Ülkedeki insanlar ne zor durumda aslında. Halimize çok şükür. Parasızlık yoksulluk vurmuş insanları. Böyle yaşamları okudukça gördükçe bazen şımarıklık ettiğimi düşünüyorum. Hiç ihtiyacım yokken bi mağaAdan sırf modelini, rengini beğendim diye 3-4 tane alabiliyorum. Buna daha ne örnekler verebilirim.

Ayın 15 ine kadar 400 TL kaldı. Bugün 100 lirasını birikime attım. Pazartesi akşamı artanı da atarım inşallah.
Oğluma netten kışlık birşeyler aldık. 197 TL tuttu. Onun ihtiyaçları bitti artık.

Güle güle kullanın
Kitaplığın fotoğrafını atar mısınız

Kızlaribizimkitaplık eski tv ünitesinden bozma
TV tüplüydü tamir olmayınca yenisini aldık duvara astık eski
tv yerinede raf şeklinde kitaplık yaptık eski tv yerinden
Güle güle kullanın
Kitaplığın fotoğrafını atar mısınız

evet o kitaplık benimde gözümden kaçmadı
bende merak ediyorum atarmısınz

Kitaplık bu kızlar henüz kitap koymadım hafta sonu düzenlerim

Yazın Hollanda'daydım bir süre. İnsanlar keyifle doğa içinde yaşıyorlar ne kadar güzel hayatlar sürüyorlar ah ah.

Doların düşmemesi bunun sinyali. Ayvayı yedik.

Kuşların mı var ne güzel :))

Hep derim ya "ver paşam diyeceğime, ver köşem diyeyim "
Kesinlikle haklısın @SVincent
Bir de burada bi arkadaş yazmıştı şu sözü. Bunu da çok tuttum. "Giyersem kendime, giymezsem kime ne"

M maviduvar1 ben yazmıştım " çeşit çeşit giyersem kendime , giymezsem kime ne " diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…