- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
aynen öyle bizde evi tasıdık cokkk iyi bir okula semtin en iyi okullarındandır ismi var.Bunu bana rehber ogretmende ,ve bir ogretmen arkadasinizda soyledi
Oglumu daha uzak iyi bir okula gercektim
Ama bana yakin okul iyi okul dedi.
Ve suan okul aman aman iyi degil ama oglum rahat
Sinifi okulun en iyi sinifi
Ogretmenlerle sık sık gorusuyorum
Yani iyiyiz.
Yakin oldugu icinde sık gidiyorum
Kendim birakip aliyorum.
al buyur işine geldiği gibi yahu o cocuk oraya gidebilirmi hay allahın ma...ıBencede en iyi okul en yakın okul..
Büyük kızımı iyi diye evimden biraz uzakta bir okula vermiştim..
Servisle gidiyordu geliyordu..
Bizim o zamanki evimizinde sokağın başında pazar kurulurdu çarşamba günleri
Bigün salak şöför çocuğumu pazarın başında bırakmış defolup gitmişti
Zaten ben işte olduğum için komşuya gidiyordu.. ben 15 dk sonra falan geliyordum..Allahtanki yavrum zekiydide evin yolunu bulup gelmişti..Sonra komşum arayıp anlatmıştı bana olayı..
Ne üzülmüştüm çok canım sıkılmıştı..
Sonrada aldık servisten dededsi getirip götürdü sağolsun
O yüzden bu sefer küçüğümde evimize yakın okula verdim..Çok rahatız..Öğlenleri etüt merkezi kendi arabalarıyla bırakıyor..Çıkışta ben alıyorum.. 10 dkda evdeyiz :)çok şükür..
Öyle işte canım..Allahtan kızım zekiydide becerip gelebilmişti.al buyur işine geldiği gibi yahu o cocuk oraya gidebilirmi hay allahın ma...ı
kaç yaş? tıÖyle işte canım..Allahtan kızım zekiydide becerip gelebilmişti.ya kaçırsalardı ya kaybolsaydı (
o zamanlar daha anaokula gidiyordu canım(kaç yaş? tı
bende bu gün bayağı harcadım
55 marangoza kitaplık yaptırdık
14 a101 çerez almıştım işe götürmelik, kuru üzüm kayısı falan
39,50 migrostan ıslak mendil, erişte, bisküvi, labne, kızıma dergi
50 tl de bim çay, ped, havlu peçete, tahin aldım bir şeyler daha vardı ama hatırlıya mıyorum
40 tl şohpenin borusu değişecek ona vermiş eşim
ekmek, poğaça falan derken 200 harcamışız
amma harcamışız
AYYY İNANMIYORUMo zamanlar daha anaokula gidiyordu canım(
evet o kitaplık benimde gözümden kaçmadıGüle güle kullanın
Kitaplığın fotoğrafını atar mısınız
Güle güle kullanın
Kitaplığın fotoğrafını atar mısınız
evet o kitaplık benimde gözümden kaçmadı
bende merak ediyorum atarmısınz
kızlar aranızda cam damacana kullanan var mı? plastik kullanmak istemiyorum. tavsiye edebileceğiniz marka hangisi?
Yazın Hollanda'daydım bir süre. İnsanlar keyifle doğa içinde yaşıyorlar ne kadar güzel hayatlar sürüyorlar ah ah.Bence baskan secimine bizde katilmaliydik neticede bizide yönetiyolar.
Dolar altin duşsede 3-5tl duser dibi gorcegini sanmiyorum.
Bundan sonra artarda artar.
Bizde de secim olacak,refarandumuydu,baskanligiydi, osuydu busuydu hepsi etkiler.
Bana sunulsa istedigin ulkeye gidebilirsin dense ciddi giderim.
Arkamada bakmam.
Azicik insan gibi,iyi sartlarda ve bol olsijenli bir ortamda yasar ölurum en azindan.
Hollandadaki evleri ve dogayi cok begeniyorum.
İnşallah düşer canım çok sıkkın geçen hafta dolar bozdurdum yüklü miktarda ve vadeliye koydum ne kadar büyük hata yapmışımBen de takipteyim. Piyasalar sert tepki verdi ama düşeceği görülüyor. Düşsün de inşallah...
Doların düşmemesi bunun sinyali. Ayvayı yedik.Şu hastalıktan bi türlü kurtulamadım
3 günde 3 kere hastaneye gittim. Allah beterinden saklasın. Halimize bin şükür
tr_lelli Allah yardımcısı olsun inşallah. Ne zor hayatlar var.. bizim dertlerimiz ne kadar da basit aslında.
KIZLARIMCANLARIM ohhhh ne güzel kızın geziyor. Ama benden söylemesi bundan sonra hep gitmek isteyecek. Biz bi hafta kalıyoruz genelde. Onda bile etkileniyoruz ki kızın orada yaşıyor. Halktan biri gibi.
Teeee Amerika'daki seçimin bizi bu derece etkilemesi de nedir yahu... ülkecek batıyoruz sanırım
Kuşların mı var ne güzel :))kızlar içimde bir mutluluk var niye bilmiyorum:) hava güzel, evimde işlerimi yapıyorum. ondan mı acaba:) inşallah sizin de gününüz güzel geçiyordur:)
bugün koltuklarımı ve sandalyeleri silecem. önce kuşlarımın kafesini temizleyim, bahçeyi yıkayıp çiçekleri sulayım.
yemeğim de dünden var zaten.
hepinize musmutlu günler:)
Hep derim ya "ver paşam diyeceğime, ver köşem diyeyim "
Kesinlikle haklısın @SVincent
Bir de burada bi arkadaş yazmıştı şu sözü. Bunu da çok tuttum. "Giyersem kendime, giymezsem kime ne"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?