Çok teşekkür ederim âminHayırlı doğumların olsun canım bu arada
480 dediler bana dünBileziği gramı 499 olmuş hayal valla resmen 438 almıştık iki hafta önce borc için
Evet canım 2 kızım varÇok teşekkür ederim âminsizin de kızlarınız var sanırım kaç tane
Maşallah ❤Evet canım 2 kızım var
Büyüğüm 3 ay sonra 14 yaşında olacak
Küçüğüm 26 aylık
Erken gitti canım okula liseye başladıMaşallah ❤
Büyük kız orta son siniftami
Gercekden öyle etrafimda tanidigim yok öylr hamile falan.Yani muhtemelen bu aralıklrla ilerlerler artık 500 ün altına ineceğini sanmıyorum
Ayyyyu evet yaaas hatta sen bir ara söylemiştin 11.11 de 1500 e filan iner diye bende bekliyordum ama çok uçtu fiyatlar
Böyle durumlarda da ararsın verecek kimse bulamazsın canım
Bende küçük kızın kıyafetlerini ayarlayacağım birazdan ev sahibimin torunu hamile eşinden ayrıldı ona vericem 2 hurç filan var bayağı işini görür
BEnce de en mantıklısı canımGercekden öyle etrafimda tanidigim yok öylr hamile falan.
Olmadi belediyenin giysi kutusuna birakicam
Erken gitti canım okula liseye başladı
Tam anlamıyla birbirinde zıt karakterde kızlarım varne güzel minik kızda eve neşe getirmistir
Küçük de büyüyünce değişir belkiTam anlamıyla birbirinde zıt karakterde kızlarım var
Büyüğüm gayet ılımlı sessiz sakin akıllı dağınık
Küçüğüm çok huysuz cazgır yaramaz titiz
Alyada ilk yiyordu:)ben de 18 den almistim bu daha iyiymus.ay benimkiler kitabi yiyiyor daha ama heves ediyorum
Hiç sanmıyorumcanım büyük kiçükkende akıllıydı belli ediyorlar kendileriniKüçük de büyüyünce değişir belki
Benim kızım nasıl biri olcak acabaHiç sanmıyorumcanım büyük kiçükkende akıllıydı belli ediyorlar kendilerini
Ayyyy kızlar çok minnoşşş oluyorlar hele ki tatlı dillilerse tam ısırmalıkBenim kızım nasıl biri olcak acaba
Eda olacak ismiAyyyy kızlar çok minnoşşş oluyorlar hele ki tatlı dillilerse tam ısırmalık
İsmin belirlediniz mi
Benim büyük kızımın bugünlerde en beğendiği isimEda olacak ismi
Benim büyük kızımın bugünlerde en beğendiği isim
Adı gibi edalı olur
Niye geciktiriyorlar ki canım herkesin kendine göre bir düzeni var yaniYa delircem hala maaas yatmadı.
Kasadan kullandım bugun özellikle.
35 tl
Kalanı teslim ederken ben kullandım dedim.Anlasın maas günü gecti.
Aa 65 vereyim 100 e tamamla bari diyo bana.
Yok gerek yok dedim.
Salak maasımı yatır benim avans verceğine.
Konuscm adamı göreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?