Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun canım insanın kendi kazandığı gibi yok valla

Trendyol enkazdan cıkan Elif'in elini bardaklara basıp satısa cıkarmıs.
Tek bisy söylücem Allah belanı versin Trendyoıl!Versin yani!
Ayıp denen bisey var!
Fırsatçılar reytingciler çok yazık. Benim en çok üzüldüğüm an an heryerde paylaşılıyor. Bu çocuklara psikolojik destek verilecek ya bu çocuk ilerde interneti açtıkça o anları resim videoda gördüğü an nasıl psikolojisi bozulmayacak unutturmak yerine Yeniden yeniden hatırlayacak. Ömrü korku panik ve üzüntüyle geçecek. Tedavinin hiç bir önemi kalmayacak. Ayda da anne deyişini izleyecek belki yarası daha da çok kanayacak. Ben bile hala aklıma geldikçe içimde yara kanıyor. Biraz düşünceli dikkatli olmak yerine para kazanmak için yapılanlar hiç hoş değil.

Tekrar merhaba kızlar kendimden bahsedeyim biraz
32 yaşındayım
12 yıllık evliyim
3 çocuğum var 9 yaşında kızım 6 yaşında oğlum 2 yaşında bir kızım daha var

Çalışmıyorum eşim öğretmen
Bir arabamız kredisini ödediğimiz bir evimiz var çok şükür Allah olmayanlarada nasip etsin

Böyle yuvarlanıp gidiyoruz

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Birikim konusunda ben çok yapamıyorum malesef. Ancak yetişiyoruz. Üç beş ata ata işte altına bile yetişemiyoruz. Bankada altınımız var o arttı işte bayağı kazandık. Sevindim ama bir yandan da üzüldüm ekonominin böyle olmasına. Sonuçlar kötü olacak tabi.

Kız beni durdrun
Kocam olacak insana telefon bakıyorm
Yapmamalıyım
Yaparsam kımse aferin demicek
Iphone 7 3600 nette
Düsüneyrum benim adama deger mi
Ayyy değer kız niye değmesin
Fazla yuvarlanma kilo aldısın bak
Aynen canım ekonomi kötüye gidiyor tl değer kaybediyor biraz birikim biraz sohbet derken zaman geçiyor işte

Selam hanımlar şimdi okuyabildim. Yeni gelenler olmuş hoş gelmişler sefalar getirmişler. Herkesin birikimi bereketli olsun. Ben Pazartesi günü iki tane eski tarihli çeyrek altın alabildim herhalde bu yıl bitmeden 2 çeyrek daha alabilsem kendimi çok şanslı hissedicem. Tanesini 855 dedi 850 verdi. Bu gün çok arttı çeyrek ne kadar oldu bilmiyorum. Evde hergün birşey yapmaya çalışıyorum, hafta sonum çok yogun geçiyor. Dinlenemiyorum, ev işi hiç bitmiyor, baby bende sepetimi hazırladım bu gece 12 den sonra alıcam kartlar bugün kesiliyor bende sepete atıyorum sonra eliyorum. Hangisini öncelikle almam gerekiyorsa onları alıyorum sonra ayın 20 sinden sonra yine sepeti dolduruyorum. Böyle böyle ocagıma incir agacı dikiyorum. Geçen ay kendime aldıgım elbiselerin yanında daha çok hediye de aldım. Kızlar zaten alıyorlar. Akşam kızımın kargodan montu geldi çok güzeldi. Biz internetten alış-veriş yapıyoruz ya inanın hiç magazaya gitmiyoruz, o yüzden kartı kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu gün kızlarla kahvaltı için simit, hamburger ekmegi ve lavaş aldım sadece simitleri yiyebildik diğerleri de en çok gece tüketiliyor. Bu gün marketten
-Simit-Hamburger ekmegi- lavaş
-yogurt (3 kilo)
-Filtre kahve(Kahve dünyası)
-Abur cubur(çikolata, bisküvi)
-1 paket süt
birkaç birşey daha aldım ama hatırlamıyorum 68.90 tl verdim. Hergün bir eksik çıkıyor. Toplu alışverişi de Pazar günü eşimle carrefourdan yapmıştım. 5 litre ayçiçeçek yagı 55 tl, şeker, balık, un, çay vb aldık eşim ödedi ne kadar verdi bilmiyorum. Arabaya gaz ve benzin aldı, güzel harcadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…