Küçük Düşün Büyük Olsun!

Onlara yetişmek zorunda değiliz boşver benim de IP7 işimi görüyor ya önemli olan o tam iptal olana kadar kullanırım. Telefonum çöp olmadan bırakmadım hiç
Bende bu mantiktayim valla gittiği yere kadar kullanıyorum kaç aydır arizasida vardı yinede idare ettik bide ben bı ara telefoncuya 2 seneden çok çalıştım daha Türkiye'de olmayan telefonlar gelirdi Arabistan'da fln almış adam Türkçe menüsü yok fln kullandım hep hiç hevesim yok

akşam giderken manavlara bakıp meyve almam lazım sabah gelirken baktım 2 tane mandalina kalmış 3 tane elma
Pazara gidemiyor musun canım ya da başka manav yok mu
Neyse ihale sana kalmamış olur

Pazara gidemiyor musun canım ya da başka manav yok mu

Neyse ihale sana kalmamış olur
varmış pazar ama uyarmışlar pazara gitmeyin diye.Mahalle aralarında oluyormuş bir iki tane hiç denk gelmedim heralde kenarda kuytuda kalan mahallelerde 2 tane manav var yol üzerinde ordan alırım dün eşim nöbetçiydi eve yürüyerek gitti o yüzden almadım taşımak zor oluyor yokuş yukarı çıkamıyorum :) bugün beni almaya gelir nizamiye girişine elma mandalina nar ve muz alırım güzel denk gelirse

Selam kizlar yeni gelenler hosgelmis kahvaltı sonrası çamaşır bulaşık topladım mutfak topladım Vileda attım eve balkon sildim camlar kapalı bı havalandirmaya aciyorum artık çok toz olmuyo şükür renkli bir makinede açmam lazım yarın açarım onuda esimin işleri vardı sonra yakındaki avm gittik oğlan biletli arabalara bindi ne zamandır istiyo elini dezenfekte ettim zaten bomboştu oyun yeri park kısmını acmiyolarmis yasak ddi kız fileye gittik ardından ciğer istedi esim yaparım h sonu yarım kg çay türk kahvesi fırınında börek 2parca orta boy beyaz lahana sararim yarın süt kek 2.5 kg pilavlık pirinç ayran süt burger katmer 122 TL ödedik hava soğumuş baya akşama dünden barbunya var pilav yapicam salata ayran turşu bugünde yeter

Allah bağışlasın yavruları
Bizimde düğünden kalan borç bu eşim abisinden borç bilezik alip annesine taktırdı kına gecesinde onun borcu
amin cümlemizinkini üzülme hiç kv de de bize ödettiriyor eşime gelenleri inan bilmiyorum ne kadar takıldı bize üzerimizden aldı ertesi gün bunlar size gelen dedi o kadar kuyruktan takılanlar o kadarmıydı bilmiyorum bişeyde demiyorum artık

Ayyyy ettim ettim kızı uyutamadım bugün
Kalktım yemekleri yaptım

Kabak mücver
Mercimekli bulgur pilavı
Salata

Kakaolu puding
Bendede türlü var.Bide kabak rendeleyip kızarttım yoğurtlu meze yapacağım ortaya.Bide erişte tamam.Öğle arası yemek yetiştiriyorum ev halkını doyurmak zor

evde karnıyarık pilav var ama eşim tavuk döner alırmısın dedi lavaşta alırım fırından 5 tane lavaş 3 tl tavuk döneri lokantadan almadm hiç öyle mi alsam bimden paketli satılıyor öylemi alsam bilmiyorum giderken karar veririm artık :)

Bizim öyle olmadı bana kına gecesinde kendisi bilezik taktı milletin içinde. O bileziklerde kaynimdan borç alındı. Şimdi alıp geri vermek lazım ama bileziğin gramı 2 kat artti

Bende kaynımdan alabilseydim Geri kalanları

Merhaba
Hosbulduk canım
Bu pahalılıkta kimse birikim yapamıyorum diye üzülmesin ay sonunu getirirsek bu gidişle bizden iyisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…