Bende bu mantiktayim valla gittiği yere kadar kullanıyorum kaç aydır arizasida vardı yinede idare ettik bide ben bı ara telefoncuya 2 seneden çok çalıştım daha Türkiye'de olmayan telefonlar gelirdi Arabistan'da fln almış adam Türkçe menüsü yok fln kullandım hep hiç hevesim yokOnlara yetişmek zorunda değiliz boşver benim de IP7 işimi görüyor ya önemli olan o tam iptal olana kadar kullanırım. Telefonum çöp olmadan bırakmadım hiç
Pazara gidemiyor musun canım ya da başka manav yok muakşam giderken manavlara bakıp meyve almam lazım sabah gelirken baktım 2 tane mandalina kalmış 3 tane elma
Neyse ihale sana kalmamış olurKocam kösedeki bayiden telefon almaya gitti
Sigara alır gibi gideyim de surdan bi telefon alayım olmucak böyle dedi
Millette para var anacım biz 1 kilo muz alırken ucuzuna bakıyorz dedim
Markette 60 tl bıraktım;10 lu organic yumurta,1 kutu süt,türk kahvesi,dondurulmus ıspanak,filtre kahve ,kefir.
Aksama yumurtalı ıspanak yapcam.
Çeyrek mi takacaksinizinşallah düşer bitanesini bebeğe takcaz diğer ikiside durur elimdeki parayı harcamadan alsaydım hayırlısıyla
varmış pazar ama uyarmışlar pazara gitmeyin diye.Mahalle aralarında oluyormuş bir iki tane hiç denk gelmedim heralde kenarda kuytuda kalan mahallelerde 2 tane manav var yol üzerinde ordan alırım dün eşim nöbetçiydi eve yürüyerek gitti o yüzden almadım taşımak zor oluyor yokuş yukarı çıkamıyorum :) bugün beni almaya gelir nizamiye girişine elma mandalina nar ve muz alırım güzel denk gelirsePazara gidemiyor musun canım ya da başka manav yok mu
Neyse ihale sana kalmamış olur
evet canım borç mecburen takcaz benim kızlarımada ayrı ayrı taktılar sıra bizdeÇeyrek mi takacaksiniz
Kaç çocuğunuz var ?evet canım borç mecburen takcaz benim kızlarımada ayrı ayrı taktılar sıra bizde
2 tane kızım var Allah yardımcınız olsun çeyrekler dışında 12 gram borcum var yaza dogru almam lazmKaç çocuğunuz var ?
Altın pahalı oldu valla borç da olsa almak çok zor
Bizim de 30 gr 22 ayar bilezik borcumuz var
Allah bağışlasın yavruları2 tane kızım var Allah yardımcınız olsun çeyrekler dışında 12 gram borcum var yaza dogru almam lazm
Bereketli olsun canımEsim bir tamir işi yapmisti ödemeleri yaptı banada 200 TL verdi haslik sade bana zulaya atılacak
amin cümlemizinkini üzülme hiç kv de de bize ödettiriyor eşime gelenleri inan bilmiyorum ne kadar takıldı bize üzerimizden aldı ertesi gün bunlar size gelen dedi o kadar kuyruktan takılanlar o kadarmıydı bilmiyorum bişeyde demiyorum artıkAllah bağışlasın yavruları
Bizimde düğünden kalan borç bu eşim abisinden borç bilezik alip annesine taktırdı kına gecesinde onun borcu
Bendede türlü var.Bide kabak rendeleyip kızarttım yoğurtlu meze yapacağım ortaya.Bide erişte tamam.Öğle arası yemek yetiştiriyorum ev halkını doyurmak zorAyyyy ettim ettim kızı uyutamadım bugün
Kalktım yemekleri yaptım
Kabak mücver
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Kakaolu puding
Bizim öyle olmadı bana kına gecesinde kendisi bilezik taktı milletin içinde. O bileziklerde kaynimdan borç alındı. Şimdi alıp geri vermek lazım ama bileziğin gramı 2 kat arttiamin cümlemizinkini üzülme hiç kv de de bize ödettiriyor eşime gelenleri inan bilmiyorum ne kadar takıldı bize üzerimizden aldı ertesi gün bunlar size gelen dedi o kadar kuyruktan takılanlar o kadarmıydı bilmiyorum bişeyde demiyorum artık
Kayınvaliden yapmıyor mu canın yemekleriBendede türlü var.Bide kabak rendeleyip kızarttım yoğurtlu meze yapacağım ortaya.Bide erişte tamam.Öğle arası yemek yetiştiriyorum ev halkını doyurmak zor
amin cümlemizinkini üzülme hiç kv de de bize ödettiriyor eşime gelenleri inan bilmiyorum ne kadar takıldı bize üzerimizden aldı ertesi gün bunlar size gelen dedi o kadar kuyruktan takılanlar o kadarmıydı bilmiyorum bişeyde demiyorum artık
Çok güzelmiş kızınız güzel günlerde giysin.Kızıma bu montu sipariş verdi eşim indirimdeyken aldı
MerhabaYeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Birikim konusunda ben çok yapamıyorum malesef. Ancak yetişiyoruz. Üç beş ata ata işte altına bile yetişemiyoruz. Bankada altınımız var o arttı işte bayağı kazandık. Sevindim ama bir yandan da üzüldüm ekonominin böyle olmasına. Sonuçlar kötü olacak tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?