Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hoşbuldım

Bereketli olsun altınların gerçekten gün geçtikçe artıyor pazartesi günü 825 den almıştım çeyreği

Ayyy az kalmış ama bol bol dinlen canım kendini yorma
Evde yapacak bisey oluyor ister istemez çok ayakta duramıyorum iki gündür de hareketleri değişti daha çok aşağıdaydı kaburgalarım rahattı zorlamaya başladı belki kilo almıştır ondan böyledir degilmi

Bizde Pazartesiden itibaren doğalgazı açtık, nurtopu gibi bir foturamız doguyor kışın bakalım ne kadar gelecek. İnanın bazen gelen maaş faturalara gidiyor, Allah saglık versinde ödeyelim.
Ben tek başıma olduğum için genelde salonda takıldıgım için şimdilik klima açıyorum, usutucem başım ağrıyacak diye korkuyorum artık doktor hamileyken ilaç veremem dedi çünkü
Altınların bereketli olsun abla benimde gram alaşım var ama biraz düşer mi diye bekliyorum

Olabilir canım sen hareketleri takip et zaten kontroller daha sıklaşmıştır artık

hoşbulduk bereketli olsun altınlarınız bende alamadım 3 tane almam lazm biraz nakit var ama böyle giderse üstüne baya eklemem lazım

Kocam kösedeki bayiden telefon almaya gitti
Sigara alır gibi gideyim de surdan bi telefon alayım olmucak böyle dedi
Millette para var anacım biz 1 kilo muz alırken ucuzuna bakıyorz dedim
Markette 60 tl bıraktım;10 lu organic yumurta,1 kutu süt,türk kahvesi,dondurulmus ıspanak,filtre kahve ,kefir.
Aksama yumurtalı ıspanak yapcam.

Kocana telefon alma bence, yazdigin mesajı okudum verip verip sonra pişman oluyoruz bende oyleyim

Var öyle sacmalamalarım.
Ondan sonra ilk fırsatta da pisman eder.
Anam duysa bAkmıyorm kızı der valla
Ben sen kocana telefon al diye mi ugrasıyorm der
Valla der kuzu koronadan sonraki bahanesi bu olur teli gördükçe bişe der iPhone bakma canim daha uygun yollu işlevli telefonlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…