HoşbuldımSelam hanımlar şimdi okuyabildim. Yeni gelenler olmuş hoş gelmişler sefalar getirmişler. Herkesin birikimi bereketli olsun. Ben Pazartesi günü iki tane eski tarihli çeyrek altın alabildim herhalde bu yıl bitmeden 2 çeyrek daha alabilsem kendimi çok şanslı hissedicem. Tanesini 855 dedi 850 verdi. Bu gün çok arttı çeyrek ne kadar oldu bilmiyorum. Evde hergün birşey yapmaya çalışıyorum, hafta sonum çok yogun geçiyor. Dinlenemiyorum, ev işi hiç bitmiyor, baby bende sepetimi hazırladım bu gece 12 den sonra alıcam kartlar bugün kesiliyor bende sepete atıyorum sonra eliyorum. Hangisini öncelikle almam gerekiyorsa onları alıyorum sonra ayın 20 sinden sonra yine sepeti dolduruyorum. Böyle böyle ocagıma incir agacı dikiyorum. Geçen ay kendime aldıgım elbiselerin yanında daha çok hediye de aldım. Kızlar zaten alıyorlar. Akşam kızımın kargodan montu geldi çok güzeldi. Biz internetten alış-veriş yapıyoruz ya inanın hiç magazaya gitmiyoruz, o yüzden kartı kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu gün kızlarla kahvaltı için simit, hamburger ekmegi ve lavaş aldım sadece simitleri yiyebildik diğerleri de en çok gece tüketiliyor. Bu gün marketten
-Simit-Hamburger ekmegi- lavaş
-yogurt (3 kilo)
-Filtre kahve(Kahve dünyası)
-Abur cubur(çikolata, bisküvi)
-1 paket süt
birkaç birşey daha aldım ama hatırlamıyorum 68.90 tl verdim. Hergün bir eksik çıkıyor. Toplu alışverişi de Pazar günü eşimle carrefourdan yapmıştım. 5 litre ayçiçeçek yagı 55 tl, şeker, balık, un, çay vb aldık eşim ödedi ne kadar verdi bilmiyorum. Arabaya gaz ve benzin aldı, güzel harcadık.
Ayyy az kalmış ama bol bol dinlen canım kendini yormaAfiyet olsun bende kahve içiyorum simdi yemek yapmadım daha , bebişim iki gündür kaburgalarımi zorlamaya başladı yine ayakta duramiyorum
Evde yapacak bisey oluyor ister istemez çok ayakta duramıyorum iki gündür de hareketleri değişti daha çok aşağıdaydı kaburgalarım rahattı zorlamaya başladı belki kilo almıştır ondan böyledir degilmiAyyy az kalmış ama bol bol dinlen canım kendini yorma
hoşbulduk bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSelamlar
Nasılsınız hanımlar
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ❤
Ben tek başıma olduğum için genelde salonda takıldıgım için şimdilik klima açıyorum, usutucem başım ağrıyacak diye korkuyorum artık doktor hamileyken ilaç veremem dedi çünküBizde Pazartesiden itibaren doğalgazı açtık, nurtopu gibi bir foturamız doguyor kışın bakalım ne kadar gelecek. İnanın bazen gelen maaş faturalara gidiyor, Allah saglık versinde ödeyelim.
hoşbulduk bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Olabilir canım sen hareketleri takip et zaten kontroller daha sıklaşmıştır artıkEvde yapacak bisey oluyor ister istemez çok ayakta duramıyorum iki gündür de hareketleri değişti daha çok aşağıdaydı kaburgalarım rahattı zorlamaya başladı belki kilo almıştır ondan böyledir degilmi
Hareketleri iyi çok şükür bi sorun olmazsa 15 günde bir kontrol var , 17 kasımda gideceğiz aksilik olmazsaOlabilir canım sen hareketleri takip et zaten kontroller daha sıklaşmıştır artık
AdanalıyıkHareketleri iyi çok şükür bi sorun olmazsa 15 günde bir kontrol var , 17 kasımda gideceğiz aksilik olmazsa
Siz hangi şehirdesiniz
Orada hava soğudu muAdanalıyık
Yaaaa aslında çok iyiydi 2 gündür biraz soğudu benim küçük kız üzerine ceket filan giymediği için mecbur klima açıyorum yoksa o kadar soğuk değilOrada hava soğudu mu
hoşbulduk bereketli olsun altınlarınız bende alamadım 3 tane almam lazm biraz nakit var ama böyle giderse üstüne baya eklemem lazımSelam hanımlar şimdi okuyabildim. Yeni gelenler olmuş hoş gelmişler sefalar getirmişler. Herkesin birikimi bereketli olsun. Ben Pazartesi günü iki tane eski tarihli çeyrek altın alabildim herhalde bu yıl bitmeden 2 çeyrek daha alabilsem kendimi çok şanslı hissedicem. Tanesini 855 dedi 850 verdi. Bu gün çok arttı çeyrek ne kadar oldu bilmiyorum. Evde hergün birşey yapmaya çalışıyorum, hafta sonum çok yogun geçiyor. Dinlenemiyorum, ev işi hiç bitmiyor, baby bende sepetimi hazırladım bu gece 12 den sonra alıcam kartlar bugün kesiliyor bende sepete atıyorum sonra eliyorum. Hangisini öncelikle almam gerekiyorsa onları alıyorum sonra ayın 20 sinden sonra yine sepeti dolduruyorum. Böyle böyle ocagıma incir agacı dikiyorum. Geçen ay kendime aldıgım elbiselerin yanında daha çok hediye de aldım. Kızlar zaten alıyorlar. Akşam kızımın kargodan montu geldi çok güzeldi. Biz internetten alış-veriş yapıyoruz ya inanın hiç magazaya gitmiyoruz, o yüzden kartı kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu gün kızlarla kahvaltı için simit, hamburger ekmegi ve lavaş aldım sadece simitleri yiyebildik diğerleri de en çok gece tüketiliyor. Bu gün marketten
-Simit-Hamburger ekmegi- lavaş
-yogurt (3 kilo)
-Filtre kahve(Kahve dünyası)
-Abur cubur(çikolata, bisküvi)
-1 paket süt
birkaç birşey daha aldım ama hatırlamıyorum 68.90 tl verdim. Hergün bir eksik çıkıyor. Toplu alışverişi de Pazar günü eşimle carrefourdan yapmıştım. 5 litre ayçiçeçek yagı 55 tl, şeker, balık, un, çay vb aldık eşim ödedi ne kadar verdi bilmiyorum. Arabaya gaz ve benzin aldı, güzel harcadık.
Ben oturunca üşüyorum bayaYaaaa aslında çok iyiydi 2 gündür biraz soğudu benim küçük kız üzerine ceket filan giymediği için mecbur klima açıyorum yoksa o kadar soğuk değil
TesekkürlerHosbulduk canım
Bereketli olsun mayıssss
Kocana telefon alma bence, yazdigin mesajı okudum verip verip sonra pişman oluyoruz bende oyleyimKocam kösedeki bayiden telefon almaya gitti
Sigara alır gibi gideyim de surdan bi telefon alayım olmucak böyle dedi
Millette para var anacım biz 1 kilo muz alırken ucuzuna bakıyorz dedim
Markette 60 tl bıraktım;10 lu organic yumurta,1 kutu süt,türk kahvesi,dondurulmus ıspanak,filtre kahve ,kefir.
Aksama yumurtalı ıspanak yapcam.
Bende kira para mi bekliyorum umarım biraz düşer de gram alırımhoşbulduk bereketli olsun altınlarınız bende alamadım 3 tane almam lazm biraz nakit var ama böyle giderse üstüne baya eklemem lazım
inşallah düşer bitanesini bebeğe takcaz diğer ikiside durur elimdeki parayı harcamadan alsaydım hayırlısıylaBende kira para mi bekliyorum umarım biraz düşer de gram alırım
Valla der kuzu koronadan sonraki bahanesi bu olur teli gördükçe bişe derVar öyle sacmalamalarım.
Ondan sonra ilk fırsatta da pisman eder.
Anam duysa bAkmıyorm kızı der valla
Ben sen kocana telefon al diye mi ugrasıyorm der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?