- 27 Şubat 2013
- 14.848
- 42.404
- 798
Kış çayının tadı çok karışık ama biz içiyoruz. İçine elma ve ayva kabuğu portakal kabuğu ne bulursam atıyorum. Biraz da ben karıştırıyorumBu sene resmen ıhlamura para vericem iyimi.
Gidip toplamadik el kadar paketlerde dunya para.
Annem bendekini paylasiriz dedi.
Az vardi icine elma, dal tarcin, dut kurusu da attim kaynattim.
Kusburnu alayim biraz aktardan ondanda atarim.
Kış caylari varda cok karistiriyorlar sevmedik biz
Ben az az alip karistiririm kafana göre
Saoalasın kuzubabyloading87 bereketli olsun altınların ben yetişemiyorum altına çalışmanın faydalarından birincisi bu ikincisi iyi alışveriş yapmak
Bir ürün var hem güzel hem uygun resmen aldığım kg dan önler kapanmıyor geçen magazasa göz ucuyla gördüm aynilari 150 den basliyokartla alabiliyosun canim sikinti olmuyo cok uygun sifir seyler oluyo
Sağol kuzukartla alabiliyosun canim sikinti olmuyo cok uygun sifir seyler oluyo
Bende alcaktim geçen erzak dolabımda poşette buldum saolsun ektim rizeden getiriyor bu sene almadım ama var gider 1 aydan fazla annesi yollayinca vercek yine bide geçen a101 de 50 gramı 9 TL flndi 11 den düşmüştüBu sene resmen ıhlamura para vericem iyimi.
Gidip toplamadik el kadar paketlerde dunya para.
Annem bendekini paylasiriz dedi.
Az vardi icine elma, dal tarcin, dut kurusu da attim kaynattim.
Kusburnu alayim biraz aktardan ondanda atarim.
Kış caylari varda cok karistiriyorlar sevmedik biz
Ben az az alip karistiririm kafana göre
Teşekkür ederimTebrik ederim
Sağol canımAa çok sevindim canım çalışmalarının karşılığını almışsın inşallah daha güzel olur senin için hersey
Sağol canımYaa Berennnn cok sevindimm
Tebriklerrrr
TeşekkürlerHey maşallah anca bitti okumam
Yeni gelenler hoş geldiniz
beren_naz tebrik ederim
tr_lelli minik bebesi olup da saçını açık birakabildigin için tebrik ederim ben 3,5 yıldır lohosa topuzu
Kmsl Hnd benim de kaynimin altın borcu var 241 Gr di ,11 sene önce 1 aylığına almıştı. Yazın 90 Gr verdi hala bekliyorum. Üstelik durumu da iyi önceden demiyordum bişey şimdi her gördüğümde istiyorum, çok ayıp ya bu derece rahatlık
Teşekkürler canım sağolGözün aydın canımçok sevindim senin adına
Aynen yerinden kımıldamıyo aldıgı muz evi aldıran kadar göbegim çatladı resmen altın koşuyo resmen son 7700 kaldı benim borç eşimde dün Dedim ki masustan sıkılsın saha sola serpmesin diye annemin parası yokmuş biraz versek dedim annem euro aldı birinden tüh vah ediyo en azından onun yerine alırız euroyu dedim benimki babasına yollamaya kalkar az para buluncaİgda damy varya İngiltereye tasındı hani.
Sormuslar nasıl karar verdiniz.
Bi arkadasım gelssenize dedi,esimi ikna ettim geldik demis
Anam ben adamı pazar sabahı ekmek almaya zor yolluyırm
Milletinki hadi gidelim diyince ingiltereye gidiyeah
Kadınlıgımdan süphelerim var
Hadi az kalmısAynen yerinden kımıldamıyo aldıgı muz evi aldıran kadar göbegim çatladı resmen altın koşuyo resmen son 7700 kaldı benim borç eşimde dün Dedim ki masustan sıkılsın saha sola serpmesin diye annemin parası yokmuş biraz versek dedim annem euro aldı birinden tüh vah ediyo en azından onun yerine alırız euroyu dedim benimki babasına yollamaya kalkar az para bulunca
Bende hep aktarlarda görüyorum rengi kırmızı küp küp işe yarıyor mu gerçektenKış çayının tadı çok karışık ama biz içiyoruz. İçine elma ve ayva kabuğu portakal kabuğu ne bulursam atıyorum. Biraz da ben karıştırıyorumama geçen boğaz ağrımı geçirdi
Herkese günaydınlar. Canım o küp küp olanlar zararlı. Küp şekerin üzerine bitki sularını ekleyip kurutmuslar. Ama karışık ıhlamur hibiskus ve bir sürü bitkinin olduğu çaylar var kış çayı olarak satılıyor.Bende hep aktarlarda görüyorum rengi kırmızı küp küp işe yarıyor mu gerçekten
Teşekkür ederimmmmHerkese günaydınlar. Canım o küp küp olanlar zararlı. Küp şekerin üzerine bitki sularını ekleyip kurutmuslar. Ama karışık ıhlamur hibiskus ve bir sürü bitkinin olduğu çaylar var kış çayı olarak satılıyor.
Saolasın cnm.Günaydın hanımlar
Baby altınların bereketli olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?