Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kış çayının tadı çok karışık ama biz içiyoruz. İçine elma ve ayva kabuğu portakal kabuğu ne bulursam atıyorum. Biraz da ben karıştırıyorum ama geçen boğaz ağrımı geçirdi

babyloading87 bereketli olsun altınların ben yetişemiyorum altına çalışmanın faydalarından birincisi bu ikincisi iyi alışveriş yapmak
Saoalasın kuzu
Daha iiyisi size olsun
İmkanı olan otursun evinde bosver
Ben de madem calısıyorm araya gitmesin bari diyorm

Bende alcaktim geçen erzak dolabımda poşette buldum saolsun ektim rizeden getiriyor bu sene almadım ama var gider 1 aydan fazla annesi yollayinca vercek yine bide geçen a101 de 50 gramı 9 TL flndi 11 den düşmüştü

Teşekkürler

Aynen yerinden kımıldamıyo aldıgı muz evi aldıran kadar göbegim çatladı resmen altın koşuyo resmen son 7700 kaldı benim borç eşimde dün Dedim ki masustan sıkılsın saha sola serpmesin diye annemin parası yokmuş biraz versek dedim annem euro aldı birinden tüh vah ediyo en azından onun yerine alırız euroyu dedim benimki babasına yollamaya kalkar az para bulunca

Hadi az kalmıs
Cök bogazına bence.
Yoksa ödemicwk yatcak üstüne.

Günaydınlarr
6.30 da kogus kalktı.
Omlet yaptm yarısını yedi yemedi.
Lor peyniri yaptm biraz
Bide havuc rendeledim soteledim zeytinyagında.
8.30 gibi lor havuc 3 tane de keciboynuzlu bisküviyi yedirdim mama yapıp.
9.30 da ballı süt verdim mayıstı,ıyur sabahtan insallah.
Aksma karnıbahar var kıza da ıspanak yogurtlarım.
Ay cok sükür su günlere geldik.
Ögün derdi olmuyor.
Hic bisey bulamazsam sebze soteleyip yogurtluyorm.
Mercimek corbası gönderdim kvdeme öglen icin
Aksmaa da kaldı ondan da yer.
Lale devri bitti yine
Haftaya yemek derdim baslıyor

Kış çayının tadı çok karışık ama biz içiyoruz. İçine elma ve ayva kabuğu portakal kabuğu ne bulursam atıyorum. Biraz da ben karıştırıyorum ama geçen boğaz ağrımı geçirdi
Bende hep aktarlarda görüyorum rengi kırmızı küp küp işe yarıyor mu gerçekten

Bende hep aktarlarda görüyorum rengi kırmızı küp küp işe yarıyor mu gerçekten
Herkese günaydınlar. Canım o küp küp olanlar zararlı. Küp şekerin üzerine bitki sularını ekleyip kurutmuslar. Ama karışık ıhlamur hibiskus ve bir sürü bitkinin olduğu çaylar var kış çayı olarak satılıyor.

Teşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…