Geçmiş olsun canımSelam arkadaşlar. Ara ara okusamda öok yazamıyorum işler yüzünden.. Bende sağlkk alanında çalışıyorum..tr_lelli bilir beni.. Bende dün test verdim.. Bugün sonuç pozitif.. Evde karantinadayım şuan.. Eşimde bende kızımda. Hakkaten nerden nasıl geldi bilmiyorum.. Gerçekten anlaşılmıyor.. Ama hayatta devam ediyor.. Mecbur çalışıyorsun ihtiyaçların için dışarı çıkıyorsun.. Bu ara zaten çevremdede sürekli pozitif haberi alıyordum akabinde kendimde pozitifim demem oki dikkat edin arkadaşlar.. Nerden nasıl geldiği inanın belli olmuyor.. Sizlerdende bu mübarek cuma gününün yüzü suuu hürmetine dua beklerim.. Rabbim nerde ne kadar şifa bekleyen kulları barsa acil şifaöar versin Şafi ismi şerifine..
Canım senin halsiz olman çok normal değil mi o kadar kosturmayaBen kendimden supheleniyorum ya.
Cok da dikkat ettim surekli elime kolonya doktum disardayken ama usuyorum aksamlari atesim yok ama halsizim.
Bereketli olsun canımNeyse sakinim
Gram 515 ten aldım bide 0.5 gr aldım
Ceyrege 850 dedi valla
100 tl kıza bez alırım dedim almadım.
Ceyrekli bileklik 900 dedi
50 tl mi bu ip dedim ya.
Ayyy benimde öyle yaa vücudumda bir halsizlik var ya çok yoruluyoruz ya da psikolojik mi acabaBen usuyorum ama atesim 35
Ishal falanda yok.
Kendimden de korkmaya basladim yae.
Dogalgaz acik, uzerimde hirkalar falan.
pöfs onceden olsa grip olcam galiba falan der gecerdim simdi direk covid? miğ!
İlac alayim yine agri kesici falan ıhlamurda atayim ocaga
limonluda bir corba.
Bugunde bitti cok sukur gelsin haftasonu.
Esime yarin kizi kitler bol bol dinlenirim.
Bugunde toz aldim, ev supurdum, banyoyu sildim.
Mutfagin yerlerini elimle sildim.
Yarin dinlencem diye☺
Dun cok kosturdum.Canım senin halsiz olman çok normal değil mi o kadar kosturmaya
esim diyo takinti yaptin.Bereketli olsun canım
Ayyy benimde öyle yaa vücudumda bir halsizlik var ya çok yoruluyoruz ya da psikolojik mi acaba
Bereketli olsun kuzum aldiklarinSelam kızlar bugün evi topladım her gün topluyorum ama yine de dagılıyor. Akşam mısır istediler biz darı diyoruz üç tencere patlattım sabah önce mutfagı topladım. Bugün buzdolabında bulunan patlıcan-biber-kabak hepsini kızarttım kabaktan mücver yaptım küçük borcam tepsi doldu. Bu akşam yediğimizi yeriz kalanını donduduruya atıcam artık almam yaz sebzesi. Dondurucudan tüketmeye başlıcam ama geçen hafta kereviz aldım zeytinyaglı yaptım salata gibi sofraya koyuyorum. Bu hafta da pırasa alıcam. Kızlarada brokoli haşladım domates çorbası istediler yaptım saat 3'e geliyordu mutfaktan çıktıgımda kızlarımla akşam sepet yapmıştım hepsi buradadan
-2 şampuan biri tuzsuz
-32 tuvalet kagıdı
-12 kagıt havlu
-5 kiloluk sıvı bulaşık deterjanı
-1 kilo sucuk en pahalısıda buydu. hepsi 182 tl tuttu.
Sonra tredyoldan
-3 tayt
-3 eşofman
-1 elbise
-1 etek
-2 çanta burda da en pahalısı çantaydı. Kızlarla birlik olup kredi kartının canına okuduk. Yapıcak bir şey yok. İhtiyaçları alıyoruz elbise ve etek önümüzde ki yaz için Allah nasip ederse.
Kızlar internetten aldım hiç olmazsa eve kadar taşımam dedim. Kıyafetleri zaten iç çamaşırına kadar internetten alıyoruz dışarıya çıkmamak için. Bana iyi geldi şimdi havalar da soguyor zor oluyor alıp poşetlerle eve gelmek.
Canim yorulmussun dün hava soğuktu üşütmüşdundur geçmiş olsun ıhlamur iç canım ayakları sıcak tutesim diyo takinti yaptin.
Bende halsizim normal diyo.
Ama gun icinde oturamiyorum ben ancak aksam esim gelince oturuyorum sagolsun bakiyoda.
Gördüm haberi birde sahibi çıkmış dezenfektan diyor
Eczacıya Daniş canım benimde oğlumda 20gunluktu oldu geçmedi esim ilaç aldı damla birde bizde soğuk çayla silmistikKizlar kizin bir gozu capaklaniyo akiyo arada.
Muhtemel mikrop kapti nasil kapti onuda anlayamadim.
Cayla sildim baska ne yapsam.
Kafama gore damla almak istemiyorum pzrtesi asisi var aile hekimine gostersem anlar mi.
tekrar hast. randevu alip cikarmim korkuyorum.
Bilen beri gelsin
Saolasın kuzu daha iyileri size olsunBereketli olsun kuzu
Daha iyileri size olsnnBereketli olsun canım
Ayyy benimde öyle yaa vücudumda bir halsizlik var ya çok yoruluyoruz ya da psikolojik mi acaba
Damla vermisti bizeKizlar kizin bir gozu capaklaniyo akiyo arada.
Kafama gore damla almak istemiyorum pzrtesi asisi var aile hekimine gostersem anlar mi.
Bilen beri gelsin
Cayla devam et bence gidene kadar, oğlumun da kıpkırmızı olup şişmişti antibiyotik damla vermişti doktor bı de çayla sil demisti. Aile hekimi anlar benceKizlar kizin bir gozu capaklaniyo akiyo arada.
Bilen beri gelsin
Yok çağırmamızı beklemiyorlar. Eşim öyle laf attı ortaya genelde sesli düşünür benim kociElti her sene düzenli çağırıyorsa alışmışlardır siz cagirmasaniz kötü olursunuz bu sefer dimivirüs var zaten bahane hazır bu yıl ama
Ela nin güzel yılları olsun , aynı tarihlerde bize de Eda hanım gelirse sasirmam
Geçmiş olsun. Oğlumda da olmuştu uzun da sürdü. Aile hekimi krem verdi çocuk doktoru kullanma her gün ılık su pamukla temizle dedi bi de göze masaj yapmak gerekiyorKizlar kizin bir gozu capaklaniyo akiyo arada.
Bilen beri gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?