Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun canım

Neyse sakinim
Gram 515 ten aldım bide 0.5 gr aldım
Ceyrege 850 dedi valla
100 tl kıza bez alırım dedim almadım.
Ceyrekli bileklik 900 dedi
50 tl mi bu ip dedim ya.
Bereketli olsun canım
Ayyy benimde öyle yaa vücudumda bir halsizlik var ya çok yoruluyoruz ya da psikolojik mi acaba

Canım senin halsiz olman çok normal değil mi o kadar kosturmaya
Dun cok kosturdum.
Bi de hastaneden cikip yurudum dedim binmim dolmusa yurim evle arasi yine 25dk vardi.
Bi de tahlil icin 1 saat bekledim hast. bahcesinde yurudum oturdum falan diyorum orda usuttum yoruldum falan galiba.
Yarim saat de disci koltugunda kaldim
uyusturdu falan
Aiy dun annem 3 saat falan durdu kizla.
Kizda hep uyumus sen ciktin pesine uyudu simdi sen geldin uyandi dedi.
Ama sagolsun hic bisi elini surmemis surmez..
2 kap bulasigim vardi tezgahda onlar bile duruyodu.
Yemegimde yoktu
Yemek yap sen bakim az daha kiza demedi eve girdim hemen kacti.
Aiy dun az yardimci olsaydi gerci annem yani beklentim sifir sifir sifir.

Bereketli olsun canım

Ayyy benimde öyle yaa vücudumda bir halsizlik var ya çok yoruluyoruz ya da psikolojik mi acaba
esim diyo takinti yaptin.
Bende halsizim normal diyo.
Ama gun icinde oturamiyorum ben ancak aksam esim gelince oturuyorum sagolsun bakiyoda.

Kizlar kizin bir gozu capaklaniyo akiyo arada.
Muhtemel mikrop kapti nasil kapti onuda anlayamadim.
Cayla sildim baska ne yapsam.
Kafama gore damla almak istemiyorum pzrtesi asisi var aile hekimine gostersem anlar mi.
tekrar hast. randevu alip cikarmim korkuyorum.
Bilen beri gelsin

Bereketli olsun kuzum aldiklarinbende telefonu yeniledim ya bugün trenyolu indirdim bir kac ihtiyaç var onları sepet yaptım ayın 9 unda indirim diye bakcam bende artık yazlık sebzeyi kisarim ama pırasa ıspanak yenmiyo misal esim yanına makarna yap diyo direk doymuyor onunla çokta yemiyor

Eczacıya Daniş canım benimde oğlumda 20gunluktu oldu geçmedi esim ilaç aldı damla birde bizde soğuk çayla silmistik

Damla vermisti bize
Alyanında oluyordu sık sık Tobrased kullanmıstık bacım

Dolaba 3 ürün daha yükledim onay bekliyo daha siftah yok ama birsürü ürün kestirdim gôzume bakiye sıfır tabibir kaç kişi sordu birde az vardı ürün 10 iyi ürün üzeri yazıyı öne cikiuor diye bakalım trenckotum var çok giymedim ekledim olmuyo tabi sıkıyor 1 senedir kiloda veremedim bakıyorum alcam ordan bitane baby bakiye yoksa nasıl para yatırıyoruz almak icin

Cayla devam et bence gidene kadar, oğlumun da kıpkırmızı olup şişmişti antibiyotik damla vermişti doktor bı de çayla sil demisti. Aile hekimi anlar bence

Selam kızlar.
kızı uyutuyordum. Size uğrayayım dedi . Bugün yine işler kaldI. Kıza dedim dışarı çıkalım. İstemedi.saat 3 te bir yatışa geçti. Yarım saat yattı uyumadı kalktı. Zaten uyuyacağını düşünmemiştim de beni de oyaladı. Banyo wc lavabo üzsrinden temizlefim.diğer işler kaldı.
Arkadaş aradı sabah gel demiştim sonra işim var deyince iş planladım. Sonra iptal olmuş işi geleyim işin yoksa dedi gel dedim hem kızlar biraz oynar iyi olur diye. Onun da 4 aylık kızı oldu. Eski halinden hiiiiiç eser yok. Ev konusunda da öyle çocuk hepimizi ne hale getirdi
Neyse oturduk bayağı sonra yemek yapıyordum yiyin gidin dedim. Onun da eşi geç gelecekmiş. Köfte çıkartmıştım yanına makarna yoğurt yaptım yedik. Gittiler şimdi de kızı uyuttum. Tabi benim kız hiç yemedi desen yeridir. Biri olunca iştah daha da bir gidiyor. Tabi ceviz kaju yemişti o da tutmuş olabilir.
bugün bir de bir oyuncağı vardı arkadaşına vermişti illa onu istşyorum diye ağladı. Sabah kahvaltıda da illa yemeyeceğimler en son dedim yeter sen bilirsin. Gitti odasına yattı bir süre sonra geldi. Yedi güzelce. 3 yaş hoşgeldin. Dediğinin tersini uygulama illa diye tutturmalar. İnatlaşmalar. Hayır ben böyle istiyorum demeler küçük ergen

Yok çağırmamızı beklemiyorlar. Eşim öyle laf attı ortaya genelde sesli düşünür benim koci birara da bir kaş arkadaşı çağırırız demişti ben kimse kalabalığa gelmez demiştim.
bende bir kitap var uğur böceği kapınızı çalarsa diye ( evlat edinilen bir kızın hikayesi) O kitaptaki kızın ismi eda ben ela diye okuyorum bazen

Geçmiş olsun. Oğlumda da olmuştu uzun da sürdü. Aile hekimi krem verdi çocuk doktoru kullanma her gün ılık su pamukla temizle dedi bi de göze masaj yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…