Tamam canım teşekkürler bende diğer küp küp olanlardan mı acaba dedimOnlar değil canım
Bak bu karışık bitki çayı
Bilmiyorum ne hediye alsam kitaplarımı versem yoksa istediği birşeyimi alsam son zamanlarda çok şey aldık. Kedi istiyordy oyuncak. Ona bakarım belki.kuzummm
Sizde de dogum günü haftası var ozman.
Haftaboyu özel kutlama
tamam canim sağoldetay sor canim
Misal 2 koltuk alti arasi kac cm? boy kac cm? kaliplar degisebiliyo bedeni olmazsa iade yapamiyosun ama defo varsa iade oluyo
Ay bide durup durup küçük evim şöyle böyle bide o süpürgeyi çekiyor habire içindekileri fln bô geldi artıkkucuk evi olan kadin evini tadilat yapiyo ben tasinir diye bekliyordum acikcasi okadar ev bakti falan.
Demek reklamlardan iyi para gelmedi arnavut kremide elinde patladi
Ayy şoklardayım madem bitiremiyorlar. Tabaklarına az az koy. Dürumleri yarım yarım ver ellerine. Ben de yemek dökmeyi sevmem o yüzden servis ederken herkese sorarım ne kadar yiyeceksin diye ama bu kadınınki hastalık. Tlc deki cimriler gibi olmusTutumluluk iyide fazlası kötü ya.
İgda ismini vermicem bi birikim hesabu sey paylasmıs;
Cocuklara diürüm yaptım kavurmadan yarım bıraktıklarını sıyırdım,patates yemegine katcam:S
Dürümün yanına ayran yapmıstım,yarım bıraktılar terbiye yaptım yogurt corbasına cevirdim demis.
Ay bayılazammm
Abla koronaya kafa mı tutuyosn diyesim var
Ayran bu ya,dök artk icmedilerse.
Hijyen nerde haniii ben göremeyrummm
HeeAy bı de utanmadan yazmış mi bunları
O benimde dikkatimi cektiAy bide durup durup küçük evim şöyle böyle bide o süpürgeyi çekiyor habire içindekileri fln bô geldi artık
Yani ayır kiminse ısıtır verirsin sonra aynı kisiyeAyy şoklardayım madem bitiremiyorlar. Tabaklarına az az koy. Dürumleri yarım yarım ver ellerine. Ben de yemek dökmeyi sevmem o yüzden servis ederken herkese sorarım ne kadar yiyeceksin diye ama bu kadınınki hastalık. Tlc deki cimriler gibi olmus
O görev bizde babadaÇocuğum olmadan önce, annelerin çocuğunun tabakta kalan yemeğini yemesini çok yadirgardim. Çocuğum olunca otomatik yüklendi herhalde, dokunmadigi yeri istemsiz yiyorum. Her seferinde de pişman oluyorum o ayrı çünkü önce kendim bitirmiş oluyorum kendi tabagimi
salata kasesine 350 tl versem sarilir uyurum herhaldeO benimde dikkatimi cekti
Bide salata kasesine 350 tl veren kadın,bi koltık takımı almayıp kaplatıyor(hayır zenginmis ya alaymıs bi takım )
Kardesinin mutfak efso olmus kıskandı hemen tadilat
Aynısını bende okudum kafam karıştı iyi akılda tutuyoTutumluluk iyide fazlası kötü ya.
İgda ismini vermicem bi birikim hesabu sey paylasmıs;
Cocuklara diürüm yaptım kavurmadan yarım bıraktıklarını sıyırdım,patates yemegine katcam:S
Dürümün yanına ayran yapmıstım,yarım bıraktılar terbiye yaptım yogurt corbasına cevirdim demis.
Ay bayılazammm
Abla koronaya kafa mı tutuyosn diyesim var
Ayran bu ya,dök artk icmedilerse.
Hijyen nerde haniii ben göremeyrummm
Benimki hayatta yemez çocukların kalanını ben yerim sütlükahvaO görev bizde babada
O hemen alır yiyim kalmasın diye
Yapmayın bacım cok kilo yapıcı bi alıskanlık o
Ayy kim ki o merak ettim çokO benimde dikkatimi cekti
Bide salata kasesine 350 tl veren kadın,bi koltık takımı almayıp kaplatıyor(hayır zenginmis ya alaymıs bi takım )
Kardesinin mutfak efso olmus kıskandı hemen tadilat
Ah ah benim kilo yapıcı aliskanliklarimi yazsam burdan köye yol olurO görev bizde babada
O hemen alır yiyim kalmasın diye
Yapmayın bacım cok kilo yapıcı bi alıskanlık o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?