Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam hanımlar güzel bir hafta sonu olsun hepimize. Sabah yumurtalı ekmek yaptım kahvaltıya az bile geldi hepimiz bir güzel yedik. Sonra kızlarımla beraber banyoya gittik, saçımı ıslattık yerede büyük bir çarşaf serdik cep telefonundan saç kesimi videosu eşliğinde saçlarımı kestiler inanın ben bile bu kadarını beklemiyordum ellerine sağlık güzel kızlarım dedim. Ailecek kahve keyfi de yaptık eşim ve ben çerez yedik kızlar kızıyorlar durmadan yiyorsunuz diye kızıyorlar. Şimdi pazara gidicem ordan markete ugrarım bu gün de böyle biter dolap az az biriken yemeklerle dolu herkesin istediği gibi pişiriyorum bu gün yemek yapmıcam onları yeriz.

kucuk evi olan kadin evini tadilat yapiyo ben tasinir diye bekliyordum acikcasi okadar ev bakti falan.
Demek reklamlardan iyi para gelmedi arnavut kremide elinde patladi
Ay bide durup durup küçük evim şöyle böyle bide o süpürgeyi çekiyor habire içindekileri fln bô geldi artık

Ayy şoklardayım madem bitiremiyorlar. Tabaklarına az az koy. Dürumleri yarım yarım ver ellerine. Ben de yemek dökmeyi sevmem o yüzden servis ederken herkese sorarım ne kadar yiyeceksin diye ama bu kadınınki hastalık. Tlc deki cimriler gibi olmus

Ay bide durup durup küçük evim şöyle böyle bide o süpürgeyi çekiyor habire içindekileri fln bô geldi artık
O benimde dikkatimi cekti
Bide salata kasesine 350 tl veren kadın,bi koltık takımı almayıp kaplatıyor(hayır zenginmis ya alaymıs bi takım)
Kardesinin mutfak efso olmus kıskandı hemen tadilat

Yani ayır kiminse ısıtır verirsin sonra aynı kisiye
Aynen tlcde vardı ketcapları siseye geri toplayan kadın geldi aklıma

O görev bizde babada
O hemen alır yiyim kalmasın diye
Yapmayın bacım cok kilo yapıcı bi alıskanlık o

Aynısını bende okudum kafam karıştı iyi akılda tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…