- 27 Şubat 2013
- 14.847
- 42.402
- 798
Benim eşimin patronu kayserili onlar yapıyordu. onun ekmeği önemliymiş canım ne çok ince ne kalın olmalıymış.ben yemedim ama eşim yemişti.Kizlar ya masterchefte görmüştüm yağlama yaptılar bı süre önce, hiç bildiğim bişey değil ama nasıl canım istedikıymayı kavurdum çıkarmıştım, artık yarın lavaş yapıp denicem de bildiğiniz bı püf noktası falan var mi
Ayyy kıyamam. Kız ben de çok dikkat ederim o konulara eşime bırakınca bile döndüğümde bir yeri açık olsa susamış olsa yokluğumdan diye düşünürüm. Bugün markete gittim hep aklım kızımdaydı. Sanırım bir süre kimseye bırakıp gidemem de iyice paranoyak oldum.Ayda cıkmıs hastanedenBabası kucagında tasıyor.
İlk resme baktım ayaklarda corap yok.
Ahh dedim anasızlık.
Yorumlara baktım bütün analar aynı seyi yazmıs
Ben izlemedim ama Üzüldüm ya hemen sabah kalkar kalkmaz ilk coraplarını giydiririm çocukların binada bile görsem başka çocuklara ayagına çorap giy üstüne hırka giy derimbabyloading87 şimdi baktım ya üzerinde mont var ayaklar çıplacık ah kuzumm. Kim ilgilenecek, nasıl açıklayacaklar sormuştur annesini. Offf. En zor şey bu yaşta anlatmak.
Offf evt ya.babyloading87 şimdi baktım ya üzerinde mont var ayaklar çıplacık ah kuzumm. Kim ilgilenecek, nasıl açıklayacaklar sormuştur annesini. Offf. En zor şey bu yaşta anlatmak.
Alya bize giydiriyo ayagımızı cıplak görsünBen izlemedim ama Üzüldüm ya hemen sabah kalkar kalkmaz ilk coraplarını giydiririm çocukların binada bile görsem başka çocuklara ayagına çorap giy üstüne hırka giy derim
Yollamam bir ay filan bir gün zor yolladım ayrılmam kolay kolay çocuklarından Allah korusun iyi izin vermişOfff evt ya.
Alya babasına düskün.
Ama ben gelince bacaklarıma yapısıyor
Anne baska bisey
Bi arkadasımın kpderi vefat etti coronadan 2 ay önce.
Kvdesi bakıyodu cocuguna.
Kvde aldı cocugu memlekete götürdü 1 ay kalmıs cocukla.
Cocuk bi gelmis sanki diyo arkadas baska cocık.
Pedagoga götürdüler.
Dr demis sosyllesmesi lazım cok yalnız kalmıs.
Düsün 1 ayda
Gerci ben dedim gönderme al izin 1 ay cok uzun süre demistim.
Bende öyleyim hemen giydirdim üstünü bazılarında valla atıyo misal bizim binada akşama kadar dışarıdalar ya hiçmi acıkmıyo üşümüyo bu çocuklar anca İnternete durumum atıyo cay kahve keyfi şunla bunla yazarlar kendim çıkarırım başlarında dururum dısarı da bile oyun oynarkenAlya bize giydiriyo ayagımızı cıplak görsün
Kendi coraplarını bana giydirmeye ugrasıyo
Koci diyo cocugu nasıl islediysen artk diye
Ben yelek giydiririm uykudan uyanınca
Kvdelere zorla ögrettim.
Benimki alısık değil kalkar kalkmaz yelek giydirin diye diye.
Allah korusun kızAyyy kıyamam. Kız ben de çok dikkat ederim o konulara eşime bırakınca bile döndüğümde bir yeri açık olsa susamış olsa yokluğumdan diye düşünürüm. Bugün markete gittim hep aklım kızımdaydı. Sanırım bir süre kimseye bırakıp gidemem de iyice paranoyak oldum.
Hala Ayda için üzüntüm geçmedi.
Babasının konuşmasını dinledim 20 dk önce konuşmuşlar parktalarmış. İşte ecel çekiyor derler ya işte tam da o. Hergün onun için dua ediyorum. Çok güzel bir yarınları olsun diye.
Sanırım teyzeye de uzun süre kızı bırakamam onların bina 50 yıldan fazla.
Bizim katta yüksek bina ama ne yapalım ölür gideriz en temizi :)
Ben de ilk çorabını giydiririm. Heleki bu havada dışarıda soğuuuk. Yeleğe gerek kalmıyor ev sıcak benim. Ben kısa kollu tişörtle kış geçiriyorum.Ben izlemedim ama Üzüldüm ya hemen sabah kalkar kalkmaz ilk coraplarını giydiririm çocukların binada bile görsem başka çocuklara ayagına çorap giy üstüne hırka giy derim
Aynı arkadas ben ise basladıgımda üzülüyorm tabi bıraktım geldim diye,onlar tam gün calısıyorYollamam bir ay filan bir gün zor yolladım ayrılmam kolay kolay çocuklarından Allah korusun iyi izin vermiş
Ben de sevmiyorum öyle..o sebeple birkaç komşuyla da biraraya gelmiyorum, seçiciyim o konudaBende öyleyim hemen giydirdim üstünü bazılarında valla atıyo misal bizim binada akşama kadar dışarıdalar ya hiçmi acıkmıyo üşümüyo bu çocuklar anca İnternete durumum atıyo cay kahve keyfi şunla bunla yazarlar kendim çıkarırım başlarında dururum dısarı da bile oyun oynarken
cok sakinilan cocuklar cok hasta oluyor ya degismez kural gibiHerkesin anneliği ayrı. Benim kardeşimin görümcesi var. Çocuklarına bazı konularda hiç özenmez o çocuklar cips çikolata yer. Dışarıda yer. Ama o çocuklar MAŞAALLAH. hiç hasta olmaz. Benim kardeşimde yemeginden tut her şeyine ayrı özenir. Bir sürü kitap okur. Ama o çocuklar kadar sağlıklı değil bizim yeğenler.
Aynen çocuk annenin verdiği panik enerjisini algılıyor olabilircok sakinilan cocuklar cok hasta oluyor ya degismez kural gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?