Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlarrrr
Annem krizi fırsata cevireyim dedi elinde patladı:)
Dün kardesim köye gitti
Bugunde sabah demis yarın bana gelir misin kuaföre gitcem
AMa ortalık kötü,annem isi bırak diyo bana
kiz saglikci olsan annen seni evlatliktan reddecekti herhalde :)
 
20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman, saatleri neler? 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı çalışanlar için geçerli mi? - Son Dakika Haberleri Milliyet
Tüm illerimizde; 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız gün içerisinde 10:00 ila 13:00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlarımız (01.01.2001 tarihi ve sonrasında doğanlar) ise gün içerisinde 13:00 ila 16:00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup (işyerleri ile illiyetlerini gösteren çalışma/SGK kaydı vb. belgeyi ibraz eden çalışanlar hariç), bu saatler dışında ise belirtilen yaş gruplarındaki vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacaktır.
Bana sunu biri acıklayabilri mi?
Cocuklar kacla kac arası cıkacak?
 
oufff bu sabah isyan cikardim evde.
Gercekden cozutuyorum artii devrelerim yaniyo.
Mutfakdsn cikamiyorum kiz 2 gundur kucagimdan inmek istemiyor.
Nefes alamiyorum.
Arada balkona atiyorum kendimi..
Esimede bagirdim ben napim diyo ben bayilmiyorum su duruma diyo.
Disaridan al yapma diyo ancak diyo ancak.
Gercekden asiri bunaldim.
Aiyy zaten benim suralarima cabuk geliyo bu donem asiri yipratti beni.
 
lelli bence de disarda soylesen olmaz mi.temassiz teslimat vardi restoranlarda
 
Selam kızlar,
Bugün saat 10 a doğru uyandı kız. Kahvaltı yaptık. Sonra evin tozunu aldım. Dün çocukların oyunları yarım kalmıştı onun için arkadaşa kahveye gel dedim.
aksine bugün de oynamayacağı tuttu benim kızın. Kucağıma oturdu hiç kalkmadı bir yandan da arksdaşla konuşuyoruz. Bir yandan kız basbas bağır. Kafam kaldırmadı başıma ağrı girdi.
sonra uykum geldi salla salla demeye başladı. O arada arkadaş kalktı. Onlar gitti ardından uyudu. Niye bugün uykusu geldi anlamadım. Biraz tabi kapalı hava ondan olabilir.
şimdi işlere girişirim. Kıza çorba yaparım tavuklu yoğırtlu. Makarna da var. Eşim yemek yemeyecekmiş. Bana da aşçı kadın yine sarma göndermiş sağolsun. Onu yerim çorba yoğurt yeter. Yarın küçük kardeşim gelecek yeğenimi de getirecekmiş.
Evde oynarlar zaten biryere çıkamayız.
 
Size bişey sorcam kızlar ben para biriktiriyorum ama aylık 100 koydum gecelerde harcadım tablet verdim diyorumki heray 10neuro alsam altında alacak para yok ne dersiniz nakit harcıyorum
Çok iyi fikir bence. Keşke ben de öyle yapsaydım. Altın parası tamamlama derdine düştüm.
 
Canım dışarı yemeği de riskli virüsten korunma aşamasında ben hazır yemekte de risk görüyordum. Tabi şimdi öyle değilim. Daha rahatım eskiye göre. Değiştirmediğin ilk sıradaki şey marketten gelenleri yıkayıp paklamak :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…