- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Dene cnm cok kolay ve lezzetlibizim evde yemekleri koci kisii yapardi genelde.simdi calismiyorken yap desem ayip olur pasa pasa yapsam iyi.yaglamayi denicem insallah
afiyet olsun cok cok
bence onlara bi kolaylik saglanir kresler de kapanmaz sanmiyorum yaBEnim kız 10 a kadr babayla takılcak evde,kvdeme 10-dan sonra giderler zaten 14.00 de cıkıyorlar.16.00 den önce evde .
E tam gün calısan annler napcak
Ben anlamadm nasıl is bu.
Kreslerde kapanır simdi dimi
Okullar online ya kreslerde dahildir herhdebence onlara bi kolaylik saglanir kresler de kapanmaz sanmiyorum ya
Ufaktan oldu da işte gündüz yoğun zamanda dışarı serbestay gotururde tat tuz kalmadi tekrar karantina olursa yeminle kendimede bulastirtirim zorla test yaptiririm yoksa kafayi yerim galiba.
Esime diyorum cift maskeylemi gezersin eldivenlemi gezersin kolla kendini.
Bir daha cekemem
Bayılırıııımmmmkız hic de gozum yok 3 kat nasil temizlenir nasil isinir
Esim duysa ee yali alcak paran varsa zaten zenginsindir temizletirsin derdi..
Onume dustu bi ilan ordan yurudum
Ama tarihi evleri oldum olasi sevmisimdir.
Odasina bakarsin boyle dolaptir ama ici banyodur.
asma cardagi olur.
Ahsap kokar.
Bizim koydeki ev oyle
Yani iyi bisi diil ama neredeyse 100senelik 1 asirlik yani.
Kapilar el oymasi iscilik.
Odalarda banyo var distan rafli dolap kapagi var açiyosun banyo.
Beylerbeyi, besiktas, cengelkoy buralarda cok var o tarihi evlerden kosklerden.
Bi de adalarda ki rum ermeni evleri.
Anneannemin oturdugu ev mesela onceden ermenilerinmis.
Yani bir ermeni eviymis.
odadan odaya geciyorsun
alt katina siginak yapmislar mesela.
Cok fazla ermeni varmis eskiden o semtde
Anam bacım öyle izin vermezki iş yeri sürekli çık istiyor yineANNem yine basladı izin al 1-2 ay demeye
Allahım hic bi fırsatı kacırmıyır kdın
Bugün annemlerin oraya gittik ordada bulamadım finish yarın burdaki başka yere bakcamKızlar selam,
Bugün sizden sonra iş yapamadımumudum yarına. Arkadaş aradı sahile gidelim kızları götürelim eğlensinler diye. Israr etti biraz da gittik. Güzel geçti. Sonra eve geldik banyo yemek faslı. Eşim geldi kızı uyuttum.
Bugün arkadaşla A101 e uğradık. O birşeyler aldı. Bir paket o bir paket ben finisj bulaşık deterjanı aldık. Fiyat çok iyi. Papia tuvalet kağıdı kampanyası da var.
Finish iyi yıkamıyo ona göre alın kızkarBugün annemlerin oraya gittik ordada bulamadım finish yarın burdaki başka yere bakcam
Ben kullanmıştım camim önceden kötü değildi pril iyi gelmedi benim makineye çizdi hepFinish iyi yıkamıyo ona göre alın kızkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?