Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar,
Kıza yoğurtlu tavuk çorbası yaptım sarımsak da kattım. Artık pişmiş sarımsaklı yiyor
makarna vardı. Yoğurtta yedi bir kase. Tabi çorbayı yarım kase yedi anne ben buna doydum diyor. Bir de bu başladı. bu yemeğe doydum. Diğerlerine doymadım.
Ben de çorba sarma yoğurt yedim.Eşim geldi. Çorba içti sadece.
kızımla kek yaptık. Evde cips yaptım. Çay faslı. Yarın kardeşim gelecekti seyahat kısıtlamasımı varmış. İkametgahı da bizde geri de dönemez

Geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun cnm.
İns atlatır tez zamanda

Kıza tarhana vardı.
Kendime de kıymalı makarna yaptm(zorla yaptırıldı diyelim)
Kıymalı makarna yap bari gelince atıstırım dedi koci
İsten gelip evi kurutuyor adam
Dün buraya attıgım yaglamadan eser kalmamıstı sabah kalktım.
Bide gece yemegi cıktı basıma
Ispanak yapcam diyorm gecen,e ben yemem diyo.
Oglum sen yoksun zaten dedim.
Gece gelince yemem diyo
Benim icin sakıncası yok yeme dedim

Hala uyumadi hala uyumadi.
Bugun 2 defa uyuttum 2sinde de 15dk ancak uyudu.
Allahim napcami sasirdim ya.
Su saat olmus sabahin 8 de kalkan bebe nasil dayanir uykusuzluga.
eli ayagida durmuyo hic mi yorulmuyo anlamadim.

Bi de su iciremiyorum ya ben napicam.
mini su biberonu almistim onu la veriyordum.
Bu ara icmiyo zorla agzina sıkıyorum oguruyo.
Bardaklami versem, pipetliler icinde erken mi
Neyle denesem bilmiyorum.

Allah sifasini versin insAllah.

Atak dönemi olabilir çok zorlanıyorlar o zamanlarda, hala uyumadiysa uykusu başına vurmuş da olabilir
Bı de bardakla dene bakalım oğlum direkt bardakla icmisti

Allah şifasını versin inş iyileşir kuzum

Atak dönemi olabilir çok zorlanıyorlar o zamanlarda, hala uyumadiysa uykusu başına vurmuş da olabilir
Bı de bardakla dene bakalım oğlum direkt bardakla icmisti
Vallahi buyume atagimi baby tabirle guncellememi geliyor anlamadim.
Ama pestilim cikti yeminle.
mama sandalyesinde bile hopluyordu meyveler sebzeler keciboynuzu tozlari özleri cocuga enercii yapiyo galiba
Esimde diyoki tabi ben onun enerjisini aliyodum oynuyorduk diyo.

hoppalaa ogrendi bi de.
Surekli hopluyo kucakda
Tut onu hoplasin ziplasin bacaklarida mi agrimaz bilmem.

Valla benim de kollarım agriyodu hoplatmaktan tombisti biraz

Kızı ancak uyuttum. Enerji toplamıştı tüm enerjisini atmaya çalıştı. Eşim de dedi yok yok boşver gündüz uyutma ne yapayım uykusu gelmişti.
kardeşimle yeğenim gelecekti.Yaştan dolayı sokağa çıkma yasağı olduğu için Otobüsle gelmeyi düşündü. Kardeşimin eşi göndermek istememiş.Yeğenim ağladı bayağı. İdoyla gelmeye karar verdik son. Eşim alacak yenikapıdan. Tabi arabayla işe gitmesi gerek sabah erken gidecek. Sonra kardeşim diyor iyi de onun iş çıkış saatine çocuklara yasak ee eşim diyor c tesş gelsinler daha iyi olur. Tabi eşim uyuyordu biz konuştuğumuzda ela gitti babasını uyandırdı sen lambaları aç baba baba eylül gelemiyormuş gelsiiin diye anlatıyor. O da uyku sersemi c tesi yasağı unuttı.
Yaş kısıtlaması cuma gecesi başlıyır diye biliyorum. Ayrıca eşim zaten c tesi çalışmaz artık yasak var. Yani anlayacağınız 1 saattir Yasaklarla ilgili o paylaştıkları komik yazılar gibi olduk
bakalım dönüşleri nasıl olaylı olacak.

oyyhh baby ekmegime kan dogradi bu adam.
kız hala uyumadi oynuyoruz corbada yalan oldu
Ne yicekler bende bilmiyorum.
Dun aksam yufkadan gozleme yapmistim doyurmamis
midesinede bisi oldu doymuyo
Maşallah canım yiyorsa benim kardeşim 2 kilo verdi iştah sıfır zorla yiyorum diyodu eside öyleydi

Ela da içmezdi canım. Bardak pipet erken bence. Belki de süt emdiği için yetiyordur. Nasıl suluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…