Herkese günaydınlar canim ben kendi evimdeyken hep 70 tl gelirdi kullansan da kullanmasam da aynıydı. INŞAALLAH sen de fark eder.Bu hafta kettle hic kullanmadık.
Caydanlıkta kaynatıyorum suyu.
Mama isimiz bittiği icin acil sıcak su lazım olmuyor.
Bakalım elektrik farkedecek mi?
144 tl geldi bu ay.
Aralık da fark ederse komple kaldırcam kettlı
fark ediyor, bende fişini sürekli çektiğimde fark ettimBu hafta kettle hic kullanmadık.
144 tl geldi bu ay.
Ben tamamen püre vermedim blendir yapmadım hiç çatalla ezdim biraz pütürlü verdim hep yanıma su alırdım yutamassa diyedenemedim bogazinda kalir diye.
Aslinda puturlu vermeye baslamam lazim.
islak mendil aldim hala bekliyorum gelecek. Kizin mendilide son paket.Selam kizlar Trendyol kargoları geliuo bı oğlusun dolabı kaldı gelsin oyuncak için bide dolap tan ince mont aldım geldi süper yıkamış yollamış bayan tekrar attım makinede yikaniyo trençkot koydum satışa onuda yıkamaya attım kaldırcam ortalık topladım çamaşır topladı katladı ablam duş alcam cikcas a101 e 1 makine açtım yıkanıyor akşama boş yogurtlu mantı yapcas bide ağlayan pasta yapcam gidip geliyim
Canım aslında ürünler falan hep hediye geliyor bir de çok zenginler koca evi niye temizliyormuş. Ya kızartma yapıyor da onu da azıcık yapıyor. Fakir gibi sofralar kuruyor . Azıcık yemekler yapıyor.Şu tüm ogun kizartma yiyen kadin tasiniyo evide kendi temizlicekmis.
Te allam gorsen sey gibi para harciyo evi temizletmeye birinimi tutamamis enteresan.
Evet reklamla aliyor ama baya mobilyalar aldi eve iyi para harcadi.Canım aslında ürünler falan hep hediye geliyor bir de çok zenginler koca evi niye temizliyormuş. Ya kızartma yapıyor da onu da azıcık yapıyor. Fakir gibi sofralar kuruyor . Azıcık yemekler yapıyor.
Maşallahh Alyoşuma yesinn bol bol. Biz hala nar yemiyoruzGünaydınlar 7 de kalktık,terlik arıyoruz:S
Allahım bir terlik sevdasıdır gidiyor .
Terliğinin tekini bulamadı diye hüngür sakır aglayarak güne basladık
Neyse bulduk giydi rahatladı.
Kahvaltıya omlet yaptım sipsak ,yarım muz yedi o arada.
Eve peynir dayanmıyo
Gecen hafta 1 kalıp peynir aldık carsamba günü yarını zor cıkarır
Hayır peyniri normal ver yemiyor bide.
Omlete falan karıstırıyorm
Yese demek yetistiremicez
Sabah bikase de nar yedik.
Alya nasıl bi mide kızım bu peynirli omlet üstü nar dedim
Greyfurt cıkmıs alayım da sıkayım barı
Ben diğer evde çay makinası kullanıyordum. Bu evde çaydanlık. Farketti bizim.Bu hafta kettle hic kullanmadık.
144 tl geldi bu ay.
Merak etme öyle öyle yazlık almıştırEvet reklamla aliyor ama baya mobilyalar aldi eve iyi para harcadi.
ayrica Mersinden yazlik ev aldi dayadi dosedi.
Tutsunda temizligi 500tl tutsun.
Kendi gidip temizliyo koca evi anlamadim
Senden sonra kardeşimin instasindan ben de bakıyorum ona bazen. Çocuklara hep abur cubur yediriyor. Yemek hep etsiz patates ve tavuk yapıyor. Azıcık koyuyor porsiyonlari daAyy yine zengonun evi cenemi yordu bakin.
Asiret olunca bi de..
temziliği de reklamını yapacak kişiler bulsaŞu tüm ogun kizartma yiyen kadin tasiniyo evide kendi temizlicekmis.
Te allam gorsen sey gibi para harciyo evi temizletmeye birinimi tutamamis enteresan.
yarın 3 gelin gelir temizler onun evini :)):Ayy yine zengonun evi cenemi yordu bakin.
Asiret olunca bi de..
pilavı patatesi dayıyor çocukalraSenden sonra kardeşimin instasindan ben de bakıyorum ona bazen. Çocuklara hep abur cubur yediriyor. Yemek hep etsiz patates ve tavuk yapıyor. Azıcık koyuyor porsiyonlari da
Bizde pelus ortunuyoruz.Selam kızlar
Giremedim. Kızla kahvaltı yaptık. Odayı darmadağın etti. Çoraplar dolap oyuncaklar ortalıktatdı. Onları toparladım.
gece onun odasında yerde yattım üşüdüm. Kızda üşüdü kesin gece soğuktu. Pike örttüm kısa kolluydum. Yerde yatınca farkediyır. Bizim yatakta üşümüyorum. Kıza biraz daha kalın pike bakacaktım bıgün baktım. İnce battaniye tarzı. Pikesi çok ince. 60 tl lcw de. Pembe olan 60 mavi olan 50 renk fiyat farkı
Biraz bronşit sızlaması var. Üşüyünce oldu sanırım. Ada çayı içiyoruz :)
Daha işlere girişeceğim. Yemek yapmayacağım.poğaça börek kısır falan düşünüyorum. Ne de oldu hepsi yemek seçici iştahsızlarkardeşim için diyorum. Yeğenle kıza da çorba var birşey de eklerim.
o en kucuk turk kahvesi iciyodu bir ara onunla tepki alinca daha atmiyo story ama yine iciyodur.pilavı patatesi dayıyor çocukalra
birde çay veriyor
fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?