Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kesinlikle gercekden ihtiyac mi diye önce sorgulamak lazim

gecmis olsun canim.
Tereyag erit pekmez katip yedir oksurugu keser(pekmezi pisirme ama tereyag eriyince kapat kat yedir)
Onu da yaparım. Keçiboynuzu özü içiriyorum.
ihtiyaçmı diye sormak lazım kesinlikle doğru diyorsun.

Onun derdi altın değil aslında gelip gelmemeleri de değil ben yeni doğum yapmışım niye gdiyomusum laf söylemeye yer arıyor
Evimde otururken ben görmeye gidicem deyip evden çocuğu çıkarsam haklı diycem ama zaten hastaneden geliyoruz dışarı çıkmışız evde yabancı kimse yok annem anneannem babam görüştüğümüz kişiler dogumda ve sonrasında yanımdalardi tehlikeli bi durum yaratmadım sonuçta
Kardeşimle aramız limoniydi ama kaç kere hastanenin kapısına geldi birsuru şey almış getirmişti sevdiğim şeyleri bna canım çeker diye şimdi bende onu görmezsem ayıp olurdu.
Görümcelere resim göndermiyorum annesine çocuğu gostermiycem dedim diye karın ağrısı bilmem mi ben

Selam kizlar yazamadım bugün dizi izle pazara git ortalık topla çamaşır katla zaman nasi geçti anlamadım pazara çıkıp yürüdüm para çektim pazar baya pahalıydı 5 ten asagi birşey yok 10 liralık kestane oglusa 2 atlet 20 orda harcadım Onur'a girdim karnıbahar muz hamburger ekmeği ketçap mayonez indirimliydi ikilisi kola patates ayva 2tane domates biraz toz şeker 48 harcamisim ordada harcadım yemeğe cizburger patates yedik erken yedik 1 saat önce aciktilar makarna yaptım yedik

5 2 0 ı yeni duydum evet biraz neyi düşünürsek onu çekiyoruz hayatımıza.Olumlama şeklinde birşey yapmıyorum ama dikkat edince cidden farkediyor.
Astroloğ var instgamda onu takip ediyorum
orda gördüm 5 2 0 ı sonra çok yerde gördüm. İş arkadaşım da benden duydu sürekli diyormuş eşi diyormuşki o ne öyle

Anlatmış para için okuyorum
Abi geçen bana haber yollamış Beren’e söyle 5 2 0 dedikten sonra kur düştü zarar ettim felan onda yaramamış demek

Ondan yapıyordur canım annesiyle cokmu kötü aranız düzeltilebilecek biseyse hatasını telafi eder belki lahusalikta stres yapmassin sende herşeyi oraya bağlar eşin annesi arayıp sordukca fln

Elimden geleni yapıyorum saat kuruyorum geceleri uykuda kalırsam diye
Sizin bebiş kaç haftalık doğdu,
Çok teşekkür ederim hepinize mesajlarınız o kadar iyi geliyorki , sagolun
36+2 suni sanci verildi, hafiften zehirlenme isaretleri vardi bende ondan alindi.
Bak gör hizli hizli toparliyacak.

Yaaa yerim ben onun ayaklarını
Bende de mevcut aynısı. Benim bir kıl topuk ayakkabım var. Bir gün sen yatak odadan dolaptan al giy odaya gel nasıl yürüdün sen onunla ben zor yürüyorum
Yaaa sarı kafa senii
Yürür kosar bile bunlarr

Günaydınlarr
5.30 da kalktık
Bess bucuk beees
Neyse negatif konusmuyorz cocıktur olur öyle.
6 da patates kavuruyordm mutfakta
Üst kat delirmis bunlar dicek
6 da ailecek ayaktaydık
Difrizde küp patatesim vardı baharatlı kavurdum kociye kahvaltıya
EKmek arası yedim bende biraz rokayla.
Kıza kahvltı ettirdim
Bulasık mak.calıstırdm
1 mak camasır astım
Nevresimler degisti onları yıkıyorm
Alya sultana süt vrdim ins uyursa ben de uzanırım az.
Halılar gelecek ins bugun.
75 tl ona vercez koci bıraktı sabah
2.5 gündür evden cıkmadım
Erken gel markete gitcem ben dedim
Süt yumurta falan alınacak
Aksmdan cig köfte bezelye var
Bide bize taze fasulye yaparım alyayla yeriz
Kocide beZelye yer.

Bide sabah, erken uyutuyosn sen bu cocugu diyo
Aksm daha yemek masasında kızım hadi ee de artk diyo
Masayı talan ettiğinden
Valla 20.00-20.30 odaya geciyorz benim de enerjim kalmıyo zaten 21.00 oluyor uyuyana kadr daha ne yatırcam?23.00 de mi uyusun.
Bakcaksan gece uyutma dedim

Ünlülerin devasa yılbası agacınsüslemeeleri baslamıs
Ben de süsledim minicik suan kendiisi ardiyede
Alya ilk gün ellemedi,bu beni ısısır mı napar dedi herhde
2.gün bütün süsleri söküp elime getirdi
Berkayın hanımın bebe kücük nasıl duruyır o süsler acaba
Anam ünlü cocuuu alısık demek
Bizimki ilk görünce hayatında saldırdı yavrum

Günaydın
Gece kız bizimle yattı. Sabah ben uyandım yatakta uzandım vs. O sonra uyandı. Çişdedim yok dedi. Benim telefonda elimdeydi ona bakarken kaçırdı.
Bende bugün adet oldum, biteli çok olmadı. Yavaş yavaş düzensizlik başlıyor sanırım. Çünkü geçen bittiği halde fena şekilde göğüs ağrısı vardı.
Daha kahvaltı yapmadık. Tv istedi bakalım zorlamayacağım hazırlayana kadar acıkır.
kahvaltıdan sonra açmayacağımı söyledim. Tamam oyuncak oynarım dedi.

Bizim de aynı baby 19:30 da uyutsam. Uyansa. Bu saatte uyutursan uyanır tabi diyor. Bir bakıyor başedemeyince kendi hadi uyuyoruz diyorEe napayım gündüz uyumasa erken uyuyor.
Alyanın uyuduğu saat çok çok normal bir saat. 23 e kadar çocukla başedecekmiymiş. Zaten enerjimiz tükeniyor.

Kız onun bakıcısı çocuğu zapdediyor hizmetçisi toplayıp takıyordur. Öyle dağıtmayan çocuk görmedim ben :)

Aliex.den cok güzel bluzlar begendim
Mayıısaa kadr alamam imkan yok.
Black fridayı kacırcam busene.
Kkda da kasko cektim.
Anam bide bu yabancı kadınlar ne rahat kız
Ablalar giyip giyinip cekiniyo müsteri degerlendirmelerinde yorum atıyolar.
Hepsi kendileri bakımlı ev yıkılıyo
Bayagı arkalar savas alanı gibi
Kız insan evi toplar 72 millet görüyo o fotoları

Valla ben 16.00 den sonra uyutmuyırm erken uyusun .
Zaten gündüz 2 kez uyumus oluyo daha neresine uyusun bu cocık.
Yenidogan degilki artk.
Ben de gece dinleniyorm
Zaten ailecek erken yatarız.
Dizim bile olsa yarım bırakıp yatıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…