Sende de ne güzel şeyler varmışYaaa yerim ben onun ayaklarını
Bende de mevcut aynısı. Benim bir kıl topuk ayakkabım var. Bir gün sen yatak odadan dolaptan al giy odaya gel nasıl yürüdün sen onunla ben zor yürüyorum
Onu da yaparım. Keçiboynuzu özü içiriyorum.Kesinlikle gercekden ihtiyac mi diye önce sorgulamak lazim
gecmis olsun canim.
Tereyag erit pekmez katip yedir oksurugu keser(pekmezi pisirme ama tereyag eriyince kapat kat yedir)
Aklini yediggimmmAhaha dimi hep onun adetleri bunlar
Sabah tostunun iicndeki sucukları yedi adamın
Ekmegini veriyor sen de bunu ye der gibi
Onun derdi altın değil aslında gelip gelmemeleri de değil ben yeni doğum yapmışım niye gdiyomusum laf söylemeye yer arıyorGeri verelim altını gelince taksınlar diyeydin
Allahım ya ne gereksiz tripler
Zaten su lohusaları bi kendi haline bıraksa insanlar,lohusalık diye bi müessese kalmıcak ama
İnadına yapar gibi lohusanın yanında konusacagı tutuyo insanların
Astroloğ var instgamda onu takip ediyorum5 2 0 ı yeni duydumevet biraz neyi düşünürsek onu çekiyoruz hayatımıza.Olumlama şeklinde birşey yapmıyorum ama dikkat edince cidden farkediyor.
Ondan yapıyordur canım annesiyle cokmu kötü aranız düzeltilebilecek biseyse hatasını telafi eder belki lahusalikta stres yapmassin sende herşeyi oraya bağlar eşin annesi arayıp sordukca flnOnun derdi altın değil aslında gelip gelmemeleri de değil ben yeni doğum yapmışım niye gdiyomusum laf söylemeye yer arıyor
Evimde otururken ben görmeye gidicem deyip evden çocuğu çıkarsam haklı diycem ama zaten hastaneden geliyoruz dışarı çıkmışız evde yabancı kimse yok annem anneannem babam görüştüğümüz kişiler dogumda ve sonrasında yanımdalardi tehlikeli bi durum yaratmadım sonuçta
Kardeşimle aramız limoniydi ama kaç kere hastanenin kapısına geldi birsuru şey almış getirmişti sevdiğim şeyleri bna canım çeker diye şimdi bende onu görmezsem ayıp olurdu.
Görümcelere resim göndermiyorum annesine çocuğu gostermiycem dedim diye karın ağrısı bilmem mi ben
36+2 suni sanci verildi, hafiften zehirlenme isaretleri vardi bende ondan alindi.Elimden geleni yapıyorum saat kuruyorum geceleri uykuda kalırsam diye
Sizin bebiş kaç haftalık doğdu,
Çok teşekkür ederim hepinizemesajlarınız o kadar iyi geliyorki , sagolun
Yaaa sarı kafa seniiYaaa yerim ben onun ayaklarını
Bende de mevcut aynısı. Benim bir kıl topuk ayakkabım var. Bir gün sen yatak odadan dolaptan al giy odaya gel nasıl yürüdün sen onunla ben zor yürüyorum
Bizim de aynı baby 19:30 da uyutsam. Uyansa. Bu saatte uyutursan uyanır tabi diyor. Bir bakıyor başedemeyince kendi hadi uyuyoruz diyorBide sabah, erken uyutuyosn sen bu cocugu diyo
Aksm daha yemek masasında kızım hadi ee de artk diyo
Masayı talan ettiğinden
Valla 20.00-20.30 odaya geciyorz benim de enerjim kalmıyo zaten 21.00 oluyor uyuyana kadr daha ne yatırcam?23.00 de mi uyusun.
Bakcaksan gece uyutma dedim
Kız onun bakıcısı çocuğu zapdediyor hizmetçisi toplayıp takıyordur. Öyle dağıtmayan çocuk görmedim ben :)Ünlülerin devasa yılbası agacınsüslemeeleri baslamıs
Ben de süsledim minicik suan kendiisi ardiyede
Alya ilk gün ellemedi,bu beni ısısır mı napar dedi herhde
2.gün bütün süsleri söküp elime getirdi
Berkayın hanımın bebe kücük nasıl duruyır o süsler acaba
Anam ünlü cocuuu alısık demek
Bizimki ilk görünce hayatında saldırdı yavrum
Valla ben 16.00 den sonra uyutmuyırm erken uyusun .Bizim de aynı baby 19:30 da uyutsam. Uyansa. Bu saatte uyutursan uyanır tabi diyor. Bir bakıyor başedemeyince kendi hadi uyuyoruz diyorEe napayım gündüz uyumasa erken uyuyor.
Alyanın uyuduğu saat çok çok normal bir saat. 23 e kadar çocukla başedecekmiymiş. Zaten enerjimiz tükeniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?