Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aksam yemegi bezelye az pilav
Az da kuru var.
Tavuk sis alayım mı diye aradı koci alma dedim.
Valla yarın alsın kalıyo yenmiyo yemekler sonra.
Alyaya irmikle muhallebi yaptm
İrmik süt kaynayıp koyulasınca bal kattım.
Birazda frambuaz attım
Yarım kase yedi
3 kase cıktı yarın falan cıkarıp ısınınca yediririm arada.
Bütün gün bi yandan kitap oku biyandan is yap
Hala üstüme kitap atıyor gelip gelip
Erse yaptm
Yemekslr hazır
Kıızı kitlersem babaya az uzncam

Bizimki ben ne giyersem takarsam onun pesinde
Ev terliklerimi bile ayagımdan cıkartıp giymeye calısıyor
Resmn ortakcı
Ayyy şimdiki zamanın bebeleri çok tatlı yaa
Dün benim kızım da telefonu fırlattı kaşıma geldi resmen şişti ve mosmor oldu

sonra gelmiş diyor ki bana

anne şeker ver de barışalım

Elti catlatanlarda bugun
Bileenziksiz gezmeyenlerde bugun
Ay bu yakında bana ver benim bilenziklerimi takcam der
Oy oy maşallah Alyaya, Allah bagışlasın evinizin nurtopunu. Baby çok güzel bir bebektir eminim benim için güzelce kokla o miskokuluyu.

Selam arkadaşlar
Bugün kontrole gittik tekrar topuk kanı alındı sarılık degerimiz 11 cıktı doktor iyi dedi salı gününe randevu verdi tekrar .
Salı günü zaten benimde dikişlerim için gitmem gerekiyor tam 1 hafta olcak doğum yapalı
Dün kardeşim burun ameliyatı oldu bugun eve cikti hastaneden dönerken 5 dk uğradık annemlere goreyim dedim
Dedesi kızıma cumhuriyet altını taktı, ilk defa evime geldi hemen hediyesini vereyim diye
Eşimde eve gelip görmeleri lazım diye trip attı bana , babam dönedöne uyarıyor sakın bebeğin yanina kimseyi sokmayın odasından çıkarmayın bu işin şakası yok bana bile göstermeyin diyo gerekirse bizimkinin derdine bak
Annesine bebeği gotiremiyo izin vermiyorum diye hep bu havası

Kızlar ben paranın bereketine hep inandım ama ben biriktiremiyordum. Şöyleki her akşam markete uğrardım, çocuklara süt lazımsa onu alırdım oysa evde her ay koli ile alırdık ben sadece para harcamak için giriyordum. Pazara da her hafta çıkıyordum ama sınırlı bir para ile degil yani elimde 100 tl olsa o kadar harcardım ama ben cebimde ki son kuruşa kadar harcardım. Şimdi markete ihtiyacım yok ise de gider indirimlii ürün var ise alırım deterjan, yag, gibi. Pazara da giderken cebime en fazla 100-120 tl alırım.Şimdi eşim para verdiği gibi hemen hesap kitap yaparım ve gider çeyrek alırım yoksa onu da gömerim. Sadaka vermeyi yardım etmeyi severim Allah kabul etsin hepimizin hayırlarını az çok demeden yapmaya çalışıyorum.Komşularım birşey sipariş ettiyse asla parasını almam onlarda zaten 5-10 tl birşey isterler ama ben sorarım pazara gidiyorum sizinde ihtiyacınız var ise alabilirim diyorum.

Selam kızlar,
Dün gece kızın öksürmesinden kaç defa uyandık. Yoğundu öksürüğü. İlaçlarını içirdim. Aferin ve öksürük şurubu. Eşimde ayy bu çocuk nasıl nerde bu kadar üşüdü deyip duruyor takık adam ya benim kocam.
Yahu hava soğudu birden hiçmi hasta olmayacak bu çocuk. Bu kadar ani hava değişimine hepimiz hasta oluyoruz. Olduğu nezle burun akıntısı bir de balgam öksürük.ateş yok iltihap yok halsizlik yok.
Ben de dedim çıplak halde dışarı çıkardım ondan olabilirmi
Neyse işte saat 3 te kardeşimi idoya bıraktık. Oradan da teyzeye gidelim buraya gelmişken dedim. Gittik. Yemek yedik çay içtik. Teyze sordu ablamın işini, anlatmıştım ya size hatırlarsanız. Şimdi ablamı 2-3 aylığına o ülkeye çağırdılar. Haftada 3 gün çalışacak 4 gün iZinli.Gitti Bu hafta ablam. maaş ne verecekler diye sordu teyze. 5000 euro dedim. Tabi bir hafta oldu 1000 euro da bahşiş vermiş bebeğin dedesi. Ondan bahsetmedim hiç.Hemen diyor size de artık 1000 euro versin. Nereye harcıyor bu kadar parayı diyor. Yahu milletin kazandığı maaşı neye vereceğinden sanane.kız zaten ev almak için didiniyor. Bodrumda evler 750 tl olmuş. Üstelik merkez değil bahsettiği yer. Ben de dedim sağılsun zor günümüzde eksik etmedi. Üstelik maaşını tam almıyordu o dönemde. Ona bile sağlık çalışanları iki kat alıyor diye iddia etmişti o zaman. Kız astım hastası pandemi döneminde kaç ay izin verdi hastane.öyle yani. Şimdi Yola çıktık eve dönüyoruz . Kız uyudu. Ben de size uğrayayım dedim. Uzun atlattım affola kızlar

Ayyy şimdiki zamanın bebeleri çok tatlı yaa
Dün benim kızım da telefonu fırlattı kaşıma geldi resmen şişti ve mosmor oldu

sonra gelmiş diyor ki bana

anne şeker ver de barışalım
Ayy gecmis olsun
Seker ver barısalım nedir ya
Suclu anne cünkü

Geri verelim altını gelince taksınlar diyeydin
Allahım ya ne gereksiz tripler
Zaten su lohusaları bi kendi haline bıraksa insanlar,lohusalık diye bi müessese kalmıcak ama
İnadına yapar gibi lohusanın yanında konusacagı tutuyo insanların

Kesinlikle gercekden ihtiyac mi diye önce sorgulamak lazim
gecmis olsun canim.
Tereyag erit pekmez katip yedir oksurugu keser(pekmezi pisirme ama tereyag eriyince kapat kat yedir)

Oy oy maşallah Alyaya, Allah bagışlasın evinizin nurtopunu. Baby çok güzel bir bebektir eminim benim için güzelce kokla o miskokuluyu.
Yaa abla saolasın
Valla kuzguna yavrsu sahin görünürmüs ya biz kendi aramızda bu kız gittikce güzellesiyor diyorz
Zaten bebeklerin cocıkların hepsi güzel ya
Bahtları güzel olsun hepsinin

babyloading87 kucuklukden alisiyo bilenziklere topige genc kusaklar yetisiyor
Kız sorma bu fena bisey
Genler bukadr mı ceker arkadas
Ekmek dökülsün masaya kırıntıları parmagıyla toplayıp yiyor
Kızım ayıp yapma diyorz yok.
Varyemez olur bu benim basıma babası kılıklı

Sana bi ara döküm göndersin nereye harcadıgını dicen de iste olmuyor
Sanane yiyorm belki catır catır

Koci ramazan pidesi bulmus kız ramazaanda yemisti cok sevmisti
Cig köfte almıs
2 lt tursu suyu almıs,virüse iyi geiiliyormus(kesin bilgi değil yaymayalım)
Tursu suyu gedelek mis 2 bardak ictim valla
Ay en son hamilelikde tursuya düsmüstüm o da ilk ay.
Yemek yedik,mutfagı topladım
Hoop kız uykuya.
Babasına pasladm.
Uzandım dahada kalkasım yok koltukdan

Kız sorma bu fena bisey
Kız babasini gunduz cok goruyor☺

Kız sorma bu fena bisey
Yakininda birinin sevmedigi huylar çocuğa geciyor. Annem babamın cok para harcama huyunu hic sevmezmiş bende var. Bir halam çok diyet yapar kiloyu kafaya takar kendi diyet yapmasa başkasının kilosuyla ilgilenir ve kız kardeşim de öyledir sürekli diyet yapar kilo aldığımızı fark eder.

Bizimki ben ne giyersem takarsam onun pesinde
Ev terliklerimi bile ayagımdan cıkartıp giymeye calısıyor
Resmn ortakcı
Yaaa yerim ben onun ayaklarını
Bende de mevcut aynısı. Benim bir kıl topuk ayakkabım var. Bir gün sen yatak odadan dolaptan al giy odaya gel nasıl yürüdün sen onunla ben zor yürüyorum

Eklentiler

• 6461F3EE-E53B-4610-B9FE-797F845D3024.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 234
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…