- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.576
- 798
- 38
Ayyy şimdiki zamanın bebeleri çok tatlı yaaBizimki ben ne giyersem takarsam onun pesinde
Ev terliklerimi bile ayagımdan cıkartıp giymeye calısıyor
Resmn ortakcı
Oy oy maşallah Alyaya, Allah bagışlasın evinizin nurtopunu. Baby çok güzel bir bebektir eminim benim için güzelce kokla o miskokuluyu.Elti catlatanlarda bugun
Bileenziksiz gezmeyenlerde bugun
Ay bu yakında bana ver benim bilenziklerimi takcam der
Ayy gecmis olsunAyyy şimdiki zamanın bebeleri çok tatlı yaa
Dün benim kızım da telefonu fırlattı kaşıma geldi resmen şişti ve mosmor oldu
sonra gelmiş diyor ki bana
anne şeker ver de barışalım
Geri verelim altını gelince taksınlar diyeydinSelam arkadaşlar
Bugün kontrole gittik tekrar topuk kanı alındı sarılık degerimiz 11 cıktı doktor iyi dedi salı gününe randevu verdi tekrar .
Salı günü zaten benimde dikişlerim için gitmem gerekiyor tam 1 hafta olcak doğum yapalı
Dün kardeşim burun ameliyatı oldu bugun eve cikti hastaneden dönerken 5 dk uğradık annemlere goreyim dedim
Dedesi kızıma cumhuriyet altını taktı, ilk defa evime geldi hemen hediyesini vereyim diye
Eşimde eve gelip görmeleri lazım diye trip attı bana , babam dönedöne uyarıyor sakın bebeğin yanina kimseyi sokmayın odasından çıkarmayın bu işin şakası yok bana bile göstermeyin diyo gerekirse bizimkinin derdine bak
Annesine bebeği gotiremiyo izin vermiyorum diye hep bu havası
Kesinlikle gercekden ihtiyac mi diye önce sorgulamak lazimKızlar ben paranın bereketine hep inandım ama ben biriktiremiyordum. Şöyleki her akşam markete uğrardım, çocuklara süt lazımsa onu alırdım oysa evde her ay koli ile alırdık ben sadece para harcamak için giriyordum. Pazara da her hafta çıkıyordum ama sınırlı bir para ile degil yani elimde 100 tl olsa o kadar harcardım ama ben cebimde ki son kuruşa kadar harcardım. Şimdi markete ihtiyacım yok ise de gider indirimlii ürün var ise alırım deterjan, yag, gibi. Pazara da giderken cebime en fazla 100-120 tl alırım.Şimdi eşim para verdiği gibi hemen hesap kitap yaparım ve gider çeyrek alırım yoksa onu da gömerim. Sadaka vermeyi yardım etmeyi severim Allah kabul etsin hepimizin hayırlarını az çok demeden yapmaya çalışıyorum.Komşularım birşey sipariş ettiyse asla parasını almam onlarda zaten 5-10 tl birşey isterler ama ben sorarım pazara gidiyorum sizinde ihtiyacınız var ise alabilirim diyorum.
gecmis olsun canim.Selam kızlar,
Dün gece kızın öksürmesinden kaç defa uyandık. Yoğundu öksürüğü. İlaçlarını içirdim. Aferin ve öksürük şurubu. Eşimde ayy bu çocuk nasıl nerde bu kadar üşüdü deyip duruyor takık adam ya benim kocam.
Yahu hava soğudu birden hiçmi hasta olmayacak bu çocuk. Bu kadar ani hava değişimine hepimiz hasta oluyoruz. Olduğu nezle burun akıntısı bir de balgam öksürük.ateş yok iltihap yok halsizlik yok.
Ben de dedim çıplak halde dışarı çıkardım ondan olabilirmi
Neyse işte saat 3 te kardeşimi idoya bıraktık. Oradan da teyzeye gidelim buraya gelmişken dedim. Gittik. Yemek yedik çay içtik. Teyze sordu ablamın işini, anlatmıştım ya size hatırlarsanız. Şimdi ablamı 2-3 aylığına o ülkeye çağırdılar. Haftada 3 gün çalışacak 4 gün iZinli.Gitti Bu hafta ablam. maaş ne verecekler diye sordu teyze. 5000 euro dedim. Tabi bir hafta oldu 1000 euro da bahşiş vermiş bebeğin dedesi. Ondan bahsetmedim hiç.Hemen diyor size de artık 1000 euro versin. Nereye harcıyor bu kadar parayı diyor. Yahu milletin kazandığı maaşı neye vereceğinden sanane.kız zaten ev almak için didiniyor. Bodrumda evler 750 tl olmuş. Üstelik merkez değil bahsettiği yer. Ben de dedim sağılsun zor günümüzde eksik etmedi. Üstelik maaşını tam almıyordu o dönemde. Ona bile sağlık çalışanları iki kat alıyor diye iddia etmişti o zaman. Kız astım hastası pandemi döneminde kaç ay izin verdi hastane.öyle yani. Şimdi Yola çıktık eve dönüyoruz . Kız uyudu. Ben de size uğrayayım dedim. Uzun atlattım affola kızlar
Yaa abla saolasınOy oy maşallah Alyaya, Allah bagışlasın evinizin nurtopunu. Baby çok güzel bir bebektir eminim benim için güzelce kokla o miskokuluyu.
Kız sorma bu fena bisey
Sana bi ara döküm göndersin nereye harcadıgını dicen de iste olmuyorSelam kızlar,
Dün gece kızın öksürmesinden kaç defa uyandık. Yoğundu öksürüğü. İlaçlarını içirdim. Aferin ve öksürük şurubu. Eşimde ayy bu çocuk nasıl nerde bu kadar üşüdü deyip duruyor takık adam ya benim kocam.
Yahu hava soğudu birden hiçmi hasta olmayacak bu çocuk. Bu kadar ani hava değişimine hepimiz hasta oluyoruz. Olduğu nezle burun akıntısı bir de balgam öksürük.ateş yok iltihap yok halsizlik yok.
Ben de dedim çıplak halde dışarı çıkardım ondan olabilirmi
Neyse işte saat 3 te kardeşimi idoya bıraktık. Oradan da teyzeye gidelim buraya gelmişken dedim. Gittik. Yemek yedik çay içtik. Teyze sordu ablamın işini, anlatmıştım ya size hatırlarsanız. Şimdi ablamı 2-3 aylığına o ülkeye çağırdılar. Haftada 3 gün çalışacak 4 gün iZinli.Gitti Bu hafta ablam. maaş ne verecekler diye sordu teyze. 5000 euro dedim. Tabi bir hafta oldu 1000 euro da bahşiş vermiş bebeğin dedesi. Ondan bahsetmedim hiç.Hemen diyor size de artık 1000 euro versin. Nereye harcıyor bu kadar parayı diyor. Yahu milletin kazandığı maaşı neye vereceğinden sanane.kız zaten ev almak için didiniyor. Bodrumda evler 750 tl olmuş. Üstelik merkez değil bahsettiği yer. Ben de dedim sağılsun zor günümüzde eksik etmedi. Üstelik maaşını tam almıyordu o dönemde. Ona bile sağlık çalışanları iki kat alıyor diye iddia etmişti o zaman. Kız astım hastası pandemi döneminde kaç ay izin verdi hastane.öyle yani. Şimdi Yola çıktık eve dönüyoruz . Kız uyudu. Ben de size uğrayayım dedim. Uzun atlattım affola kızlar
Kız babasini gunduz cok goruyor☺Kız sorma bu fena bisey
Genler bukadr mı ceker arkadas
Ekmek dökülsün masaya kırıntıları parmagıyla toplayıp yiyor
Kızım ayıp yapma diyorz yok.
Varyemez olur bu benim basıma babası kılıklı
Ahaha dimi hep onun adetleri bunlarKız babasini gunduz cok goruyor☺
Muradiye çorbası. Hiç duydunmuİzleyemedim 21.00 da uyumusum
Yesil kabakla ne yaptı kız onlar
Ay hic duymadımMuradiye çorbası. Hiç duydunmu
Yakininda birinin sevmedigi huylar çocuğa geciyor. Annem babamın cok para harcama huyunu hic sevmezmiş bende var. Bir halam çok diyet yapar kiloyu kafaya takar kendi diyet yapmasa başkasının kilosuyla ilgilenir ve kız kardeşim de öyledir sürekli diyet yapar kilo aldığımızı fark eder.Kız sorma bu fena bisey
Genler bukadr mı ceker arkadas
Ekmek dökülsün masaya kırıntıları parmagıyla toplayıp yiyor
Kızım ayıp yapma diyorz yok.
Varyemez olur bu benim basıma babası kılıklı
Yaaa yerim ben onun ayaklarınıBizimki ben ne giyersem takarsam onun pesinde
Ev terliklerimi bile ayagımdan cıkartıp giymeye calısıyor
Resmn ortakcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?