Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar iyi grceler,
Bu saatte yazmasam kendimi eksik hissederim.
Size uğradıktan sonra. Eşim geldi. Hamsiyi çiftli yapmasını seviyor. Öyle yaptı. Kardeşim de salatayı halletti.
yemekten sonra doğum günü kutlaması yaptık. Kızlar çok eğlendi. Elanın da mutluluktan ağzı kulaklarındaydı :)
Yeğenimde çok mutlu oldum çok mutlu oldum dedi. Plan yapsak bu kadar olmazdı. biraraya geldiler bu güzel günde şükür.
Eşim de diyor kardeşin olmasa sen yapmazdın tabi planım vardı da kardeşimin geleceğini bilmiyordum. Planımdan eşime de bahsetmedim.
Kızları uyutacaktık.İkisi de birbirinden habersiz teyze sen salla beni ayağında diyor.
Dedim teyze olmak kolay drğil.
Anne konusuna değinilmiş. Benim annem de küçük kardeşimi çok arar. Biz genelde kendimiz ararız annemi. Onun da öyle huyu var. Aramasak niye sramadın der. Görüntülü kardeşime arattırır elayla konuşmak için.
Belki de kardeşim en küçüğümüz diye öyledir bilmiyorum. Annem için olumsuz konuşmak da istemiyorum. Bize o şartlarda hem anne hem baba oldu.,Gideriz elimizi boş döndürmez. Arabanın bagajı dolu döneriz. Her anlamda hakkını asla ödeyemem. Ama ne yapalım o da öyle.

K kardespayi canım genel olarak herkes yetiremşyor senin iki bebeğin var. Devir zor devir. Üç beş atarak biraz da hesaplı harcayarak zorluğu aşabilirsin. Sürekli alışveriş yapma mesela. Tabi yapıyorsan diyorum. Ama alışveriş yapmak hepimize mutluluk veriyor o duruma gelmişiz :))
Ben de geçen lcw den battaniye aldım.üstüne kargo bedavayı tamamlamak için aldım da aldım bir baktım kızın dolapta varmış aldıklarıma yakın şeyler. Bir toplu bıraksa dolabı resim çekip göndereceğim o kadar çok kıyafeti varki. Onun osu var bunun busu var deyip alıyorum. Sonra diyorum boşver al. Senden sonrakilere de fayda olsun.

Hersey cok pahalı bence bereketten değilde
Maaslar aynı 1 yıldır ama aldıgımız hersey zamlanıyor hergün
Bende bi heves aybasında gidip gram alıyorum ayın 20 snde parasızım.
Cünkü aslında suan heray gram alacak param yok
Sıkısında avans yatırtıyorm falan
Kociye söyleyince e naptın maası diyo haliyle 15günde.
Asla yetmiyor para.

Bereketle ilgili 3-4 yıl öncesine kadar bende senin gibi düşünüyordum canım.Sorunu tamda bulmuşsun okuduğum ve izlediklerimde söylenen şeyler mesela 5 kuruşu bile küçümsemeyin.Hani bazen düşer önemsemeyiz almayız ya, ama almamız önemseyip cüzdanımıza koymamız lazımmış. Belli aralıklarla ufakta olsa yardım ve sadaka vermek, ve sürekli şükretmekte bereketi artırıyormuş.Parayı kötülemek, bilinçaltında elin kiridir, para insanı kötü yapar gibi inançlara sahip olmakta parayı uzaklaştırıyormuş.Birde benim param bereketsiz dememek lazım.10 tl deyip geçme bir yere koymaya başla birikince inanamayacaksın.Bende hep büyük paralarla birikim yapılır sanıyordum, birgün ufak paraları biriktirip onlarla dolar almaya başladım ve birikince ne kadar önemli miktarlar olduklarını gördüm.Tüm bunlar bir kenara son yıllarda özelliklede 2018 den bu yana sürekli herşeyin fiyatı yükseldiğinden alım gücümüz azaldı malesef bu bambaşka bir konu tabi

İyi pazarlar tekrardan
7de uyandı kız
Babasının tostunun icini yemis ben kahvaltısını hazırlarken
Tabi benim rezeneli kahvaltımı begenmedi
Kahvaltısına rezene kattım ki mayısır uyur belki nerdee
Bu saat oldu 2.uykua geceyim demiyr hic
Kociyi ise yoladık.
Alyaya omlet yedirdim peynirli
Yıgdım önüne oyuncakları yatak topladım
Geldim bi tur oynadım yatak odasına vileda attım
Kahve bastım oynadım mutfaga vileda attım
Maksimum 5-6 dkm var farkedince bırakıyor oyuncakları pesimde geziyor.
E yerler ıslak
Pandufları 10 sn tutup cıkarıyor ayagundan.
Öglene muhtesem kısırımdan yapcam
Bilenler bilir kısır yapamamada bir markayım
Aksmaa az kru fasulye var belki bezelye eklerim yanına
Et pisir derse köz patlıcanla yaprım biseyler
Kıza süt verdim uyursa salona giriscem

Ben de parayla ilgili olumlamalar yapıyorum
Para beni sever para bana hep gelir gibi
Bir de 5 2 0 demek lazımmış sürekli para geliyor denenmiştir

Yardım da yaparım sadaka da veririm verdikçe Allah da bana veriyor çok şükür
Şükrettikçe Allah Şükrü arttırırmış, artık şikayet değil şükrediyorum

5 2 0 ı yeni duydum evet biraz neyi düşünürsek onu çekiyoruz hayatımıza.Olumlama şeklinde birşey yapmıyorum ama dikkat edince cidden farkediyor.

selammm gelemiyordugmm.
Anam beni mutfakda dogurmadiysa..
Cikamiyorum resmen uzerime zimnetli.
yemek yaptim, kek yaptim.
aksama ne yicekler bilmiyorum.
Dusuncem.
Ben artik 2 ogun beslenneye karar verdim..
Cunku uzerine yapisan kilolari veremiyorum.
Almiyorumda vermiyorumda.
Kaldi.

Bugun kahvalti yaptim bi de mandalina yedim 1 tane.
Aksam corba icicem sadece ama 2 kase icerim.
Bi de boyle denim bakim 1 hafta metoyu bi soklayalim deneye deneye yapicaz bisiler artik.
4 kilom var veremedim gitti yahu.

Geçen gün benim kızım benimle yüzüklerim için kavga etti

çıkar yüzükleri babam bana aldı diyor
Bizimki ben ne giyersem takarsam onun pesinde
Ev terliklerimi bile ayagımdan cıkartıp giymeye calısıyor
Resmn ortakcı

benim kizim seninkinden 30g az dogdu. Ardindan cok hizli kilo aldi. Doktorum demisdi, böyle kücük doganlar inanilmaz hizli toparliyorlar. Hakli cikmisdi. Sen onu bol bol oksa, konus, sicakligini his etsin bak nasil cicek gibi aciyor. Ayrica hepimiz ilk zamanlar herseyi dert edip korkuyorduk. Oda cok normal. Hizir yardimciniz olsun, tez zamanda düzelsin bebisin

Elimden geleni yapıyorum saat kuruyorum geceleri uykuda kalırsam diye
Sizin bebiş kaç haftalık doğdu,
Çok teşekkür ederim hepinize mesajlarınız o kadar iyi geliyorki , sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…