- 27 Şubat 2013
- 14.830
- 42.367
- 798
Kızlar Aydanın babasını dinledim. Annesi ile konuşmuşlar göçük altında. Annesi demiş baban gelip bizi kurtaracak. Bir ses duyarsan imdat diye bağır demiş. Hepsini anlatmış Ayda kuzum. İnşallah bu yaşadıklarını çabuk atlatır. Hayat hep gülsün ona
İzleyemedim 21.00 da uyumusum
Hersey cok pahalı bence bereketten değildekizlar ya bereket konusunda ben bizim paramizin bereketi olmadiginu dusunuyorum.gelirimiz iyiydi simdi ucretsizdeym ama elde avucta bir sey yok.sadaka veririm hep sukrederim.ama sanirim sikinti benim meblalari kucuk gormem 10 lirayi da dusunmiyim falan derken bereketi kaciyor sanirim ay bilemedjm cok mutsuzum bu konuda
Bereketle ilgili 3-4 yıl öncesine kadar bende senin gibi düşünüyordum canım.Sorunu tamda bulmuşsunkizlar ya bereket konusunda ben bizim paramizin bereketi olmadiginu dusunuyorum.gelirimiz iyiydi simdi ucretsizdeym ama elde avucta bir sey yok.sadaka veririm hep sukrederim.ama sanirim sikinti benim meblalari kucuk gormem 10 lirayi da dusunmiyim falan derken bereketi kaciyor sanirim ay bilemedjm cok mutsuzum bu konuda
Kızlar Aydanın babasını dinledim. Annesi ile konuşmuşlar göçük altında. Annesi demiş baban gelip bizi kurtaracak. Bir ses duyarsan imdat diye bağır demiş. Hepsini anlatmış Ayda kuzum. İnşallah bu yaşadıklarını çabuk atlatır. Hayat hep gülsün ona
MAAŞALLAH bu lokum elleri yerim ben. Korona bitsin de yiyim Bu pastayıElti catlatanlarda bugun
Bileenziksiz gezmeyenlerde bugun
Ay bu yakında bana ver benim bilenziklerimi takcam der
Ben de parayla ilgili olumlamalar yapıyorumBereketle ilgili 3-4 yıl öncesine kadar bende senin gibi düşünüyordum canım.Sorunu tamda bulmuşsunokuduğum ve izlediklerimde söylenen şeyler mesela 5 kuruşu bile küçümsemeyin.Hani bazen düşer önemsemeyiz almayız ya, ama almamız önemseyip cüzdanımıza koymamız lazımmış. Belli aralıklarla ufakta olsa yardım ve sadaka vermek, ve sürekli şükretmekte bereketi artırıyormuş.Parayı kötülemek, bilinçaltında elin kiridir, para insanı kötü yapar gibi inançlara sahip olmakta parayı uzaklaştırıyormuş.Birde benim param bereketsiz dememek lazım.10 tl deyip geçme bir yere koymaya başla birikince inanamayacaksın.Bende hep büyük paralarla birikim yapılır sanıyordum, birgün ufak paraları biriktirip onlarla dolar almaya başladım ve birikince ne kadar önemli miktarlar olduklarını gördüm.Tüm bunlar bir kenara son yıllarda özelliklede 2018 den bu yana sürekli herşeyin fiyatı yükseldiğinden alım gücümüz azaldı malesef bu bambaşka bir konu tabi
Geçen gün benim kızım benimle yüzüklerim için kavga ettiElti catlatanlarda bugun
Bileenziksiz gezmeyenlerde bugun
Ay bu yakında bana ver benim bilenziklerimi takcam der
5 2 0 ı yeni duydumBen de parayla ilgili olumlamalar yapıyorum
Para beni sever para bana hep gelir gibi
Bir de 5 2 0 demek lazımmış sürekli para geliyor denenmiştir☺
Yardım da yaparım sadaka da veririm verdikçe Allah da bana veriyor çok şükür
Şükrettikçe Allah Şükrü arttırırmış, artık şikayet değil şükrediyorum
Bizimki ben ne giyersem takarsam onun pesindeGeçen gün benim kızım benimle yüzüklerim için kavga etti
çıkar yüzükleri babam bana aldı diyor
benim kizim seninkinden 30g az dogdu. Ardindan cok hizli kilo aldi. Doktorum demisdi, böyle kücük doganlar inanilmaz hizli toparliyorlar. Hakli cikmisdi. Sen onu bol bol oksa, konus, sicakligini his etsin bak nasil cicek gibi aciyor. Ayrica hepimiz ilk zamanlar herseyi dert edip korkuyorduk. Oda cok normal. Hizir yardimciniz olsun, tez zamanda düzelsin bebisinMerhaba ,
Bebeğim 2160 gr doğru ertesi gün 1980 gr oldu çıkış yaptığımız gün kilo kaybı olmadi bu çok iyi bisey 2000 kg olmuş toparlıyor sütun iyi geldi demekki dediler bende sevindim bugün gittiğimde 2020 gr dedi doktor tam seviniyorum pat sarılık çıktı yüksek hayırlısı olsun diyorum Allah beterinden saklasin pompa aldım bu akşam eve gidip kaynaticam sütümü sagicam hastane de bıraktım akşama kadar sağıp yetmezse arayın gece getiririm dedim benim bebeğim de sizinki gibi 3. Günü sınırı geçmiş sarılık o yüzden bırakmadılar
Elimden geleni yapıyorum saat kuruyorum geceleri uykuda kalırsam diyebenim kizim seninkinden 30g az dogdu. Ardindan cok hizli kilo aldi. Doktorum demisdi, böyle kücük doganlar inanilmaz hizli toparliyorlar. Hakli cikmisdi. Sen onu bol bol oksa, konus, sicakligini his etsin bak nasil cicek gibi aciyor. Ayrica hepimiz ilk zamanlar herseyi dert edip korkuyorduk. Oda cok normal. Hizir yardimciniz olsun, tez zamanda düzelsin bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?